URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Iunie 2014, 09:48

Dă-i nas lui Ivan

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Vă mai amintiţi vremurile când PSD nu însemna nimic în Oradea şi în Bihor? Când avea cinci-şase consilieri judeţeni din 41 şi trei-patru consilieri municipali din 31? Ei, bine, pesediştii ori se prefac, ori chiar le-au uitat.

Îmbătaţi de euforia victoriei "europene", pentru care şi-au scos din case toţi alegătorii, pesediştii bihoreni, precum tovarăşii lor din întreaga ţară, au început să nu mai suporte nicio critică, fie ea cât de îndreptăţită ori de timidă. A îndrăznit să spună primarul Ilie Bolojan că taxa pe stâlp născocită de Ponta al III-lea loveşte Parcul Industrial? Şeful lor, Ioan Mang, le-a zis investitorilor să dea în judecată Primăria, de parcă nu Guvernul ar fi schimbat regulile în timpul jocului.

Înaintea scrutinului, viceprimarul Ovidiu Mureşan ("panglicarul", cum îi zic unii, ridiculizându-i foamea de imagine ce-l face să bifeze "realizări" la care singurul aport este că s-a aşezat la masa întinsă), susţinea că tot ce "s-a întâmplat" (de parcă ar fi picat din cer, din întâmplare) în Oradea în ultimii şase ani a fost şi contribuţia PSD. O fi fost, dar contribuţia a constat în simpla ridicare a mâinilor pentru aprobarea proiectelor iniţiate de primar.

În aburii şampaniei, Mang a mers şi mai departe, zicând că voturile modeste obţinute de PNL în Oradea (în cifre nete mai multe totuşi cu 800 de sufragii decât în 2009, în procente mai puţine cu unul decât atunci) au o singură explicaţie: nu mobilizarea PSD mai ceva ca la război, nu smucirile lui Crin Antonescu, ci faptul că "Bolojan şi-a pierdut încrederea orădenilor". Adică de-aia n-au ieşit din case orădenii s-o ştampileze pe Norica Nicolai şi pe Adina Vălean, că primarul a "ucis" maidanezii!

Şi a mai zis şeful PSD una: că "domnul primar (nu oraşul!) a primit hectarele din tancodrom nu de la Boc, nici de la Băsescu, ci de la Guvernul Ponta". Atenţie, nu de la Guvernul României, ca şi cum Ponta le-ar fi adus de la maică-sa de-acasă! De povestea că "liberalii adevăraţi" doresc refacerea USL şi de şantajul că dacă nu se încolonează în spatele PSD cei din deconcentrate vor fi daţi afară, ce să mai zicem?

Văzându-le lăcomia, orice ins cu bun-simţ e îndreptăţit să le pună PSD-iştilor cel puţin două întrebări. 1: Când ar fi avut viceprimar în Oradea dacă Bolojan nu-i lua în stânga sa, în locul UDMR? Şi 2: Ce proiecte au gândit ei, să zică măcar unul, pentru dezvoltarea Oradiei şi Bihorului?

În curând vom afla, probabil, că şi Podul Sovata, şi străzile cele noi, şi Parcul Industrial sunt opera PSD. Ba poate şi tramvaiele Siemens şi Bazinul Olimpic, că tot e Filip senator PSD! Probabil, nu peste mult PSD-iştii vor spune că lor li se datorează şi modernizarea Aeroportului, pornită de Ţîrle şi continuată de Popa, ba şi centrala pe biomasă de la Săcueni a lui Kiss (deşi de UDMR mă îndoiesc că se vor lua).

Până să răspundă, să ne amintim că PSD a câştigat în Bihor cu o singură promisiune: că va face la Oradea o arenă sportivă cu 5.000 de locuri. S-o vedem şi pe asta!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
46 Comentarii
Ia și tu o listă!
CHIUARIU, FENECHIU, UIOREANU, RUȘANU, CHIȚOIU, RAREȘ POP(Cluj, ultimul arestat preventiv!), BOLOȘ(incompatibil)și lista poate continua! Dacă mai nou am devenit pupincurist de funduri roșii, la tine e mai simplu! Fundurile liberale portocalii au deja pete de maro, deci te poți rezuma la a le linge! Ca pe înghețată!
Postat 06 Iunie 2014, 09:18 de TDS
CIUMA ROSIE
Comunistii de la PSD (indiferent cum s-or fi numit inainte, resursele umane sunt aceleasi) au spulberat sansele Romaniei de a-si reveni din penuria comunista inca din primii ani de dupa \'89. Au distrus visele noastre de a trai intr-o tara civilizata in care se promoveaza cinstea, bunul simt si performanta. Alianta recenta USL a fost o greseala din partea liderilor PNL,si acum se vad rezultatele. Nu am nimic impotriva celor ce impartasesc o doctrina politica de stanga sanatoasa, dar sa fim seriosi, nu cu asemenea lideri... Si pupincuristului de funduri rosii de babuini TDS, ia aici o lista cu baroni PSD condamnati sau anchetati penal (doar in prezent, fara istorie): Constantin Nicolescu pres. CJ Arges; Ion Prioteasa pres. CJ Dolj; Adrian Duicu pres. CJ Mehedinti; Gheorghe Bunea Stancu lider PSD Braila;Adrian Tutuianu pres. CJ Dambovita; Nicolae Bădălău lider PSD Giurgiu; Nicusor Constantinescu si Radu Mazăre lideri PSD Constanta; Mircea Cosma pres. CJ Prahova, si lista poate continua...Nu afirm ca cei din celelalte partide ar fi fete de scoala catolica, dar e mai usor sa gasesti un pinguin in Hawaiidecat sa gasesti un lider PSD nepatat. Iar pe plan local hai sa fim seriosi... Bolojan nu are momentan niciun contracandidat demn de functia de primar...Si aceasta afirmatie va fi validata in 2016. Nu va lasati orbiti de promisiunile de cacat ale PSD-ului...
Postat 05 Iunie 2014, 16:28 de NEMESIS
***********
Fratilor sa presupunem ca BOLOVAN nu mai este bun dar cine sa vina in locul lui?? PUPINCURISTUL MURESAN???!!! Pai numai cand va uitati la fata lui de SPAGAR nici nu-mi vine sa ma gandesc unde v-a ajunge orasul asta. Din pacate asai romanul si nu-si apreciaza oamenii de valoare decat dupa ce ii pierde.
Postat 05 Iunie 2014, 09:29 de coco
nu mai plange, Horea!
Am citit ca UIOREANU plange si suspina dupa gratii! Deh, UIORENE, ce sa-ti fac! Daca tu nu esti baron(ca PNL n-are asa ceva, JUR!)ai strans bani pentru campania electorala...Vezi, in loc sa iei si tu "aripioare de pui"(le puteai da picante!), tu ai strans bani(ca pe vremuri Regina Vamii! PS A DISPARUT PROFILUL DE FB AL LUI UIOREANU!
Postat 04 Iunie 2014, 21:14 de TDS
ploaia care va veni....
@Adrian Cris: tramvaiele SIEMENS si Bazinul olimpic au fost prea scumpe: un tramvai=2,7 mil. E+TVA, spaga inclusa; bazinul nu stiu cat a costat dar tin minte ca ordinarul Filip(care numai PSD-ist nu e!)a spus ca este cel mai tare Bazin din sud-estul Europei! Ma intreb, Grecia, geografic cam pe unde e? Ca Grecia a organizat JO, deci are bazine! PS 1. La Podul Sovata si strazile noi putem adauga si Tranzactia cu pricina(aia despre care tot vorbesc), MARSAVIA imaginata de cuplul FILIP-BOLOS si DESAVARSITA MAGISTRAL de Bolojan in stil " portocaliu cu urme de maro" (sa nu zica nimeni nimic, am citat din Crin) PS 2 Ieri a fost termen in Dosarul 9297/111/2010(Bolojan stie, Borbei stie, Birau stie, Beltechi stie!); s-a amanat pe 30.09.2014(probabil pe ideea Mesterului Manol(e)(iu), tergiversati, tergiversati, ca poate pana la urma SE UITA!). Nu-i asa Doinita? Florico dragalasa ce esti! I-am spus lui BOLOJAN ca mi-as dori sa ma propuna MARTOR din partea Consiliului Local(ma rog, probabil ar fi tardiv in actualul stadiu procesual dar macar sa fi incercat!). Nu, ce, era sa RISTE? Cine stie ce ar fi iesit din MARTURIA MEA! Stricam ploile! Dar poate va veni o ploaie? Asa, ca lumea?
Postat 04 Iunie 2014, 21:09 de TDS
1 2 3
@gogul: 1. una dintre calitatile mele este consecventa, deci voi semna in continuare la fel 2. vad ca si tu imi urmaresti cu atentie postarile 3. in ceea ce am scris mai jos ti se pare ca ceva ar fi neadevarat?
Postat 04 Iunie 2014, 20:10 de TDS
hai sictir
....au intrat postacii plagiatori in painee.....fsn=psd.... @TDS ne obosesti cu postarile tale-tu le stii pe toate......tu ai dreptate in tot...macar mai schimba nickul
Postat 04 Iunie 2014, 19:39 de gogul
Daca vorbim de merit...
daca vorbim de merit acesta nu apartine nici psdului nici pnlui ci a fostei echipe USL. Subiect inchis. Cat il priveste pe acest ziarist "ieftin" subiectivismul isi spune cuvantul.. si nu cred ca ne intereseaza parerea lui "ieftina" ci mai degraba ne intereseaza adevarul si cand vorbesc de adevar ma refer la chestii concrete pe hartie ( aici ma refer la colaborarea dintre cele doua partide care fara sa fi facut echipa nu se descurcau singure- nu puteau duce nimic pana la capat ). Concluzia finala.. dezgustat.
Postat 04 Iunie 2014, 17:21 de Alexandru
Bolojan
Iar îl ridicaţi în slavi pe bolojan. Ce a făcut ţârle pt aeroport? a abandonat proiectu... proiectu aeroportului este unul comun usl, nu a lu popa.
Postat 04 Iunie 2014, 17:18 de Guţă
reclama
PNL = NOUA MIZERIE GALBENA ! Sa va traduc ???
Postat 04 Iunie 2014, 17:10 de My city Mall
Primarul Minciunila
Stimabile domn primar, tin sa va reamintesc ca in campania din 2012, cand ati venit in fata blocului ati spus ca aveti nevoie de o echipa de consilieri care sa va sustina proiectele si de parlamentarii USL ca sa aveti sustinere de la Guvern. Acum dintr-o data nu au mai facut nimic colegii dvs de alianta ?Pana una alta scorurile arata altceva cred ca dvs. ati pupat al2lea mandat datorita lor.
Postat 04 Iunie 2014, 17:09 de Alegeri 2012
probleme fara rost
Cu ce isi pierde mai nou timpul Bolojan.. cu articole in presa..
Postat 04 Iunie 2014, 17:01 de ASLPLS
mai voteaza-l draq
Trebuie sa recunoastem ca Bolojan a facut treaba buna in Oradea DARR!!!! in primul mandat! Si mai trebuie sa recunoastem ca NU EL A FACUT-O SINGUR ! CI O ALIANTA !!!!!!!! care era formata din PNL PSD SI PC daca nu ma insel.. Deci, despre ce discutam DOMNILOR?
Postat 04 Iunie 2014, 16:59 de Dracul
?????????
Daca se face sala aceea de care se tot vbeste mai nou de 5000 de locuri promisa de ponta! Sunt curios daca nuvine bolo sa comenteze ca el ar fi facut-o. Hahhahahhaha...penibillllllllllll
Postat 04 Iunie 2014, 16:34 de roly oliver
bolojan II
Pana un alta bolojan ne obliga sa platim dublu mai nou caldura...impozit pe caini... a dat o in bara cu cetu... a creat un haos in invatamanul prescolar....din oradea... sa mai zicem ? In iosi nu ai e cauta bouleeeeee!!!!!
Postat 04 Iunie 2014, 16:23 de iosia
animalelor
Bine bah ca sunteti voi destepti... ca oricine ar fi fost im fruntea guvernului ar fi dat bani la o primarie care nu ii a lui mai mult sau mai putin.
Postat 04 Iunie 2014, 16:13 de oradea
@Io
Banii la aeroport au venit de la guvernul Ponta, tot la insistentele lui Popa si Bolojan.In nici un caz nu este meritul lui Mang sau Muresan, niste pampalai fara personalitate.Pentru terenul de la tancodrom, tot Bolojan a facut drumuri la Bucuresti.Asta este realitatea!!! Oricate greseli a facut Bolojan(care ma scot si pe mine din sarite), nu se compara cu Mang sau Muresan, sau oricare de la PSD. Iar ca sa castige PSD alegerile in 2016, e muuult de lucru.Nu prea vad la orizont o asemenea victorie.
Postat 04 Iunie 2014, 14:33 de Boom
râde ciob de oală spartă
@gogul: lasă că nici cu liberalii nu îmi e rușine! știu eu un inginer economist diacon celib lector dr. universitar care bag mâna în foc că... bașca atât de doctor cum e credea că din calitatea de acționar al unei societăți se demisionează! auzi, demisie din calitatea de acționar?!!!! ha ha ha!(AM DOVADA, text trimis de respectivul prin e-mail! dar de PMP-ista aia care credea că Norvegia e Republică? Dar de europarlamentara care și-a pus nepoata să voteze? Dar Fenechiu, Chițoiu, Rușanu, Uioreanu? Duicu e baron, Uioreanu nu? Eu zic că amândoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 04 Iunie 2014, 14:15 de TDS
hai sictir
Probabil ca penibilul asta de ziarist A C nu se mai trateaza..nu mai respecta tratamentul prescris de medici.Daca tot esti postac PNL Adriane de ce nu scrii un articol cu titlul "PUNEM BIHORUL PE PRIMUL LOC".Nu te lasa sefu ..ha??Cornelas...Fa dovada ca ai coloana vertebrala si vezi pe ce loc e Bihorul.Apoi scrie un articol despre DN76 care este >VESNIC IN LUCRU<...apoi lasa-te de meserie ...ca esti postac autorizat..Apropos ..A inceput campania de intoxicare ???
Postat 04 Iunie 2014, 13:58 de pnl-basescu
hahaha
Bravo Cris-le-ai tras-o la plagiatorii si coruptii din FSN.hai sictir plagiatorilor. auzi Scrisoarea III de Caragiale hahahhhahahhahah!!!!
Postat 04 Iunie 2014, 13:40 de gogul
pupincurist comunist
Domnule "intrebator " cred ca esti un comunist atat de putred incat daca mai ai si dileme o sa inceapa sa-ti fiarba creierul. Voi P.S.D ati distrus tara asta si mai aveti tupeul sa deschideti gura. Toata stima pentru cei ce au facut ceva pentru orasul ORADEA si judetul BIHOR. Multaaaaa scarba pentru oamenii de nimic, adica P.S.D-isto comunisti
Postat 04 Iunie 2014, 13:38 de coco
vai,vai..
Daca tot nu puteti musca de cur PSD,atunci pupati-n cur Bolovanul!Liniste Crin si Adina dorm,liniste!
Postat 04 Iunie 2014, 13:17 de gheorghe@sandor
extraordinar
Articol scris exact ca să lovească în psd şi să ridice pnl. fix pix
Postat 04 Iunie 2014, 13:13 de Vasile
Psd e un partid neocomunist ... de aici ura
Avand in vedere ca cel care a infiintat acest pardit jegos e Ion Ilici Iliescu un comunist ordinar sluga si ministru de a lui Ceausescu, avem o URA viscerala fata de partidele comuniste gen PSD a se citi si PCR. In Oradea si Bihor va condus 15 ani Misu Bar despre ce naiba vorbim, iar acum e tare smecher Manglitorul un hotoman ordinar, cand faceti sala noua de minim 5000 loc. mai vb poate o sa va votez, la primarie aveti zero sanse, dar cum nu sunteti in stare de nimic, pot sa dorm linistit no sa fiu nevoit sa votez niste comunisti ordinari.
Postat 04 Iunie 2014, 13:11 de Johny B
penibil
Un articol penibil care creaza scarba a cel putin 11.000 de oradeni. Sa va fie rusine domnule. Precum domnul care l-a scuipat pe presedinte la Constanta, prin acest articol procedati la fel, scuipand 11.000 de simpatizanti. Va doresc ca doar voi sa traiti, restul cu opinii si pareri diferite sa moara toti. Crrd ca intr-o viata anterioara erati comandant de lagar de concentrare. Penibil articol.
Postat 04 Iunie 2014, 12:13 de silvia
Nu inteleg de unde atata ura fata de PSD
Chiar nu inteleg acest saptamanal de unde are inmagazinatat atata ura la adresa Partidului Social Democrat. Articole de o asemenea aciditate demasca pe fata opinia ziarului in legatuta cu deontologia jurnalistica si echidistanta si impartialitatea presei. Macar daca se aruncau "sageti", sau comentarii ironice marca ebihorel, dar nici chiar asa. M-ati dezamagit profund.
Postat 04 Iunie 2014, 12:08 de corina
@vocea din ureche
"presa sa se uneasca si sa curme de la radacini intreg PSD-ul bihorean":))))))))))) Cris, tu esti tata?:))))) Ia cometariul si publica-l ca si articol!
Postat 04 Iunie 2014, 12:07 de dumitru
jenant articol si un jenant jurnalist
Jenant articol scris de un jenant jurnalist. Demisia. Si repede. Oricum te angajeaza Bolovanul in primarie ca si coleg al Ancai Sas.
Postat 04 Iunie 2014, 12:04 de liviu
articol
Nu mai exista articole obiective! e pe fata! de la algeri tot cu asta o tine bihoreanul, PSD in sus, PSD in jos! Wai de voi! Rusine!
Postat 04 Iunie 2014, 12:03 de gogu
PSD
PSD nu castigat datorita promisunii de a construi arena! Au castigat pentru ca oradenii s-au saturat de prostiile lui Bolojan!
Postat 04 Iunie 2014, 11:57 de costi
arena
@andreea: nu stiu daca chiar avem nevoie de o arena! chiar si actuala necesita bani multi pentru sustinerea costurilor! nici in Bucresti nu a inceput construirea cele noi. Da, teoretic ar fi frumos; chiar si un stadion ca lumea ar fi bun dar....
Postat 04 Iunie 2014, 11:54 de TDS
ioi
ce frumos si obiectiv articol ai putUT srie in dupamiaza asta sper ca nu te vinzi eftin, macar asa, daca tot o faci pe fata sa ai si un folos ca nu sti cat o mai mere... pentru cunoscatori
Postat 04 Iunie 2014, 11:54 de io
corect
@didu: corect, de ce nu s-au mobilizat si ceilalti?
Postat 04 Iunie 2014, 11:52 de TDS
ai baut?
"Atenţie, nu de la Guvernul României, ca şi cum Ponta le-ar fi adus de la maică-sa de-acasă! " Cred ca tu (Adrian Chis) ai scris acest articol in "aburii sampaniei"! Exprimare penibila, explicatie penibila!
Postat 04 Iunie 2014, 11:49 de eugen
gogule probleme??
"nu mobilizarea PSD mai ceva ca la război?" e o problema, sau o rusine daca un partid se mobilizeaza?
Postat 04 Iunie 2014, 11:46 de didu
arena
Va fi o arena, sunt convinsa! Avem nevoie de asa ceva! Avem o echipa extraordinara , sa profitam de asta!
Postat 04 Iunie 2014, 11:44 de andreea
Ghici cine va disparea?
Ghici cine va disparea cand PSD va castiga in 2016 primaria si principalele mandate de consilier? Tu si Chirila cu intreaga redactie de pupincuristi scarbosi ce sunteti. Odata cu PeNeLeul dispareti si voi din peisajul oradean. Jurnalisti penali fara nici un caracter.
Postat 04 Iunie 2014, 11:43 de andrei
articol?
Adrian Chis e specializat in "PSD"? De la alegeri tot cu asta ne abureste! Gaseste ba ceva de scris, lasa oamenii in pace, esti penibil!
Postat 04 Iunie 2014, 11:43 de sebi
inca un articol marca ebihoreanul
Inca un mandru articol marca ebihoreanul. Rau de PSD si bine de PNL. Jurnalistul lui peste prajit, ai o coloana vertebrala ca si plastilina.
Postat 04 Iunie 2014, 11:40 de ionel
deontologie de *
Domnule jurnalist, aveti o deontologie de *.
Postat 04 Iunie 2014, 11:38 de george
Hmm....
Ăsta e articol obiectiv de ziar? De când se exprimă aşa jurnaliştii? Când o să avem o presă OBIECTIVĂ şi REALĂ? Vă legaţi de nişte comentarii, doar pentru că sunteţi un ziar PNL-ist! Mă rog - se ştie - cu o parte de PNL. Mi-ar fi ruşine! Sincer, PSD încă stă DREPŢI în faţa acestor stângăcii ale Dreptei... cel puţin momentan .
Postat 04 Iunie 2014, 11:37 de Ariela Kopf.
:))) limbutza aurita
Vad ca de la esecul la europarlamentare nu va mai puteti opri din ura fata de psd :)) venind de la Cris&co doar ne poate bucura. Ce scor a scos pnl in judet ? Si ce scor in municipiu ? Bolojan a pierdut increderea ! Si aeroportul a primit banii in guvernarea ponta si cu ministru Sova. Si daca nu era Bolos acolo sustinut de Psd, pentru ca liberalii voiau sa il demita ca nu se baga in combinatii, inca si axum vorbeau popa si bolojan despre cum o sa il faca! Bravo psd !!!
Postat 04 Iunie 2014, 11:20 de Io
anti PSD
nu uitati ca mult hulitul (de catre propaganda antena 3) MRU a cazut la motiuena de cenzura cand a refuzat sa opereze guvernul pe criteriul cleintelismului baronilor. a zis, NU ! nu ma intereseaza ca baronul PDL doreste x sau y, avem alte prioritati strategice. iar acest lucru i-a adus sfarsitul. asa ca nici PDL-istii nu sunt mai cu stea-n frunte. tocmai de aceea, ca nu a tinut la scaun si a avut curajul sa infrunte sistemul "baronicesc", cred ca are un precedent pozitiv. iar in Oradea, cu tot pragmatismul uneori "violent", cred ca Bolojan va fi primar inca 3-4 mandate, cel putin. ar fi o greseala capitala sa fie lasat orasul pe mana unor neaveniti din PSD. de aceea, repet, e imperios necesar ca presa sa se uneasca si sa curme de la radacini intreg PSD-ul bihorean. stiu ca e greu, ca probabil vor urma oferte de "publicitiate" guvernamentala (tineti minte perioada nastase), dar cred ca aveti sansa sa dovediti ca se poate, ca puteti contribui la salvarea orasului de ciuma PSD-ista.
Postat 04 Iunie 2014, 10:37 de vocea din ureche
luptati impotriva PSD
corect ! nu initez o atitudine propagandistica, ma gandesc doar la "binele" sau daca vreti "raul cel mai mic", iar in acest context cred ca presa oradeana, inca ne-psd-izta, ar trebui sa striveasca PSD-ul mizerabil. nu v-ati saturat de indivizi care critica primarul (oricare ar fi el) ca "nu le zugraveste casa scarii", ca "ne le sapa gradina din fata blocului", ca "ne le pune banci in fata blocului"...unde sa sparga seminte si sa bea in verile de seara bere la pet ? stiu ca deja e rasuflata, insa oamenii astia, votantii PSD adica, sunt victime ale comunismului, sunt cersetori anacronici care stau in 2014 cu mana intinsa catre PARTID - lumina lor calauzitoare intre 48 si 89. ar fi o greseala sa-i acuzam, repet, ei sunt victime si voteaza sau simpatizeaza pe orcine le da ceva, orice, oricat de nesemnificativ, daor sa le dea. iar PSD asta face, le da cu un deget si le ia cu 10 maini. PSD nu e decat o masinarie care cu buna stiinta mentine romania intr-o mizerie morala si economica de nedescris. nu mi-e rusine nici cu PNL sau cu PDL, insa cred ca Johannis si probabil MRU ar fi o echipa demna.
Postat 04 Iunie 2014, 10:32 de vocea din ureche
Cash
asta nu o fost un articol deloc ieftin! mergi pe litoral anu asta adriane :)
Postat 04 Iunie 2014, 10:30 de boris
portocala cu pete...maro
În ceea ce mă privește EU NU AM MAI VOTAT PNL(ca de fiecare dată)pentru că MI-AM PIERDUT DEFINITIV ȘI IREVOCABIL ÎNCREDEREA ÎN BOLOJAN(exact cum a susținut și Mang!). Iar de-acum încolo NEVER EVER nu voi mai vota PNL pentru că a început să fie prea colorat în portocaliu cu URME INTENSE DE MARO(am citat din Crin Antonescu). De ce mi-am pierdut ÎNCREDEREA ÎN BOLOJAN? Pentru că a inițiat TRANZACȚIA devenită...HCL 651/09.09.2013! Ma repet la infinit și spun din nou despre ce TRANZACȚIE este vorba! După ce ani în șir BOLOJAN a spus răspicat că asocierea în participațiune dintre Consiliul Local și dezvoltatorul IMPACT a fost una păguboasă, ba și cu repercusiuni negative asupra celor care au avut proasta inspirație de a contracta cu IMPACT-ul, după ce a adus acuze fără echivoc vorbind de țepuirea municipiului cu cca. 22 milioane euro(scrie chiar în Bihoreanul), s-a răsucit brusc! . RĂSUCIRILE sunt un apanaj al PORTOCALIILOR CU URME MARONII(vezi Băse, vezi Crin, vezi Buldogul, vezi Vălean, vezi Stolojan, etc.). Vezi și Boloș(că și el e răz_gândac), omul IMPACT-ului(așa a scris presa!), tatăl contractului de asociere în participațiune 14.519/2004 despre care se face vorbire în TRANZACȚIE!Partea GRAVĂ rezidă în faptul că TRANZACȚIA respectivă se întemeiază pe FALSURI(CONTRACTE DE V/C FICTIVE). Și Bolojan, și Borbei(au spus-o ei ÎN CLAR, nu o spun eu, eu doar susțin că așa e!)cunoșteau toate aceste aspecte. Bolojan însă a încercat să acrediteze ideea că prin adoptarea TRANZACȚIEI face un bine municipiului(vezi și problema caselor din Făcliei care, iată, cum se spunea aseară la Digi Oradea sunt pentru medicii din alte orașe atrași la Oradea). Un bine, reliefez încă o dată, întemeiat pe FALSURI. Transmise la Investigarea fraudelor înainte de încheierea Păcii de la Oradea dintre Bolojan și IMPACT dar pe care Biroul de Investigare a Fraudelor le tot investighează de mai bine de un an și NU SOLUȚIONEAZĂ NIMIC! Fac încă UN APEL către investigatori! Chemați-mă, întrebați-mă, CĂ ȘTIU MULTE! Dar faceți-o CÂT MAI REPEDE. Sau DNA, de ce nu se autosesisează? Cel puțin pentru un abuz în serviciu dacă nu or mai fi și alte fapte penale pe acolo!
Postat 04 Iunie 2014, 10:29 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON