URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
16 Iunie 2017, 15:02

Achiziţie nouă la PSD Bihor: arhitectul Cristian Puşcaş, ex-PDL, ex-PNL şi ex-PMP

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fost membru PDL, apoi PNL, după comasarea celor două partide, iar anul trecut instalat cu forţa la şefia PMP Bihor, arhitectul Cristian Puşcaş s-a înscris în PSD Bihor. Anunţul a fost făcut vineri, de liderul filialei, Ioan Mang. 

"Cristian Puşcaş este membru PSD de la sfârşitul lunii mai. A venit dumnealui spre partid", a declarat Mang. Acesta îl consideră pe arhitect un membru valoros, pe care îl va folosi "pentru a întări organizaţia de municipiu". Întrebat de BIHOREANUL dacă i-a şi dat arhitectului vreo funcţie, Mang a spus "încă nu". 

Totodată, Mang a fost întrebat dacă Puşcaş ar putea fi următorul candidat al PSD la Primăria Oradea, dar şeful social-democraţilor s-a ferit să facă o previziune de acest gen, spunând doar că speră că la următoarele alegeri locale PSD va avea mai mulţi candidaţi. "Nu ca în 2016, să ne rugăm de oameni", a spus Mang.

Contactat de BIHOREANUL, Cristian Puşcaş susţine că s-a înscris în PSD pentru că simte că se regăseşte aici. "De când a intrat la guvernare, PSD a demonstrat, cu bune şi rele, că este preocupat în mod real de creşterea nivelului de trai al românilor. Eu mă regăsesc în asta şi cred că prin aportul meu, background-ul meu şi experienţa mea, pot să contribui la implementarea acestui proiect politic", a declarat Puşcaş. El a mai precizat că n-a avut pretenţia nici unei funcţii: "N-am venit să cer, am venit să ofer".

Cristian Puşcaş s-a înscris în PDL în 2001, partid din partea căruia a fost consilier local al Oradiei şi un contestator vehement al primarului Ilie Bolojan. După ce PDL şi PNL au fuzionat, Puşcaş a devenit liberal, dar, aşa cum a mărturisit ulterior, nu s-a regăsit în această formaţiune, aşa că a părăsit-o în ianuarie 2016.

În iulie anul trecut, Puşcaş a fost numit de conducerea centrală a PMP preşedinte la filiala judeţeană a acestui partid. Unii membrii PMP nu au fost, însă, de acord cu această numire şi chiar au înaintat o petiţie împotriva arhitectului. Urmarea: în două săptămâni, a fost înlocuit la şefia PMP Bihor cu deputatul ex-PPDD şi UNPR Ioan Hulea. Deşi se aştepta să fie unul dintre candidaţii PMP Bihor la alegerile parlamentare, Puşcaş nu s-a regăsit pe listele formaţiunii.

Pe de altă parte, preşedintele PSD Bihor a mai spus că partidul pe care îl conduce este tot mai atractiv. "Vine foarte multă lume spre PSD şi foarte mulţi intelectuali, medici, farmacişti, profesori", a spus Mang, fără să mai dea însă alte nume.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
Mai bine ramanea profesionist in domeniu, decat sa isi tot caute partid cu disperare.
Finalul politic al unui om capabil, contestatar-opozant al administratiei (desi uneori mai mult sentimental, decat rational), care alege sa intre in mocirla si *. Cea mai proasta decizie politica a lui Cristian, pacat, dezamagitor.
Postat 20 Iunie 2017, 22:38 de unu
doctrina
alt mancator de k...t. oare ce i-au promis? functia de arhitect sef cand or lua primaria pesdeii? tdsule te lasa astia pe dinafara.
Postat 19 Iunie 2017, 08:42 de User anonimizat
perfect pentru psd bihor
Alt Neica Nimeni, alta ... alături de Mangone si de Bodoage!
Postat 17 Iunie 2017, 09:09 de andreimagheru
o carpa!
acum un an cand pleca din coalitie spunea ca nu va trece niciodata la ceilalti....Pacat ca ai inceput sa mananci c... si tu Cristi...
Postat 16 Iunie 2017, 18:12 de Myky
SIEU AR TREBUI SA MA BUCUR ?
Filip a dirijat in 2004 totul ! Acum e la PSD ! Adelina Coste era sa ma trimita dupa gratii impreuna cu cealalta ( Ionela ) pentru ca le-am strigat in gura mare ca nu au ce cauta la Manifestarile dedicate Regalitatii ! Adelina Coste a votat TRANZACTIA lui Bolojan! Puscas a votat TRANZACTIA lui Bolojan ! Acum amandoi sunt la PSD !
Postat 16 Iunie 2017, 15:19 de TDS
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oh, GOD !
Postat 16 Iunie 2017, 15:09 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON