URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
19 Mai 2011, 13:48

Cornel Popa, încurcat de "colegul" Octavian Bot

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Întrebat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, cum va rezolva PNL Bihor problema deputatului Octavian Bot, ex-PDL, acum liberal, în condiţiile în care deja conducerea organizaţiei municipale a votat miercurea trecută împotriva primirii acestuia în PNL Oradea, dar fără a înregistra oficial rezultatul votului, liderul liberalilor bihoreni, senatorul Cornel Popa, a încercat o eschivă, pasând responsabilitatea unui răspuns către conducerea organizaţiei municipale.

"Despre acest subiect putem vorbi după ce spre noi, la Biroul Politic Judeţean, va veni o cerere de adeziune. Despre acest subiect puteţi vorbi cu organizaţia municipală, care a dat un vot neoficial", a parat Popa. "Deocamdată vorbim despre faza pe municipiu a acestei probleme", a adăugat şeful organizaţiei judeţene a PNL.

Cornel Popa a recunoscut, totuşi, că dezertarea deputatului Octavian Bot de la PDL şi intenţia sa de a fi reprimit în PNL era o chestiune despre care ştia încă dinainte de lunea trecută, când evenimentul a fost adus la cunoştinţa opiniei publice într-o conferinţă de presă susţinută la Bucureşti de preşedintele partidului, Crin Antonescu.

De asemenea, Popa a sugerat că, în aceste condiţii, nu se poate opune primirii lui Bot în partid, motivând că politica nu se face după simpatii sau antipatii. "Eu, dacă aş fi lucrat în partid după resentimente sau după marele entuziasm al relaţiilor cu X sau cu Y, făceam din partid o mică gaşcă, ceea ce nu e cazul. Suntem o forţă redutabilă", a spus şeful PNL Bihor.

Întrebat, de asemenea, dacă a estimat deficitul de imagine produs organizaţiei locale prin primirea lui Bot, Popa a spus că, deocamdată, nu s-a gândit la acest lucru. "Nu pot să ştiu cât pierdem sau cât câştigăm, din păcate n-am această abilitate de a face estimări instantanee. Dar să ştiţi că are şi prieteni domnul Bot în PNL", a spus Popa, citând în această categorie un nume necunoscut public: "doctorul Sălăjan".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
primitil si pe Filip
Daca tot face Bolojan inscrieri in PnL , de ce nu il ia si pe Filip? ca doar la atacat pentru coruptie si la umilit pe ala ca sa cistige el primaria, acum se vede ca doar ei sint prieteni,alfel nu lar fi primit pe Bot, daca nu aveau niste asemanari.
Postat 19 Mai 2011, 15:26 de unul
foarte bine
acum ce sa zic. da-i in plua mea de cretini pe toti traseistii astia. asa-i trebuie jigodiei. sper sa nu-l mai primeasca decat PP-ul si nevasta-sa acasa. astia isi bat joc de noi. adica spurcaciunile astea ajung in acele locuri doar pentru anumite interese si mai au obrazul sa vobreasca despre binele comun. cel mai bine ar fi ca-n ungaria cu acele grupari care au inceput sa extermine tiganii violenti. la fgel ar trebui si aici sa fie exterminati acesti ordinari numiti politicieni. iata unde duce scandalul dintre tarle si rus cu muzeul. si nu le e rusine.
Postat 19 Mai 2011, 13:57 de ioan si nu ion
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON