URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Iunie 2014, 07:45

Păzea, fiu de judecător! După un accident în care a nenorocit un om, fiul şefului Judecătoriei din Marghita e cercetat cu "încetinitorul"

Păzea, fiu de judecător! După un accident în care a nenorocit un om, fiul şefului Judecătoriei din Marghita e cercetat cu "încetinitorul" PROBLEMĂ MORALĂ. În robă, judecătorul Ioan Gal (medalion dreapta) împarte dreptatea, iar ca pastor în biserică propovăduieşte cuvântul Domnului. Probabil nu destul de convingător, din moment ce fiul său, Daniel (medalion stânga), amator de şofat, l-a lăsat pe Doru Voinea (foto), un localnic din Ciutelec, cu o gaură de patru centimetri în cap, cu un umăr şi ambele picioare zdrobite...
Păzea, fiu de judecător! După un accident în care a nenorocit un om, fiul şefului Judecătoriei din Marghita e cercetat cu "încetinitorul" IERTARE. Accidentul i-a fost învăţătură de minte, spune Daniel Gal (medalion), care se jură pe Facebook că s-a cuminţit. Tânărul chiar a devenit un penticostal-model, nelipsit de la adunări. "Pocăinţa înseamnă să-ţi pară rău de ce ai făcut şi să mergi după Iisus", explică Daniel. Totuşi, una predică şi alta practică, pentru că nu şi-a cerut nici acum iertare de la victima sa, Doru Voinea (foto), rămasă cu un picior strâmb şi cu o placă metalică în cap
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pornise să-şi viziteze un vecin, dar după patru zile s-a trezit în spital, cu capul spart şi cu un umăr şi picioarele rupte. I s-a întâmplat lui Doru Voinea, un sătean din Ciutelec, comuna Tăuteu. Pe 27 noiembrie 2011, bărbatul a fost izbit de un Passat la volanul căruia se afla Daniel Gal, fiul preşedintelui Judecătoriei Marghita, Ioan Gal. Cum s-a întâmplat nenorocirea? Voinea nu ştie, iar tânărul şofer tace mâlc.

Puşi să facă lumină în caz, poliţiştii din Marghita ţin dosarul la păstrare de trei ani. Motivul? Au nevoie de o expertiză care ar costa 900 lei, bani pe care, zic ei, Poliţia... n-a avut de unde să-i plătească!

"Pieton grav accidentat"

"Duminică, 27 noiembrie, în jurul orei 18, pe drumul judeţean 191/A, în localitatea Ciutelec, comuna Tăuteu, G.D., 19 ani, din Municipiul Marghita, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, pe fondul neatenţiei în conducere, a accidentat grav un pieton. În momentul producerii accidentului, victima, V.D., 48 ani, din Ciutelec, se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie".

Aşa suna, pe 28 noiembrie 2011, comunicatul sec al Poliţiei Bihor despre accidentul căruia i-a căzut victimă Doru Voinea. Bărbatul a ajuns în comă la spital cu un umăr şi ambele picioare zdrobite, plus o gaură cât o nucă în cap, din care medicii au trebuit să-i scoată bucăţi din craniul fracturat. "Când m-am trezit, nu mi-am adus aminte nimic. Am întrebat-o pe nevastă dacă am făcut accident cu buldoexcavatorul sau cu maşina", povesteşte, acum, bărbatul.

I-au relatat ulterior sătenii care, în seara accidentului, auzind sirenele Ambulanţei şi Poliţiei, au ieşit să vadă ce s-a întâmplat. "Era căzut în şanţ, iar un picior îi era răsucit din genunchi de-a totului", îşi aminteşte unul dintre martori. Omul refuză să-şi dea numele. Îi este teamă. "Ţtiţi cine e, nu?", l-a întrebat el, în şoaptă, pe reporterul BIHOREANULUI...

Drumeţ pe capotă

În seara nenorocirii, Voinea ieşise să-şi viziteze un vecin la câteva case distanţă, pe drumul principal. Deşi afară încă nu se întunecase, iar becurile de pe stâlpii de iluminat funcţionau, bărbatul şi-a legat o lanternă pe braţ, ca să fie văzut, fiindcă decisese să meargă în direcţia maşinilor ce veneau din spatele lui. "În mod normal, ar fi trebuit să trec strada, să mă duc 50 de metri, şi să trec din nou, ca să ajung la vecin", explică el de ce nu a respectat regulile şi nu a mers, ca pieton, pe sensul opus de circulaţie.

Oricum, n-a apucat să facă decât câţiva paşi. Un VW Passat l-a izbit din plin, iar impactul l-a aruncat pe parbriz, de unde a căzut pe luneta din spate şi apoi în şanţul din marginea drumului. Norocul lui a fost că accidentul a avut martori, printre care şi un poliţist din zonă, care a sunat imediat la 112, să anunţe evenimentul. "Cine ştie, dacă nu îl vedea nimeni, şoferul putea pleca", spune Voinea.

Grijă mare!

De la început, ancheta a pornit cu un handicap pentru victimă şi cu o grijă deosebită pentru şoferul care l-a lovit. Nu de alta, dar acesta, Daniel Gal, era fiul preşedintelui Judecătoriei Marghita, Ioan Gal. În zonă magistratul era privit ca un şerif, nu doar pentru că împarte dreptatea, ci şi pentru că este unul din cei mai mari moşieri şi pentru poziţia de pastor penticostal într-o comunitate în care peste 40% din locuitori îi sunt enoriaşi.

"Toţi poliţiştii se înghionteau între ei şi şuşoteau. Iar pruncul, în loc să-şi facă griji pentru ce-o făcut, se văita că i s-a spart parbrizul maşinii", îşi aminteşte unul din sătenii care au asistat la cercetările făcute la faţa locului. "L-au întrebat poliţiştii ce s-a întâmplat, iar el zicea că nu ştie nimic, că s-a trezit cu omul pe capotă. Vorbea la telefon, s-a uitat în altă parte, cine ştie...", mai spune bărbatul care, la fel ca alţi săteni, îl cunoşteau ca pe un cal breaz pe fiul rebel al judecătorului: împătimit al vitezei şi mereu plin de el. "Toată lumea a crezut că îl vor aresta. Vuia satul, că-l ştiau toţi cum mergea ca nebunul şi unii l-au văzut chiar înainte de accident că gonea pe şosea. Apoi, după accident, s-a liniştit şi s-a pocăit, ca tată-său", explică un alt tăutan.

Doru Voinea nu prea ştie cum au decurs cercetările, căci a fost transportat de urgenţă la spital. "Medicii de pe Ambulanţă mi-au spus că am vorbit cu ei, dar eu nu-mi aduc aminte nimic".

Împăcare şi nu prea

Omul a stat în spital 15 zile, după care a fost externat deşi, susţine el, era incapabil să se mişte. Bănuieşte, doar, că a fost trimis acasă la insistenţele judecătorului, care se oferise să-i plătească spitalizarea, dar voia să-şi reducă la minim cheltuielile. "Eram cu amândouă picioarele în ghips. Pe braţe mă duceau ai mei, până şi la baie!", îşi aminteşte Voinea. La două luni după accident, însă, a trebuit să se întoarcă la spital, pentru a-i fi montată o tijă în piciorul drept, care să-i susţină tibia ruptă în bucăţi. Apoi, după alte şase luni, a fost operat şi la cap, unde i-au "peticit" cu metal o gaură de aproape 4 centimetri rămasă în urma fracturii de craniu.

Ca şi spitalizarea, operaţiile au fost plătite de familia tânărului care îl lovise. În total, cam 7.000 lei. Bunăvoinţa s-a oprit însă aici. Căci deşi victima accidentului ar fi vrut o împăcare, permisă de lege, judecătorul a refuzat. "M-a vizitat la două luni după accident, l-am chemat eu să discutăm, că nu voiam să-i fac rău pruncului. A venit cu soţia, şi i-am spus să-mi dea 10.000 euro, ca să ne împăcăm şi să se închidă dosarul. O zis că merge să vorbească cu asiguratorul. Apoi, după alte trei luni, când l-am sunat din nou, a zis că nu plăteşte nimic până se termină cercetările, că poate eu am fost vinovat şi atunci trebe să-i dau înapoi şi banii pe spital", spune Voinea.

Cu Gal junior s-a întâlnit o singură dată, când acesta l-a vizitat la spital, dar n-a putut vorbi. Apoi nici nu l-a mai văzut.

Joaca de-a ancheta

Între timp, ancheta poliţiştilor din Marghita bătea pasul pe loc. În afară de cercetările făcute în seara accidentului, oamenii legii s-au rezumat să-i audieze pe fiul judecătorului şi pe victima sa, după care au pus dosarul la păstrare.

Înregistrat la Parchetul local, cazul a fost pasat de la un procuror la altul, căci nimeni nu şi-l dorea, până în martie 2012, când s-a decis să fie trimis la Parchetul Bihor. Aici, dosarul a ajuns abia în august 2012, şi doar la insistenţele procurorului desemnat să facă ancheta. "Procurorul a discutat cu poliţistul, a verificat probele administrate până atunci şi a stabilit ca termen de finalizare a cercetărilor ianuarie 2013", declară purtătorul de cuvânt al instituţiei, procurorul Cristian Ardelean. N-a fost să fie. Chemaţi în ianuarie anul trecut să spună ce se întâmplă, poliţiştii au dat din colţ în colţ, susţinând că au nevoie de o aşa-numită constatare tehnică de trafic, pe care, însă, nu-i cine s-o plătească!

Şi de-a expertiza

Expertiza, care constituie probă în anchetarea unui accident, se realizează la Laboratorul Interjudeţean de Expertize Criminalistice Timişoara. Din măsurătorile făcute, specialiştii pot stabili exact circumstanţele în care s-a produs accidentul: viteza maşinii, locul exact al impactului, dar şi lămurirea ipotezei că şoferul putea să-l evite. Documentul era vital, ziceau poliţiştii, pentru că în timp ce victima susţinea că în momentul accidentului mergea pe marginea şoselei, fără să încurce traficul, fiul judecătorului a venit cu versiunea că bărbatul circula pe mijlocul drumului şi nu l-a putut feri, deşi circula cu viteză mică.

Realizarea unei asemenea expertize costă 900 lei, sumă care ar trebui achitată de Poliţie, din fondurile anume alocate pentru asemenea cazuri, urmând ca banii să fie recuperaţi din cheltuielile judiciare dispuse în sarcina celui care va fi găsit vinovat. În acest dosar, însă, expertiza a fost amânată aproape trei ani deoarece ambele părţi, care ar fi putut s-o achite, au refuzat acest lucru, iar poliţiştii, deşi erau obligaţi să soluţioneze ancheta cu celeritate, nu s-au sinchisit, preferând să dea vina pe statul român, care le-a decimat bugetul.

Deşi lămurirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul l-ar fi favorizat, Voinea susţine că n-a vrut să plătească expertiza ca să nu-i iasă discuţii. "Am zis că nu mă bag, să nu spună judecătorul că vreau să influenţez cercetările. L-o întrebat poliţistul şi pe pruncul lui, şi n-o vrut. Am înţeles, totuşi, că toamna trecută ar fi venit judecătorul şi a plătit pentru expertiză, dar şi-a băgat şi el expert-parte, pe care l-a ales el. Ţtiu că vor să mă scoată pe mine vinovat, dar dacă e aşa, o să cer şi eu expertiză. Oricum, deocamdată expertiza nu-i făcută", spune bărbatul.

Tăcere (ne)vinovată

05_Ioan_Gal_bihoreanul.jpgCăutat să-şi spună punctul de vedere, Daniel Gal nu a răspuns nici la telefon, nici pe Facebook, unde altminteri este foarte activ. Deşi citit, mesajul transmis de reporter a rămas fără răspuns. I-a luat apărarea, dar lapidar, tatăl judecător. "Accidentul s-a petrecut seara, n-a avut vizibilitate bună. S-a întâmplat, asta e!", a spus magistratul, declarând că aşteaptă rezultatele anchetei. "E treaba organelor de cercetare să stabilească cine a fost vinovat", a adăugat Ioan Gal (foto), fără să explice de ce a refuzat împăcarea propusă de victima fiului său ori să-şi spună părerea despre "eficienţa" poliţiştilor care anchetează cazul.

În fond, tărăgănarea cercetărilor le-a fost de folos. Gal junior e student la Facultatea de Drept din Oradea, pregătit să păşească pe urmele tatălui, iar singura lui şansă să intre în magistratură este să rămână cu cazierul nepătat. Ca acum...


STATISTICĂ LIPSĂ
"Vă rugăm reveniţi"

Dacă în alte cazuri reprezentanţii Poliţiei oferă informaţii chiar şi din oficiu despre mersul anchetelor, în dosarul fiului preşedintelui Judecătoriei Marghita au refuzat categoric acest lucru, pasând responsabilitatea în curtea procurorilor. "Cercetările sunt în supravegherea Parchetului Bihor, procurorii dispun ce probe trebuie administrate şi ei pot oferi relaţii", a susţinut purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Mihaela Pop.

Chemat să spună câte expertize s-au realizat din fondurile instituţiei în perioada 2012-2013 şi dacă, aşa cum au pretins colegii ei, aceasta nu a avut fonduri, ofiţerul a cerut să i se transmită o solicitare în scris, promiţând că se va face o analiză şi se va transmite un răspuns, "pentru că nu avem o statistică de acest fel".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
29 Comentarii
POENAR IOAN
DUPAACEST ARTICIOL A SI AVANSAT JUDECATORUL LA SECTIA PENALA A TRIBUNALULUI BIHOR , EVIDENT CA DORESTE OPENSIE MAI MARE
Postat 27 Ianuarie 2016, 13:23 de POENAR
justitie
ASTA E JUDECATOR....DEMISIA.......UN AFACERIST.......IN NUMELE LUI DUMNEZEU FACE AFACERI!!!!!!!!
Postat 20 Iulie 2014, 16:13 de sis
IN****MEA DE BAGACIOSI
bai ce mama naiba incepeti sa scrieti toti sa va bagati in seama daca nu stiti situatia cum a fost si cum este acuma ....ce*****mami voaste tot comentati aicea vedeti-va de treaba voasta si nu mia scrieti toate tampeniile care va vin in minet ca toi sunteti afoni de acest subiect ....... asa ca lsati familia celui in cazua adica accidentatului sa vorbeasca ,,,,nu voi mucosilor ..pih futa-va draqu de escroci
Postat 26 Iunie 2014, 22:35 de 3XP
IPM
** BAI CINE NU STIE DE CELE INTAMPLSE NU MAI COMENTATI *** CA NU STITI NUMA VA BAGATI CU GURA ......ASA CA LASATI CA CINE E IMPLICAT IN ACCIDENTUL ASTA STIE MIA BINE CUM E SITUATIA ..ASA CA RESTU SA ISI TINA GURA SI SA TACA IN MASA
Postat 26 Iunie 2014, 22:30 de XXX
R: doris
Doris dar tu ai fost acolo?(sau am fost doar eu si nici macar un martor si nu cum sa spus ca au fost si ca deeaia nu am plecat.aberatii!!), ar fi preferabil sa gandesti inainte sa vorbesti... atat timp cat eu respesct am pretentia ca si eu sa fiu respecatat, vagabond? frumoasa caracterizare, eu zic ca varstra si a spus cuvantul in dreptul meu, prezentul conteaza. nu vezi ca roata se invarte? chiar nu vrei sa vezi asta? in urma cu ani de zile Tatal tau era in situatia mea, multumeste impreuna cu mine lui Dmz ca Tatal tau e in viata, fetita pe care a lovit o el in Popesti nu mai este, analizeaza lucrurile punete in situatia mea si spune, unde am gresit eu? ca am circulat pe drum? trebuia sa merg pe ,,legheleu”?
Postat 26 Iunie 2014, 16:55 de Gal Daniel
Aviz Dorys
Dorys, ai postat si pe facebook articolul să vadă lumea că eşti la curent cu ştirile ? :)))
Postat 26 Iunie 2014, 16:36 de Nea'Marin
@@@@
Taranilor nu mai comentati sa va bagati singuri in seama,daca nu ati fost akolo sa vedeti ce s-a intamplat. Daca erati voi acidentati asa nu mai comentati voi akm, stati linistiti,dar ce sa faci oamenii din romania ,o tara de * . Stati linistiti k este un D-zeu ce va vede cum judecati stramb pe altii,dar va vine si voua randul sa fiti judecati si sa vedem atunci ce judecata primiti dupa cum radeti de altii. Dani isi va primi pedeapsa pentru ce a facut,pt intrecatura din el,era un vagabond si interesant akm e sfant, dar D-zeu nu doarme asta stiu sigur,vine si vremea lui. Ma rog sa fie pedepsit pt toata rautatea .si voi nu mai comentati aiurea si radeti k nu stiti ce va aduce ziua de maine,asa ca aveti grija.......
Postat 26 Iunie 2014, 14:15 de Dorys
interesant
A MAI APARUT DOMNUL PASTOR SI IN ALTE ARTICOLE PE NET
Postat 26 Iunie 2014, 09:58 de diana
R:
nu se justifica nici o vorba aruncata, cu proxima ocazie am sa imi cer iertare de la Domnul Voinea, asta aparea scris in ziar asta am sa fac, desi e penibila situatia... ,,Romanu” de ar toti judecatorii pocaiți Doamne bine ar merge tara asta dar ii un vis prea frumos, asa mai bine sa fie toti magistratii ca si ala de la MasterSef(psihopati deea dreptu) nu inteleg rationamentul unor oameni care aruncă, cu vorbe fara sa gandească... toti stiti ca trebuie sa va pocaiți!(asta nu inseamna sa va mutati de la un cult la altul), ca va veni o zi cand se farseste totul(nu este unul care sa nu moara) si fiecare o sa deea socoteala de faptele lui, atunci nu vor fi nici circumstante atenuante, nici agravante, sentinta va fi clara, definitivă și irevocabilă
Postat 26 Iunie 2014, 01:39 de Gal Daniel
Lipsa de stiri pentru Bihoreanul..
Danielee sa nu te impaci cu victima ca la aia le trebuie bani de bautură , mai bine le plateşti taxele pentru un cămin de batrâni :)))
Postat 26 Iunie 2014, 00:33 de Nea\'Marin
Lipsa de stiri pentru Bihoreanul..
Laura Gal, cât ai luat să scri articolul ăsta ? Îţi dau dublu numai sa-ţi dai demisia :))) ... Iar victima V.D., betiv notoriu, nu stie de unde sa scoata bani acuma ... Doamne dă , ca soluția acestui dosar să fie N.U.P, S.U.P, Î.U.P sau Clasare :)))
Postat 26 Iunie 2014, 00:30 de Nea'Marin
RROMANU
RROMANU :)) incercand sa intelegi mesajul meu ti-a decedat ultimul neuron...RIP
Postat 25 Iunie 2014, 20:06 de CosminB
Mukhles CosminB(sina)
@CosminB, "frate" ai uitat sa pui ghilimelele de rigoare, presupun ca textul tau este copy-paste din vreo "cuvantare" de la penti. Cum adica "de a va invita pe toti"? adica vorbesti la adresa noastra a tuturor? Esti la un pas de schizofrenie, totul este o chestiune de timp pana o sa ajungi acolo. Accidentul e o chestie care se poate intampla oricui, dar judecator penticostal e deja pre prea.
Postat 25 Iunie 2014, 19:14 de Romanu
Asa functioneaza legea la noi
Exista vad si unii care comenteaza articolul fara a lua in seama nici macar o parte din pasii care trebuiesc facuti de catre politie si procurori in asemenea cazuri .......si sa ia apararea uneia sau laltei parti .....dar judecand la rece sa fiti siguri caci ancheta este taraganata doar din motivul ca este fiul presedintelui judecatoriei marghita dupa cum se fac si cu alte sute poate mii de dosare in care sunt implicati oameni cu influenta ,pana cand victima oboseste sau i se termina banii sa-si mai poata rezolva problemele ... Caz tipic romanesc de aplicare a legii
Postat 25 Iunie 2014, 19:09 de Ovi87
Se aduna mushtele
CENZURAT
Postat 25 Iunie 2014, 17:51 de CosminB
Adevarul
Nu sunt de religia penticostal dar nu contează religia un singur Dumnezeu este , asigurarea pe care avea fiul său era validă astfel preia asiguratorul toate cheltuielile.La oricine se poate să se întămple un accident să fie șofer sau victimă. Nimeni nu știe clipa că ce se va întămpla în viitor !
Postat 25 Iunie 2014, 17:11 de Driha
contradictie
daca esti penticostal nu esti cinstit, daca esti cinstit n-ai cum sa fii penticostal...
Postat 25 Iunie 2014, 16:11 de @driha
ba nu v-a i-e frica de d-zo
ba oameni prosti , la victima asta nu i-am ajuns bani ca-ti i-a primit ... si akm face valva ...cica avea lanterna pe cap ... proiector in cur nu avea ???
Postat 25 Iunie 2014, 15:40 de benq
Este cinstit...
Oare ii judeca si pe crestinii care fac donatii, ca la penticostali se platesc dari lunare...ca daca ar fi asa
Postat 25 Iunie 2014, 15:22 de reny
Este cinstit
Cinstit.....ce gluma buna....
Postat 25 Iunie 2014, 15:15 de Driha
Este cinstit
Este cel mai cinstit judecător pe care a avut vreodată Marghita , fiți liniștit că nu a influențat pe nimeni niciodată și nu contează ce religie ai dacă ești cinstit .
Postat 25 Iunie 2014, 15:04 de Driha
Mai mai
Intrebarea mea este urmatoarea: De ce nu il vindeca pe accidentat la ei in adunare, ca doar au puteri mari, (sau doar la masini au putere mare?), mari facatori de minuni, sa vina un frate din America sa vindece omu, sa vedem si noi o "minune" din asta penticostala. Unde va sunt marii "prooroci", vindecatori, etc. si alte lichele ?
Postat 25 Iunie 2014, 14:50 de HAHAHA
cersetoru
si * ala ce a cautat pe drum,acuma vrea bani,date dracu
Postat 25 Iunie 2014, 11:36 de un cetatean
neamurile...paruiala pe net...
STAI MA...ASTA-I NEAM CU GAL ASTA CE SCRIE ARTICOLUL....HALAL NEAMURI AI....BRAVO...FA-LE RECLAMA SI PE NET....BRAVO....JURNALISTA PROFI....
Postat 25 Iunie 2014, 10:50 de SICTIR
enorias
Intrebare retorica..oare domnul judecator isi judeca enoriasii...?
Postat 25 Iunie 2014, 10:21 de lia
iata si un articol bun nu copy -paste
parca acest articol mai arata cumva . Nu creeaza isterii ci doar se relateaza o insiruire de fapte care din pacate au avut un final neplacut pentru accidentat .
Postat 25 Iunie 2014, 10:17 de raluca
gunoi penticostal
cum poate sa fie judecator un gunoi penticostal???? judecatoria are nevoie de oameni cinstiti, cu coloana, nu de penticostali!!!!!!!!!!
Postat 25 Iunie 2014, 09:26 de stev3
asa da
FURUMOS ARTICOL, FELICITARI LAURA GAL
Postat 25 Iunie 2014, 09:17 de ADI
cult
ESTE UN PASTOR FOARTE BUN, SINCER MIE IMI PLACE CUM VORBESTE IN BISERICA ?v=KJ8XJtR3Lsk
Postat 25 Iunie 2014, 09:15 de titus
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON