URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 Noiembrie 2018, 08:31

Evită riscul unei amenzi ANAF pentru noile case de marcat, cu un avans de 100 lei!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

CAMPANIA DE IARNA FISCAL ONLINE !

Nedotarea în timp util cu case de marcat cu jurnal electronic este acoperită de legislaţia prevenirii, ceea ce înseamnă că firmele pot scăpa fără amendă la prima abatere.

Dupa cum stiti, prin Hotararea de Guvern nr. 701/2018 a fost introdusa o noua contraventie care face obiectul Legii prevenirii, si anume contraventia stabilita la art. 10, lit. cc), din O.U.G. nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Atunci când inspectorii Fiscului vin la firme să verifice dacă şi-au luat case de marcat cu jurnal electronic, aceştia vor aplica AVERTISMENTE, in anumite conditii printre care:

- compania nu este dotată cu casă de marcat cu jurnal electronic, dar există pe piaţă aparate şi s-a făcut comandă la un distribuitor autorizat: se dă avertisment şi se stabileşte un termen scurt pentru dotare şi fiscalizare;

In acest sens, FiscalOnline.ro vine in intampinarea agentilor economici care nu si-au achizitionat inca casa de marcat conforma cu noile reglementari legislative, prin CAMPANIA DE IARNA FISCAL ONLINE din perioada 01 decembrie 2018 - 28 februarie 2019!

Comanda casa de marcat de la FiscalOnline.roiar cu un minim avans DE DOAR 100 LEI, iti vei putea rezerva aparatul fiscal pana cel tarziu la data de 28 FEBRUARIE 2019!

Avem DISPONIBILE DIN STOC casele de marcat de la brandurile: Datecs, Daisy, Incotex, Custom, Tremol, etc.

Foarte important de ştiut este că prevenirea acoperă numai societăţile care îşi schimbă casele vechi de marcat, nu şi pe cele care sunt găsite în ilegalitate, adică cele care n-au nici măcar aparate de marcat cu jurnal tipărit.

Pentru mai multe informatii cat si Regulamentul Campaniei te asteptam la magazinul nostru din Oradea, str. Traian Mosoiu, nr. 6, la nr. de telefon 0359.194.303 / 0744.166.694 cat si pe adresa de email: comenzi@fiscalonline.ro sau pe www.facebook.com/fiscalonline.ro.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
Am rezolvat
mult mai simplu ! Am inchis pana la vremuri mai bune,adica fara comunisti la guvernare !Pana atunci,UE psd !
Postat 01 Decembrie 2018, 18:44 de nealiniat
Rabdare si fara rautate
Stimate domn, daca citeati articolul cu rabdare si fara rautate ati fi observat urmatoarele lucruri: "- vor aplica AVERTISMENTE, in anumite conditii printre care: compania nu este dotată cu casă de marcat cu jurnal electronic, dar există pe piaţă aparate şi s-a făcut comandă la un distribuitor autorizat: se dă avertisment şi se stabileşte un termen scurt pentru dotare şi fiscalizare"; - s-a mentionat clar articolul de lege, nu s-a incercat nici o diversiune. Prin acest articol, pe care d-voastra trebuie sa il apreciati desi sunteti de la firma concurenta, FISCAL ONLINE vine in ajutorul contribuabilului, ajutandu-l/obligandu-l prin acest avans sa se puna in legalitate,intr-un TIMP LIMITAT. Altfel, agentul economic are tendinta de a prelungi implementarea cat poate de mult. S-a si observat faptul ca in 6 luni s-au schimbat mai putin de 30% din echipamente. Totodata, aceasta este o politica de marketing pe care d-voastra se pare ca nu ati inteles-o. Sau nu vreti. Rautatea d-voastra nu are loc in capitalismul la care ar trebui sa tindem cu totii. Cu stima,
Postat 29 Noiembrie 2018, 15:52 de FiscalOnline1
INVITATIE LA EVAZIUNE FISCALA
INVITATIE LA EVAZIUNE FISCALA In mod cert Legea Preventiei din 05 Septembrie 2018 a dorit sa stabilizeze lipsa caselor de marcat si penalizarile controalelor ANAF. Intre timp furnizorii au pus pe piata peste 336.000 de case de marcat dar la utilizatori sunt in functiune doar 174.000 de echipamente. De ce?…… Citesc pe siturile unor noi firme din domeniul vanzarii si serviceul de case de marcat promotiii de genul “ ACHITI 100 RON IN AVANS si EVITI AMENZILE ANAF”…..FALS !!!!!! Conform legii preventiei controlul nu te sactioneaza daca nu sunt echipamente pe piata la distribuitori. Atat. Toate celelalte conditii deja aduc avertisment, un termen de 10 zile de instalare si la urmatorul control amenda de 10.000 RON Caci odata ce a-ti achitat un avans si in piatat exista case de marcat ( Sintezis are permanent peste 800 buc si 12-16 modele), agentul economic devine cumparator de rea credinta caci e clar ca a platit un avans doar sa amane achizitia , fapt ce iese din cadrul legii preventiei A nu se confunda situatia in care se achita un avans , se dau documentele la procesat , se trimit la Finante si se asteapta eliberarea NUI-uilui , fapt ce poate dura si 10-20 de zile. Eliberarea NUI inseamna ulterior fiscalizarea si livrarea. Deci…..reclamele si promotiile de vanzare in rate si cu avans ( fara demararea intrarii in legalitate) vor avea un efect de bumerang si la primul control , ANAF va aplica pasii de sanctiune. Decizia va apartine , dar in mod cert in Ianuarie ANAF va bate la usa firmelor fapt confirmat de MF care a cerut de la distribuitori situatia stocurilor si a vanzarilor din piata. Atentie la informatii , documentati-va , caci firmel noi fara experienta , fara personal si finantare vor da sfaturi “placute” dar toxice. In rest , cheltuiti banii pe cadouri nu pe amenzi. Departamentul de vanzari Sintezis , va doreste un Decembrie fericit.
Postat 29 Noiembrie 2018, 11:35 de Pragmaticul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON