URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
22 Ianuarie 2013, 08:26

Gavrilă Ghilea: PDL Bihor îl susţine la şefia partidului tot pe Vasile Blaga

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
"Noi, colegii din Bihor, îl vom susţine pe domnul Blaga ca preşedinte al partidului, în sensul că delegaţii care vor reprezenta organizaţia judeţeană la Convenţia Naţională îşi vor da voturile pentru domnul Blaga", a declarat, luni, pentru BIHOREANUL, preşedintele interimar al PDL Bihor, Gavrilă Ghilea.

Acesta a afirmat că sprijinul dat de PDL Bihor pentru actualul preşedinte al partidului este motivat nu doar de originea lui Vasile Blaga, care a condus organizaţia în anii '90 şi provine din localitatea bihoreană Petrileni, ci şi pentru că Blaga este cel mai indicat lider pentru menţinerea unităţii partidului.

"Că domnul Blaga este bihorean e una, dar mai ales este persoana care la ora actuală poate menţine unitatea partidului, de care este foarte mare nevoie", a spus senatorul Gavrilă Ghilea.

Acesta a afirmat că "anumite" schimbări sunt necesare în PDL, dar ele trebuie să vizeze ceea ce "nu a mers cum trebuie". "După o analiză foarte atentă, e normal să fie făcute anumite schimbări, acolo unde se constată că activitatea nu a mers cum trebuie. Acolo va trebui să facem schimbări", a spus preşedintele interimar al PDL Bihor.

Convenţia Naţională Extraordinară a PDL va avea loc cel mai probabil în partea a doua a lunii martie, data exactă urmând să fie stabilită de către Consiliul Naţional de Coordonare luna viitoare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Trebuie o groapă mai adâncă
Ţine-o tot aşa Ghileo, iar când o ajunge Udrea şefa ta, să iei drumul pe care l-a luat şi Seremi. Elefanţii se duc de regulă singuri în veşnicie, doar cei de la PDL se îngroapă între ei.
Postat 23 Ianuarie 2013, 11:18 de Carp III
NU
MAI SCRII DOMNULE CRIŞ, NUMELE GHILEA CU PRENUMELE GĂVRILĂ? CONTEAZĂ CĂCIULA, VĂD....CE-L MAI GĂVRILEAŢI ....
Postat 22 Ianuarie 2013, 23:00 de ADINA
Eternul Blaga
Iar apare broscoiul cu hemoroizi Blaga in peisaj? E anacronic mai nea Ghilea, lasa-l jos ca grohaie...
Postat 22 Ianuarie 2013, 18:23 de Votator manual
Boul Mic şi Boul Mare au aceeaşi greutate !?!
Consecvent ca ... de parcă e rudă de sânge cu Bolojan !?!
Postat 22 Ianuarie 2013, 16:41 de Carp III
Are umor
Gavrila Ghilea are umor.Vede-se ca electoratul n-a gustat bancurile de acest fel.
Postat 22 Ianuarie 2013, 16:24 de gyorgy tozser
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON