URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
02 Ianuarie 2016, 10:05

Concurs cu dedicaţie: Un concurs de la Spitalul Municipal, anulat după ce nu l-a câştigat cine trebuia

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Şefii Spitalului Municipal din Oradea au făcut-o de oaie în încercarea de a angaja un medic printr-un concurs la care se aşteptau ca "alesul" să participe de unul singur, numai că au dat-o în bară în stil grosier. 

Instituţia a anunţat acum câteva luni că scoate la concurs un post de pneumolog, fixând condiţia ca acesta să fie medic specialist. Surpriză, însă, la secretariat şi-a depus dosarul şi un nepoftit, pe care l-au respins.

Citeşte sub ce pretext, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
RUSINE PRIMARIEI, RUSINE SPITALULUI
In acest spital,,Gavril Curteanu,, se face DOAR ceea ce se doreste, nicidecum ceea ce trebuie.Niciun concurs nu s-a organizat,, pe bune,,.CASTIGA TOATE CONCURSURILE DOAR CINE E PE PLACUL POCAITILOR SI A CONDUCERII.Va spun toate acestea din proprie experienta.Desi am sesizat si primaria, mai bine zis observatorul de la Primarie n-am obtinut nimic.MI-E GREATA DE TOT CEEA CE SE INTAMPLA IN SISTEMUL PUBLIC VISAVI DE CONCURSURI.Ma intreb pana cand vor mai angaja tot cu pile???
Postat 04 Ianuarie 2016, 08:41 de adevarat
Binomul Bolojan-Carp rupe tot !!!
Ordine in Primarie - Curatenie in Oras.
Postat 03 Ianuarie 2016, 18:54 de WinDos
Raspuns :
In poza.
Postat 03 Ianuarie 2016, 13:30 de User anonimizat
Concurs cu dedicatie
Concursul a fost anulat de catre Primaria Municipiului Oradea, nu de catre Managerul Spitalului. Spitalul a respins si alte dosare ale altor doctori care nu au corespuns cerintelor de angajare, conform noului ordin al ministrului sanatatii. Nu e de vina primarul sau managerul unei institutii, de un ordin al ministrului sanatatii care se aplica la fel in toata tara. Mi se pare aberant ca un medic primar sa nu poata participa la un concurs de medic specialist, dar si mai aberant este faptul sa anulezi un concurs la care s-a inscris cineva caruia i s-a acceptat dosarul. Poate pila era doctorul primar caruia i s-a respins dosarul. La asta nu va ganditi. Unde este dedicatia?
Postat 03 Ianuarie 2016, 12:32 de spaga
Bihoreanul?
Baietii de la Bihoreanul... Daca era sa fie fair play poate ar fi trebuit sa spuneti cine este managerul spitalului si in ce partid politic are radacina.
Postat 02 Ianuarie 2016, 18:22 de Kid
Spagania
Imi imaginez nivelul tupeului nesimtit, si lipsa de respect fata de orice a mizerabililor astora, care, pur si simplu FAC CE VOR IN TARA ASTA, fara sa-i intrebe nimeni de nimic. Oare ar trebui sa ne punem intrebari fata de toate celelelalte 'concursuri' pe care astia le-au organizat in acest spital? Putem considera ca suntem pe cele mai bune maini cand intram cu vreo problema acolo? Intrebari fara raspuns, sau, cu un raspuns mai mult decat evident...
Postat 02 Ianuarie 2016, 16:19 de User anonimizat
Primarul Bolojan stie?
Vad in interviu ca vorbeste de spaga in spitalele din subordinea sa.Sa anulezi un concurs nu e spaga, e gluma buna, nu?
Postat 02 Ianuarie 2016, 15:55 de User anonimizat
asta se intampla de o vesnicie la noi
Fara pile si bani nu poti sa ocupi niciun post, autoritatile inchid ochii gandindu-se ca au si ei neamuri de aranjat, copii, nurori...Nu va cadea capul nimanui. Dar cine era PILA?
Postat 02 Ianuarie 2016, 15:51 de User anonimizat
ESTE IDENTIC
@geoni : la fel este si in privat ! Mai ales intr-un anumit spatiu ! Spre exemplu , in domeniul hotelier este posibil sa fie preferati cei apartinand unui grup religios ! PAROL !
Postat 02 Ianuarie 2016, 14:47 de TDS
Abuzul trebuie sanctionat
@Reka Din pacate astfel de lucruri se intampla la tot pasul in Romania la recrutarile de personal in zona publica.Cu siguranta nu trebuie tratat subiectul superficial , pentru ca astfel nu se intretine (inclusiv de presa) o stare de lucruri care nu are legatura cu normalitatea si cu meritocratia mult clamata de politicieni.
Postat 02 Ianuarie 2016, 11:34 de geoni
gluma?
Am impresia ca tratati subiectul superficial,ironic si clasati articolul in "bihorel".chiar asa neinsemnat ar fi?sa fie vreun subiect de cancan?este o rusine pt siatemul medical si trebuie tratata ca atare.trasi la raspundere si cercetati pt abuz cei vinovati, daca e nevoie.
Postat 02 Ianuarie 2016, 11:22 de Reka
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON