URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Ianuarie 2013, 07:51

Judecător în vizor: Magistratul Mircea Puşcaş, de la Curtea de Apel, este învinuit pentru corupţie!

Judecător în vizor: Magistratul Mircea Puşcaş, de la Curtea de Apel, este învinuit pentru corupţie! ÎN CĂTARE. Ajuns de pomină după arestarea comisarului şef Florian Rob, care voia să-l cupleze pentru o noapte cu fiica unui hoţ ca să-i obţină respectivului o condamnare mai uşoară în proces, judecătorul Mircea Puşcaş (foto) este din nou cu roba în noroi. Procurorii DNA l-au pus oficial sub învinuire pentru luare de mită
Judecător în vizor: Magistratul Mircea Puşcaş, de la Curtea de Apel, este învinuit pentru corupţie! OBRAZUL SUBŢIRE. Fost şef al Secţiei Penale din Tribunalul Bihor, promovat în 2009 la Curtea de Apel Oradea, judecătorul Mircea Puşcaş (medalion) şi-a câştigat o faimă de petrecăreţ şi pasionat de maşini scumpe. Doar în ultimii trei ani a schimbat un Audi A8, evaluat conform declaraţiei de avere la 125.000 lei, şi un BMW X5, pe care l-a vândut cu 34.800 euro. Asemenea hobby-uri se ţin cu cheltuială mare, poate prea mare chiar şi pentru salariile generoase de magistraţi...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

De câteva săptămâni, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Oradea scotocesc în dosarele instanţelor, scoţând la iveală modul în care unii clienţi ai Justiţiei încearcă să scape de urmările legii. Aşa au ajuns la cazul unor maramureşeni care aveau de dat 40.000 euro pentru o sentinţă favorabilă într-un proces de contrabandă cu ţigări, precum şi la cel al unui hoţ amărât din Oradea, căruia i s-a pretins nici mai mult, nici mai puţin, decât să-şi pună la bătaie propria fiică pentru a satisface poftele trupeşti ale magistratului care îi decidea soarta.

Elementul comun era, de fiecare dată, judecătorul Mircea Puşcaş, de la Curtea de Apel Oradea, cea mai înaltă instanţă de judecată din Bihor. Care, însă, nega cu tărie că ar fi ştiut de negoţul făcut în numele său şi se declara de-a dreptul revoltat că justiţiabilii îi ştirbesc reputaţia. Procurorii nu l-au crezut, ba chiar l-au pus oficial sub învinuire, pentru corupţie!

Omul cu relaţia

Acuzaţia a fost formulată pornind de la cazul maramureşenilor Petru Cocian şi Mihai Halas. Aşa cum a mai arătat BIHOREANUL, cei doi au fost arestaţi pe 29 noiembrie 2012, când au recunoscut că au promis 40.000 euro pentru o sentinţă favorabilă în procesul care se afla pe rolul Curţii de Apel Oradea şi în care, în prima fază, la Tribunalul Satu Mare, fuseseră condamnaţi la închisoare cu executare: Halas la 9 ani, iar Cocian la 6 ani.

05 teleptean.jpgImediat după ce dosarul a fost înregistrat la instanţa orădeană, cei doi au căutat o "curea de transmisie" spre completul care le judeca recursul, format din Mircea Puşcaş şi Adela Condrovici, urmărind rezolvarea unei sentinţe cu suspendare. Aşa au ajuns traficanţii la un moroşan de-al lor, Mihai Teleptean (foto), prieten bun cu Puşcaş. Din datele făcute publice la acea vreme, Teleptean le-a propus şpăguitorilor să disimuleze mita sub acoperirea unui contract de cumpărare a unui BMW de la cumnatul magistratului, Victor Ciarnău, samsar de maşini din Marghita, pe care l-a abordat chiar îndrumat de Puşcaş. Afacerea însă a picat, iar afaceristul s-a oferit să rezolve problema ducând personal banii la judecător. Halas i-a şi trimis în acest scop un avans de 10.000 euro, dar i-a primit înapoi, Teleptean spunându-i, ca din partea lui Puşcaş, că va trebui să dea toţi cei 40.000 după pronunţarea sentinţei.

Ulterior, Cocian, Halas şi Teleptean au fost eliberaţi din arest, interzicându-li-se să părăsească localităţile de domiciliu până la finalizarea dosarelor în care erau cercetaţi pentru trafic de influenţă (Teleptean) şi cumpărare de influenţă, respectiv dare de mită (Cocian şi Halas).

Ca între prieteni

La momentul respectiv, procurorii DNA nu formulaseră la adresa judecătorului nicio acuzaţie, iar Puşcaş se declara nevinovat, lepădându-se de amicul său: "Dosarul în care sunt judecaţi Cocian şi Halas este unul cu probe beton împotriva lor. Nici dacă voiam nu îi puteam ajuta. Dacă cineva le-a spus altceva, se numeşte ţeapă!", explica Mircea Puşcaş BIHOREANULUI, exprimându-şi totodată mulţumirea că Teleptean era "tras la răspundere".

Întrebat de episodul cu BMW-ul, judecătorul a admis că l-a însoţit pe Teleptean până la Ciarnău, în Marghita, dar numai ca să facă prezentările. "L-am dus pe Mihai la Marghita, am stat 2 minute, şi apoi am plecat. Ce s-a întâmplat mai departe, habar nu am. Am auzit că nu a mai avut loc nicio tranzacţie, dar atât", pretindea Puşcaş.

"Căzut" pe filaj

Cum de au ajuns doi maramureşeni, inculpaţi din dosarul pe care îl judeca, să cumpere maşină tocmai de la cumnatul său? La asta Mircea Puşcaş nu a putut răspunde. Ca să lămurească aspectul, anchetatorii l-au luat la întrebări şi pe Ciarnău, căruia i-au percheziţionat şi locuinţa. Unde, spre surprinderea lor, au găsit documente de vânzare ale altor trei maşini către un alt client dintr-un dosar "fierbinte" de pe rolul Curţii de Apel.

Este vorba despre un interlop din Strehaia, Valentin Stănescu, arestat anul trecut de procurorii DIICOT Oradea pentru o fraudă fiscală de 3 milioane euro şi ale cărui cereri de eliberare au fost judecate tot la Oradea. Stănescu a achiziţionat una dintre maşini de la cumnatul lui Puşcaş în timp ce era filat de anchetatori şi ar fi fost chiar filmat în timp ce achita contravaloarea unui bolid tocmai judecătorului, în faţa casei acestuia. "O întâmplare", au spus, însă, Ciarnău şi Puşcaş, în momentul când li s-a cerut să explice "coincidenţa".

Care e adevărul complet în această poveste deocamdată nu e clar. Cert este, însă, că în urmă cu două săptămâni judecătorul a fost pus sub învinuire, pentru luare de mită de la cei doi traficanţi de ţigări, sub acoperirea tranzacţiei cu maşina cumnatului său.

Dosare cu cântec

Împotriva lui Puşcaş au fost declanşate verificări şi de către Inspecţia Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii, fiindcă a fost implicat şi în alte dosare cu cântec, cum ar fi cel al liderului lumii interlope sătmărene, Doru Tukacs. Trimis în judecată anul trecut pentru că ar fi bătut un sătmărean care nu i-a plătit la timp camăta, Tukacs a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare de Tribunalul Satu Mare pentru ultraj contra bunelor moravuri, invocându-se că bărbatul este recidivist şi cercetat şi în alte dosare pentru fapte cu violenţă. La Curtea de Apel, în schimb, interlopul a găsit înţelegere, fiind achitat astă-toamnă şi sancţionat doar cu o amendă administrativă de un complet din care făcea parte şi Puşcaş!

05 Vasile Lucut.jpgCiudat e şi modul în care completul Mircea Puşcaş, Mihaela Pătrăuş şi Traian Munteanu a admis, în 2011, contestaţia în anulare declarată de milionarul sătmărean Vasile Lucuţ (foto), patronul companiei Unicarm, dispunând achitarea acestuia într-un caz care a făcut zarvă în Satu Mare. Este vorba despre un ultraj reclamat de un inspector sanitar-veterinar sătmărean pe care Lucuţ l-a bătut fiindcă a dispus distrugerea unor mezeluri expirate. Trimis în judecată, Lucuţ a fost condamnat în final, chiar şi de Curtea de Apel Oradea, la 6 luni cu suspendare şi plata unor despăgubiri. Însă, prin intermediul unei contestaţii în anulare, judecate de completul menţionat, a obţinut anularea sentinţei şi, totodată, achitarea.

Atât doar că soluţia a fost dată în vacanţă judecătorească, după ce data procesului fusese schimbată, fără ca victima magnatului să fie înştiinţată legal, fapt ce a şi dus ulterior la anularea soluţiei date de cei trei şi, în final, condamnarea definitivă a afaceristului.

Silenzio stampa

Pornind de la dubiosul proces, procurorii DNA Oradea au demarat şi ei cercetările, iar săptămâna trecută au dispus trimiterea în judecată a milionarului, dar şi a doi ofiţeri de Poliţie sătmăreni, Vlad Boşca şi Felician Jurj, acuzaţi că, în schimbul unor sponsorizări făcute de Lucuţ, ar fi făcut intervenţii pe lângă soţul judecătoarei Pătrăuş, ca aceasta să pronunţe o soluţie favorabilă afaceristului. Comisarul şef Gheorghe Pătrăuş, şeful Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Oradea, este, la rândul său, pus sub învinuire pentru mărturie mincinoasă după ce a negat că ar fi discutat cu colegii sătmăreni despre cazul "Lucuţ", deşi interceptările dovedeau contrariul. Deşi procurorii n-au găsit dovezi care să o incrimineze pe judecătoare, aceştia au sesizat CSM cazul, solicitând cercetarea ei disciplinară, alături de Puşcaş şi Munteanu.

Cert este că, de când cu ancheta procurorilor DNA, judecătorul Mircea Puşcaş a devenit de negăsit. De la serviciu şi-a luat concediu, iar telefonul mobil, altădată mereu disponibil, îl ţine închis de mai bine de două săptămâni. Reprezentanţii Curţii de Apel nu doresc nici ei să discute despre situaţia în care se află magistratul, ba chiar par decişi să joace rolul unor victime onorabile ale "băieţilor răi" de la DNA, care le caută nod în papură. Fără niciun motiv, evident...


INTERCEPTAT
Judecătorii spun lucruri trăsnite

Numele judecătorului Mircea Puşcaş apare şi în cazul comisarului Florian Rob, şeful Secţiei Poliţie Rurală Ciumeghiu, anchetat de DNA pentru trafic de influenţă. Ofiţerul a fost denunţat de doi hoţi cărora le-a promis că le rezolvă la Curtea de Apel reducerea pedepselor de 3 ani şi 4 luni de închisoare încasate la Judecătoria Oradea. În schimb, ofiţerul le-a pretins câte 1.000 euro, plus o noapte de sex, pe care fiica unuia dintre ei urma s-o petreacă cu judecătorul. În acest caz, magistratului nu i s-a adus încă nicio acuzaţie, deşi procurorii au interceptat discuţii pe care Puşcaş le-a purtat cu Rob despre dosar, explicându-i şi cum a soluţionat "problema".

Puşcaş: La M. îi un an în jos. La ălalalt nu s-a putut face nimica.
Rob: La celălalt, nimic?
Puşcaş: Nimic, că no, aşa o rezultat.
Rob: Pfoa! Băga-mi-aş!... No, bine.
Puşcaş: Ăla, Mustăcilă (n.r. - unul din hoţi poartă mustaţă), ăla are doi ani şi patru luni...

Reţinut de procurori pe 9 ianuarie, Rob a fost pus în libertate de judecătorul Traian Munteanu, magistratul considerând că DNA nu avea suficiente probe care să justifice măsura. O săptămână mai târziu, însă, Înalta Curte a casat soluţia judecătorului orădean şi a admis solicitarea DNA, dispunând arestarea ofiţerului pentru 29 de zile. Odată cu solicitarea de arestare, procurorii DNA Oradea au venit în faţa Înaltei Curţi şi cu o altă cerere: ca toate procesele care se vor derula în "cazul Rob" să fie mutate la o altă instanţă din ţară. Motivele sunt, nu-i aşa, evidente...

UPDATE:

Curtea de Apel Oradea a comunicat marţi, 22 ianuarie, că nu a fost înştiinţată oficial, nici de către DNA, nici de către Inspecţia Judiciară a CSM, cu privire la aspectele comentate în articol. "În cazul în care astfel de informaţii vor fi obţinute, vor fi făcute publice", a asigurat instituţia.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
34 Comentarii
ADRIAN CRIS
bai mocirane,ai luat atata spaga INCAT URMEZI CU * DE NEVASTA TA CARE LUA BANI SI * UNDE SE FAC GARAJELE,CE PACAT CA S AU MUTAT,CHIAR E OK,APA TRECE,PIETRELE,RAMAN!
Postat 20 Noiembrie 2013, 20:06 de EU SUNT CEL CE SUNT
e zero,adica minus douasutesaptezecci si trei grade kelvin altcineva,judecatoarea MOCIRAN
SUB PROTECTIA sau mai bIne zis ARIPA PROTECTOARE A SRI,UNUL DIN CELE MAI DENATURATE SERVICII DIN RO,FIINDCA SOTUL EI LUCREAZA ACOLO,ia spaga pe rupte de la dna serviciul lui BASE,mai departe scrie in carte,aici sunt dovezi,o sa mAI LUCREZE EA ACOLO CAND S OR * STUPII,IAR SOTUL EI LA FEL,ADICA SRI,DACA SE DOVEDESTE CONTRARIUL ,PLECATI TOTI DIN TARA,DOAR CA TOT IN PLASA O SA CADETI
Postat 20 Noiembrie 2013, 19:56 de BIHOREANUL
pt badaranul care se afseaza cu numele de TODORAN
BA CAMATARULE, BA EVAZIONISTULE , BA SPAGARULE CARE ESTI TU MA PETRUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LATUL IN JURUL BOTULUI TAU DE PORC SE STRANGE TOT MAI TARE SI SPER SA CRAPI DE DURERE!!!!!!!!!!!!!!
Postat 26 Ianuarie 2013, 13:23 de punicher
SCHIMBA DATA
ALO, REDACTIA LU" PEŞTE PRĂJIT 22 IANUARIE PICĂ (PARĂ MĂLĂIAŢĂ) MARŢI, LOGIC 21 SĂ FIE LUNI !!!!!!!! CÂTĂ PRECIZIE ATÂTA CREDIBILITATE !!!!!!!!
Postat 26 Ianuarie 2013, 07:12 de ADINA
SCHIMBA DATA
ALO, REDACTIA LU" PEŞTE PRĂJIT 22 IANUARIE PICĂ (PARĂ MĂLĂIAŢĂ) MARŢI, LOGIC 21 SĂ FIE LUNI !!!!!!!! CÂTĂ PRECIZIE ATÂTA CREDIBILITATE !!!!!!!!
Postat 26 Ianuarie 2013, 07:12 de ADINA
SCHIMB DATA
BĂI FRAIERILOR ŞI VĂ DAU MEZEL EXPIRAT,CĂ AFACERI CINSTITE NU SE POT FACE....ÎNCĂ NU AM AJUNS LA PRIMUL MILION....DUPĂ CARE NU MAI BAG HÂRTIE DE WC DIN AIA ROZ ÎN MEZEL...POFTIŢI LA MEZELIT !!!!! (E UN PAMFLET, NU LUAŢI ÎN SERIOS !!!!!!!!)
Postat 26 Ianuarie 2013, 00:04 de ADINA
la puscarie cu excrocii
LA PUSCARIE CU CORUPTII SI CU GASCA DE TALHARI CARE REZOLVA TOT CA EI POT DE CE NU .JOS MAFIA DIN JUSTITIE
Postat 25 Ianuarie 2013, 22:26 de TODORAN
AAAAAAAAAAAAAAAAAA
NU este singurul corupt , problema mare vine de la doamna Cigan, pe dinsa n-o vede nimeni?
Postat 25 Ianuarie 2013, 16:49 de AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JOS MAFIA DIN JUSTITIE...
JOS MAFIA DIN JUSTITIA ORADEANA SI LEGATURILE DINTRE INTERLOPI SI JUSTITIE.....JOS JUDECATORII CORUPTI...PRECUM MIRCEA PUSCAS ,TRAIAN MUNTEANU,PATRAUS ....ETC,SA VINA GENERATIA NOUA CU FRICA DE D-ZEU SI CU DREPTATE CUM SPUNE LEGEA.LEGEA PENTRU TOTI.
Postat 25 Ianuarie 2013, 10:07 de cipri
de joasa speta
acesti judecatori sant de cea mai joasa speta an societate sint mai vinovati ca infractorii de rind,DNA-UL sa-si faca treaba mai bune si sa vedem in sfirsit un judecator arestat din justitia oradeana .acest puscas cite dosare a rezolvat nu avem noi atita par pe cap oameni buni mai ales acelor interlopi din zona marghita ,stanca ,circel,ionut popa,dinamita,demeter,petre puscas,si pe ei ar trebui arestati cau dat mita., domnilor de la DNA,ia investigati un pic ca stie toata lumea legaturile dintre ei.JOS MAFIA DIN JUSTITIA ORADEANA SI LEGATURILE DINTRE INTERLOPI SI JUSTITIE.....
Postat 25 Ianuarie 2013, 10:01 de cipri
mircea
Intru totul de acord cu tine,insa ii putem aminti in acelas registru si pe procurorii de pe langa Parchetul Curtii de Apel Bihor. Cazul prezentat este praf in ochi pe langa traficul de influenta practicat si de cazurile de coruptie, acoperite in \" FRATIE \",\"TOVARASIE \" cu interlopi de renume sau cu anume oameni politici.......si apoi te miri ce de .. vile..., pensiuni,.... ...,masini de lux,... si. toate acestea din banii nostrii,a contribuabilului sarguincios sa respecte Legea,lege pe care ei o calca in picioare. cu nerusinare. Astia nu sunt oameni,astia sunt MONSTRI Romaniei de azi.
Postat 25 Ianuarie 2013, 00:27 de Justitiarul
Întreb?
Se cam sparge gasca corupta de la Curtea de Apel, Cuibul de ticalosi a intrat in trepidatii, fug ca sobolanii. Alo, nea partzulica Munteanu, ia in calcul pensia...Gavra săracul a rămas fără.
Postat 24 Ianuarie 2013, 17:15 de Nostradamus
dna - parintii coruptiei
pentru anonim - raspuns concret nu stiu de ce ... dar inclin sa te cred... se pare ca a fost eliminat de colegii corupti
Postat 24 Ianuarie 2013, 14:41 de mircea
ARESTEAZA PE NENOROCITI
TINEO TOT ASA DNA DAR SA VEDEM SI ARESTAREA JUDECATORULUI PT CA LA UN SIMPLU OM MERGE REPEDE ,AL BAgati la puscarie ,unu fura un mar ia patru ani un judecator corupt ce face doarme pe bani astai romania ,oameni asi pierd viata ,ancrederea, SPERANTA AN ZIUA DE MAINE.
Postat 24 Ianuarie 2013, 14:36 de VIVI
raspuns concret
raspuns pt Mircea - procurorul CIOFU de la Iasi
Postat 24 Ianuarie 2013, 13:13 de anonim
dna - parintii coruptiei
DNA-ul insceneaza cazuri de coruptie cu infractorii adevaţi, si protejeza cazurile adevarate de coruptie. Mama coruptiei din DNA este Popovici Minodora, femeie fara principii morale, fara scrupule. O minte bolnava este Chirculescu, el este cel mai ieftin magistrat din Bihor, se ofera spre vanzare, si sub pretext ca lupta impotriva coruptiei insceneaza cazuri de coruptie, si le sustine cu comunicate de presa pervertite. Mintea alcolica a lui Chirculescu este pervertita in nazism, ca si a lui Danilet. Cine ajunge pe mana lor poate fi sigur de faptul ca este nevinovat sau a deranjat coruptia coordonata de TOTI procurorii DNA. In ce-l priveste pe jud Mircea Puscas, corupt sau necorupt, este o certitudine ca nu i-a facut pe plac la un ametit de la DNA, sa aresteze pe cineva fara probe, acesta este efectul advers. Nimeni din Romania nu protejeaza cu atata devotament coruptia din justitie ca si procurorii DNA. Oamenii acestia s-au coborat moral atat de jos, incat suferinta pe care o produc altora le produce PLACERI satanice, incat doar Dumnezeu ii mai poate reabilita, putem sa le spunem orice, absolut orice = 0. Daca stie cineva un nume de procuror de la DNA necorupt sa il posteze...
Postat 24 Ianuarie 2013, 12:38 de mircea
JOS DNA/ JOS INCHIZITIA
DNAu asta e stat in stat!!!!!!!!! cineva trebuie sa opreasca aceste abuzuri!!!!! se fac dosare ca pe banda fara probe si se iau de oameni respectabili cu scoala si cu un statut!!! DNA de toata jena, e inchizitia din zilele noastre si pana la urma ei sunt cei mai corupti si hoti, care nu isi merita salariile!!!!!!!!!!!!!!! Domnilor judecatori nu`i mai lasati sa va terfeleasca numele si renumele prin dosare de toata jena si prin ziare de 2 lei!!!!! trebuie sa se ia masuri!!! ce convorbiri sunt astea???? nu reseie NIMIC, nu se negocieaza nimic nu se dau nume, aduceti probe de netagaduit nu vorbe in vant pe care le interpretati cum doriti!!!!
Postat 24 Ianuarie 2013, 11:24 de DNA=INCHIZITIE
finu
an orasul asta toti parvaniti tarani moroseni tigani asi fac de cap ,judecatorule din ce sat ai ajuns aici ,teleptean mihaita de unde teai parasutat mergeti de unde ati venit sau pe o insula si fecetiva dreptate unul altuia .santem un popor de corupti si fara sange ,bosorogul de itlalian a avut sange an instalatie ne trebe cativa ca el.
Postat 24 Ianuarie 2013, 09:23 de csaba
distrugatori de vieti
Completul puscas,patraus,condrovici -niste nenorociti care impart dreptatea dupa bunul plac (bani Nici o secunda nu se gandesc ca nenorocesc oameni cu familii ,distrug vietile copiilor acesttor a.Pe banii nostrii ai tuturor platitorilor de taxe din tara sunt aruncati in puscarie ,nevinovatisi vinovati fara discernamant.Cand vor plati acesti judecatori nenorociti , cand vor plati ei pentru greselile lor .Sa va bata Dumnezeu de nenorociti.
Postat 24 Ianuarie 2013, 09:14 de anaremere
cuib de ORGII si escrosi in societate !
am asistat la un caz demn de TOT DISPRETUL , vai de noi POCAIME IMPUTITA PETINCOSTALA ORADEANA cu migratie RURALA ati atins pragul de adulter in familie , RUSINE scarbe penale POCAITE ! vai de tine SOTIE de penticostal si AVOCATA ! ... sunt in ORADEA niste ZDRENZTE sociale de TOT RESPECTUL si cu branduri IMPORTANTE CUMPARATE pe bani FRUMOSI si prin RUDE de FINI , cum sa nu ti fie scarba sa RESPIRI acelasi aer cu NULITATI POCAITE ?!!
Postat 24 Ianuarie 2013, 08:56 de PENTICOSTALI
"NIMIC,
CĂ NO, AŞA O REZULTAT!".
Postat 23 Ianuarie 2013, 22:49 de ADINA
GASCA
judecatorul asta are legaturi cu viki stanca din marghita pe care ia acoperit tepele trase la firme ,violentele facute de el si de fiu sau ia rezolvat o gramada de dosare penale el si gavra ,toti sant niste corupti ,numa an justitie sa nu ajungi .
Postat 23 Ianuarie 2013, 22:25 de TODORAN
dna pe ei si pe mama lor
UNII ajung la tribunal pentru nimicuri iau condamnari serioase le strica viata,familia,sanatatea ,agoniseala de o viata,altii pentru lucruri serioase nu primesc nimic ,acest puscas are o gasca cu care merg la chefuri ,betii,urgii,paranghelii,cu acest mihaita ampreuna dar credeti ca pentru prima oara rezolva dosare ampreuna acestia sant specilizati pe evaziune fiscala ,misu cu advocatu ,lichidator judiciar todoran trag tepe la firme cu ajutorul unor judecatori rezolva actele si se lauda ca pot ,au cunostinte peste tot ,dar pana cand omul simplu va fi asuprit de acesti ciocoi .DNA PONT ,,, EVAZIUNE FISCALA MULTE MILIOANE DE EURO SI TRAFIC DE TIGARI ,,, PE EI SI PE MAMA LOR.
Postat 23 Ianuarie 2013, 22:12 de vivi
CE
AR FI DE SPUS DESPRE ORADEA DACĂ NU AR FI CORUPŢIE???????????CREŞTEŢI-VĂ COPIII, ÎN CONTINUARE, AICI ŞI APOI MIRAŢI-VĂ ŞI PLÂNGEŢI CĂ VĂ PLEACĂ PESTE MĂRI ŞI ŢĂRI, COPIII "OBIŞNUIŢI", CEILALŢI NU AU NEVOIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 23 Ianuarie 2013, 21:34 de ADINA
.CORUPTII..
JOS MAFIA LUI PUSCAS ...CORUPTII DIN SISTEM ELIMINATI...CONDAMNATI LA PUSCARIE...FARA MILA PENTRU EI...
Postat 23 Ianuarie 2013, 20:51 de MIMI
pa iei ...
pa iei ca siau facut averi numai din coruptie cau facut din justitie piata ,cine are bani scapa ci nu face puscarie ...justitia trebuie aplicata pentru toti la fel felicitari DNA DAR PARCA TREBUIA FACUT CURATENIE MAI DE demult cau cam scapat citiva interlopi pe mana lui puscas,unul este petre puscas ,ciga,dinamita prin mester care este prieten cu judecatorul puscas si rezolva dosare ,alex stoica care a dat lui puscas si lui av.mester un bmw seria 7,pentru a obtine o suspendare la 10 dosare care lea avut,la fel si petre puscas la 4 ,5 dosare care lea avut de la 4 ani jum condamnare a ajuns la trei luni condamnare ,ASTEA NU SE VERIFICA ,VERIFICATI D-LOR DE LA DNA...
Postat 23 Ianuarie 2013, 20:46 de nicu
verificati
ferificati gasca lui puscas care este formata numai din interlopi din zona marghita si care prin el siau rezolvat dosare grele unul dintre ele este a lui petre puscas ia verificati domnilor de la DNA.acesst judecator cred ca este cel mai corupt din vestul tari bravo dna facetiva treaba si nu va lasati influentati de nimic...
Postat 23 Ianuarie 2013, 20:31 de adi
Meda
Cine sa creada asta? Nu a vrut Judecatorul sa duca sentine cum vrea politica sau DNA? Sant kocuri politice care numai in Romania se fac. Ca activista Amnesty ne e rusine cum se respecta Legea in Romania si cum se " aranjeaza " dosarele. Un om este nevinovat pana la sentinta si pana nu dovedesti contrariul.
Postat 23 Ianuarie 2013, 19:08 de Ada
In sfarsit . . .
toata lumea stia c facea mircea puscas, mai ales cei din zona Marghita.si apropo, de unde are cumnatul sau atatea masini de lux?din salariul de sofer pe cisterna?pacat ca nu zice nimeni nimic . . .
Postat 23 Ianuarie 2013, 17:33 de roxana
bravo DNA
bravo DNA , mafia ii peste tot , trebuie lichidati ca si pe Ceausescu , nu cu suspendare , asa trebuie cu toti ,
Postat 23 Ianuarie 2013, 16:38 de bravo
fati de lucru cu morosanu
ASTA DA JUDECATAR tine spatele la morosanu tepar teleptean ,care face trafic cu tigari ascunse an tiruri sub parchet,se ocupa cu tepe ,dar are gasca alesa pe sprinceana umbla la chefuri cu judecatori ,procurori,oameni din finante si garda e tare omul ,dar si prost se lauda cu asta ca el poate e smecher omu dar daca se antalnea cu italianu antepat si suparat mai vorbam azi de el si de gasca lui de corupti ,are langa el un advocat ,lichidator ,pe todoran care rezolva tot corupe pe toata lumea cine pune botu .merge ulcioru la apa dar odata poate se sparge.
Postat 23 Ianuarie 2013, 15:38 de TODORAN
Ce mafie? tigari contrabanda,droguri, prostitutie
Ce judecator doamne...cum a ajuns unul ca si el intr-o functie atat de importanta?Nu e de mirare ca face de rusine astfel de specimene breasla justitie...si mai tare ca sunt pe o mana cu judecatorii si infractorii in orice situatie...iar ala auzi dealer de masini :)) toti sunt contrabandisti din cei enumerati aici de la judecator la acei mici hoti...cum au ei relatii..intre ei ajutand si fiind complice in diferite activitati!! JOS MAFIA !!!
Postat 23 Ianuarie 2013, 14:22 de Ion
mituiti-ma, doamne...
Felicitari domnilor de la DNA. Speram sa nu va scape clica asta de mafioti.
Postat 23 Ianuarie 2013, 13:51 de blatu
Valeu!
Intrebarea ar fi: cam cat la suta din cauzele pe care le judeca astfel de ju(de)catori sunt,de fapt,blaturi ordinare?
Postat 23 Ianuarie 2013, 10:44 de gyorgy tozser
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON