URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 02 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Octombrie 2023, 14:29

Bihorel: Edilii caută turnători

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După atacul sălbatic asupra super-toaletei de pe Barcăului, unde trei mici și periculoși vagabonzi au făcut praf ditamai scula de 70.000 de euro, credeam că lucrurile s-au liniștit, în sensul că Primăria a luat măsuri.

Fals! Aflăm că alte și alte asemenea stabilimente, adică bude - care la un moment dat vor găzdui întreaga economie națională - au fost devastate.

Primăria și edilul-șef ne roagă pe noi, cetățenii, să-i turnăm pe cei care-și bagă picioarele și obiectele nepotrivite în bunul obștesc. Mirarea mea: cum se face că, dacă bagi 100.000 de euro într-un ansamblu sanitar, nu mai ai 100 de euro să poți planta și o nenorocită de cameră de supraveghere?

Apoi, nu înțeleg de ce primarul Birta nu a ieșit să ne spună ce s-a întâmplat cu cei trei mici derbedei care au fost prinși devalizând toaleta de pe Barcăului. Să afle tot poporul că li s-a tras o dungă roșie în buletin, că au fost privați de programul cornul și laptele, că li s-a interzis să se drogheze în curtea școlii...

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
17 Comentarii
Pentru cei care cred ca sunt Sandu2100
Daca nu observati diferente de exprimare, gramatica, inseamna ca aveti lipsuri mari de scoala elementara!
Postat 02 Octombrie 2023, 17:06 de Biggie
@KP
"Posturi de supraveghetori pentru WC-uri publice puse de PNL Bihor în ultimii 15 ani prin urbe." Daca erau facute de mang, nu aveau nevoie de supraveghetori? Asta ridica niste semne de intrebare in legatura cu cei care le distrug.
Postat 02 Octombrie 2023, 17:02 de Biggie
vasi/adi13
Ala nu e numele meu, crezi ca ai descoperit cutia pandorei dar defapt te lupți cu o boală psihică, NU SUNT EU ALA IDIOTULE, dar ar fi o idee bună sa te reclame Cuculescu ăla. Virgin nu mai sunt datorită femeii tale. Mai degrabă vezi tu Bolojan in față ochilor pt ca doar anumite subiecte comentezi. Nu raportez sa se șteargă comentariile. Boala ta e o problemă.
Postat 02 Octombrie 2023, 11:33 de Sandu2100
Sandu cel cu buda in curte
De ce cand ti-am spus pe numele tau ai scris ai raportat sa se stearga repede comentariul. Oricum te stie tot orasul cine esti, o sa rada lumea de tine pe strada ca de Ali Baba ????????????
Postat 02 Octombrie 2023, 11:20 de vasi13
Sandu cel cu buda in curte
Ce prost esti. Eu doar de tine vorbesc. Dar asa disperat esti ca daca iti spun ca esti un virgin frustrat, cee ce stii asta. Tu vezi doar Bolojan in fata ochilor. Iar esti cu Buzatu??? Doar de tine spun
Postat 02 Octombrie 2023, 11:16 de vasi13
vasi/adi13
Servus prostică, pai si tu cum apare un articol cu Birta, Bolojan sau oradea ai sărit pe propagandă, la articolul cu BUZATU nu a-ți comentat niciun propagandist :::::)))))) știu era directivă de partid ::::)))))
Postat 02 Octombrie 2023, 10:24 de Sandu2100
KP aka mama Omida
Stai liniștită draga propagandă, am doar un cont, nu zeci de conturi ca tine, știu ca nu-ți convine nimic ce face Bolojan sau Birta, pt asta te numești propagandă. Pana una alta a întrebat BUZATU dacă ai ceva drojdie, o zis ca e buna la făcut bere :::::))))))
Postat 02 Octombrie 2023, 10:21 de Sandu2100
Ha,ha,ha
Numa' voiam sâ văd dacă reacționează cineva, o reacționat.
Postat 02 Octombrie 2023, 07:57 de Maikeltroll
Se scot la concurs locuri noi de muncă.
Posturi de supraveghetori pentru WC-uri publice puse de PNL Bihor în ultimii 15 ani prin urbe. Salariul minim pe economie asigurat direct din parandărătul achiziționării și montării acestor pișătoare. Concursul e cu dedicație pentru pupincuriștii liberalismului local, de tipul SanduXXL alias Biggie.
Postat 02 Octombrie 2023, 07:06 de KP
Sandu nebunu
Iar incepe sandu virginu sa vorbeasca de unul singur cu biggie care e tot sandu2100, sau marele blue. Cum e vorba de Birta , Bolo incepe nebunia pentru sandu. Doamne da prost poti fi sandule.
Postat 02 Octombrie 2023, 06:17 de vasi13
Și foamea din PSD
Se băgă-n seamă :::::)))
Postat 01 Octombrie 2023, 21:55 de Sandu2100
S-o băgat prostu' satului în seamă
Bip
Postat 01 Octombrie 2023, 21:00 de Maikeltroll
Biggie
Nu-ți bate tu capul cu ei , că-mi bat eu ::::)))) dacă MAGO-ul lor era tare-n clanță făcea 4 centuri măcar, dar dacă nu-l ajută capul nu a făcut nimic și ăștia după el trag foloasele după Bolojan, nu i-a zis nimeni lui Bolojan sa facă 11 drumuri de centură in Bihor, dar face el așa de capul lui ce trebuia făcut de mult. Eu aș vota PZD ( cu toate că-i urăsc ) dar trebuie sa știu " SUNT EI IN STARE SA FACĂ MAI MULT DE 11 CENTURI ?? " ca dacă nu NU VOTEZ. Dar după cum am văzut nu-i duce capul, dar ii duce capul sa strige că " trafic, firme de casă, lucrări nefinalizate și proaste etc " Ăștia nu au altceva de făcut decât sa arate cu degetul. Aștept sa se posteze PZD cu lucrări facute de Bolojan sa ne spună că e a lor ::::::)))))
Postat 01 Octombrie 2023, 20:32 de Sandu2100
@Riviera, Mihaita
"Niste impotenti care nu stiu cum sa-i prinda". Ce vrei sa spui? Ca mang putea sa-i prinda? Nu avea ce pentru ca nici bude din astea nu aveam daca mai ramaneau mult la putere. Iar pentru mihaita, "erau bune vechile toalete", cele din fundul curtii, cu care esti tu obisnuit, de acolo de unde ai venit.
Postat 01 Octombrie 2023, 19:07 de Biggie
Mihaita
E plin de toalete acum, înainte nu erau atâtea.
Postat 01 Octombrie 2023, 18:48 de Sandu2100
Mai bune erau vechile toalete
Interesant ca erau plin de toalete in oras, inainte a veni geniul din Birtin la putere, si zeci de ani au functionat bine mersi, fara vandalizari si distrugeri. Mai bine ramaneau ca pe vremuri cu taxator si persoana aia avea grija, curata toaleta si se prevenea distrugerile, plus mai erau si niste locuri de munca. Dar e mai bine cu bude scumpe ca acolo pica banul la partid
Postat 01 Octombrie 2023, 18:00 de Mihaita
Niste impotenti care nu stiu cum sa-i prinda
Iar noi oradenii platim budele sparte.
Postat 01 Octombrie 2023, 16:06 de Riviera
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON