URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 12 DECEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată. 
Zic şi eu
Adrian Cris
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
26 Septembrie 2017, 17:05

Ţălnar dezvăluie de ce a renunţat finanţatorul la echipa Luceafărul: Jucătorii ar fi pariat pe propriile meciuri!

Ţălnar dezvăluie de ce a renunţat finanţatorul la echipa Luceafărul: Jucătorii ar fi pariat pe propriile meciuri! foto arhivă
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Dezvăluiri interesante făcute de fostul antrenor al echipei Luceafărul. Cornel Ţălnar (foto dreapta) susţine că investitorul Ioan Blidar (foto stânga) a renunţat la echipă pe motiv că jucătorii ar fi fost implicaţi în afaceri necurate. "Sunt nişte escroci de vagabonzi de fotbalişti, că patronul ăla de aia a închis clubul, că ăştia jucau la pariuri. Şi a zis omul că: «Eu bag bani şi alea... şi mă şi nenorociţi!?»", a spus antrenorul.

Ţălnar, care a plecat de la Oradea de aproape o lună, de când Blidar a renunţat la finanţarea echipei, a făcut declaraţiile pentru site-ul Liga2.ro. Fostul dinamovist spune că omul de afaceri s-a prins că fotbaliştii nu jucau doar pe teren, ci şi la pariuri, pe propriile meciuri. Antrenorul ştie că s-a pariat în străinătate pe meciuri cu rezultate aparent imposibile, cum a fost cel din 23 august cu Dacia Unirea Brăila. 

”S-a pariat prin Singapore și prin alea… milioane de euro! Atunci s-au blocat toate pariurile, pentru că era 2-0 pentru noi la pauză și ce ziceau ăştia… că între minutul nu ştiu cât şi nu ştiu cât, se întoarce rezultatul. Şi, într-adevăr, în patru minute ne-au dat trei goluri. Eu pe telefon m-am uitat, că Oradea e suspectă de pariuri şi d-astea și s-au pariat mulţi bani pe meciul ăsta. 1 pauză, 2 final. Cota a fost 54. Vă dați seama?", a spus fostul internaţional. 

Ţălnar a declarat că decizia a fost luată după meciul cu Dacia Unirea Brăila, pierdut cu 3-4 de echipa orădeană în condiţiile în care scorul era 2-0 pentru orădeni la pauză. Declaraţiile au fost făcute în contextul în care jurnaliştii l-au chestionat pe Ţălnar despre situaţia lui, dat fiind că nu şi-a încheiat socotelile financiare cu clubul și încă figurează ca fiind antrenor principal al echipei.

"S-a ajuns acolo pentru că domnul acela care a fost, domnul Blidaru..., un om de mare ţinută am înţeles, care de cinci-şase ani ţinea echipa, toate salariile erau la zi, toate alea..., mă cheamă seara, după meci şi mi-a spus: «Domnu' Ţălnar, nu se mai poate. Vagabonzii ăştia uite ce mi-au făcut! Eu închid echipa şi cu asta basta». Şi probabil că are şi el dreptate: «Băi, pe banii mei, şi furat, şi f...t şi întors şi alea... Pentru ce?».

După cum se ştie, finanţatorul Ioan Blidar a decis să retragă formaţia Luceafărul din campionatul ligii a doua de fotbal în urma meciului pierdut pe 23 august, invocând rezultatele dezastruoase din primele patru etape ale campionatului Ligii a II-a. La câteva zile, echipa a fost preluată, însă de un nou investitor, fiind preluată de către omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7216 RON
  • 1 EUR = 4.9709 RON
  • 1 HUF = 0.0121 RON