URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 15 DECEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată. 
Zic şi eu
Adrian Cris
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
29 Ianuarie 2018, 15:00

Procurorii DIICOT au prelungit înscrierea pentru posturile de specialist în percheziţii informatice: salariul „sare” de 10.000 lei

Procurorii DIICOT au prelungit înscrierea pentru posturile de specialist în percheziţii informatice: salariul „sare” de 10.000 lei foto: mediafax.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Procurorii Antimafia au prelungit cu o lună, adică până în data de 14 februarie, perioada de înscriere pentru concursul organizat în vederea ocupării celor 17 posturi de specialist în percheziţii informatice şi oferă salarii generoase, care sar de 10.000 lei/lunar.

Concursul a fost anunţat în luna ianuarie, iar unul dintre cele 17 posturi vacante este pentru Serviciul Teritorial Oradea.

Concursul va avea loc la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din Bucureşti şi constă în selecţia dosarelor de înscriere la concurs, o probă scrisă, la data de 26 februarie 2018, şi un interviu.

Sunt aşteptaţi absolvenţi de electronică, mecanică, automatică, matematică, informatică, calculatoare şi tehnologia informaţiei, ingineria sistemelor, cibernetică, statistică şi informatică economică, contabilitate, economie şi finanţe.

Cei interesaţi trebuie să aibă cunoștințe de operare sau programare pe calculator, cunoștințe nivel avansat aplicații software pentru cercetare, descoperire, identificare și strângere a probelor stocate într-un sistem informatic, mijloc de stocare a datelor informatice, terminale de comunicații, cunoştinţe avansate în Microsoft Windows Server, certificate prin diplome, atestate şi alte documente justificative.

Dosarele de inscriere se pot depune la sediul central al DIICOT, bibliografia de examen şi formularele putând fi descărcate de pe site-ul instituţiei, www.diicot.ro, de la rubrica resurse umane/posturi vacante.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Haha
La bugetul lor? Ce sa invete? Hail Mary? Kali? Hai ca ma distrez cand ma invata cineva meseria mea. Mai dureaza pana vreo companie sau institutie din Romania sa faca Digital Forensics la modul serios si nu de tipul "va rugam sa ne puneti la dispozitie conturile dvs de corespondenta electronica". Pana or da de unu cu protonmail si or sa isi bage unghia in gat. Sau sa vedem ce DFI or sa faca din mai cu GDPR. 20m€ amenda statului roman pt orice plangere depusa si dovedita o sa fie frumos.
Postat 30 Ianuarie 2018, 06:41 de poiu
hai, zau?! eram doar curioasa ... cine intervine
si mai ales ca sunt convinsa ca vor invata continuu tehnici si metode necuprinse in vreo bibliografie ... oficiala
Postat 29 Ianuarie 2018, 22:51 de ADINA
E grav daca te vezi talentata!
Bibliografia nu are nici cea mai mică legătură cu denumirea postului. Bibliografia trebuia să conțină cursurile de CEH, GPEN și experiența cu aplicațiile de laborator minim 3 ani
Postat 29 Ianuarie 2018, 20:21 de poiu
e pe bune!!!
cu sobolani si hackeri se fac bilanturi frumoase!!! P.S. oare nu ar accepta si talentati fara studii dar cu realizari, asa ca mine? hmmm, o sa ma duc sa intreb!
Postat 29 Ianuarie 2018, 15:47 de ADINA
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7332 RON
  • 1 EUR = 4.9708 RON
  • 1 HUF = 0.0121 RON