URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
19 Februarie 2016, 08:31

Bătălie în tabere: Florian Bodog e susţinut în lupta pentru rectorat de liderul sindical Gheorghe Ionescu

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Lupta pentru funcţia de rector al Universităţii din Oradea, care va fi tranşată pe 19 aprilie, devine tot mai strânsă. În afara celor doi candidaţi deja cunoscuţi, actualul rector Constantin Bungău, pe de o parte, şi decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie, Florian Bodog, pe de cealaltă, niciun alt universitar nu a dat semne că şi-ar dori această poziţie, ori măcar că ar cuteza la ea. În schimb, cei doi combatanţi îşi evaluează fiecare oştile.

De fapt, mai ales Bodog. Bihorel a aflat că, pe lângă susţinerea colegilor din FMF, decanul-senator PSD se poate baza 100% pe ajutorul liderului sindical Gheorghe Ionescu. 

Citeşte mai departe, www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
LIKE
@pupinjuristu : TEXT DE NOTA 10 !
Postat 19 Februarie 2016, 19:25 de TDS
sa traiasca sindicatu' ca mi-o angajat barbatu'
Eram la "Chemical Brothers" la un capuccino cu doua cuburi de gheata si restu' whisky, cand apare Notarasitza! Maestre, imi zice ea cu recunostinta vie in ochi, stiai ca Titi a divortat de nevasta-sa? Poate pun mana pe el si ma asez si eu la casa mea, ca am in rest de toate, doar un barbat Pampalau ca el imi trebuie sa-mi tina "paravan" si el cu Sindicatul lui numa' asta face: "paravane" si "fumigene-pe-la colturi". Stai fato' linistita ca Titi o fo' divortat de muierea lui amus vreo zece ani buni, (Io le-am facut actele si le-am manarit iute de azi pe maine, ca o venit plangand sa ma roage sa-i ajut). Atuncea, dupa condamnarea penala a Smaranditei pentru plagiat, pe langa amenda penala penibila de 600 lei or' mai fost un car de bani pe care trebuia sa-i dea iute ca despagubire pentru furt catre autoarea jefuita de proprietatea intelectuala! Ca sa scape pe motiv ca n-are bani , Titi o divortat de muiere, i-o luat pruncii si o pus-o sa le plateasca penzie alimentara, i-o luat casa si o pus-o sa plateasca chirie ca la o "casa de rendez-vu" si apoi s-o prezentat la instanta cu dovezi ca Smarandita-condamnata-pentru-furt-intelectual nu are de unde sa plateasca despagubirile deoarece tot salarul ei cel frumos de la Sorbonica merea in jeb la Titi-fostul-ei-Sot! Perversi ionestii astia, da' mai bine zi ce-ai aflat nou de la Titi? Maestre o sa te enervezi cand o sa afli ca Titi e disperat si s-a dat pe langa Filip in speranta ca scapa "ne-executat", zise Notarasitza. Paduchele la paduche trage si Zdreanta la Zdreanta! Ce sa mai spui ca mi-s scarbit: doi Sudisti, doi Cioroi pe care Io i-am ajutat cand erau nime-n-drum , i-am facut oameni si acuma fac aici in Oradea Mare un fel de Clubul-Chivutzelor sau Gay-Club-Party sau Politic-Peep-show si aduna Viniturile mahalalelor de Mitici. Cu Panarame ca astia doi ajungem de rasu' curcilor...
Postat 19 Februarie 2016, 17:37 de pupinjuristu
Titi
Da mai mult cu minus! Mai bine mergi singur decat cu Titi! acum 4 ani pana si Horga l-a batut! A adunat doar voturile anti Antal poate nici nevasta nu l-a votat! Draga Florin, sindicatu si pesedeu o sa iti aduca sfarsitu! Nu uita cum ai ajuns decan!
Postat 19 Februarie 2016, 11:14 de no_name
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON