URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Mai 2023, 07:32

Cum să alegi corect produsele de îngrijire pentru piele în funcție de probleme și de tipul tenului

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Alegerea produselor de îngrijire pentru rutina zilnică a tenului poate fi o provocare. În funcție de tipul de ten, de problemele specifice ale pielii și de nevoile reale pot fi identificate unele articole cu ajutorul cărora epiderma să fie protejată și îngrijită, iar afecțiunile să fie tratate corespunzător. Produse de calitate pentru piele pot fi achiziționate din farmacia online sau la sediile fizice. 

Pielea corpului are nevoie de îngrijire specială în fiecare moment pentru ca bariera de protecție să nu fie afectată și organismul să poată face față agenților patogeni și bolilor. Pentru aceasta pielea are nevoie de produse special create pentru fiecare moment al vieții. Explicăm în continuare care sunt variantele de produse pe care trebuie să le folosești.

Produse de calitate

Sănătatea fizică se reflectă și asupra psihicului, iar o stare generală bună determină succes personal și profesional. Utilizarea unor produse de calitate pentru îngrijirea zilnică a pielii, dar și a unor cosmetice de încredere este acum la îndemâna tuturor. Poți intra în farmacia online pentru a verifica produsele Avene disponibile într-o gamă variată și pentru a achiziționa cele mai bune variante de îngrijire și protecție pentru tine.

Ai la dispoziție produse pentru ten normal, uscat, gras sau mixt pentru rutina zilnică de îngrijire și înfrumusețare, dar și unele creme, loțiuni, geluri, spray-uri și cosmetice special create pentru a te ajuta în lupta cu unele imperfecțiuni și afecțiuni ale pielii. Beneficiile dermatologice ale apei termale care se regăsește în toate produsele brandului și formulele inovatoare oferă încredere și siguranță tuturor categoriilor de vârstă și sex, indiferent de situație. Femeile însărcinate, cele care alăptează, nou-născuții și copiii cu afecțiuni dermatologice pot utiliza fără griji produsele special create pentru a le veni în ajutor, recomandate de medicii specialiști. 

Protecție și îngrijire naturală

Dacă nu știi ce tip de ten ai sau te confrunți cu unele probleme ale pielii poți consulta dermatologul pentru a beneficia de îndrumarea necesară, astfel încât să folosești produse de îngrijire și înfrumusețare în concordanță cu nevoile tale reale. Specialistul te va sfătui să te îndrepți spre o gamă completă de îngrijire din care să poți alege toate produsele necesare pentru curățare, tonifiere, hidratare și vindecare.

Dermatocosmeticele îți oferă posibilitatea de a te proteja de agresiuni și substanțe nocive, la prețuri avantajoase și de a oferi pielii tale toate substanțele nutritive, naturale, pe care un produs de calitate le încorporează. 

Neavând substanțe active puternice, produsele naturale prezintă o toleranță foarte bună cu pielea, pe care o curăță delicat și o susțin, calmând iritațiile și reducând riscul de apariție a reacțiilor alergice.

Acoperire ideală pentru nevoi diferite

Produsele brandului de top oferă cele mai eficiente soluții pentru tratarea oricărui tip de problemă a pielii, de la excesul de sebum și acnee, până la cuperoză, sensibilitate crescută, piele foarte uscată și diverse tipuri de dermatită. Extractele naturale și formulele inovatoare oferă siguranță sporită, ceea ce permite întrebuințarea acestora de către viitoarele mame, dar și pe pielea sensibilă a nou-născuților. 

Leziunile și cicatricile care pot să apară pe fondul unor probleme dermatologice își pot găsi rezolvarea cu produsele potrivite de la Avene, din seriile dedicate. 

Sprijin împotriva razelor ultraviolete

Gamele complete de produse oferă și variante pentru îngrijirea pielii tenului și a întregului corp în fața razelor puternice ale soarelui, fără a bloca procesul de bronzare natural.

Cremele, loțiunile, uleiurile, spray-urile de protecție împotriva razelor ultraviolete asigură ocrotire sporită tuturor tipurilor de piele, fiind destinate atât copiilor, cât și adulților. 

Stil de viață sănătos

Alături de folosirea produselor de îngrijire adecvate pentru fiecare moment al vieții, pe tot parcursul anului, întregul organism are nevoie și de un stil de viață sănătos, o dietă echilibrată, un management corect al stresului, odihnă de calitate, hidratare optimă și mișcare fizică periodică.

Toate acestea contribuie la menținerea unei bune sănătăți. Controalele medicale periodice și tratarea la timp a afecțiunilor ce pot să apară sunt parte a unei îngrijiri adecvate și a unei vieți echilibrate. 

Acest articol este informativ și nu poate înlocui un diagnostic medical avizat. Dacă te confrunți cu afecțiuni ale pielii, consultă medicul, respectă indicațiile specialistului și nu neglija controalele periodice! 

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON