URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
15 Martie 2024, 17:40

Alertă alimentară la Lidl: Un produs este retras de la vânzare, pentru suspiciune de contaminare cu Salmonella

Alertă alimentară la Lidl: Un produs este retras de la vânzare, pentru suspiciune de contaminare cu Salmonella (fotografie din arhivă, cu caracter ilustrativ)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Românii care au cumpărat produsul „Culinea Nuggets cu pui”, de 500 grame, din magazinele Lidl ar trebui să verifice lotul din care face parte. Asta deoarece Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat vineri că un anumit lot este retras preventiv de la rafturi, cu suspiciune de contaminare cu Salmonella.

„Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul Culinea Nuggets cu pui 500 g cu termenul de valabilitate 03.02.2025, din lotul cu numărul ED03.02.2024 049502204845, cu suspiciunea de prezență Salmonella. În cazul lotului vizat, nu se poate exclude prezența bacteriei salmonella”, se arată în alerta alimentară.

Salmonella poate declanșa boli gastrointestinale severe, iar la anumite grupuri de persoane poate provoca simptome grave. „Clienții nu trebuie să consume sub nicio formă produsul afectat. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul GEKA și Lidl România au reacționat fără întârziere și au retras acest produs de la vânzare”, a mai transmis ANSVSA.

Cei care au cumpărat acest produs îl pot returna în orice magazin Lidl și vor primi contravaloarea lui și fără prezentarea bonului fiscal.

Citește mai jos alerta alimentară:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
KP
Bucurate ca Instituțiile statului își fac treaba.
Postat 17 Martie 2024, 19:47 de Sandu2100
Nu trece săptămâna și Liedl o comite din nou.
Închideți cu totul firma și trimiteți evreii în Anschluss, de unde au venit, că altfel o să spună la un moment dat că românii sunt răzbunători pe faptul că ei ne alimentează, ca să nu murim de foame.
Postat 16 Martie 2024, 22:46 de KP
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON