URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
03 Ianuarie 2017, 14:43

Impact frontal pe DN 19, lângă Valea lui Mihai: Şapte persoane au fost rănite, traficul a fost deviat pe un drum agricol

Impact frontal pe DN 19, lângă Valea lui Mihai: Şapte persoane au fost rănite, traficul a fost deviat pe un drum agricol foto: facebook grupul Info Trafic Bihor
Impact frontal pe DN 19, lângă Valea lui Mihai: Şapte persoane au fost rănite, traficul a fost deviat pe un drum agricol foto: facebook grupul Info Trafic Bihor
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Două maşini s-au lovit frontal, marţi, pe DN 19, la ieşirea din Valea lui Mihai spre Carei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, a precizat că, în urma impactului, circulaţia pe DN 19 a fost blocată. "Traficul pentru autoturisme a fost deviat pe un drum agricol", a declarat Dinu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana", căpitan Camelia Roşca, accidentul a fost anunţat pe numărul de urgenţă 112, la ora 13.10. "Este vorba despre un accident în care au fost implicate două autoturisme şi soldat cu rănirea a şapte persoane: trei bărbaţi cu vârste de 38, 39 şi 65 ani, două femei de 38 respectiv 50 ani şi doi minori, un băiat de 15 ani şi o fetiţă de 10 ani", a explicat Roşca.

La locul accidentului s-au deplasat imediat două echipaje de pompieri militari paramedici din cadrul staţiilor Valea lui Mihai şi Săcueni, un echipaj cu modul de descarcerare de la Valea Mihai, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea cu autospecială de descarcerare grea şi o alta de transport victime multiple, SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor. 

"Forţele de intervenţie au procedat la descarcerarea a două persoane rămase captive şi la acordarea primului ajutor calificat şi asistenţei medicale de urgenţă victimelor accidentului care au fost transportate la spital", a mai spus căpitanul Roşca. 

(foto: Facebook Grupul Info Trafic Bihor)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON