URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Mai 2011, 12:09

Meci mare pentru FC Bihor: Petrolul vine la Oradea!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Adversara orădenilor în partida din penultima etapă a ligii secunde, seria de vest, va fi formaţia ploieştiană Petrolul, nimeni alta decât deţinătoarea primei poziţii a clasamentului. Cum FC Bihor ocupă locul al II-lea, meciul de vineri de pe Stadionul Municipal "Iuliu Bodola" se anunţă o veritabilă finală a seriei.

Condamnaţi la victorie

Ambele combatante ţintesc promovarea, însă pentru echipa bihoreană o victorie ar fi necesară, având în vedere că în ultima rundă va evolua în deplasare, la Tr. Severin, cu Gaz Metan CFR Craiova, în timp ce cealaltă contracandidată, CS Mioveni, are un program mai uşor.

În cazul în care formaţia argeşeană, CS Mioveni, se va impune în ambele partide pe care le mai are de disputat, atunci, pentru a obţine promovarea, FC Bihor trebuie să obţină 4 puncte din confruntările cu Petrolul şi Gaz Metan CFR Craiova, ceea ce înseamnă o victorie şi un rezultat de egalitate. Tocmai de aceea, fotbaliştii orădeni vor să facă vineri un pas uriaş către prima ligă, prin adjudecarea a 3 din cele 4 puncte de care mai au nevoie.

"Urmează meciul cu Petrolul, un meci capital pentru noi. Ne dorim foarte mult să câştigăm. Mai sunt două etape, trebuie să facem 4 puncte, de aceea este foarte important să obţinem cele 3 puncte din disputa cu ploieştenii. Cu susţinerea publicului, sper să facem un joc bun şi să obţinem o victorie foarte importantă pentru promovare", este de părere antrenorul "roş-albaştrilor", Gheorghe Ghiţ.

Interes mare pentru meci

Având în vedere importanţa confruntării, conducerea clubului orădean a pus în vânzare încă de miercuri biletele de intrare la joc, suporterii bihoreni înghesuind-se încă din primele ore pentru a şi-le cumpăra. Acestea se mai pot achiziţiona şi joi, între orele 13-17, şi vineri, cu trei ore înainte de debutul confruntării, ora 11, de la stadion.

Costul unui bilet de intrare este de 10 lei, pensionarii, femeile şi copii cu vârste până în 14 ani urmând a avea intrarea liberă. Pentru o mai bună organizare, accesul persoanelor ce beneficiază de gratuităţi se va face pe la poarta nr. 1, de la Tribuna I, Sector B, în preajma tunelului care conduc jucătorii pe terenul de joc. De asemenea, pentru a nu se crea aglomeraţii, conducătorii clubului roagă suporterii să vină din timp la stadion şi să-şi susţină, cu sportivitate, pe tot parcursul întâlnirii favoriţii.

"Aşteptăm cât mai mulţi suporteri la meci, având în vedere importanţa jocului. Nu este suficientă doar prezenţa la meci, ci avem nevoie şi de susţinerea lor, pe tot parcursul disputei. Sunt convins că publicul orădean va fi al 12-lea jucător, care va purta echipa spre liga I, aşa cum s-a întâmplat la Deva", declară preşedintele clubului, Şerban Morcan.

Fără Oltean

În această săptămână tehnicianul orădean a condus câteva antrenamente la ora jocului, 14, tocmai pentru a-şi obişnui jucătorii cu disputa de la această oră, când este destul de cald. Deşi s-a încercat schimbarea orei, aceasta nu s-a aprobat, confruntarea fiind programată şi în funcţie de postul de televiziune care o va transmite în direct, Dolce Sport.

Înaintea disputei, ce va fi arbitrată de o brigadă care-l va avea la centru pe craioveanul Sebastian Colţescu, antrenorul Gheorghe Ghiţ se confruntă cu o singură problemă de efectiv, fundaşul Sergiu Oltean fiind accidentat şi sunt şanse mari ca el să nu poată juca.

În atari condiţii, 11-le de start al FC Bihorului ar putea fi vineri următorul: Pogacsics - Moraru, Muscă, Deaconescu, Lupu - Chiş, Danci, Selagea - Florean, Mărkuş, Bîrză.

Înaintea jocului de seniori FC Bihor - Petrolul, pe terenul sintetic al Stadionului "Iuliu Bodola" va avea loc vineri, de la ora 12, şi finala Cupei Liceelor, competiţie care este organizată de clubul FC Bihor şi care le va aduce faţă-n faţă pe formaţiile liceelor "Mihai Eminescu" şi "Emanuil Gojdu".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
Forza Oradea
Forza Oradea, Forza Bihoru toata lumea la meci, batem 3-1 ca pe vremea lu Vrajitoarea !!!
Postat 27 Mai 2011, 10:15 de caramida
HAI PETROLUL! VEZI MECIUL IN HD
DOLCE SPORT HD HAS BEEN OILED BY WOLFS WATCH DOLCE SPORT HD VEZI IN HD MECIUL FC BIHOR - FC PETROLUL PLOIESTI http://goo.gl/Ambuc HAI PETROLUL! FORZA LUPII! SCORUL MEU FC BIHOR 2 - PETROLUL PLOIESTI 3 LA PAUZA 0-2 HAI PETROLUL DIN PLOIESTI, CE ECHIPA MARE - ESTI!
Postat 27 Mai 2011, 09:59 de FOTBALSTREAM
FORZA LUPII GALBENI
FORZA LUPII GALBENI. VICTORIE VICTORIE VICTORIE! VREI SA VEZI MECIUL IN DIRECT ? INTRA PE http://fotbalstream.blogspot.com SI AI DOUA POSIBILITATI PENTRU A VEDEA MECIUL DINTRE FC BIHOR SI PETROLUL LIVE. FLASH FULL HD SI SOPCAST. HAI PETROLUL! OLE`
Postat 27 Mai 2011, 07:28 de fotbalstream
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON