URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 01 IUNIE 2023
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria vrea să înlocuiască actualul sistem al parcărilor de domiciliu, imperfect, cu unul catastrofal, care va crea în mod cert haos. Adică să nu mai aibă fiecare orădean locul lui, ci să existe un abonament în baza căruia omul să vâneze locurile rămase libere când vine de la serviciu.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre "vom muri şi vom fi liberi", "dreptate, ochii plânşi cer să te vadă" sau "mai bine golan...". E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând "sistemul". Despre orele de nesomn...
Zic şi eu
Adrian Cris
Ajunsă deocamdată la prima săptămână, greva din învățământ se așterne ca o piatră tombală peste domnia președintelui Klaus Iohannis. Încă de mult, mulți dintre cei care l-au votat au ajuns să-l disprețuiască, să-l considere groparul marilor speranțe din 2014, dar abia prestația sa în actuala criză din învățământ le pune definitiv lespedea.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că greva generală a profesorilor este justificată și că salariile lor ar trebui mărite?
De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Codul de procedură penală din 2014 prevede o procedură larg aplicabilă în practică prin care se soluționeză dosarele penale ce au ca obiect infracțiuni minore comise, de regulă, de către persoane fără antecedente penale, situații în care cheltuiala statului cu judecarea „găinăriei” ar fi disproporționată față de efectul produs în societate.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Steatoza hepatică reprezintă o acumulare excesivă de grăsimi la nivelul ficatului (în special trigliceride) cu mărirea sa uşoară până la moderat şi cu caracter benign şi reversibil de obicei, dar uneori putând deveni gravă, cu evoluţie spre ciroză (în condiţiiile acumulării excesive şi îndelungate şi a asocierii unor factori nocivi). În mod normal, ficatul conţine 2-4% grăsimi.
03 Septembrie 2021, 07:00

Cum îţi asiguri un preţ fix la electricitate timp de 12 luni pentru casa ta

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Anul acesta a venit cu schimbări importante pe piaţa de energie electrică, în contextul liberalizării preţului energiei electrice, dar şi pe piaţa de gaze naturale, în urma liberalizării ce a avut loc anul trecut. Chiar dacă nu aţi luat până acum o decizie în privinţa contractelor de furnizare a energiei electrice/gazelor naturale pentru casă, vă reamintim că puteţi opta în orice moment pentru un produs de pe piaţa concurenţială.

Enel Energie şi Enel Energie Muntenia oferă o serie de produse destinate clienţilor din toate zonele ţării, cu garanţia unor preţuri fixe la energia electrică pentru o perioadă de 12 luni, fiind astfel protejaţi de orice eventuală creştere a preţului energiei electrice în piaţă. 

Mai mult, până la data de 17 octombrie 2021, clienţii casnici care încheie un contract de furnizare a energiei electrice sau/şi gaze naturale în piaţa concurenţială într-unul dintre magazinele Enel participante pentru locuri de consum aflate în judeţele care fac parte din Teritoriul Campaniei conform Regulamentului beneficiază inclusiv de premii instant. Oferta este valabilă la schimbarea titularului de contract, la schimbarea furnizorului şi/sau pentru locurile de consum noi pentru oricare dintre ofertele-tip Enel în termenii şi condiţiile menţionate în Regulamentul Campaniei "Vara asta Enel te surprinde cu premii instant". Acesta este disponibil pe www.enel.ro.

La Enel, contractul de furnizare de energie electrică/gaze naturale pe piaţa concurenţială poate fi încheiat pe un interval de timp determinat sau pe unul nedeterminat, însă perioada de valabilitate a unei oferte de preţ este de 12 luni. Înainte de expirarea acesteia, veţi primi o notificare cu preţul ofertei similare sau a unei alte oferte, valabilă pentru o nouă perioadă. Puteţi alege prelungirea tacită a contractului în condiţiile comunicate, puteţi opta pentru o altă ofertă de furnizare energie electrică/gaze naturale de la Enel sau puteţi transmite notificare de refuz a noilor condiţii şi de încetare a contractului. Este important să ne anunţaţi până la data menţionată în notificarea primită fie prin e-mail, fie utilizând un alt canal de comunicare despre o opţiune diferită, altfel oferta este considerată acceptată în mod tacit.

Ce trebuie să ştii în alegerea unei oferte de furnizare a energiei electrice

Dacă doriţi să treceţi de pe piaţa pentru serviciu universal pe cea concurenţială sau să vă schimbaţi furnizorul e bine să fiţi atenţi la calitatea serviciului de furnizare şi la caracteristicile produsului oferit. Este important să puteţi alege între factura fizică şi cea electronică, între mai multe canale de plată a facturii, să aveţi la dispoziţie canale de contactare diverse – telefonic, online, magazine -, call center specializat, precum şi centre de relaţii cu clienţii disponibile în toată ţara.

Furnizorii Enel vă pun la dispoziţie oferte ce conţin produse şi servicii cu valoare adăugată, precum şi pachete integrate, prin care puteţi beneficia la pachet de energie electrică şi de gaze naturale sau de pachete care includ servicii de asistenţă tehnică sau alte beneficii. Printr-un singur serviciu, care pune totul în acelaşi coş, lucrurile funcţionează mai repede, devin mai simple şi mai avantajoase.

Totodată, Enel Energie şi Enel Energie Muntenia vă oferă posibilitatea de a vă alege oferta care vi se potriveşte cel mai bine şi vă ajută să economisiţi în procesul de contractare sau de plata a facturii prin servicii online (www.enel.ro) şi aplicaţii pentru gestionarea contului de client, precum MyEnel. În plus, echipa dedicată de specialişti Enel vă pune la dispoziţie asistenţa şi informaţiile de care aveţi nevoie privind furnizarea energiei electrice/gazelor naturale.

Pentru a ne cunoaşte mai bine şi pentru mai multe detalii despre ofertele Enel, ne puteţi contacta la 021 9977 (apel cu tarif normal) sau vă aşteptăm în magazinul Enel din oraşul Oradea, la adresa Str. Nufărului, nr. 28E. Lista completă a magazinelor Enel incluse în campania "Vara asta Enel te surprinde cu premii instant" este disponibilă pe www.enel.ro.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
"Cum îți adiguri ..." ???
Nu ai cum, decât dacă alegi un furnizor contractual care îți face oferta cu cca. 30% mai mult decât la "standard" de acum.
Postat 03 Septembrie 2021, 08:17 de KP
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6562 RON
  • 1 EUR = 4.9696 RON
  • 1 HUF = 0.0134 RON