URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 18 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nici nu bine a fost lansată ideea unui inel metropolitan de nord, care să treacă prin cartierul Podgoria, că megieșii s-au și organizat pentru proteste. Reacția este firească - nimănui nu-i convine ca drumul să treacă prin preajma casei sale, pentru că asta înseamnă deranj, zgomot și poluare. Dar să ieși cu pancarte de genul „Accesul permis doar riveranilor” denotă cel puțin o inabilitate.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Septembrie 2013, 18:15

The new One: Clubul The One se redeschide pe 21 septembrie, cu un look nou şi cu reguli stricte!

The new One: Clubul The One se redeschide pe 21 septembrie, cu un look nou şi cu reguli stricte! THE ONE, THE NEXT LEVEL. Aflat pe strada Vasile Alecsandri, la parterul fostei fabrici Oradinum, clubul The One se trage la patru ace. Ţinuta va fi obigatorie, iar interlopii vor avea interzis... (foto: oradealife.ro)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După aproape trei luni în care s-au auzit doar muncitorii lucrând, clubul The One revine la ritmurile care l-au consacrat. Cu un nou design şi cu evenimente menite să îi apropie pe studenţi în special, localul a fost complet reamenajat şi se redeschide pe 21 septembrie.

Pentru a evita scandaluri precum cel în care interlopul Romi Neguş şi gaşca lui au momit din club un orădean şi apoi l-au sechestrat şi bătut crunt, conducerea îşi va selecta drastic clientela.

Ca-n Bucureşti

15 Marius Molan1.jpgLa un an şi jumătate de la inaugurare, clubul The One s-a recroit peste vară, iar sâmbătă, 21 septembrie, revine în forţă, sub sloganul "The One - next level". "Este un concept unic, gândit până la cel mai mic detaliu, astfel încât să satisfacă gusturile chiar şi pe ale celor mai pretenţioşi orădeni", susţine mangerul Marius Molan (foto), desemnat de proprietari pentru "rebranding", împreună cu bucureşteanul Lucian Bica, personaj cu experienţă în managementul cluburilor.

Localul se redeschide într-o nouă lumină - la propriu - şi, dacă până în iunie funcţiona şi în timpul săptămânii, pe post de cafenea, acum s-a profilat doar pe viaţa de noapte, vinerea şi sâmbăta. "Am updatat softul de lumini şi sunet, pe scurt am deschis clubul la culoare, pentru un aer "fresh", identic cu cel al cluburilor din Bucureşti. Totul va arăta mult mai proaspăt, pe stil glam, aşa cum de altfel a şi fost conceput localul iniţial. Nu degeaba este singurul club de 5 stele din Oradea, certificat de Ministerul Turismului. E destinat unei categorii high-class, dar totodată e deschis nevoii de distracţie", zice Molan.

Renovarea a avut şi scop utilitar. Pentru fluidizarea servirii, a fost creată o zonă nouă, cu un bar central, pupitrul DJ-ului a fost mutat, iar canapelele şi mesele au fost schimbate. Şi nu sunt singurele...

Fără interlopi

De săptămâna viitoare, reprezentanţii localului vor acorda o atenţie deosebită etichetei şi vor introduce ţinuta obligatorie pentru bărbaţi, astfel că petrecăreţii nu vor mai putea intra îmbrăcaţi doar în maiou, pantaloni scurţi sau şlapi. Conducerea localului îşi rezervă şi dreptul de a selecta clientela. Ca să nu se mai repete episoade precum cel din luna mai, când Romi Neguş şi locotenenţii săi au răpit efectiv un agent al unei firme de pază rivale şi l-au bătut crunt, mai apoi, în apartamentul interlopului, indivizi de această teapă nu vor mai fi lăsaţi să intre.

"Există un "face control" asigurat de către angajaţi ai clubului şi ai firmei de pază cu care colaborăm. Ei cam ştiu care sunt persoanele certate cu legea în ce priveşte tulburarea ordinii şi liniştii publice sau ultraj, ştiu cine sunt persoanele cunoscute că provoacă scandaluri în cluburi, care au creat probleme şi clubului The One. Scandalagiii se autoexclud. O să li se spună foarte frumos că lucrurile s-au schimbat, că nu putem să îi lăsăm să intre, pentru că ceilalţi chiar vor să se distreze", explică Molan.

Să vină studenţii!

Iar distracţie va fi cât încape! Vinerea, în special, vor fi organizate petreceri tematice, chiar baluri ale bobocilor, iar sâmbăta vor veni, în continuare, DJ renumiţi. Dacă în trecut prin club s-au perindat artişti celebri precum Low Deep T, Faydee sau Dr. Kucho, la redeschidere, sâmbăta viitoare, de la ora 23, invitat va fi DJ Rynno, unul dintre  cei mai în vogă DJ din România, iar în curând vor urma DJ Sava, Nick Kamarera, George Punk, Chris Mayer, Emil Lassaria sau MaxWell.

Pe lângă show-uri, clubul va da startul şi unor campanii de promovare cu concursuri şi premii pentru clienţi, unor seri studenţeşti, dar şi petrecerilor de zile de naştere şi concursurilor de miss.

În plus, indiferent de seară, animatoare care s-au "şcolit" toată vara pe litoral sau chiar în Ibiza, în costume de scene moderne cu paiete, pene şi dantele, create de designerul local Adina Junc, vor întreţine atmosfera în permanenţă. "Chiar dacă e un club de 5 stele, preţurile nu vor fi de 5 stele. Nimeni nu se va putea plânge de servire şi de produsele noastre", promite managerul The One. Aşa să fie!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
molan?)))))
Molan?:)))))imagine?deci nu pot sa cred ca un astfel de personaj e manager de club....un lingau (...)
Postat 16 Septembrie 2013, 16:01 de andreea
fara minori
sa fie controlati - pustanii de 12-17 ani sa nu poata intra!!!
Postat 15 Septembrie 2013, 11:23 de angel radios
j
pe cand tiesto inna dj project?
Postat 15 Septembrie 2013, 11:19 de j
Ho-ho-hooooo...
Exact ** marius (care ,in vise ,ani de zile era mare avocat la Liberty),asta o sa faca un club sa fie mai select....daaaa sigur.
Postat 15 Septembrie 2013, 07:54 de Vasile
haha
Haahhaa, clientela speciala, selectata si preturi bune...nici in vise!!!Trecutul clubului nu se uita cu schimbarea la fata si sloganul..."next level" sunt o multime de cluburi dragute si cu preturi bune in oras, decat sa aleg acesta...si este o vorba cu promisiuni e plin podul:) dar bafta oricum!!! PS club in stil de bucuresti....dar unde este Oradea de Bucuresti, la bani sa nu mai vorbim!!! subscriu comentariu de Ala
Postat 14 Septembrie 2013, 22:25 de max
Risca sa dea faliment inainte sa se deschida
Pai avand in vedere ca majoritatea celor care ies in oras, sunt interlopi, prostituate sau manelisti, prea multa branza nu vor face. Asta , daca e sa ne luam dupa ce zice nenea cu clientela speciala.
Postat 14 Septembrie 2013, 22:16 de Ala
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5772 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON