URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 14 DECEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată. 
Zic şi eu
Adrian Cris
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
15 Mai 2021, 18:34

Pe creştere. Grupul Digi, controlat de magnatul orădean Zoltan Teszari, a raportat venituri de peste 340 milioane euro în primul trimestru

Pe creştere. Grupul Digi, controlat de magnatul orădean Zoltan Teszari, a raportat venituri de peste 340 milioane euro în primul trimestru foto: digi.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Grupul Digi, controlat de magnatul orădean Zoltan Teszari, a raportat venituri de peste 340 milioane euro în primul trimestru din 2021, cu 8,6% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Potrivit raportului publicat de Bursa de la Bucureşti, 61% din încasări au fost făcute în România, urmate de cele din Spania (23%), care au depăşit veniturile de numai 14% din Ungaria, de unde grupul urmează să se retragă.

Până la sfârşitul lunii martie, Digi România şi-a depăşit performanţele din aceeaşi perioadă a anului trecut şi a ajuns la 13,1 milioane de contracte de servicii încheiate pe piaţa locală.

Din totalul de contracte, 4,9 milioane sunt de tip pay-TV, în creştere cu 15,6%, 3,8 milioane pentru servicii de voce şi date mobile (+ 9,2%) iar 3,4 milioane pentru servicii de internet fix (+ 19,7%).

Grupul Digi mai are încheiate un milion de contracte pentru servicii de telefonie fixă, dar numărul acestora este în scădere cu 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, pe fondul tendinţei clientelei de a migra către telefonia mobilă.

"Prioritatea noastră a fost consolidarea poziţiilor de piaţă obţinute, extinderea reţelelor fixe şi mobile pe toate pieţele noastre, diversificarea ofertelor şi a portofoliului, pentru a satisface nevoile în creştere ale clienţilor noştri", a declarat presei centrale COE Digi Communications, Seghei Bulac.

Grupul Digi şi-a anunţat investitorii la sfârşitul lunii martie că a încheiat un acord preliminar pentru vânzarea Digi Ungaria către 4iG Pic, unul din principalii jucători din ţara vecină.

Cu o prezenţă de 23 de ani în Ungaria, în care şi-a construit un portofoliu de peste un milion de clienți, Digi urmează să încheie procesul de vânzare şi să se retragă de pe această piaţă în luna septembrie a acestui an.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
O intimplare placuta cu Digi
La un moment dat,se intimpla ca omul sa mai si moara.Lasa in urma,evident si un contract Digi.Nu e o problema mare,vii cu un certificat de deces si preiei serviciile.Se numeste la dinsii NOVATIE.Totul ok,nice and easy. Intri in contul vechi,sa platesti mai departe facturile,gasesti o factura neachitata,achiti si dupa aia constati ca factura neachitata era factura achitata deja pe luna trecuta...nu se stie cauza.Long story short, ai platit ca prostul o factura de 2 ori.Ai pretentia ca esti (inca) normal si contactezi telefonic call center-ul digi. Dupa 8 (opt) minute de cai verzi pe pereti, vorbesti cu un operator,in sfirsit. Pe scurt,ii spui ca ai platit din greseala factura buclucasa de 2 ori,rogi sa-ti transfere suma in contul nou,pe factura curenta si sa mergem dracu' mai departe...NU se poate.VREA extras de cont de la banca.Desi confirma existenta sumei in contul vechi.Desi am confirmarile platii pe email si sms.Simt ca sunt idiot.Mint ca n-am timp sa iau taxiul,sa merg la banca,sa stau la coada ca sa ma prezint cu extrasul la un punct digi,alta coada, sa justific 50 lei.Nu merita...Sa fie primit.50 lei in plus la cele 340 milioane euro...Pacat.Pacat si de serviciile digi-energy.Dumping acum 3 ani,-10-20%, acum 10-20% peste normal.Pacat ca o afacere indrazneata,cu care am empatizat,am simtit ROMANESTE, va sfirsi (pentru mine cel putin) ,in FOAME. O foame care sper sa devore lumea asta odata,cit mai repede.Am ratat sansa numita COVID.Vor urma altele...
Postat 16 Mai 2021, 11:33 de excalibur
Veniturile nu au nicio relevanță.
Rata profitului și cea investițională contează. Și Oradea în ansamblu, ca municipiu, și-a "tras" venituri în primul trimestru de peste 300 milioane lei. Dar ce folos, dacă are cheltuieli angajate de aproape 320 milioane și mai trebuie să restituie, la capitolul de corecții financiare, vreo 800 milioane până la final de an.
Postat 16 Mai 2021, 10:31 de KP
Bravo
Cand majoritatea angajatilor au salarii de *.....este usor sa cresti la capitolul venituri.
Postat 15 Mai 2021, 22:30 de User anonimizat
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7332 RON
  • 1 EUR = 4.9708 RON
  • 1 HUF = 0.0121 RON