URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 29 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

Dai sau te tai! Un interlop din temutul clan Neguş îşi acuză boss-ul că vrea să îl omoare

Dai sau te tai! Un interlop din temutul clan Neguş îşi acuză boss-ul că vrea să îl omoare FOC! Locotenenţii lui Romi Neguş (foto) au primit ordin de la "prinţ" ca să-l "facă" pe fostul lor tovarăş, Ţigu. Interlopii s-au executat mergând până acolo încât i-au incendiat maşina (fundal)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În timp ce poliţiştii orădeni îşi demonstrează fermitatea bumbăcind scuterişti, interlopii  clanului ţigănesc Neguş, condus de Romi Markovics, se răfuiesc în buricul oraşului.

Supărat foc pe unul din tovarăşii care refuză să plătească taxa lunară pentru întreţinerea în puşcărie a fratelui său, Sanyi, Romi şi-a asmuţit bătăuşii împotriva respectivului. Iar atacurile sunt ca-n filme: cu urmăriri, asalturi cu săbii şi bâte de baseball...

Întreţinut după gratii

Scandalul dintre Varga Zoltan şi Romi Neguş a început acum doi ani. "N-am mai vrut să plătesc taxa de protecţie", a dezvăluit BIHOREANULUI Varga. Cunoscut între prieteni sub porecla Ţigu, bărbatul făcea parte din clanul Neguş din 2008, dar nu vrea să spună ce rol avea. E însă cunoscut ca proxenet în Olanda, unde are închiriate vitrine pentru prostituate în celebrul cartier al Felinarelor Roşii din Amsterdam. Nu singur, căci mulţi membri ai grupării Neguş şi-au mutat afacerile în ţara lalelelor, unde scot "la produs" tinere racolate din România, fără teamă, prostituţia fiind legală. "În total, sunt vreo 15-20 de oameni de-ai lor acolo", povesteşte interlopul.

09 Sanyi Negus.jpgÎn 2009, după încarcerarea în Italia a lui Sanyi Neguş (foto), condamnat la 18 ani de închisoare pentru complicitate la omor în urma unor confruntări violente cu proxeneţii albanezi, cu care îşi disputa supremaţia pe piaţa prostituţiei în zona Brescia-Peschiera del Garda, fratele acestuia, Romi, rămas la şefie, a pus taxă pe "afaceri". Concret, acesta le-a cerut tovarăşilor să plătească lunar câte 500 euro, bani ce trebuie trimişi lui Sanyi, să aibă "de cheltuială" în penitenciar. Suma totală nu era de lepădat, din moment ce doar de la cei 20 de interlopi din Amsterdam se adunau lunar 10.000 euro. "Noi am acceptat să-l ajutăm, că na, era la închisoare. Am plătit aproape doi ani. Câte 500 euro am dat în primul an, în fiecare lună, apoi câte 300 euro în anul următor. Am întârziat cu plata o singură dată. Eram plecat şi i-am spus lui Romi să pună în locul meu până mă întorc. N-a vrut şi a început să facă scandal. Aşa că am rupt orice prietenie şi am zis că nu mai dau nimic", zice Ţigu.

Răzbunarea lui Romi

De atunci, foştii săi "fraţi" i-au făcut viaţa un calvar. Îl vânează, atât în Amsterdam, cât şi când vine în ţară, încercând să-l surprindă singur pentru a-i aplica o corecţie. "Sunt vreo 25 care mă urmăresc. L-am văzut şi pe Romi printre ei, nu o dată".

În Olanda, spune Ţigu, toamna trecută, oamenii lui Romi i-au distrus maşina. Întâi i-au spart-o cu bâtele de baseball. Apoi, ca şi cum nu era de ajuns, i-au incendiat-o. "Noroc că am avut CASCO şi am fost despăgubit. Am anunţat Poliţia de aici, dar încă nu s-a făcut nimic".

Anul trecut, în martie, bărbatul a fost atacat la Oradea în parcarea Lotus Center, de un grup format din Răzvan Parfene, Titi Bela (zis Tito), Csata Attila şi Pusztai Flaviu. "Eram în parcare când i-am văzut venind cu maşina. Titi a coborât cu o sabie şi au pornit cu toţii spre mine. Ca să scap, am intrat în Lotus".

Cu sabia în vizită

După câteva luni, pe 18 septembrie, scenariul s-a repetat. Romi Neguş i-a făcut o vizită împreună cu doi gealaţi, Titi Bela şi tatăl acestuia, Adalbert, în timp ce Ţigu se afla în locuinţa surorii sale, pe strada Cuza Vodă. "L-am văzut pe Tito venind cu BMW-ul X5 verde şi un alt BMW seria 6 alb condus de Romi. S-au plimbat de mai multe ori prin faţa casei. Apoi au oprit, Titi a coborât cu o sabie şi a fluturat-o în faţa soră-mii, care era la geam, şi a început să urle că ne omoară. «Sabia asta o bag în fratele tău şi în voi!», i-a zis. Apoi au plecat".

Pe 8 octombrie, Ţigu a fost urmărit prin oraş şi a scăpat de bătaie doar pentru că a reuşit să ajungă acasă înainte să fie înconjurat de oamenii lui Neguş. "M-au ajuns când eram lângă poartă. Tito era cu o sabie, iar Romi cu un cuţit, dar am reuşit să evit conflictul". Numai pe moment însă, căci două zile mai târziu Romi i-a bătut în geam înconjurat de cinci bătăuşi. "A vrut să mă provoace, să ies. Mi-a zis că până la urmă tot mă prinde şi mă îngroapă. Au plecat numai după ce sora mea a sunat la 112", relatează interlopul.

Nu-i pericol

Deşi a depus numeroase plângeri împotriva atacatorilor, Varga a primit un singur răspuns. O ordonanţă prin care, pe 21 ianuarie a.c., Parchetul Oradea îi ierta pe bătăuşii din parcarea Lotus. "Se poate constata că fapta nu a avut urmări grave şi a adus o atingere minimă valorii sociale ocrotite de legea penală, urmând a se dispune sancţiuni cu caracter administrativ", se arată în soluţia procuroarei Ramona Filip.

Concret: o amendă de 600 lei pentru Titi Bela, cel care fluturase sabia în parcare, şi NUP faţă de Parfene, Pusztai şi Csata. "Din dosar rezultă că doar învinuitul Titi a exercitat acte de ameninţare asupra victimei", motivează procuroarea. Soluţia este cu cântec, având în vedere că acţiunea s-a consumat în parcarea unui complex mereu aglomerat, iar indivizii aveau asupra lor o armă albă. În plus, Titi şi Parfene nu sunt la prima lor ispravă, figurând în evidenţele Poliţiei ca recuperatori extrem de violenţi.

Din nou la atac

Încurajaţi, bandiţii nu s-au oprit. În timpul vacanţei de Paşti, când Ţigu era la Oradea, i-au spart apartamentul închiriat în Amsterdam. "Ştiau că-s acasă şi au luat tot. Banii de chirie, vreo 1.000 de euro, haine, laptop, două televizoare..."

În paralel, la Oradea, o altă bandă aştepta momentul să-l atace în faţa blocului unde locuieşte, în cartierul Luceafărul. "Pe 7 mai, pe la 9 seara, mă întorceam acasă cu soţia. În parcare, dintr-o maşină au coborât Titi Bela, Răzvan Parfene, Duduma Sandor şi Beniamin Pintilie. Titi era cu sabie, Duduma cu o bâtă de baseball.  Am reuşit să fug printre maşini şi am scăpat, iar soţia a intrat în bloc", spune bărbatul, care a depus o nouă plângere, ataşând, de astă dată, şi înregistrările camerelor de supraveghere. "Se fac cercetări, deocamdată nu pot să ofer mai multe informaţii", spune comisarul şef Iosif Mante, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale.

Culmea ironiei e că Romi, cel care a comandat atacurile, nici măcar nu le neagă, ci le motivează prin faptul că interlopul... i-a pus la îndoială autoritatea. "Lumea trebuie să recunoască numele, puterea şi valoarea. Cine atentează, plăteşte! Doar în gând dacă a greşit, plăteşte!", a declarat "prinţul" BIHOREANULUI, supărat pe "trădarea" fostului tovarăş. Semn că războiul e departe de a se termina. Cel puţin până la "pedeapsă"...


LA PROCES
Nepedepsiţi, nepotoliţi...

Scandalurile provocate de clanul Neguş sunt de notorietate, cele mai violente având loc în 2008 şi ţintind alte grupări interlope din oraş. De pomină au rămas încăierarea din benzinăria Lukoil Nufărul, unde au fost vizaţi Gabriel Tămăşdan, alias Dinamită, şi nepotul acestuia, Bogdan Popa, bătaia din Lotus Center, unde au fost atacaţi Mihai Carmen Pandel, zis Spartanul, şi amicul său, Viorel Budău, precum şi bătaia din ABC-ul RaluOana din Decebal, unde cel agresat a fost un membru al bandei lui Neguş, Răzvan Parfene, iar atacator Varga Zoltan, alias Ţigu.

Dosarul penal care a vizat aceste incidente a fost înaintat instanţei de procurorul Alin Leucea iar protagoniştii - Alexandru Balogh, zis Kali, Varga Gheorghe, Răzvan Parfene, Alexandru Bundea, Varga Zoltan, Carmen Mihai Pandel şi Bogdan Cristian Măgurean, zis Kamaz, celebrul bătăuş din Sălaj - au fost condamnaţi  la  amenzi penale, mai puţin  Balogh, Varga şi Parfene, care au încasat între 5 şi 5 ani şi jumătate de închisoare. Procesul continuă, în prezent, la Înalta Curte.

Alţi oameni de-ai lui Neguş - Alexandru Bundea, Alexandru Kopar şi Laszlo Lakatos - au fost condamnaţi mult mai aspru la Arad, unde, la chemarea interlopului local Uţu Rohozneanu, au înercat să-l lichideze pe Florin Moldovan, şeful unei grupări de alba-neagra. Cei trei l-au atacat în faţa unui bloc şi l-au înjunghiat cu peste 20 de lovituri de cuţit. Orădenii au fost arestaţi şi condamnaţi la închisoare cu executare pentru tentativă de omor calificat. Astfel Bundea a primit 4 ani şi 6 luni, iar Kopar şi Lakatos câte 7 ani şi 6 luni.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
31 Comentarii
OMORU INTRE CIORI
Nu mai e mult si o sa il puneti si pe Magurean Bogdan Cristian Kamaz sa ii ceara bani de intretinere si lui Mihailovici Ion Dorin alias manuta de la valcea si o sa ii incendiati porschele daca nu va da bani ce sa va fac se simte criza de ceva vreme si la Negus si Magurean Bogdan alias kamaz ca asa fac ciorile borate criza mare .
Postat 29 August 2013, 15:26 de K-GULA
SA VA FIE RUSINE SA FACETI VEDETE DIN NISTE GAINARI CARE NU AU FACUT NIMIC SA ZICI CAS BAIETI NISTE
::::::)))))))
Postat 14 Iulie 2013, 17:11 de POLITIA BATE SCUTERI
SA VA FIE RUSINE SA FACETI VEDETE DIN NISTE GAINARI CARE NU AU FACUT NIMIC SA ZICI CAS BAIETI NISTE
SAU TREBUIE LINISTITI ALTFEL... SA SUFERITI... SI MAI ICASATI..SI IARI .. IAR
Postat 14 Iulie 2013, 17:10 de POLITIA BATE SCUTERI
SA VA FIE RUSINE SA FACETI VEDETE DIN NISTE GAINARI CARE NU AU FACUT NIMIC SA ZICI CAS BAIETI NISTE
SAU CE FAC ?PRSTIE!SI ASATA E SMECHERIE?SAU NISTE GAINARI CARE TREBUIE LINISTITI ALTFEL...
Postat 14 Iulie 2013, 17:05 de POLITIA BATE SCUTERI
Sunt un lingusitor
CENZURAT
Postat 06 Iulie 2013, 16:24 de Judoca Flaviu
haha
nu stiti voi nimic....numai scrieti prostii mare lucru, daca sanyi negus nu era tigu era muritor de foame....si multi altii...ei trebe sa multumeasca la sanyi ca unde au ajuns ca au masini si figur an cap altfel toti erau niste boschetari....unu si unu....tigu nici bicicleta navea...ce nevasat cartierul luceafarul....statea an beci an jeg ,,,..sanyi afacut om din tigu......
Postat 27 Mai 2013, 21:22 de alo
frate de fotbalist cunoscut
Alexandru Bundea e fratele lui Zeno???...celebrul fotbalist??!!!
Postat 25 Mai 2013, 14:17 de crucificatoru'
NU STITI ALTCEVA DECAT CURVE SI DROGURI
Sunte-ti Niste zdrentze , hahalere , sclavi . in afara sa terorizati oameni si sa scoate femei la produs ce mai stiti sa face-ti. VAI SI AMAR DE VOI SI VIATA VOASTRA DE NEGRI PROST. LA SAPA DE CAUCIUC CU VOI ...
Postat 25 Mai 2013, 10:56 de Lakerson
......
trupa negus anu asta se schimba foile prosti sunteti voi astea care dati bani sa stea sany in puscarie o intrat pentru ca o fost smecher o luat pistolu de jos sa arate ca el ii negus el nu avea treaba acolo nu ii cunostea pe baietii si sta degeaba in puscarie asta ii adevaru sa stiti si voi ..si in curand se termina cu clanu negus merge la parnaie daca vrea sa mai traiasca daca nu o sa venim noi si avem grija sa se termine cu numele asta de jegosi
Postat 25 Mai 2013, 07:15 de C.R.N
toata vina o aveti voi nu clanul NEGUS , nu as putea sa fiu obligat sa le privesc xxx dar sa si res
de ce sa le faci altora afacerea daca nu iau masuri !! te duci cu banul oriunde dar nu unde intra clanul Neagus !!
Postat 24 Mai 2013, 10:32 de vsm de noi !!
toata vina o aveti voi nu clanul NEGUS , nu as putea sa fiu obligat sa le privesc xxx dar sa si res
haideti sa gandim de la radacina daca te duci intr un loc public si intra clanul voi amaratilor de ce nu iesiti afara sa i demonstrati ca nu respirati acelasi aer cu el, mergeti la piscina President si le acceptati prezenta IESTI AFARA dar nu il incurajati ca il acceptati nu conteaza cati bani ati dat dar DEMONSTRATI ca platiti oricat dar el nu este i acceptat SOCIAL< nu aveti caracter daca va umiliti sa stati in preajma lor !!! degeba latrati ca sunteti niste amarati de fraieri fara sa aveti MANDRIE !!
Postat 24 Mai 2013, 10:31 de vsm de noi !!
vai de noi
....Cel mai tare ma socheaza afirmatia..."in timpul vacantei de Pasti". Foarte tare, baiatul e proxenet cu acte in regula, plateste la stat, va avea pensie si beneficiaza de asigurare medicala + cele cateva zile de vacanta :)))))))) ... Incredibil cat de imbecil poate fi un ziarist sa scrie asa ceva.... unu la mana, mai verificati si voi articolele macar sa fi coerente, ca de subiecte bomba ce sa mai zic....stire ii si o musca neinvitata pe teritoriul orasului... si doi la mana.... ce mama dracului ne intereseaza pe noi ca se bat clanurile intre ei....de olimpiade de matematica a-ti scris? de cele de romana a auzit cineva.... de olimpicii care parasesc tara asta de gunoi se aude ceva? .... Bune ca se aude de Negus...... Voi ziaristii sunteti in mare masura responsabil de indoditocirea populatiei....vi-ati vinde si mama pentru a va vinde ziarul....gunoaie de oameni....
Postat 24 Mai 2013, 10:14 de cristi
ha ha ha
la ce va asteptati ? sunt tigani , si tiganii se freaca intre ei , asa o sa se sparga toata gasca si o sa ajunga la puscarie in final cand si politia o sa renunte la servicile lor si nu o sa mai aiba nici spate.Trebuie sa vina iar baietii de la liberty sa ii casapeasca bine sa se linisteasca, altfel nu se poate
Postat 24 Mai 2013, 00:17 de Emilut din Germania
ptr.v-o dau la mvie
da-i la mamicuta ta aia pe care a mvit-o negus batranu.................si asa ai aparut pe lume tu
Postat 23 Mai 2013, 21:20 de printu
V-o dau la mvie
Ce pvla mea tot le cresteti valoarea atat la indienii astia mah?:))) astia sunt interlopi?saracii pai printu pvlii mele daca ia o bucata nu stie pe unde sa fuga saracu.pe oradea nu sunt interlopi saracilor astia sunt asa niste cacareze care vor sa fie si ei cunoscuti dar nu le prea iese ca au prea multi rivali care sunt mult mai presus decat ei:))dar zdrentzeleastea de ziaristi aude numele de negus fac rpd un text.bai astia care scrieti despre ei ar trebui sa stiti ca numele de negus nu mai exista,doar prinesa romi e renegat chiar de tiganii lui.sa le mancati ceva astia care ati scris stirea asta la trupa lui negus alias printesa:)))pisatilor
Postat 23 Mai 2013, 18:44 de V-o dau la mvie
in tot raul exista si un bine, selectia naturala :))
TINERE racolate si nevatamate corporal si neagresate alea nu mai sunt racolate, alea sunt direct fuxxxxxxx :))) nu le plangem lipsa, luati cat mai multe MUxxxxx din Oradea sa moara capul IDIOTILOR !!! Ce sa faci cu muxxx la un loc de munca se inclina economia la subteran :)))). Ma distrez ca este un audi parcat in fata la POST BANC "masaj cu finalizare, tel.xxxxx " l au batut pe unul betiv in zona, dar masina nu i deranjeaza pe politisti daca sunt si finalizati :))) ca sa vedeti ce face muxxx si nu fisa postului cum cere legea!
Postat 23 Mai 2013, 17:12 de vai de noi !
trafic si taxe?
Pe langa subiectul principal din acest articol,imi place cum ne este prezentat faptul ca protagonistii DE ANI DE ZILE SCOT LA PRODUS TINERE RACOLATE DIN ROMANIA . Daca DIICOT-ul doarme,macar sa nu doarma DNA-ul , sa vada cum imparte Romi Negus banii dobanditi din proxenetism si taxe de protectie.SI CU CINE,
Postat 23 Mai 2013, 17:05 de lica samadaul
??????
domnilor politisti, procurori, judecatori.... faceti ordine in oras !!!
Postat 23 Mai 2013, 15:30 de ????
bai pacala
bai pacalici, daca militienii i au pus cu botul pe labe pe acesti academicieni de ce sint in libertate? Pt ca voi militienii sinteti atit de prosti incit nu puteti aresta decit babe si mopedisti... Va bateti cu caramida in piept dar e plin orasul de borfasi, de la traficanti de tigari pina la recuperatori si hoti de la care va luati partea si pe care ii protejati tot voi, gunoaie ordinare cu cashcheta, purtatori ilegali de pulan, voi sinteti infractorii acoperiti de lege din orasul asta.
Postat 23 Mai 2013, 15:18 de garcea
etnic
NUMELE,PUTEREA,VALOAREA?
Postat 23 Mai 2013, 14:29 de doru
vrem nu vrem noi vom ucide !
ganditi va cati nebuni si obsedati sexuali are Oradea ce sa faca JUSTITIA cu ei ?!!!!
Postat 23 Mai 2013, 13:39 de asta e viata
.PRIMESTI un certificat de NEBUN si gata ,
AMERICA :)))))) oricum nu ne facem grij de mizeriile sociale, sa se zdrobesca ion oase intre ei, restul sa i evite ca nimic deosebit nu au decat mult TEMBELISM , legea iti permite OMORUL dar sa stii si cand sa o faci, INTERZICE omorul in cazul in care nu esti lipsit de apararesi viata nu iti este in pericol dar in rest UCIDETI fara MILA , trebuie sa suporti o TORTURA dar UCIDE , nu te mai gandi la consecinte ca JUSTITIA nu are ce sa i faca.PRIMESTI un certificat de NEBUN si gata , dar nici sa traiesti ca JUSTITIA nu poate face NIMIC nu e VIATA !! mai bine NEBUN in societate decat vesnic VICTIMA SOCIALA !
Postat 23 Mai 2013, 13:07 de NEBUN
anti cretini
@1- prietene...tovarashii`astia a tai ....se tem de politie mai rau ca de dracu...asa ca nu vb sa te afli si tu in treaba!!! iar daca ii divinizezi asa tine-i la tine acasa sau asigura-le tu paza:) oricum fac pariu ca esti un terchea berchea care sta toata ziua la calculator!!! Parerea mea e...ca aceste gunoiae ar trebui lasa-te sa omoare intre ei ....si jumate in pamant ..jumate in \" colivii\" si asa ne-am curatza orasu :) altfel ...le dam zilnic importantza unor oameni cu 7-8 clase :) Iar duduia Laura Gal ...Politia nu doar bumbaceste mopedisti ...ci demult i-a pus cu botu`pe labe pe acesti academicieni ;) documenteaza-te mai mult d-soara Gal, da?
Postat 23 Mai 2013, 12:31 de pacala
Avem politie?
Politia se ocupa de amendarea batranelor care isi plimba pekinezii fara botnitza, de supravegherea curvelor de pe Borsului, de stat cu radaru prin boscheti, etc. Cand sa mai aiba timp sa-i prinda pe astia?
Postat 23 Mai 2013, 12:03 de alt oradean
1
@Zolika - care politie, aia care nu-s in stare sa pazeasca niste flori? Aia o sa-i aresteze pe astia la pulivara
Postat 23 Mai 2013, 11:17 de 1
@oradean
Oricum eu cred ca procuroarea Ramona Filip, fiind venita din alta parte, nu a cunoscut detalii despre clanul Negus, din acest motiv a ales sa le aplice doar o amenda admnistrativa. Dar totusi... Gheorghe Vidican, prim procurorul parchetului Oradea... ala ce naxxx a facut cand s-a facut plangere impotriva NUP-ului? Ii lasa sa ucida pe cineva?
Postat 23 Mai 2013, 11:07 de B
@oradean
Ramona Filip e o procuroare tanara...toti de la parchetele mici gen: judecatorie sau tribunal sunt tineri. Cei mai invarsta sunt la Curtea de Apel, DIICOT, si parca mai normali la cap....
Postat 23 Mai 2013, 11:05 de B
Schimbare
Să vină magistrații tiner, dornici de afirmare, i să înfunde aceste jigodii, că doar în ei mai avem o speranță. Succes !
Postat 23 Mai 2013, 10:07 de oradean
Toti interlopii trebuie executati
Singura solutie impotriva acestor interlopi este glontul !
Postat 23 Mai 2013, 09:42 de Adolf
suntem o tara a nimanui, statul ne fura si restul cum vrea
ok si ce este de ras, cu prostimea si analfabetismul nu i de gluam, si Jiji are nevoie de "protectie" in inchisoare, esti trimis la reeducare sa nu mai comiti fapte pnale si inchisoarea permite fapte penale in desfasurare, de ce ne miram atunci ce se intampla pe starzi, nu are rost !!
Postat 23 Mai 2013, 09:22 de are dreptate
....
V-aţi ţiganizat măi ziariştilor, odată cu ştirile astea pe care ni le băgaţi pe gât. Poliţia trebuie să rezolve odată pentru totdeauna ţigănia asta generalizată.....
Postat 23 Mai 2013, 08:47 de Zolika
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6373 RON
  • 1 EUR = 4.9765 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON