URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Decembrie 2018, 15:41

Bizonii rezistă: Șoferii care vin la Târgul de Crăciun parchează pe unde apucă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

De când s-a deschis Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii, străzile din jur sunt doldora de maşini, iar şoferii parchează pe unde apucă.

Uneori, chiar fără urmă de respect pentru pietoni, aşa cum a făcut zilele trecute şoferul acestui Mercedes, care şi-a lăsat bolidul pe trotuar...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
SARCA
Vai si amar de tine
Postat 25 Decembrie 2018, 14:41 de Sandu1206
!!!
Toți cei care îl atingem cu o boare pe PRIMARUL Universalului suntem vai de noi! Eu cred că Ilie Gavril Bolojan este.....însuși DUMNEZEU!
Postat 25 Decembrie 2018, 14:09 de prostea
@ sandu
Ca-i pe trotuar sau pe statinare interzisa e la fel de grav. La fel si sa iesi pe interzis dinspre primarie.
Postat 25 Decembrie 2018, 12:48 de oradeanbihor
Oradeanbihor
Din poza reiese că el a parcat pe trotuar ( nu pe staționare/parcare interzisă ) . In dreapta se vad mașini parcate. Ești fenomenal de inteligent precum partidul PSD-istilor penali.
Postat 25 Decembrie 2018, 11:21 de Sandu1206
Fabula
Si in fata primariei mai mereu e cate un bolid de genu' asta parcat pe stationare interzisa da' politia locala mucles. Daca poate parca sub geamu' lu' bolojan, noa parca unde vrea muschii lui.
Postat 25 Decembrie 2018, 10:08 de oradeanbihor
Nu-i bai
Ridicat mașinile și se educa ei
Postat 24 Decembrie 2018, 22:58 de Sandu1206
Am prins și eu
S Klasse AMG alimentat de 50 lei motorul ăla de 5l și spălare apoi cu o fisa la jet. 55 avea omu saracu. Mașinile alea nu is de 50k, erau atâta acu 8 9 ani când erau noi. Da un ochi "pă jermania" sa vezi prețul luxului cocalarului. Deja apar tesle sh pe la noi, chiar în Aleșd una :) de aia care nu bate nu troncăne :)))
Postat 24 Decembrie 2018, 22:10 de poiu
nu am nimic cu...
Nu am nimic cu nimeni dar daca veni vorba de cocalari cu luxu sub cur .. eram la peco si venii unul cu un lux din asta si o alimentat si el de 20 de lei!!! Ba sa ai masina de 50-80000 de euroi si sa alimentezi de 20 de lei....... mai bine iti iei si tu un Logan si faci plinu!!!
Postat 24 Decembrie 2018, 21:42 de scortosul
Masini luate pe rate
De unde bani de parcari? E de plata rata, chiria, impozitu, asigurarile din salarii medii. Doar in Romania se mai poarta masina ca rang social. Sa vezi ce frumos venea pe Dacia un neamt get beget (mi-a cerut indicatii) într-o masina de cel putin 10 ani vechime, doar ca ingrijita si fara sa scoata fum ca si cazanele de la noi. Si probabil ca neamtu ăla câștigă de 7 8 ori mai mult decat cocalarii astia de la noi. Imi placea o vorbă: pe langa masini scumpe au si tricouri rare, antifonate, sa nu se auda matele chioraind.
Postat 24 Decembrie 2018, 19:53 de poiu
Erata
....de vina sunt....
Postat 24 Decembrie 2018, 19:29 de Kuler
Debil cu carnet de conducere.
Aici nu numai bizonul este de vina. De vina este politistii handicapati/corupti care pur si simplu NU ISI FAC TREABA.
Postat 24 Decembrie 2018, 16:09 de Kuler
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON