URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că telenovela dintre președintele Consiliului Județean Ilie Bolojan și un grup de cetățeni din Cheriu începe să capete accente tragice. Deși șeful județului le-a oferit un inel, e drept, un inel metropolitan care trecea prin terenurile lor, cei din Cheriu n-au apreciat gestul romantic și l-au târât prin tribunale, pe motiv că le tulbură posesia și buruienile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Iulie 2020, 19:42

O tânără cu origini românești a creat împreună cu Rihanna noua colecție de pantofi a brandului artistei

O tânără cu origini românești a creat împreună cu Rihanna noua colecție de pantofi a brandului artistei (Foto: Instagram - AminaMuaddi și Fenty)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Amina Muaddi, o tânără designer de pantofi, cu origini românești, a colaborat cu Rihanna pentru crearea noii linii de pantofi a brandului Fenty, ce-i aparţine îndrăgitei artiste. 

Potrivit Elle.ro, Muaddi are 32 de ani şi s-a născut în Iordania, însă adolescenţa şi-a petrecut-o în Bucureşti, mama sa fiind româncă. De mai bine de zece ani ea locuieşte în Italia, țară în care a şi devenit faimoasă în ultimii ani ca designer de pantofi. Creaţiile sale au fost purtate de celebra Kim Kardashian, de surorile ei, Kylie şi Kendall Jenner şi de fotomodelele Gigi Hadid, Hailey Bieber şi Caroline Daur.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMINA MUADDI ????????‍♀️ (@aminamuaddi) on

Printre fanele încălţărilor sale se numără şi cântăreaţa Rihanna, care a şi integrat pantofii lui Muaddi în show-ul ei de lenjerie Savage x Fenty în timpul Săptămânii Modei de la New York din toamna anului trecut. 

La mijlocul lunii iulie, pagina de Instagram a brand-ului Fenty anunţa că Rihanna colaborează cu Amina pentru o colecţie de pantofi. "Totul pentru pantofi. Directorul nostru executiv şi artistic @badgalriri a lucrat cu celebrul designer de încălţăminte @aminamuaddi pentru crearea unei colecţii în ediţie limitată – lansarea va avea loc săptămâna viitoare, pe 15 iulie! Pregăteşte-te!". Anunţul a fost publicat alături de o imagine în care apar cele două în timp ce lucrează.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEИTY (@fenty) on

"A fost totul foarte natural. Evident o iubesc pe Rihanna pentru muzica şi talentul ei, dar şi pentru stilul iconic. Am multă admiraţie pentru ea. Când a lansat Fenty, am fost nerăbdătoare să văd colecţia şi mi-a trimis câteva piese. Rihanna mi-a purtat dintotdeauna pantofii şi eu am purtat Fenty. Deci ne-am susţinut reciproc. Avem respect comun pentru munca fiecăreia. Când Jahleel (director creativ al Fenty) m-a întrebat dacă vreau să fac parte din proiect, am zis da pe loc", a povestit tânăra într-un interviu pentru revista Vogue din Marea Britanie. 

Colecţia cuprinde șapte modele de sandale cu o formă inedită a tocului. După primele 24 de ore de la lansarea colecţiei, pe site-ul Fenty stocul a două modele era deja epuizat. Cea mai scumpă pereche de pantofi costă 850.000 de dolari americani, adică peste 3,5 milioane de lei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMINA MUADDI ????????‍♀️ (@aminamuaddi) on

 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON