URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Aprilie 2013, 21:12

Cunoscutul chirurg orădean Alexandru Gălăţanu, reţinut de anchetatori pentru că... i-a sfidat!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cunoscutul chirurg orădean Alexandru Gălăţanu a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de distrugere de documente oficiale şi conducere în stare de ebrietate.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Gheorghe Vidican, medicul a fost citat pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile într-un dosar deschis pe marginea unui carambol pe care l-a provocat în noiembrie 2012, după ce s-a urcat băut la volan.

"A fost citat într-un dosar în care este cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere de documente. Iniţial, medicul era cercetat doar pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în urmă cu o săptămână a fost chemat la Poliţie, ca să fie audiat, însă, când i-au pus în faţă documentul prin care i se aducea la cunoştinţă învinuirea, a luat hârtia, a rupt-o şi a aruncat-o la gunoi", a explicat prim-procurorul joi seară pentru BIHOREANUL.

Văzând reacţia deplasată a doctorului, poliţiştii au extins cercetările şi pentru distrugere de documente. Miercuri medicul a fost ridicat, în halat, cu mandat de aducere, direct din spital, şi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea pentru audieri. Dar, pentru că audierea nu s-a putut derula, i s-a cerut să revină a doua zi, ceea ce a şi făcut, tot îmbrăcat în halat.

"Nu a putut fi audiat pentru că era iritat, astfel că i s-a cerut să se prezinte joi, cu avocatul ales, pentru a relua audierea. A şi venit, cu avocat, iar procurorul a decis să îl reţină pentru 24 de ore", a mai spus prim-procurorul Parchetului Oradea.

Gălăţanu este unul dintre cei mai reputaţi medici din Oradea, medic primar în chirurgie plastică şi reparatorie, precum şi în ortopedie şi traumatologie, fiind totodată şeful secţiei Ortopedie din Spitalul Militar "Avram Iancu".

Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, în luna noiembrie 2012, chirurgul a fost implicat carambol soldat cu avarierea a trei autoturisme pe bulevardul Dimitrie Cantemir, în apropiere de centrul comercial Oradea Plaza, iar în urma testării medicului cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că medicul prezenta o concentraţie alcoolică de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În plus, chirurgul a mai fost implicat într-un accident rutier, în toamna anului 2007. La fel ca anul trecut, medicul se afla la volanul unui autoturism de teren şi, din cauza vitezei, într-o curbă deosebit de periculoasă dintre localităţile Remetea şi Meziad, a pierdut controlul maşinii, s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea, după care s-a răsturnat în şanţ. 

Gălăţanu a ajuns atunci în comă la Spitalul Judeţean din Cluj unde a şi rămas internat, cu traumatism cranian, contuzie pulmonară şi fractură de claviculă. Medicul şi-a revenit după o lungă perioadă de recuperare, apoi şi-a reluat activitatea profesională.

Citiţi despre povestea carambolului în articolul: Ameţit la volanul bolidului, un faimos chirurg orădean a pocnit două maşini

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
39 Comentarii
RUSINE DOCTORE
Cum isi permite nenorocitul asta sa urce baut la volan? Foarte bine ca l-au arestat, banii pe care ii ia spaga la fiecare operatie nu ii dau si minte......RUSINE DOCTORE
Postat 02 Mai 2013, 16:10 de popescu cristian
CIRCARI de fraierit poporul :))
@andrei stim noi ce exista in spitale SPAGA+SPAGA si ei sunt niste nenorociti de saralatani :)) care te preseaza si de frica anticorpi tai isi fac rolul si atunci ei TRIUMFA te am facut BINE , ha, ha, ha, ha, ha, vai de mama lor cine stie ce lapte au supt ca au o doza de curaj in NEBUNIE !!
Postat 27 Aprilie 2013, 11:49 de @andrei
TAMPITI :)) fara frica de d-zeu :))
EMINESCU a murit lovit de o piatra in cap oricat de BUN era profesional :))) vai de capul vostru MIZERII sociale ce credeti ca valorati ceva in LUME , ca voi e plina lumea de PROSTY, poate va lipseste o piatra in capa sa coborati cu picioaorele pe pamant :)) nu va cautati cu lumanarea ca nu steie NICIODATA !! Poate va cade ceva in cap in DRUM , cine stie !!
Postat 27 Aprilie 2013, 11:46 de rusine !!
????????
Dr Galateanu este o somitate cu multi dusmani in Sp Militar...este om in primul rind,doctor adevarat ,profesionist!Cum sa arestezi un doctor?????Suntem in Post?Pacientii sunt multumiti de dl doctor..respecte dle doctor!
Postat 27 Aprilie 2013, 11:32 de Traian
pace
Dar se stie ca si Vidican Gheorghe e un bun paharnic....ma mir ca nu au tras una mica asa de pace intre doua dobitoace Am citit ca te-ai pensionat pt cateva luni domn procuror ...pen;'ce, ma rog??? erai obosit cumva
Postat 27 Aprilie 2013, 09:55 de noi
Un betiv notoriu
Foarte bine i sa intamplat unui betiv notoriu.... A distrus prea multe vieti si a nenorocit oamenii.... acest betiv sa nu se mai intoarca in acel spital... ATENTIE!!!! OAMENI BUNI SA NU MAI CALCATI IN ACEL SPITAL DE BETIVI SI INFECTI... HOOOO!!!! IMPUTITUL!!! CU MULTA DRAGOSTE PENTRU ACEL IMPUTIT SI BETIV (UN PACIENT NENOROCIT DE EL) ARIESENI ALBA.. GUNOAIELOR.....
Postat 26 Aprilie 2013, 22:46 de Andrei
@26.04.2013, 15:41
SA NE * SI NEVESTELE LOR,TOTI SECURISTII SI PROCURORII CARE POSTEAZA PENTRU CRETINUL ALA DE VIDICAN,ASTA E STILUL POSTACILOR SECURISTI AI CHIORULUI.POATE PUN EU MINA PE ADRESELE DE IP DIN BAZA DE DATE A ZIARULUI SI O SA SE LAMUREASCA LUMEA ATUNCI CINE SINT CE-I CARE-L ATACA PE DOCTOR SI CINE IA APARAREA INFECTULUI DE VIDICAN :)))))
Postat 26 Aprilie 2013, 15:51 de Anon
abuz de intimidare !! nu va place ce ati votat nu mai votati :))
voi comiteti abuz de intimidare :)))? vedeti ca poate va ia ip urile si ati pus oo ORIGINAL conform codului penal . votul nu e obligatoriu radeti la soare !
Postat 26 Aprilie 2013, 15:41 de abuz
gyca
galatanu asta e oricum l-ai lua un alcoolic agresiv, sunt curios cum si ce va spune in cazul asta conducerea colegiului medicilor, si conducerea asa zisului spital militar,poate-l reprimesc cu onoruri, doar sfideaza justitia
Postat 26 Aprilie 2013, 14:31 de gyca
Andrei
Adevarat graiesti Andrei .
Postat 26 Aprilie 2013, 13:30 de 6
tara procurorilor
Bine spun cei de la Antena3 ca tara a ajuns a procurorilor desi daca ii iai la puricat din 100 de procurori cam 90 merita hainele vargate
Postat 26 Aprilie 2013, 13:09 de Andrei
m
Medicii, asistentele si intreg personalul din Oradea, sunt niste nesatui im.putiti...si colac peste pupaza, daca ai noroc traiesti daca nu...mori! Dar NETAXAT nu scapi!!!! In Cluj-Napoca daca mergi in spital si ai sa ''dai'' ceva bine daca nu, nu!Esti tratat la fel! Oradea are cei mai HAMESITI doctori, felceri si BANDITI si infometatii lumiiiii!!!!huooooooo!!!!
Postat 26 Aprilie 2013, 12:34 de marcell
gainarie
Sa (....) dupa aceea tratat de doctori cu salarii de 1600 de lei in timp ce nemernicul asta de vidican umfla 100 de milioane in fiecare luna
Postat 26 Aprilie 2013, 11:03 de Ciocanarul
zau asa
aM SA SPUN BRAVO PROCURORILOR CAND VOR LUA ACELE ASISTENTE SI ACEI DOCTORI IN PLIN FLAGRANT ..PINA atunci lasa-ma cu glumele si rezolvati cazuri importante nu tampenii..Spunea cineva despre prim procurorul asta ,pai asta-i varza....vai mama lui de corupt
Postat 26 Aprilie 2013, 10:47 de yx
Foarte bine, poate se trezeste
Bravo procurorilor. Probabil o fi fost ceva de genul "stiti cine sunt eu"??? Legea ar trebui sa fie aceeasi pentru toti. Faptul ca salvezi vieti nu te face sa te urci baut la volan, sa faci accidente si sa iei altele.
Postat 26 Aprilie 2013, 10:32 de Cristian
gunoaie, rebuturi sociale, nimic mai mult !!
zona de crescut capre e plina de vile , INTERESANT cum au grija multi de santatatea voastra :))), cum sa nu razi cand vezi ca cei cu scoli isi fac vile unde cresc CAPRELE ?!! toti au impresia fur, fur ca scap, nu scapa niciunul ca se vor trezi la INCHISOARE, furi azi un ou maine furi un BOU, vedeti dealurile, livezile noastre distruse pline de MUTANTI si cladiri de orgii si desfrau, de ce ? pamantul nostru este FURAT ca si santatatea noastra , alea cand se incalzesc ne UCID pe noi. LE dam fos si gata cu ele, dispar 5 minute nu mai sunt si crestem capre, muncim pamantul.ATI furat degeaba prostilor si ati ucis nevinovati degeaba!! PROPIETATEA privata este respectata atata timp cat respecti si tu OMUL in rest nu o ai.
Postat 26 Aprilie 2013, 10:05 de rebuturi
ce prostime !! teatru nu medicina :)))
ce platim noi sex desfrau, alcool si lux asta e sanatatea in Romania, copii nu au lapte de capra, lapte de vaca nu au hrana naturala care le da anticorpi necesari ca sa depindem de cine ? banii pe care ii bagam in asa zisi medici in ghilmele mai bine ii baga in tarani, pe romaneste dispareti din tara noastra ca noi nu suntem bolnavi, noi suntem abuzati si torturati de 23 de ani, ignoranta ucide oricum, nu va putem hrani la infinit avem nevoie de viata nu lanturi comuniste create prin sisiteme caritas.
Postat 26 Aprilie 2013, 09:56 de teatru nu medicina :
ce prostime !! teatru nu medicina :)))
mai fraierilor la judeteana stau asistentele cu buzunare doltora de bani pe care ii imparte, bolnavi se tanguiesc si tanguiesc nu scot banii acolo maore , voi sunteti dusi cu capul ce cautati in spitale, muriti acsa in pace nu va chinuiti sa i imbogatiti ca nu va dau anticorpi :)) nu s de vanzare ii ai sau nu si gata !! a a ca merg pentru birocratie sa ia un ban luna de luna asta deja e teatru nu medicina :)))
Postat 26 Aprilie 2013, 09:49 de teatru nu medicina :
procuror infect
interesanta tara e romania,au ajuns procurorii mai rai ca securistii lui ceusescu.dar sa nu uite ca intr-o zi vine vremea platii si daca securistt au scapat la revolutie,procurorii infecti nu vor mai scapa de data asta.
Postat 26 Aprilie 2013, 09:49 de altul
medicii iau spaga minim 500 euro/zi
doctorii de la noi iau minim 500 euro intr-o zi normala de lucru, doar din spagi! ia calculati intr-o luna cat le intra in buzunar. poti sa le dai si 5000 euro salar, trebuie sa fiti constienti de suma lunara primita fara jena de la pacienti cu operatii reusite sau nu! la fel si popii, nu va faceti griji! atentie si la pelican, din ce in ce mai multe cazuri nereusite sau complicate sunt!
Postat 26 Aprilie 2013, 09:46 de roger
rusine !
sistem facut pentru rudelele lor, o rusine pentru Romania acesta breasla, rusine !!!! Nu sunt o mandrie nationala este chiar opusul , pacat de noi, cine am fost si ce am ajuns :)) daca ne spuea cineva ca o sa ajungem asa ne facem noi medici tot poporul ca nu e mare lucru sa citesti sa sa ai cobai pe care sa i omori si sa le iei banul !!
Postat 26 Aprilie 2013, 09:46 de rusine !
Atentie la procuror
Interesant este cum pt unii faptul ca esti prins la volan cu 1/ooo nu constituie fapta penala, sau golaniile scandalurile furturile sint trecute cu vederea...Ce zici procurorule Vidican...asteptai cumva sa vina Galateanu cu paraii..Marilor smecheri le puneti garzi private pt aparare....Mare smecher te dai Vidican procuroru...de te ia DNA LA CATARE NU TE VAD BINE.....vezi c e faci cu dosarele tip batista pe tambal...ca deja si subalternii tai s-au saturat sa semneze porcariile pe care le vrei tu...
Postat 26 Aprilie 2013, 09:43 de eu
Spagarii de lA smu
Credeti ca e singurul medic de la SMU cu asemenea comporatament ? Mai sapati, si o sa vedeti ce o sa descoperiti ! Internari fictive, maldare de fise, saloane goale,CM se vand ca si tigarile la tutungerie, pret fix pe zi , tot ce vreti.......numai profesionalism si moralitate NU !!! Retete, analize, interventii doar pe hartie, decontate la CAS. Chiar nu vede nimeni cum acest spital este o capusa ? Cine dracu se mai trateaza acolo?De ce trebuie sa se arunce atatia bani? Doar pt ca doctorii spagari si asistentele obraznice de acolo sa nu-si piarda sursa spagilor ?
Postat 26 Aprilie 2013, 09:43 de Pacient
nu au lege cu toata scoala lor.
ce credeau medicii ca vor incasa pana la moarte bani la negru contrar legi ? sa fim seriosi habar aveti ce viata deferanata au cati au boli periculoae ca hepatita sau tuberculoza, pentru ban ne ucide inclkusiv medici ca la abatoare, am avut un caz de pata pe plamani omul o avea de tanar dar vezi doamne de plictiseala hai la medic, lipsa de munca ii ucide pe oameni , nu mergeti la medic decat cei care chiar nu au incotro, NEBUNI !! A facut tartament a disparut plata, a incasat bani care l au facut fericit in 5 luni a murit, ia vedeti rudelelor cum nu mor dar incaseaza luna de luna banii, Se fura banii poporului prin acest sistem se asigura lor turmei tot confortul asa cum parlamentul isi asigura lor, noi intretinem parazitii. Nu asteptati ajutor sau drepturi, noi ii intretinem, noi le dam sa manace ca se fac ca nu muncesc, noi suntem cei care tragem de la gura, nu ei, ei fura,fura cu nbesimtire, nu au lege cu toata scoala lor.
Postat 26 Aprilie 2013, 09:33 de ATENTIE !!!
mmmarssssss de jeguuuri penale !
eu una ca cetatean m -am saturat de superioritatea de care sufera unii nebuni, BRUTATRUL, fermierul este mai de valoare ca un MEDIC , cum e posibil sa platim REBUTURI si REBUTURI anii la rand toar pentru ca au un TITLUL ? Cine se cred astia sunt sute de mii care au studiat peste zece ani dar legea e lege nu IARMAROC ?!!! cine se crede asta TARZAN in jungla ? avem NOTARI cu probleme de personalitate, unii si consumatori de DROGURI cum acceptam asa ceva ? CINE ne obliga pe noi sa platim drogatii, betivi care ne legalizeaza, ne taie ?
Postat 26 Aprilie 2013, 09:23 de mizerii sociale
chefuri
RUSINE SE CREDE BURICU PAMANTULUI EI CRED CA FAC CE VOR REZOLVA TOT TOTI SANT NISTE CPAGARI AFURISITI ANRUDITI PRIETENI IAU SPAGA AN GRUP .
Postat 26 Aprilie 2013, 09:15 de TODORAN
Vai de faima lui!
Bata-i Dzeu faima ca 2 ani a stat nepoata-mea la pat din cauza operatiilor facute de el!De 2 ori i-o pus placa pe femur si de 2 ori s-a rupt desi n-a pus piciorul in pamant.Pina am dus-o la judetean si acolo a doua zi dupa operatie a lasat-o sa calce pe picior si in 3 luni s-o vindecat.
Postat 26 Aprilie 2013, 09:12 de Vasile
bai cioara
DUPA CIT DE INTELIGIBIL SCRII, CRED CA MEDICUL CARE TE-A OPERAT LA CAP, TI-A EXTRAS CAM JUMA DE CREIER. MARSH IN MORTII MATII DE SUGACE DE PROCUROARE
Postat 26 Aprilie 2013, 07:05 de KILLER
Împăratul verde
For... KILLER, TUMEFIATUL,,,,, ///////// Zââââ, Zââââ, Zââââ, a FOST retinut pentru ca, citez: //////,, A fost citat ca să fie pus sub învinuire pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.'' Si pentru ca, citez: ,, ,,...în luna noiembrie 2012, chirurgul a fost implicat carambol soldat cu avarierea a trei autoturisme pe bulevardul Dimitrie Cantemir, în apropiere de centrul comercial Oradea Plaza, iar în urma testării medicului cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că medicul prezenta o concentraţie alcoolică de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.''' Ai intels KILLER, TUFESCU?/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// A VENIT DIRECT DE LA SPITAL, TUPEU DE BETIVAN, POTI SA FII SI IMPARATUL VERDE AZI, DACA NU STII SA TE PREZINTI IN FATA OAMENILOR...!////////////////// Citez: ,, Medicul s-a şi conformat. S-a prezentat la sediul Parchetului, joi, în jurul orei 10, venind direct de la spital îmbrăcat în halat şi pus pe pe harţă.''
Postat 26 Aprilie 2013, 06:45 de Stăncuţa Popa
procurorii nu sint oameni
DE CE NU AU FOST ARESTATI PORCII DE PROCURORI GAVRA SI DEMIAN CARE AU ARESTAT OAMENI NEVINOVATI? SA RETII UN MEDIC PENTRU CA A RUPT O HARTIE, DENOTA DEMENTA. ASTIA NU SUNT OAMENI,SINT PORCI SI TREBUIE EXECUTATI CA PORCII.
Postat 26 Aprilie 2013, 06:14 de KILLER
păi
CICĂ ASASINUL LUI PANAIT E UNUL DE A FOST LA BULĂU !!! ASASIN ... MORAL, VEZI DOAMNE !!!
Postat 26 Aprilie 2013, 01:44 de ADINA
a
de unde au acesti acesti medici vile peste vile si masini peste masini ,averi care din salariul de doctor ? ma cam indoiesc ,...nimeni nu ii verifica ,...dar urla ca au salarii mici. si daca vor avea salar de 2000 eur tot atata spaga vor lua
Postat 26 Aprilie 2013, 01:06 de a
alin
aroganta acestui doctor si a multor altora trebuie stavilita...crede ca daca cunoaste o meserie bine , i se cuvine totul.....in special spaga ,multa spaga,
Postat 26 Aprilie 2013, 01:04 de alin
de unde a luat ideea :)))
PROCESUL-VERBAL, salvat de la... distrugere În urmă cu 10 ani şi câteva zile, după o tentativă eşuată de arestare a procurorului Alexandru Lele la Oradea, tânărul procuror Cristian Panait de la Parchetul General, o adevărată ”vedetă” printre magistraţii timpului, l-a chemat pe procurorul orădean la Bucureşti, hotărât fiind să-l aresteze. Dorea, practic, să pună în operă ceea ce, sigur pe sine, afirmase de faţă cu procurorul general Joiţa Tănase şi cu alţi doi sau trei procurori martori la discuţie. Înainte să-l aresteze, Panait i-a prezentat lui Lele acuzele şi le-a consemnat într-un proces-verbal, a cărei prime pagine se vede că a fost ruptă în partea de sus. Veţi vedea de ce. În procesul-verbal scrie, printre altele: ”Procurorul Cristian Panait de la Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie, având spre soluţionare dosarul cu nr. de mai sus (n.r. - Dosar nr. 102/P/2002), în temeiul art. 6 C.P.P. şi văzând Rezoluţia nr. 102/P/2002 din 25.032002, înainte de a-i lua prima declaraţie, am adus la cunoştinţa învinuitului Lele Alexandru învinuirile care i se aduc şi care constau în: 1) săvârşirea infracţiunii prev. de art. 264 cu aplic art 33 lit. a C.P. prin aceea că, în calitate de procuror, i-a favorizat personal pe mai mulţi infractori cercetaţi în dosarele (n.r. - sunt menţionate mai multe dosare), îngreunând şi zădărnicind urmărirea penală în cauzele în care aceştia sunt cercetaţi; 2) săvârşirea infracţiunii prev. de art. 266 cu aplic. 33 lit. a Cod Penal prin aceea că a dispus arestarea nelegală a unor persoane în dosarele (sunt menţionate dosarele); 3) sustragerea din unitate a dosarului cu nr. 1113/P/94 şi a altor încrisuri (n.r. - Atenţie la acestă menţiune ”ALTE ÎNSCRISURI”!) ale Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, infracţiuni prevăzute de (n.r. - sunt precizate articolele din Codul Penal).”.
Postat 26 Aprilie 2013, 00:28 de sunt SUTE de mii ca
Coconut country
Sa retii un om, un medic fie si pt ca a rupt o hartie, probabil plina de greseli gramaticale , redactata de "omu legii", denota faptul ca Romanica e inca stat politienesc de trista factura. Si uite d-aia nu intram noi in Schengen ! Si de aia suntem considerati (bielo)rusii Europei, adica gunoaie. Pentru ca si in Rusia sau Belarus, cine "sfideaza" pe tar sau pe slugile lui, ajunge la bulau. N-o fi doctoru un sfant, da sa-l bagi la arest si niste capiati in uniforma, sa juiseze cretin pe forum, arata locul nostru in lume, adica la coada. Colea, cu Burkina.
Postat 26 Aprilie 2013, 00:16 de Cartea, spaima lor
UNDE traim in JUNGLA ?
ce tupeu are medicul asta extraordinar, cine se crede? ce 24 de ore merita si 29 de zile de arest, Cum isi perimte sa se creada mai presus de LEGE , NIMENI nu e mai presus de lege, NICI PRESEDINTELE TARI, ce conteaza profesia cand mai sunt SUTE de mii ca el in TOATA Romania !!! nu se poate asa ceva " chirurgul a fost implicat carambol soldat cu avarierea a trei autoturisme pe bulevardul Dimitrie Cantemir, în apropiere de centrul comercial Oradea Plaza, iar în urma testării medicului cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că medicul prezenta o concentraţie alcoolică de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. "!!! UNDE traim in JUNGLA ?
Postat 25 Aprilie 2013, 23:59 de sunt SUTE de mii ca
Cine e procurorul cu curajos?
Cine e procurorul cu atata curaj?
Postat 25 Aprilie 2013, 23:04 de B
g
un profesionist desavarsit, pacat de aceste escapade, avem nevoie de medici de talia lui
Postat 25 Aprilie 2013, 22:07 de calin
m
...un * expirat...iertati-ma, va rog...isi merita nu soarta ci destinul...doctore te bag in *. matiiii...in veci...ca de acolo a aterizat aici!
Postat 25 Aprilie 2013, 21:39 de marcell
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON