Juriul şi invitaţii la acest eveniment au avut, astfel, ocazia să se delecteze cu creaţii absolut originale, fie că a fost vorba despre cocktail-uri non-alcoolice, ori uşor alcoolice, fie că a fost vorba despre cafele aromate sau alte băuturi create după reţete proprii ale concurenţilor. Un spectacol de îndemânare, gust şi culoare, dar şi de ingeniozitate şi eleganţă în prezentare, care a fost completat profesionist de către show-ul oferit de către trupa de cabaret a Hotelului Continental Forum din Oradea.
Finalul competiţiei care s-a întins pe durata a mai bine de trei ore, a adus şi un câştigător, în persoana lui Adrian Stiop, barman al Hotelului Continental Forum din Arad. Piesa de rezistenţă a tânărului a fost un cocktail, Havana Red Diamond, alcătuit pe bază de rom, suc de rodie şi lime, al cărui gust şi aspect a convins juriul. Locurile 2 şi 3 au fost ocupate de Paul Novac, de la Sibiu, respectiv Iulia Dragomir, din Turnu Severin, restul participanţilor fiind răsplătiţi cu diplome de participare. În calitatea sa de gazdă a evenimentului, Andrei Pop, managerul Hotelului Continental Forum din Oradea s-a declarat mulţumit de organizarea acestei seri de excepţie, derulată sub sloganul lanţului hotelier din care face parte: "Mai mult decât profesie. Pasiune".
Vezi cum s-a desfăşurat competiţia, în galeria de imagini!
Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.