URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
02 Martie 2016, 17:50

Grav bolnav, Regele Mihai se retrage din viaţa publică. Custodele Coroanei devine principesa Margareta (VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Regele Mihai I se retrage din viaţa publică. În vârstă de 94 de ani, Regele Mihai are grave probleme de sănătate fiind diagnosticat, în urma unei operaţii chirurgicale recente, cu carcinomepidermoid metastazant şi leucemie cronică. 

Consiliul Regal, care s-a reunit în sesiune pe 1 şi 2 martie în Elveţia, a luat notă de starea de sănătate a Majestăţii Sale. 

Majestatea Sa urmează un tratament complex şi solicitant, care îl împiedică să apară în public, având nevoie de o perioadă de refacere. Mesajul acesta a fost transmis de către Andrew Popper, şeful Casei Majestăţii Sale Regale.

Regele Mihai I a transmis poporului român un mesaj legat de ieşirea lui din viaţa publică. "În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care Familia şi Ţara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei şi a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-şi continue menirea şi să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei", a transmis Majestatea Sa.

Ultima apariţie publică a Regelui Mihai I a avut loc în noiembrie 2014 la Palatul Elisabeta.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
LATRAUL "monarkist"
Cine vorbeste de incredere ?!? Tocmai latraul de la curtea manglitorului s-a trezit sa schelaie ?!? Intr-un fel individul da dovada de rezistenta. Pupincuristul manglitorului face treaba asta de multa vreme (are stomacul gros), plus ca face tot timpul spume la gura, cand vine vorba de ceea ce ce este evident,dezvoltarea orasului sub administrarea actualului primar si a echipei lui. Ce sa mai vorbim de proiectul de unificare cu Sanmartinul, proiect care ar ajuta mult orasul, dar este injurat tot timpul de acest latrau de serviciu al manglitorului.
Postat 07 Martie 2016, 16:54 de Control_Room
REZISTENTA
Majestate , sunteti " condamnat " sa rezistati ! In Principesa Margareta eu am incredere , in Duda...nu prea ! Multa sanatate !
Postat 02 Martie 2016, 21:48 de TDS
pe oradeni ii doare...
...fix in qur de retragerea tarzie a "regelui" mihai, si de toate Dudele "regale" ! Oradenii n-au apa calda si caldura, oradenii incaseaza amenzi de parcare grupa mare, oradenii au cele mai mici salarii dar platesc cele mai mari impozite etc. ! Unde se situeaza "casa regala" vai-si-amar-da-capu-ei aici ? Niciunde !
Postat 02 Martie 2016, 21:46 de AgentulTermic
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON