URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Decembrie 2012, 11:20

Secretul lui Carol: Fostul concurent la Dansez pentru tine a fost stripper (FOTO)

Secretul lui Carol: Fostul concurent la Dansez pentru tine a fost stripper (FOTO) JOS TEXTILA! În primăvara lui 2007, BIHOREANUL prezenta într-un articol o nouă trupă de stripperi din Oradea din care făcea parte şi Carol Şoldea, orădeanul care a fost eliminat de la "Dansez pentru tine" la pachet cu Bianca Drăguşanu
0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Când dansează, Carol dă totul. Inclusiv hainele de pe el. Cei care se întrebau de ce oare orădeanului eliminat din concursul "Dansez pentru tine" îi plăcea să intre în ringul de la TV cu pieptul gol, află acum şi motivul.

Pe lângă pasiunea lui pentru salsa, Carol a "prestat" mai mult timp - unii susţin că inclusiv în acest an - ca stripper pentru domnişoarele doritoare să-şi condimenteze petrecerile cu masculi cu muşchi dezgoliţi...

Ghinionul Bianca

La 27 de ani, Carol este absolvent de Protecţia Mediului şi aproape a terminat şi Arhitectura, doar că n-a reuşit încă să-şi dea lucrarea de diplomă. Orădeanul a crescut alături de mama sa, Olga, şi de bunică, după ce părinţii au divorţat pe când el era mic. În această toamnă, tânărul a intrat în atenţia publicului fiind selectat să participe în sezonul XIII al show-ului "Dansez pentru tine" de la Pro TV. Carol a luptat pentru mama lui, plecată în Germania, care are nevoie de o operaţie la gât, după ce în urmă cu aproape 20 de ani a fost operată de Basedow, o boală a glandei tiroide, şi i-a fost tăiată o coardă vocală, lucru ce îi provoacă dese crize, lăsând-o pur şi simplu fără aer.

Povestea n-a reuşit însă să convingă publicul, mai ales că, în înregistrările realizate via internet cu mama orădeanului, Olga părea cât se poate de sănătoasă, volubilă şi... dichisită. Mulţi au comentat, cu ironie, că dansatorul mai bine şi-ar lua un loc de muncă pentru a o ajuta, având în vedere că înainte de emisiune singurul lui job era predarea unor cursuri de salsa. Dar ce l-a dezavantajat cel mai mult pe Carol a fost chiar propria-i parteneră, fiţoasa Bianca Drăguşanu, care a dat senzaţia de superficialitate şi a nemulţumit publicul cu "crizele" ei de nervi.

Nu e de mirare, aşadar, că după doar trei ediţii, perechea a fost eliminată din concurs, Carol primind totuşi un premiu de consolare de 1.500 euro din partea sponsorilor. După întoarcerea acasă, el zice că n-are ce să-i reproşeze Biancăi, dar l-ar fi ajutat dacă vedetea se străduia mai mult. "Şi ea şi Adrian (Cristea, iubitul Biancăi - n.r.) mi-au promis că mă vor ajuta în continuare", se limitează Carol să spună.

"Strippez pentru tine"

Coincidenţa face că orădeanul a ieşit din concurs cu o săptămână înainte de show-ul în care se dansa specialitatea lui, necunoscută publicului larg, şi anume striptease-ul! Deşi a început să se dezbrace pentru bani încă din perioada în care s-a specializat şi pe dansuri latino la Feeling Dance, adică în urmă cu 6 ani, Carol a ţinut ascunsă această "pasiune".

În primăvara lui 2007, în articolul "Timizi, dar sexy", BIHOREANUL prezenta trupa de striptease "Shy boys", promovată de avocatul Marius Molan, care conducea şi o agenţie de manechini. Din ea făcea parte, alături de cunoscutul Szili şi de alţi doi băieţi, şi tânărul Carol, pe atunci student în anul II la Mediu. Cei patru făcuseră striptease şi înainte, dar acum ieşeau în faţă în mod organizat.

Pe atunci, Carol nu avea nicio reţinere în a vorbi public despre obiceiul lui de a-şi da jos hainele una câte una în faţa femeilor. "Striptease-ul cred că e singura posibilitate prin care-ţi poţi exprima cel mai bine trăirile", explica el la vremea aceea.

Băieţii obraznici

Show-urile fierbinţi nu au rămas în trecut, căci după ce liderul trupei şi Molan s-au certat, dansatorul a continuat să se dezbrace alături de noua trupă a lui Szili, numită "Rude Boys" (Băieţii obraznici). Doar că, de atunci, băieţii au devenit mai discreţi: nu au fost văzuţi la petreceri în locuri publice, nu au un site de prezentare, astfel că pentru a-l "rezerva" pe unul dintre masculi domnişoarele sunt nevoite să obţină numerele de telefon de la una la alta.

20 Szili.jpgÎntrebat de BIHOREANUL, sub masca unei posibile cliente, dacă-l poate avea pe Carol la o zi de naştere, Szili (foto) povesteşte că fostul concurent nu mai colaborează cu el de aproximativ un an. "Ne-am despărţit în termeni buni, nu ştiu dacă mai dansează, dar tu poţi să alegi pe cine vrei", zice stripperul, semn că este posibil ca şi Carol să fi continuat separat cu acest "hobby". Cert e că un show de-al băieţilor lui Szili costă 350 lei, iar doritoarele pot alege între mai multe costumaţii fanteziste: poliţist, gladiator, îngeraş etc. Cunoscătoarele spun că echipamentul preferat al lui Carol era cel de cowboy...

Întrebat despre striptease, Carol a evitat iniţial să răspundă, apoi, neavând încotro, şi-a recunoscut trecutul. Susţinând, însă, că perioada când dădea show-uri a trecut. "Am făcut doar în 2006-2007. Atât. În tinereţe faci multe nebunii...", se justifică el. Vorba prin oraş e însă alta, şi anume că fostul concurent de la "Dansez..." ar fi ieşit "la dezbrăcat" chiar şi la începutul acestei toamne. De ce nu recunoaşte? L-o fi lovit şi pe el pudoarea...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
Sabau
Multumesc celor de la tehnic ca au remediat problema cu textul captcha. Acum pot sa postez si eu comentariul de pe mozilla firefox. Cat despre subiect nu mai am ce sa comentez. era expirat inainte sa fie publicat, nu este un secret, ce sa mai zic de MARE secret. Munca e munca, sa fii bun in orice domeniu nu se poate fara munca. pam pam.
Postat 08 Decembrie 2012, 02:06 de Dan
tampitii stau la scandal
ASTA STIE SA FACA ROMANUL ... CE FACETI VOI AICI , OAMENI INAPOIATI RAU , ROMANIA ASI MERITA SOARTA
Postat 07 Decembrie 2012, 15:55 de un om culturat
............
galeata ii mata ba anonim ce esti
Postat 07 Decembrie 2012, 14:46 de ...........
:))
Asa vorebsc taranii :)) Ti-am zis sa inveti sa scrii corect, nu ma bagi in seama,galeata :))
Postat 07 Decembrie 2012, 13:37 de Anonim
haha
Ooooo nu sunt disperata deloc domnule Citizen, nici frustrata ba din contra. Vroiam sa stie fetele ca nu au dupa ce sa fie in limba pt ca afara ii vopsit gardul si inauntru leopardul. In traducere nu este ceea ce pare, da are o gramada de alte calitati, fff bun dansator, un tip inteligent etc. Nu este in stare sa isi asume responsabilitatea faptelor lui. Nu sunt disperata pt ca eu am vrut doar o aventura, nu am vrut sa ma marit cu el asa ca domnule Citizen mai lasa-ma cu aruncata, folosita :))))))
Postat 07 Decembrie 2012, 10:36 de dya
P.S.
"ars-ul" de care vorbeste Citizen X se pare ca a fost de comun accord, asta daca a fost, ca inca n-avem dovezi. Daca nu era de comun acord vorbeam de viol. Pam Pam"
Postat 07 Decembrie 2012, 03:08 de Dan Sabau
mai usor!
dya: mai boule invidios, nu te mai semna cu nume de fete si nu te mai da femeie...vom incepe sa credem ca ai tendinte gay . Cand zic invidie ma refer si la faptul ca probabil o are mai mare decat a ta! pam pam! Ca sa nu mai zic de minte, inima si restul corpului
Postat 07 Decembrie 2012, 03:03 de Dan Sabau
ce experta avem aici!!!
dya! Numai o fata disperata vorbeste asa,care nu a fost apreciata,numai incercata si aruncata dupa o noapte. O fata cat de cat educata, apreciata , dorita, etc nu vine cu textele de genul :\\\" Aaaa si sa stiti fetelor ca o are mica, deci nu e chiar gigolou ce pare la suprafata.\\\" Cred ca esti foarte frustrata pt ca nu te-a mai bagat in seama. Nici nu ma mir...trebuie sa fii o taranca de nota 10,care sta undeva \\\"in huci\\\" (cum te-ai exprima tu:)) . Mai invata sa scrii un comentariu corect din punct de vedere gramatical , nu asa: \\\"iti vine sa fugi tare\\\" si poate vei reusi si tu sa tii un barbat langa tine si nu vei mai fi asa frustrata :))
Postat 06 Decembrie 2012, 23:21 de Anonim
nu-i bai ce bai sa fie?
Citizen X, nu sti cum le-a ars, ca sincer ii varza rau la partea asta. Te atrage faptu ca arata bine dar cand te bagi cu el in pat iti vine sa fugi tare. :)))))
Postat 06 Decembrie 2012, 19:18 de dya
asa mare bai ii???
Eu cred ca nu-i nici un bai ca a facut ce a facut! E interesant insa ca omu\' se fereste si s-a ferit sa devina o persoana publica prin asta.... Da\' fetele is in limba dupa el oricum... :) Plus ca pe alea de la cursul de dans le-a cam \"ars\" pe multe, de fapt numai care n-a vrut nu a fost \"arsa\". deci, ac si baiat e tare... Acuma, ce o sa faca mai tarziu.... Cate vedete au facut \"ghidusii\" in tinerete! :))
Postat 05 Decembrie 2012, 23:32 de Citizen X
de cand asteptam sa iasa la iveala
De cand asteptam :)))), nu inteleg de ce ii este rusine cu ce a facut sau face? Cum credea ca poate tine ascuns cand stie tot orasul. Numa eu am cateva zeci de poze de la petreceri. Auzi 2006-2007 , mincinos mic ce esti da in 2008 ,2009 de 8 martie unde ai fost? Zicea si atunci sa nu punem pozele net ca vezi doamne isi strica imaginea de Arhitect in devenire , ca il vad profesori. Cazul nu e chiar asa dramatic cum pare, probleme de genu toti avem. El castiga la un show in 2008 circa 200 euro, apartamentul arata chiar bine nu arata a apartament de om sarac cu probleme financiare. Aaaa si sa stiti fetelor ca o are mica, deci nu e chiar gigolou ce pare la suprafata. :))))))))))))
Postat 05 Decembrie 2012, 19:58 de dya
???????????
Asa, si, who cares?
Postat 04 Decembrie 2012, 14:25 de Merlin from Berlin
usor
In primul rand sa rugati pe cei care se ocupa de pagina sa adapteze partea de comentarii si pentru alte browser-e decat internet explorer. Imaginea captcha nu e vizibila decat cu internet explorer. In al doilea rand e usor sa ansezi speculatii. Carol n-a ascuns niciodata ca a facut bani din strip si animatie (chestii care nu sunt inlegale de altfel). Era culmea ca primul lucru dupa ce se prezinta sa spuna: "Buna, sunt Carol si in trecut m-am dezbracat in ritmul muzicii". Asa ca marele SECRET nu este asa de mare. El a mers la emisiune cum merge oricine la un interviu, incearca sa aduca in fata doar lucrurile care ii pot fi de folos, atuurile. Cum ProTv-ul a modificat formatul initial al francizei "Dancing with the stars" si a transformat emisiunea intr-un show caritabil era normal ca oameni cu probleme sa incerce sa ajunga pe ring. Din cate vad eu din acest articol, este judecat si condamnat in aceiasi sedinta fara drept de apel. Doamna Smaranda, de ce se arunca cu noroi in cei care castiga bani din asa ceva? stiti cum e cu economia, daca n-ai cui vinde nu produci, asa si aicea. Daca aicei baieti n-ar avea cliente s-ar reprofila. Si atuncea cine este mai marele vinovat?
Postat 04 Decembrie 2012, 12:36 de Dan Sabau
asta stie toata lumea
nu inteleg de ce nu a-ti dat asta pana acu,a-ti asteptat sa se termine emisiunea,sa nu il depuncteze,
Postat 04 Decembrie 2012, 11:30 de gh
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON