URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 03 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Iunie 2012, 11:06

Candidata PNL la Primăria Lugaşu de Jos, reclamată la Poliţie după ce a luat la bătaie un angajat al instituţiei

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fosta viceprimăriţă a comunei Lugaşu de Jos, Nicoleta Secară, acum candidat PNL la funcţia de primar al comunei, s-a ales cu o reclamaţie la Poliţia Aleşd după ce, împreună cu concubinul ei, Francisc Franciac, ar fi luat la bătaie un angajat al instituţiei.

Potrivit primarului comunei, Şorban Levente (UDMR), incidentul s-a petrecut vinerea trecută, în momentul în care angajatul Primăriei, Grim Andras (foto), a încercat să demonteze un banner electoral al candidatei PNL care fusese montat fără autorizaţie.

"Grim Andras avea ordin de serviciu ca, împreună cu angajaţii unei firme, să demonteze bannerul candidatei de primar Nicoleta Secară care a fost montat ilegal, fără autorizaţie, în locul unui alt afiş similar, pe care l-au dat jos în mod abuziv", a explicat BIHOREANULUI Şorban.

Sosiţi în zonă imediat, fosta viceprimăriţă şi concubinul ei au tăbărât peste funcţionar, de faţă cu angajaţii firmei care încercau să scoată bannerul, şi l-au luat la pumni şi picioare, bărbatul fiind obligat să o ia la goană pentru a scăpa de lovituri, abandonând şi maşina Primăriei în plină stradă.

"Este neplăcut să spun, însă nici poliţiştii pe care angajatul nostru i-a sunat să vină, să intervină, nu şi-au făcut datoria. Echipajul trimis pentru intervenţie a ales să îl aştepte în faţa Primăriei, în timp ce altercaţia se desfăşura la câteva zeci de metri, în faţa lor, în plină stradă", zice edilul.

Nicoleta Secar, Dumitru Voloseniuc - afise ilegale Lugasu de Jos (2).JPGUlterior, după ce Grim a revenit la locul unde era montat bannerul (foto), împreună cu echipajul de poliţie, acesta a avut parte de o nouă repriză de scandal, fiind scuipat şi ameninţat din nou, motiv pentru care bărbatul a şi depus plângere penală împotriva atacatorilor, la Poliţia Aleşd.

"Consider că acţiunea doamnei este lipsită de orice diplomaţie politică şi nu este primul incident. Atât doar că alte persoane agresate nu au depus plângere, de teamă", mai susţine primarul Şorban.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
O votam
Care-i din lugas, ma? Eu sunt! Si vreau sa stiti! Decat sa votam cu un ungur dus de cap, mai bine votam cu cineva care e roman!
Postat 10 Iunie 2012, 15:55 de tudor
simplu
E simplu !!! NU O VoTAM !!!
Postat 10 Iunie 2012, 00:17 de Lily
prostituata lui TEO
alex: nu te astepta la ceva din partea PNL-ului . PNL -ul in loc sa faca ceva in toti acesti 4 ani care au trecut pentru comuna, investesc acum bani in campania unei persoane fara bun simt si needucata...pe asta nu o voteaza nimeni in comuna Lugas, toti lugasenii o cunosc la ce o duce capu, si cine ii. Asta ii o fosta prostituata a renuimtului proxenet TEO..insa problema dureroasa e ca ne face de ras comuna in continuare cu gesturile ei. nu merita sa se identifice cu lugasenii.
Postat 09 Iunie 2012, 19:35 de marius
Escroaca
Domnu Flaviu Boitos, tu nici macar nu ai fost acolo si vorbesti prostii. Cati bani ai luat de la domnisoara Seca... "luarea si darea de mita inseamna puscarie". Lugaseni rugati-va ca escroaca asta sa nu ajunga nici consilier.
Postat 08 Iunie 2012, 14:30 de Pastor
.................
votati Nicoleta Secara........un primar pt toti..........acest om grim...se vede pe fata lui de cocalar ca este retardat........
Postat 07 Iunie 2012, 18:48 de flo
pt toti fraieri care cred in aceasta prostie scoasa ca zvon de domnul grim ungur prost
oameni buni ...............nu va luati dupa tot ce auziti..........acesti reprezentatori ai PNL-lui nici nu lau atins pe acest ungur dement.....acest dement de ungur sa vopsit casa poata sa-i faca rau lui doamna primar Nicoleta Secara dar el nu a fost atins de aceste pers............
Postat 07 Iunie 2012, 18:45 de bh94zeu
Candidata rusine
Pe unde merge domnisoara asta de 40 de ani si 120 kg, apare scandalul, nici draqu nu voteaza cu ea... ea nu are nici macar o prietena in toata comuna. A reclamat o gramada de oameni la Casa de Pensii si la Inspectoratul de Constructii, timp de patru ani nu a facut nimic, nici macar buna ziua nu a dat...si acuma asteapta voturi......sa astepte, o sa aiba in toata comuna vreo 50 de voturi si aia cumparate
Postat 07 Iunie 2012, 18:09 de made in Lugas
faci partidul PNL de rusine...
Nu iti e rusine sa te comporti asa?..ai uitat ca exista lege? Astfel de fapte nu sunt permise. Sper ca liderii PNL sa ia masuri altfel incep sa cred ca si ei sunt exact ca si pe cea care o promoveaza. Sau asa o fi si ei??
Postat 07 Iunie 2012, 17:08 de alex
HUUUU!!
DOAR PRIN VIOLENTA STIU EI SA FACA,CAMPANIE...JEGOSILOR MAINE,POIMAINE ÎI VETI BATE PE TOTI CEI CARE NU VOTEAZA CU VOI.
Postat 07 Iunie 2012, 12:07 de bogdan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON