URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
17 Noiembrie 2012, 16:49

Concurs cu repetiţie: Ambulanţa îşi caută director tehnic

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a anunţat că în luna ianuarie a anului viitor organizează un concurs pentru ocuparea postului vacant de director tehnic.

Potrivit dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt al instituţiei, demersul vine după ce pe parcursul anului acesta SAJ Bihor a mai organizat concursul în două rânduri, "dar candidaţii care au participat nu au întrunit punctajul necesar".

Fostul director tehnic al Serviciului, inginerul Dan Dumitru Porumb, a renunţat la funcţie în 2011, iar de atunci postul e vacant.

Dosarul de înscriere pentru postul de director tehnic se va depune în perioada 17 decembrie - 18 decembrie 2012, iar concursul va avea loc în perioada 10 ianuarie - 18 ianuarie 2013.

Tot în ianuarie, SAJ vrea să angajeze şi şoferi. "Pentru cele 3 posturi vacante de şofer autosanitară I, cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată (1 post şofer autosanitară I pentru substaţia Valea lui Mihai, 1 post şofer autosanitară I pentru substaţia Suplacu de Barcău, 1 post şofer autosanitară I pentru substaţia Stei) doritorii îşi vor putea depune dosarele de înscriere la serviciul RUNOS al unităţii până la data de 28 decembrie 2012, iar concursul se va desfăşura în perioada 9 ianuarie - 22 ianuarie 2013", a mai precizat Boţcău.

Persoanele interesate pot obţine relaţii suplimentare de la serviciul de resurse umane al unităţii, str. Snagovului nr.2, Oradea, telefon 0359.412128 interior 215, zilnic între orele 8 şi 14.

Documentele privind condiţiile necesare înscrierii/participării la examen şi bibliografia de examen pot fi consultate şi descărcate de pe siteul SAJ, www.ambulantabihor.ro, secţiunea Concursuri.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON