URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 SEPTEMBRIE 2023
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Toate cele 10.000 de locuri scoase la bătaie au fost vândute, semn că brandul FC Bihor are un potențial uriaș. Ar fi păcat ca, pe lângă tradiționalele echipe de baschet și polo, să nu încercăm marea cu degetul și la datul cu piciorul în minge (mi-e frică să spun că ceea ce se practică azi în România se poate numi fotbal).
Cu tupeu
Florin Ciucaş
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
Adrian Cris
Nu pot boci soarta celor avuți - fie patroni ori manageri de firme, fie inși cu ocupații incerte - care, în baza măsurilor fiscale pregătite de Guvern, ar urma să plătească de anul viitor impozite în plus pentru așa numitele bunuri de lux. Nu cred că ar fi socialism ca proprietarii unor mașini de peste 75.000 euro ori de case în valoare de peste 500.000 euro să achite pentru ele un impozit suplimentar de 0,3% - 0,5%...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunt eficiente soluțiile de trafic adoptate în zona centrală de Primăria Oradea pentru începerea școlii, în contextul șantierelor?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 septembrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o hotărâre importantă, obligatorie și corectă, prin care a stabilit că o plângere contravențională poate fi completată și în fața judecătorului până la primul termen de judecată.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
În regiunea ţării noastre, înţepăturile de insecte dau rareori fenomene grave de intoxicaţie; ar fi nevoie de 500-1000 de înţepături de albine pentru a produce moartea. În regiunile tropicale, în America de Nord şi de Sud, în Africa şi Asia Centrală se întâlnesc păianjeni veninoşi (“văduva neagră”) şi scorpioni. 
14 Decembrie 2015, 08:30

Hyundai H350 – eficienţă și performanţe dinamice (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Hyundai Carbenta vă prezintă Noua divizie de autovehicule comerciale: Hyundai H350! H350 preia stilul modern al gamei Hyundai, prezentând un design aerodinamic aparte. Noul H350 este construit având la bază experienţa Hyundai în dezvoltarea de autovehicule comerciale. Noua divizie H350 este produsă în Europa, ca parte integrantă a angajamentului producătorului în regiune.

A fost proiectat pentru a oferi o experienţă plăcută posesorilor şi flexibilitatea necesară pentru a-şi atinge obiectivele. Modelul dispune de o platformă flexibilă şi de trei variante de caroserie: van, bus cu 14 locuri pentru transport de persoane şi autoşasiu cu platformă coborâtă.

Hyundai H350 se remarcă prin spaţiul generos, cu o zonă de încărcare de 1.956 mm înălţime, 1.796 mm lăţime şi 3.665 mm lungime, având capacitatea de a transporta până la cinci europaleţi (1.200 mm x 800 mm x 900 mm), care pot fi încărcaţi cu uşurinţă datorita celei mai ample deschideri din clasă: 1.796 mm x 1.956 mm.

Variantele de motorizare beneficiază de valori performante în materie de consum şi emisii, fără a compromite în schimb puterea şi manevrabilitatea. În România, H350 este disponibil în două versiuni de propulsoare diesel 2.5 litri, Euro 5 / Euro 6, dezvoltând o putere de 150 CP / 170 CP (110 kW / 373 Nm sau 125 kW / 422 Nm). Motoarele puternice oferă cuplu suficient pentru a transporta încărcături cu sarcini ridicate de până la 1.5 tone, la care se adaugă o capacitate de remorcare de până la 2.5 tone.

H350 dispune de cele mai recente dotări de siguranţă activă şi pasivă. Sistemul de frânare performant este completat de un sistem de control electronic al stabilităţii. Pentru un plus de siguranţă, H350 este echipat cu sistem de asistenţă la pornirea în rampă. De asemenea, sistemul de protecţie împotriva răsturnării asigură stabilitatea în viraje. Printre echipamentele de siguranţă pasivă se numără şasiul monococă, care încorporează în proporţie de 75% oţel de înaltă rezistenţă, creând astfel un cadru rigid, cu o structură închisă pentru durabilitate maximă.

H350 are cel mai ridicat nivel de rezistenţă la coroziune din clasă, ca rezultat al tehnologiei "Body In White" de asamblare a elementelor din tablă ale caroseriei. Şasiul autovehiculului a fost protejat prin vopsire în câmp electrostatic, pentru mai multă protecţie.

Gama H350 beneficiază de trei ani de garanţie fără limită de kilometri, care va însoţi fiecare nou model comercializat, precum şi 10 ani de protecţie anticorozivă la străpungere. Pachetul include, de asemenea, şi trei ani de asistenţă rutieră.

Pe lângă H350, în Showroom-ul Hyundai Carbenta găsiţi şi noul Tucson, precum şi cele mai noi modele Hyundai. Orădenii interesaţi pot să-şi programeze un test-drive la sediul dealerului Hyundai Carbenta, pe strada Fabricilor nr. 2B, Oradea sau accesând site-ul www.hyundaior.ro.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7214 RON
  • 1 EUR = 4.9749 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON