URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 23 OCTOMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
A fost o perioadă în care tramvaiul a intrat în dizgrație, nu doar la noi, ci cam peste tot în Europa. Și în Oradea am pierdut linii importante, pentru că e mult mai ușor să tragi un asfalt peste șine decât să deschizi trasee noi, care presupun săpături, traverse, muncă multă.
Zic şi eu
Adrian Cris
Cam așa se jură un personaj dintre cele care, la ordinul încă președintelui Iohannis, au făcut posibilă coaliția PSD-PNL. Nu se numește Gâgă, ci Rareș Bogdan. „Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile coaliției, nu mai există colaborare între noi și PSD”, zicea acesta joia trecută.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
La data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională a admis o contestație formulată de doi cetățeni și a anulat o Decizie a Biroului Electoral Central prin care se dispusese înregistrarea candidaturii pentru funcția de Președinte al României a doamnei Diana Ivanovici Șoșoacă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
01 August 2017, 15:01

Bihorean trimis în judecată, după ce a vândut pastile ecstasy aduse din Olanda (FOTO)

Bihorean trimis în judecată, după ce a vândut pastile ecstasy aduse din Olanda (FOTO) Pastilele de ecstasy pe care le-a adus Cherteş din Amsterdam erau personalizate cu stema FC Barcelona
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Procurorii DIICOT Oradea au anunţat, marţi, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bihorean în vârstă de 35 de ani, Alin Ciprian Cherteş, domiciliat în Oşorhei, care a adus în judeţ 250 de pastile de ecstasy.

"În cursul lunii aprilie 2017, inculpatul Cherteş Ciprian Alin a cumpărat contra sumei de 1.500 euro, din Amsterdam, Olanda, cantitatea de 250 pastile ecstasy, pe care le-a introdus în ţară prin PTF Borş. Ulterior, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în mai multe rânduri,  inculpatul a remis o cantitate de circa 224 pastile extasy altor persoane, iar o cantitate de circa 26 pastile extasy a deţinut-o şi a consumat-o pe raza judeţului Bihor, în intervalul aprilie-iunie 2017", se arată într-un comunicat transmis de DIICOT.

În cauză au mai fost trimişi în judecată doi bărbaţi, Cosmin Olimpiu Puşcău şi Cristian Aurelian Casapu.

Potrivit DIICOT, "în intervalul februarie - martie 2017, au traficat la rândul lor pastile extasy, separat de activitatea infracţională a inculpatului Cherteş".  Comunicatul nu oferă alte detalii, astfel că nu se cunosc unde şi cum vindeau cei trei drogurile.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Ce gunoiae de oameni..
Bine că li s-a înfundat. Ar trebui pedepse mult mai aspre pentru traficanții de droguri.
Postat 02 August 2017, 13:54 de Oarecine
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5973 RON
  • 1 EUR = 4.9731 RON
  • 1 HUF = 0.0124 RON