URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Noiembrie 2022, 15:27

Beneficiază de reparaţii auto profesionale, apelează la service-ul multimarcă Activ Service Oradea!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Atunci când eşti în căutarea unui mecanic auto Oradea calificat sau a unui service auto multimarcă cu experienţă, poţi conta cu încredere pe serviciile oferite de Activ Service Oradea.

Oricând apar defecţiuni mecanice la maşina ta, personalul service-ului va răspunde cu promptitudine nevoilor tale, oferindu-ţi reparaţii eficiente, de orice complexitate.

Beneficiezi de reparaţii auto diversificate, lucrări de întreţinere, revizii periodice şi schimb de piese auto pentru orice autoturism sau autoutilitară de până la 3,5 tone. Cu ajutorul utilizării unor tehnologii de ultimă generaţie se asigură reparaţii eficiente şi de înaltă calitate. În plus, obţii garanţie pentru manoperă şi piesele comercializate.

Un service auto care se respectă pune preţ pe o colaborare strânsă cu clienţii săi, pentru ca aceştia să beneficieze de servicii oneste, la preţuri accesibile şi reparaţii eficiente atunci când au nevoie.

Accesează o gamă variată de servicii de reparaţii mecanice oferite de către profesioniştii maşinii tale!

Colaborarea cu mecanici auto cu experienţă nu înseamnă doar accesarea unor servicii de reparaţii de calitate, ci şi o colaborare bazată pe încrederea că primeşti servicii eficiente de mecanică auto, la preţuri accesibile. La Activ Service Oradea găseşti profesioniştii care îţi oferă o paletă de servicii auto pentru orice marcă sau model de autoturism. Aceste servicii sunt oferite la preţuri corecte şi transparente.

Printre serviciile de care poţi beneficia se numără:

- Servicii de mecanică auto de orice complexitate
- Diagnoză auto computerizată
- Recondiţionări piese auto şi alte componente mecanice
Asistenţă rutieră Oradea non stop, cu preluare în service (tractare autoturisme şi autoutilitare cu platformă de 3,5t în Oradea, Bihor şi chiar Ungaria)
- Oferte de piese auto pentru orice marcă

Mecanicii cu experienţă îţi răspund cu promptitudine şi cu ajutorul serviciului de diagnoză auto detectează cu exactitate sursa defecţiunii, pentru a asigura o reparaţie corectă şi eficientă a autoturismului. În plus, dacă maşina ta se strică pe drum, poţi apela cu încredere la atelierul auto Oradea pentru a beneficia de asistenţă rutieră rapidă. Auoturismul este preluat 24/7 în service şi va fi reparat eficient în timpul programului.

Toate aceste servicii îţi sunt oferite de către Activ Service - un service auto Oradea cu peste 11 ani experienţă în reparaţii complexe, realizate de către mecanici auto de înaltă competenţă.

Vino la un atelier auto unde poţi găsi rezolvare pentru orice problemă auto ar avea maşina ta!

Un service auto omologat RAR şi cu mecanici experimentaţi este locul ideal unde poţi găsi cele mai bune servicii de reparaţii auto Oradea.

În cadrul service-ului auto beneficiezi de reparaţii auto de calitate, de la lucrări de întreţinere periodică, schimb de piese, până la reparaţii complexe ale motoarelor şi ale diferitelor sisteme: de transmisie, ambreiaj, frânare, suspensii etc. Vei fi înştiinţat despre tipul de defecţiune pe care îl are maşina ta, precum şi despre modul de reparare, dacă este nevoie de schimbarea pieselor, preţul acestora şi al manoperei.

Numai prin transparenţă şi servicii oneste se poate oferi un service auto ca la carte, bazat pe încredere şi respect.

Profită de avantajele oferite de unul dintre cele mai apreciate service-uri auto din Oradea!

Atunci când alegi serviciile profesionale oferite de mecanici auto cu experienţă, ai garanţia că maşina ta este pe mâini bune.

Activ Service Oradea îţi oferă serviciile de care ai nevoie, indiferent de marca sau modelul automobilului sau de gradul defecţiunii pe care o are acesta. Fă o programare online şi beneficiază în plus şi de 8% reducere pentru orice servicii de reparaţie.

Printre alte avantaje oferite de service-ul auto se numără:

- Oferire piese auto si consumabile originale si after market pentru orice model auto
- Utilizarea de tehnologie de ultimă oră pentru reparaţii mecanice
- Servicii de mecanică auto eficiente şi rapide
- Mecanici auto cu experienţă
- Promptitudine şi profesionalism
- Garanţie pentru manoperă şi piesele auto
-Oferirea de promoţii şi reduceri

Astfel, atunci când maşina ta are nevoie de reparaţii, lucrări de întreţinere sau de revizie auto, nu ezita să apelezi la ajutorul unui service auto din Oradea atent la nevoile tale!

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON