URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Martie 2022, 16:28

Ansamblul Rezidențial MILANO 5 este în plină dezvoltare - șantierul avansează pentru încă două blocuri (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cel mai mare ansamblu rezidențial din Oradea, MILANO 5 este unul din proiectele imobiliare de referință din portofoliul dezvoltatorului VANNISIS, firmă deținută de omul de afaceri italian Vannis Marchi.

Lucrările la șantierul din strada Aristide Demetriade nr. 17 se extind văzând cu ochii, după ce în toamna anului trecut au ieșit primele CF-uri iar la începutul acestui an s-a făcut recepția pentru încă un corp de clădire. În acest moment un al treilea bloc se apropie de finalizare și s-a demarat construcția pentru încă două, progresul fiind vizibil cu ochiul liber.

Rita Protopopescu, General Manager al proiectului:

“Anul trecut a fost pentru noi unul extrem de bun, deoarece șantierul s-a mișcat foarte bine, iar interesul oamenilor față de proiectul nostru a fost pe măsură. Vânzările ne-au depășit așteptările și începutul acestui an a fost la fel de bun, astfel că vom continua să extindem proiectul în ritm accelerat.

Interesul a fost foarte mare din partea investitorilor din alte orașe, în special din Cluj, care au cumpărat mult în a doua parte a anului trecut. De asemenea, avem foarte multe familii care vin în șantier și sunt foarte încântate de calitatea construcției și de spațiile verzi care acum sunt amenajate și arată foarte bine.

Desigur, faptul că avem deja câteva corpuri finalizate, spațiile verzi amenajate, iluminatul străzilor, parcărilor și al clădirilor finalizat, contează foarte mult în decizia de cumpărare. De asemenea faptul că avem și apartamente finalizate, și apartamente în construcție și proiectul este foarte amplu, atrage un public variat, pentru că unii doresc să se mute sau să exploateze apartamentele imediat, iar alții în viitorul apropiat.

Cred că succesul proiectului din ultima perioadă se datorează unui efort de echipă considerabil, începând de la domnul Vannis Marchi care se implică activ și vizitează șantierul foarte des, la echipa care construiește și cea de management care se preocupă ca lucrările să se desfășoare în grafic și calitatea construcției să fie la standarde ridicate și, desigur colegii de la vânzări, care sunt interfața cu clientul și care se asigură că oferă cea mai bună experiență de cumpărare.

Suntem foarte recunoscători tuturor clienților care au încredere în proiectul nostru și mă bucură faptul că micul nostru cartier prinde contur. Ne dorim să construim aici o comunitate de oameni frumoși și familii care să se bucure de tot ceea ce încercăm să dezvoltăm. Avem o viziune clară la care ne-am aliniat cu toții și ne dorim foarte mult ca oamenii din oraș să o înțeleagă și să adere la ea. Să se bucure de apartamentele cu dotări moderne, de amplele parcuri de joacă și spații verzi și nu în ultimul rând, să se bucure de liniștea pe care ansamblul o oferă”.

Milano 5 este un cartier rezidențial dezvoltat de Vannisis SRL, companie deținută de omul de afaceri italian Vannis Marchi. Este cel mai mare ansamblu rezidențial din Oradea, ce va insuma la finalizare peste 2.000 apartamente, 60.000 mp spații verzi, locuri de joacă pentru copii și spații comerciale cu funcțiuni dedicate locatarilor. Toți cei interesați de achiziția unui apartament pot vizita biroul de vânzări de pe strada Aristide Demetriade nr. 17, corp A, iar pentru mai multe detalii referitoare la proiect și disponibilitatea apartamentelor, pot vizita site-ul www.vannisis.ro.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
15 Comentarii
Sandu,
cred ca problema ta existentiala e ca te bantuie TDS.
Postat 28 Martie 2022, 07:56 de macese
CrisDumi aka KP aka macese si alte conturi fara valoare
Tu nu produci si nu te reproduci. Doamne ajută cum spune PUTINSKY sau KIRIL
Postat 28 Martie 2022, 02:19 de Sandu2100
@macese, fiecare cu ce știe.
Nu cunosc intermediarii mai vechi de 25 de ani. Eu reproduc strict după actele din arhiva de publicitate imobiliară.
Postat 27 Martie 2022, 18:02 de KP
KP,
Tarța, fost consilier si city manager, a promis blocurile din Bratianu prin firma sa TMdesign, tepuind multi oradeni. good old nineties…
Postat 27 Martie 2022, 16:01 de macese
@poiu ...
... mă bucur că ți-ai găsit în sfârșit liniștea. Cum gândești, așa trăiești.
Postat 27 Martie 2022, 14:11 de KP
Sandu ... tot imbecil.
KP aka CrisDumi aka Macese aka RasPutin cât de curând ... iar drogații înșiră cuvinte întretimp.
Postat 27 Martie 2022, 14:09 de KP
@macese.
Despre ce vorbești, ce consilier? Se știe de vreo două decenii deja, conform cărții funciare, că acele structuri din Pc. Brătianu au fost proprietatea uneia dintre firmele lui Marchi și terenul a aparținut Direcției Regionale CFR Cluj, până la trecerea în posesia municipiului prin cumpărare. Cred că faci o confuzie între proprietari și antreprenori. Nimic important de altfel.
Postat 27 Martie 2022, 14:06 de KP
Speranta moare ultima
In speranta ca astea or sa fie totusi ceva mai de Doamne ajuta, ca in Oradea rasar blocurile ca si "ciumpercile" din balegar, pe locuri unde poate nu ar trebui, pe teren contaminat, etc. Plus calitatea constructiilor si instalatiilor e proasta in general (caz cu apartament cumpărat si dupa cateva saptamani a avut tevi fisurate in perete, prize cu scurt in doza de legatura, etc). Peretii interiori la cele vazut de mine pana acum sunt o gluma proasta, se aude oribil dintr-un apartament in altul, chiar si de prin al 2lea in anumite conditii. Da, design-urile sunt frumoase, scara blocului zici ca e receptie de hotel, dar oamenii vor conditiile acasa nu pe scari. Plus ca fiind bagate unu in altul, macar poti cere vecinului o cana de bulion ca ti-o arunca dintr-un bloc in altul.
Postat 27 Martie 2022, 04:04 de poiu
Sandu,
te anunt ca pe asta ai ratat-o teribil, nu, nu sunt KP. ce se intampla cu tine de ai devenit asa moale? vreun proces sau doar ai imbatranit? tu care-i luai la ștangă pe toti pe aici…
Postat 27 Martie 2022, 02:45 de macese
macese
KP esti tu
Postat 26 Martie 2022, 22:43 de Sandu2100
Nicolaescu,
chiar asa, ne spune KP cui apartinea proiectul din Bratianu? carui fost consilier local si city manager? retoric…
Postat 26 Martie 2022, 16:51 de macese
Este de departe cel mai reușit cartier colectiv de locuințe din Oradea.
Majoritar pe 3-4 niveluri, fără exagerări care să diminueze intimitatea locuirii. Spații verzi plăcute la vedere. Spații comerciale în proximitatea centrală a cartierului. Modelul e de tip italian, că doar nu a uitat Marchi locurile în care a trăit de mic. Vannisis este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Cluj și al treilea din Timișoara. E bine că a luat în calcul pentru proiectele lui și Oradea, Arad, Satu-Mare și mai nou Sibiu, după ce la Oradea a încercat cu structurile nefinalizate din Pc.Brătianu, pe care le-a vândut primăriei orădene după ruptura de contract cu regionala din Cluj a căilor ferate și procesul cu aceasta, de la instanța comercială. Prezența acestui dezvoltator imobiliar în Oradea ridică standardul concurențial al imobiliarelor acestei zone (adv).
Postat 26 Martie 2022, 09:04 de KP
Eeeeee
Nu e frumos sa stergeti postarile!! De ce apare firma asta Vannisis cu cerere de faliment pe portalul Tribunalului Bihor?? Si recomand a nu mai sterge postarile ca deaceea ati facut rubrica aceasta!
Postat 26 Martie 2022, 01:43 de Nicolaescu
regulament
Ștergem dezinformările și fake-urile. E una când cineva îți cere o datorie și cu totul altceva să ți se declare falimentul. Comentariul privind așa-zisul faliment era o minciună. Așadar, vă recomandăm să nu distribuiți neadevărruri.
Postat 26 Martie 2022, 11:36 de Moderator
unu,
ce sa zica si doamna, trebuie sa-si promoveze produsul. in rest, are o logica, metrul patrat in Oradea costa mai putin ca in Cluj.
Postat 25 Martie 2022, 16:56 de macese
Dupa declaratiile doamnei de la vanzari
Clujenii nu prea mai au sperante/incredere in cresterea imobiliarelor in orasul lor, daca ajung sa prefere sa faca investitii mai degraba in Oradea decat la ei acasa
Postat 25 Martie 2022, 16:45 de unu
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON