URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
29 Decembrie 2015, 08:27

Atenţie, cad pietre! Pasajul peste calea ferată de la Metro începe să crape

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Construit de Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări Cluj, pasajul suprateran peste liniile CFR din zona Metro, care a costat 3,5 milioane euro, începe să pârâie pe la încheieturi încă înainte să fie dat în folosinţă.

Săptămâna trecută, trotuarul dinspre oraş îşi manifesta deja independenţa faţă de şoseaua pe care o mărgineşte, iar crăpătura dintre carosabil şi rigolă este lată de trei degete.

Vezi dovada, pe www.Bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
@pinonel
Si hotii tai? De aia nu zici nimic?
Postat 30 Decembrie 2015, 09:43 de User anonimizat
@WinDos
Ti-am mai spus si din pacate, ma vad nevoit sa ma repet, esti prost cu spume. Ce treaba are primaria cu pasajul de la Metro facut de CNADR? Cum naiba e facut ca la carte daca sta sa se darame?
Postat 30 Decembrie 2015, 09:42 de User anonimizat
Multi ,,uituci" posteaza pe aici !
Degeaba va ciondaniti, cu totii ati fost pana mai ieri incolonati sub drapelul uslamului asa ca... ciocu' mic! Ati uitat cum v-ati dus la vot indobitociti de banerele cu care era plin orasul, alea cu il dottore si cu nea ilie?! Ati uitat cum aplaudati cand va vorbea alt plagiator, mang_litorul, alaturi de nulitatea de popa ciordel?! Concluzia: toti sunt hoti, doar ca hotii vostri e mai cinstiti decat hotii lor !
Postat 30 Decembrie 2015, 07:26 de pinonel
@zorro
nu erau multe de expropriat ca nu prea sunt case pe partea aceea. dar trebuie vointa. sau nu sunt terenurile ale cui trebuie...se stie. sar pe ele filip sau blaga.
Postat 29 Decembrie 2015, 23:32 de User anonimizat
windos
Cu drumul expres...am intrat azi la ora 17 dinspre satu mare..am urcat pe ion bogdan..am ajuns pe clujului(plastor),in 11 minute , circuland regulamentar.....chiar e util...si cand va binevoi maria sa cfr sa dea si terenul cu tam tam..chiar va fi ok...
Postat 29 Decembrie 2015, 20:29 de zorro
CHRIS
Teoretic ai dreptate..practic,insa,in romania se facea peste 15-20 de ani,din cauza exproprierilor..si costa...de zece ori mai mult..
Postat 29 Decembrie 2015, 20:08 de zorro
Sa vezi cum arata trotuarul la faimosul drum expres ...
... cel care pleaca de nicaieri si ajunge niciunde! Dar cu teava de apa care lasa apa pana sub trotuarul de la pasajul CFR cu pricina, intro zi cat consuma un om in o suta de vieti, ce s-a rezolvat? Ca pasajul e bun, circulabil si facut ca la carte, dar de mers pe el nu e voie pentru ca nu stie nimeni din primarie cum sa devieze o conducta, fara cheltuiala care sa genereze parandarat ...
Postat 29 Decembrie 2015, 18:53 de WinDos
LA ( CAT ) MAI MULTI ANI
@S33kplayer: ma duc da' treci si tu prin Piata Unirii sa pupi pavajul pus de " mesterii italieni " la comanda cuplului Bolojan&Malan ? Te asigur ca ai ce si acum dar dupa ce vor veni niste ploi sau zapezi zdravene ?! " La multi ani !" si tie ! De fapt urarea i-as adresa-o si lui Bolojan...interpretati-o cu totii ( inclusiv Domnia sa ) cum doriti ! PS Pentru D-l Bolojan inca o urare: poate se rezolva problema creditelor in CHF ! Nu trebuie sa pricepeti voi Urarea ! Stie D-l Bolojan unde bat ....
Postat 29 Decembrie 2015, 12:55 de TDS
Pentru TDS
@TDS - Du-te si pupa toate crapaturile de pe centura - lui Mang. Asa, de "La multi ani !". An nou fericit tuturor oradenilor.
Postat 29 Decembrie 2015, 12:36 de S33kplayer
APOLODOR
@CHRIS: Evident ca nu sunt multumit nici de acest pasaj ! Cum trebuia proiectat habar n-am ! Un astfel de pasaj este mult prea tehnic. Despre Piata Unirii ma pot pronunta din punct de vedere estetic ! Dar acum sa-mi dau cu parerea despre poduri ( respectiv cum ar fi trebuit sa fie...) mai greu. Nu sunt APOLODOR !
Postat 29 Decembrie 2015, 09:42 de TDS
multumim CNADNR
si ponta si psd si mang. de pasajul acela esti multumit TDS? dpdv al unui "arhitect" te intreb. trebuia facut un drum paralel cu calea ferata pana la iesirea din osorhei si acolo facut acel pasaj. pentru fluidizare. dar ce sa ii faci? noi muncim, deci nu gandim.
Postat 29 Decembrie 2015, 09:33 de User anonimizat
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON