URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
14 Martie 2016, 11:49

Traian Bodea de la ALDE vrea la şefia CJ Bihor: "Nu sunt deştept, dar când mă uit în jur, prind curaj"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele ALDE Bihor, Traian Bodea, şi-a anunţat, luni, candidatura în fruntea listei formaţiunii sale pentru Consiliul Judeţean la alegerile locale din iunie folosindu-se de un citat din Ion Creangă.

"Cred că am experienţă suficientă, atât tehnică, cât şi economică, încât să pot să ocup o astfel de funcţie, care cu siguranţă m-ar motiva. Nu îmi este frică deloc. Chiar postam zilele trecute pe Facebook: "Ştiu că nu sunt deştept, dar când mă uit în jur, prind curaj". Dacă fac referire la cum a fost condus judeţul Bihor în ultimii 8 ani de zile cred că această sintagmă se potriveşte", a spus Bodea, care ocupă funcţia de director general adjunct al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare.

Liderul ALDE Bihor a spus că au fost selectate şi propunerile de consilieri judeţeni, însă ordinea acestora pe listă nu a fost definitivată încă. "Noi vom veni cu propriul nostru proiect şi cu propria listă. Nu ne vom duce în Consiliul Judeţean să stăm ca ghioceii, ci ca să ne batem pentru proiecte puternice pentru judeţul Bihor", a afirmat Traian Bodea, criticând în acelaşi timp lipsa de activitate a conducerilor CJ Bihor din ultimii opt ani.

Pe de altă parte, în aceeaşi conferinţă de presă, Mircea Teaha, liderul fundaţiei Clubul Dreptei, relansate recent, a precizat că a propus şi a obţinut înlocuirea sa din funcţia de preşedinte executiv al ALDE Bihor cu profesorul universitar Adrian Tunduc, în acelaşi timp co-preşedinte al ALDE Oradea.

"Munca mea de relansare a Clubului Dreptei în mai multe judeţe din ţară îmi solicită mult timp, aşa că nu mi s-a părut corect să ţin această funcţie", a spus Teaha.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
fain baiet TUNDUC aista!!!
da mai mult imi place Teaha ca se uita ca traznit la Bodea :)))....mirat, pardon!
Postat 16 Martie 2016, 01:12 de ADINA
bodea traian vorbeste
duminica dimineata la cafea in Lotus sa va vada lumea,stai foarte mandru,angajatii de la frma dumneavoastra de geamuri termopan neplatit cu lunile,da sunteti foarte priceput la ironii si arogante.Uitati-va in propia ograda.Alt exponent jalnic al politici oradene.In poza apare si Adi Tunduc,se pricepe si el la agatat femei si cam atat,gagicile e atu-ul lui,mare politician si asta..alde ca voi ...chiar rimeaza :))))
Postat 15 Martie 2016, 10:52 de suporter_oradean
PCR transpartinic. Ep.: Liberali ne-”portocalii” de Bihor,
I. Parafrazându-l pe inegalabilul Creangă: ”Nu știu alții cum sunt, dar eu,…” nu aş vota pe unii care recunosc că nu sunt deștepți. II. ”Ştiu că nu sunt deştept, dar când mă uit în jur prind curaj.” - Cine îl poate contrazice pe don Bodea? Pe când şi ALDE/PSD Bihor vor scoate din jobene, câte un Mircea Diaconu al lor? Inclusiv pentru funcția de Primar al Municipiului Oradea.
Postat 15 Martie 2016, 07:57 de stefan
Hm
Planuri toti avem,dar cat timp avem langa noi oameni fara caracter,care nu isi merita pozitia nu cred ca vom rezolva prea multe.Este foarte interesant aceasta "noua moda" si se numeste visuri si vorbe goale din pacate.Oricat se va incerca tot timpul vor fi persoane care va impiedica lucrurile benefice si necesare atat pentru acest oras cat si pentru cetatenii lui so asta din cauza lacomiei care este pe primul loc la 90% din oamenii politicii din Romania.Din pacate 1 singur om nu poate schimba nimic cand are in spate si in jurul lui oamenii care sunt preocupatii de alte lucrurii,"manjiti",falsi etc.
Postat 14 Martie 2016, 23:33 de Alexandru26
dreptate avea Ion creanga cand spunea aceste cuvinte citate de dl ...
...Mare gradina Domnului....
Postat 14 Martie 2016, 15:12 de carlos
adica noi, pulimea suntem si mai prosti!!!
bă, voi dati numai in gropi!!!
Postat 14 Martie 2016, 12:11 de ADINA
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON