URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
09 Ianuarie 2016, 14:55

Bihorel: Dorel e nervos pe poliţai

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Tupeu maxim pentru poliţiştii români. Deşi încă lumea e îmbuibată cu sarmale şi impregnată de vin, poliţiştii ţin cu tot dinadinsul ca legile să fie aplicate în România.

Aşa se face că l-au sâcâit scandalos de mult pe milionarul Dorel Ungur, să se prezinte la post, pe motiv că ar fi lovit un om pe trecerea de pietoni şi ar fi fugit de la locul accidentului.

Citeşte cum comentează Bihorel situaţia, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
Citeste cu atentie si mediteaza...
Fii atent pe cine calci cand urci.Vei intalni aceeasi oameni la coborare !!!
Postat 11 Ianuarie 2016, 17:06 de x-treme
CAP MARE
Dosarul nr.370/P/2003, în care a fost cercetat pentru că l-a lovit cu parul în cap şi a distrus autoturismul concurentului său Deac Mihai, ziua în amiaza mare, a fost ,,plimbat” pe la 6 procurori , care în final au dispus scoaterea de sub urmărire penală şi disjungerea cercetărilor faţă de autori neidentificaţi.În dosarele nr. 648/P/2011 şi 1207/P/2011 a fost sanctionat cu o banala amenda administrativa, deşi a fost prins în flagrant că exploata ilegal două balastiere.În dosarele nr. 238/P/2008, 1066/P/2008, 480/P/2011, 1085/P/2010, 240/P/2011, 346/P/2011, 664/P/2012 , 126/P/2014, 129/P/2013 şi 1209/P/2010 , acolitii si slugile acestuia au fost scoşi nevinovaţi, întrucât au furat, inselat şi falsificat fără intenţie. Dosarul nr. 277/P/2012 , în care este cercetat pentru însuşirea frauduloasă a unui număr de două fonduri de vânătoare, prin falsificarea semnăturilor a peste 1000 de persoane decedate este nefinalizat.A se vedea starea si calitatea drumurilor DJ 709/E (Ciumeghiu-Ghiorac) şi DC 292 (Avram Iancu-Ant) construite de firmele acestuia, modul in care s-au facut receptiile si modul de plată al lucrărilor. A se vedea cine este primar ,,de fapt” în comunele Ciumeghiu, Avram Iancu şi Tulca. In rest, SA FIE UNIRE!!!
Postat 09 Ianuarie 2016, 21:32 de NeicaNimeni
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON