URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Iunie 2011, 17:12

Paprika în cătuşe: Iuliu Chiş a fost adus de mascaţi la Parchet (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Şoferul care a ucis o tânără sâmbătă seara, fiind beat la volan şi având o viteză de 160 de kilometri pe oră se află în ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. Iuliu Chiş, zis Paprika a fost dus de "mascaţi" marţi, în jurul orei 16, în cătuşe, din arestul Poliţiei Bihor în faţa procurorilor.

La ora transmiterii acestei ştiri, Iuliu Chiş este audiat de procurori, care, în final, vor aprecia dacă vor cere judecătorilor emiterea unui mandat de arestare pe numele şoferului, sau vor continua cercetările cu el în stare de libertate.

Avocatul Răzvan Doseanu a declarat ziariştilor prezenţi în faţa Parchetului că clientul său şi-a recunoscut vina şi regretă faptele, neavând însă intenţia de a fugi din România. „Clientul meu s-a prezentat de bună voie la Poliţie luni după masa şi nu a încercat să plece din ţară, aşa cum s-a speculat. A înţeles că trebuie să răspundă pentru faptele sale", a declarat avocatul, care a confirmat informaţia că Iuliu Chiş s-a oferit să contribuie la costurile investigaţiilor medicale ale victimelor.

După cum se ştie, Iuliu Chiş a fost reţinut luni de poliţiştii rutieri pentru 24 de ore, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism cu îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă.

Surse judiciare au declarat BIHOREANULUI că reţinerea lui Chiş s-a făcut datorită existenţei unor informaţii privind intenţiile sale de a părăsi ţara. Nu este, însă, exclus ca oamenii legii să fi acţionat şi sub presiunea opiniei publice, care a condamnat viu, pe forumurile online, inconştienţa şoferului, comentând şi cu privire la reacţia slabă a autorităţilor în asemenea cazuri.

Iuliu Chiş a provocat, sâmbătă seara, un accident mortal la intersecţia dintre străzile Meşteşugarilor şi Barcăului, conducând cu o viteză de 160 de kilometri pe oră. Aflat la volanul unui Mercedes de lux, Paprika nu a acordat prioritate unui Tico, în care se aflau trei tinere, şi a intrat din plin cu bolidul în cea de-a doua maşină. O tânără în vârstă de 24 de ani a murit pe loc, sora ei geamănă este în comă, iar verişoara lor a fost transportată la Cluj pentru operaţie. Poliţiştii rutieri au descoperit că Iuliu Chiş conducea cu o alcoolemie de peste 1 la mie în sânge.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
43 Comentarii
dumnezeu sa le dea sanatate
Dumnezeu sa le aiba in paza pe Anca si Mihaela, sa traiasca si sa-si revina fara traume si sechele. Ideea cu contul de ajutorare este foarte buna, numai o zi in Viena am aflat de la un prieten costa 2300 de euro cu tratament. Sper sa donam cat mai multi oradeni sa ajutam familia in greutatea si cosmarul care sunt din cauza unui inconstient. Interlopul de Paprika trebuie sa plateasca cu ani multi de puscarie pentru crima produsa. O fata frumoasa si desteapta cum scrie articolul a murit din cauza lui, o viata care era in floare a fost curmata. Dumnezeu sa o odihneasca .
Postat 21 Iunie 2011, 09:36 de cititor
UITA CINE E POPRICA SI LA CINE A FOST LA NUNTA
avocatu doseanu care doseste dreptatea mortilor ASTA ESTE ALA LA CARE A FUGIT LA NUNTA POPRICA IAR DOSARUL IN CARE A FOST CERCETAT POPRICA CARE A fost unul din traficanţii de cocaină din cunoscuta filieră “Zăvoi”, coordonată de Dorel Flonta VEZI CINE A INSTRUMENTAT CAZUL FILIERA ZAVOI SI CE A AJUNS AZI SI CU CINE ESTE PRIETEN ..........ALOOOOOOOOOO dl procuror v-ati trezit?????????? http://bihoreanul.gandul.info/saptamanal/condamnate-la-sex-3628120
Postat 20 Iunie 2011, 23:09 de anca comsa
UITA CINE E POPRICA SI LA CINE A FOST LA NUNTA
avocatu doseanu care doseste dreptatea mortilor http://webcache.google- usercontent.com/search?q=cache:yLyQG30nJHIJ:bihoreanul.gandul.info/saptamanal/condamnate-la-sex-3628120+filier%C4%83+%E2%80%9CZ%C4%83voi&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&source=www.google.ro
Postat 20 Iunie 2011, 23:01 de anca comsa
UITA CINE E POPRICA SI LA CINE A FOST LA NUNTA
ALO AVOCATUL DIAVOLULUI CARE MINTE LUMEA avocatu doseanu CUM MINTI TU LUMEA SPUNE DESPRE FILIERA traficanţiilor de cocaină din cunoscuta filieră “Zăvoi”, coordonată de Dorel Flonta si despre prescrierea faptelor / cum se face reabilitarea judiciara a unor fosti condamnati dupa 2-3 ani de la plata amenzii sau terminarea pedepsei astfel chiar si un criminal in serie avand cazierul virgin ca si fetele duse la prostitutie in italia si olanda. http://webcache.google- usercontent.com/search?q=cache:yLyQG30nJHIJ:bihoreanul.gandul.info/saptamanal/condamnate-la-sex-3628120+filier%C4%83+%E2%80%9CZ%C4%83voi&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&source=www.google.ro MULTA SANATATE SI RESPECT ziaristilor SI ZIARULUI ,ACESTOR BRAVI LUPTATORI , ASEMENI UNOR INGERI CARE INDIFERENT DE SITUATIE TIN CUMPANA DREAPTA , cand judecatorii , politicienii , procurorii, militienii au parasit pe cei prosti si multi --------ei raman pe baricade.DREPTATEA VINE DE LA DUMNEZEU PRIN ZIARISTI.
Postat 20 Iunie 2011, 22:59 de sotul jud anca comsa
CE JUSTITIE!!!!
Azi aratau la tv cum o batrana din Timisoara a aruncat la gunoi, din greseala, 10.000 euro, pe care i-a gasit un om al strazii, in tomberon.A fost prins si va face 3 luni de inchisoare pt ca si i-a insusit. Criminalii (pt.ca un om care ucide se numeste criminal), scapa! Minunat! Anca, nu stiu de unde vii, dar esti total depasita de situatie si te faci de ras. Potoleste-te, acuzi acest ziar, dar uiti ca numeni nu te obliga sa il mai citesti. Noi ne-am bucura sa nu o mai faci.
Postat 20 Iunie 2011, 22:26 de dana
beat
sunt un conducator auto cu 2,5la mie alcoolemie daca stiti adresa judecatoarei naspete sa m-io dati va rog ca vreau sa o calc cu masina pe ea si pe prefect si sa ma elibereze pt ca nu sunt pericol public.penibila tara paprika e criminal ce mai ar trebui parasutat in jungla,unde ii e locul printre canibali sa vedem cat de smecher e acolo si el si prietenii sai.
Postat 20 Iunie 2011, 20:02 de beat
BESTIA NATIONALA
ERATA. Scuze ptr.titlul de mai jos.
Postat 19 Iunie 2011, 14:17 de Oarecare
Erou national
Cand te gandesti ca si bestia are un copil, sau doi, pardon, unul cu fosta sotie, unul cu fosta curva...Asta ca sa stie familia gemenelor, sa stie MAMA fetelor cine i-a ucis copilele.In State ar primi inchisoare pe viata.
Postat 19 Iunie 2011, 14:16 de Oarecare
pt ''sa nu mor prost''
pai nu ai cum sa'l stii sau sa auzi da papry ca tu esti mic cand el facea prostii tu erai la gradinitza cand ''marele ''grecu si porcu au fugit la tropicana da papry pa vremuri el era impreuna cu sanyi negus ca fratii si faceau legea prin oras nu tre sa fii cunoscut da pipticotzi ca tine ci respectat da baietzi da baietzi in oras acum intelegi??ala e interlop care tace si face cum se zice nu??asa ca mai tre sa cresti,,,
Postat 19 Iunie 2011, 03:35 de o cunostintza
ROMANI CARE DORM
  O INTREBARE PENTRU VOI TOTI........................SA DEA RASPUNSUL MILITIANUL CORUPT S.A.V.A CEL CARE A PRELUAT CAZUL............ DE CE NU I-A RECOLTAT PROBE PENTRU EXAMENUL TOXICOLOGIC CAND SE STIA CA POPRICA PULII UMBLA DORGAT, CAND EL ESTE IMPLICAT INTR-UN DOSAR DE TRAFIC SI CONSUM DE DROGURI??????????????????????????????? DE CE NU I-A FACUT TESTUL DE URINA??????????????????????????????????????????? NU ARE NICI UN MOTIV CACI CHIAR TAICASU I-A CERUT SA IL FACA ................................
Postat 18 Iunie 2011, 21:16 de mircea
judi
sunt o judecatoare sexi doritoare de senzatii tari.Nu i-mi plac decat criminali in serie si cu alcolemie peste2% daca se poate. Adresa judecatoria bihor ,opropo eliberez criminali in serie daca ofera senzatii tari.Vreau daca se poate senzatii tari cu boc? oare bea? ca mie i-mi plac doar betivii si criminalii.
Postat 15 Iunie 2011, 22:01 de judi
RUSINE JUDECATOAREI ANCA COMSA
Cererea de arestare a fost judecata de Anca Comsa, judecatoarea al carei sot, Radu Comsa, de 28 ani, a murit in urma cu cateva luni, tot intr-un accident de masina, petrecut pe soseaua dintre Oradea si Vama Bors. Accidentul l-a provocat chiar el, sub influenta bauturilor alcoolice, avand o alcoolemie de 2,55 la mie. In urma accidentului provocat de sotul magistratei si-a pierdut viata si un politist de frontiera de 36 de ani.
Postat 15 Iunie 2011, 19:19 de tu
judecatoare
penibila de judecatoare iubitoare de betivi si criminali ar trebui expulzata din tara,iar prefectul demis pt ca nu vegheaza la respectarea legii si a cetateanului
Postat 15 Iunie 2011, 19:17 de judecatoare
Sa nu mor prost...
Sa nu mor prost... il stie cineva pe Praprika asta? Toata lumea vorbeste ca interlop si tralala, dar il stie cineva? Ca precis ca daca faceam eu accidentul cel putin cineva zicea ceva gen "Il stiu pe A e handicapat" sau "Il stiu pe A ce baiat cuminte e..." !? de ce nimeni nu comenteaza nimik de praprika asta? daca e intelop trebuia sa faca ceva sa fie renumit nu? gen dus de prostituate peste granita, batai , scandaluri, taxe de protectie, alea, alea. El ce a facutt? Totusi are un Mercedes S320 si nimeni nu stie nimic de el?! a aterizat din cer?!
Postat 15 Iunie 2011, 18:59 de Sa nu mor prost...
revoltator
felicitari presei si in special Bihoreanului ca nu lasa lucrurile uitate!
Postat 15 Iunie 2011, 11:26 de coco
revoltator
daca omul asta scapa eu propun un meeting general in fata judecatoriei, cu bani dati sau nu familiei, el a nenorocit pe cei din jur iar vorbele adresate de el si prietenii lui la locul faptei nu merita iertate, nimic nu le va aduce inapoi pe aceste fete, nimic nu le va face bine, iar el va scapa cu 5 ani si va face la fel si va rade la fel cum ne-a jucat pe toti pe degete
Postat 15 Iunie 2011, 11:25 de coco
mercedes
bai saracilor,aveti dusmanie pe omul care conduce un mercedes.dak avea o dacie si facea accident nu mai comenta nimeni nimic.mai terminati odata fraieri cocliti ce sunteti.
Postat 15 Iunie 2011, 01:45 de finu
Judecatoare corupta
Nu ii este frica de dumnezeu acestei judecatoare, asa sa o ajute dumnezeu !!! Aceasta avand in vedere istoricul ei nu avea ce judeca , trebuia recuzata !!! Mafioata si imbecila asa cum este justitia romana.
Postat 14 Iunie 2011, 23:30 de judecata
Judecatoarea Anca Comsa
Judecatoarea Anca Comşa de la Judecătoria Oradea l-a eliberat pe Iuliu Chiş, zis şi Paprika, interlopul care a omorat-o pe Adriana Jurcan, tânăra de 24 de ani intrand beat si cu 160Km la ora in masina acesteia. Justitia romana este reprezentata de astfel de \\\\"judecatori\\\\"???
Postat 14 Iunie 2011, 22:09 de mircea
@ anca,radu, oradean si dan oradeanul
nu inteleg ? ce au ungurii cu criminalu asta ? sunteti intr-o dunga ?
Postat 14 Iunie 2011, 21:52 de TELESPECTATORUL
pt kaboou
in fata interlopilor, a criminalitatii, a iredentismului unguresc, nu trebuie nici un fel de crutare.
Postat 14 Iunie 2011, 21:24 de dan oradeanul
pt kaboou
eu zic sa te loveasca gripa porcina. sigur numai scapi ! ioiii te, lol
Postat 14 Iunie 2011, 21:19 de radu
barvoooo
justitia invinge nu glpata de orbi crae se cred JUSTITIARI :)) va fi pedepsit asa cum prevede legea nu altii:)) apropo viloulu nu exista exista vatamare corporala grava, deci cu doua palme nu poti viola o femeiei dar cu un cutit si semne vadite da, daca aventurirele le manca undeva sau cred ca un mascul le sta in genunchi se insala amarnic, nici un om nu l poate pretui pe altul daca nu se pretuieste pe el, nu ma intimidati o gloata de zdremte in comotie cerebrala:))) care se considera umani sunteti simple carpe sociale:))
Postat 14 Iunie 2011, 21:17 de anca
@kaboou
bai kaboou, pe tine sa te loveasca acceleratul ! sa nu mai ai cui 'multumi' ! huuu................
Postat 14 Iunie 2011, 21:13 de oradean
(radu=anca) x oradean = 0
sa va loveasca si pe voi un mertan fara de voie si cu sofer beat !!! sa muriti si dupa aia sa-l iertati ! Iertati-l ca nu a vrut, pardon ca a gresit......... era doar beat !
Postat 14 Iunie 2011, 20:58 de TELESPECTATORUL
(radu=anca) x oradean = 0
nu am vorbit de unguri si nici nu am injurat pe nimeni doar constatam ca sunt unii pe invers ! Iubiti-va ca sunteti ..... pe aceiasi minte !!
Postat 14 Iunie 2011, 20:55 de TELESPECTATORUL
@radu
defapt aici sunt o gramada care posteaza cu tot felul de nick-uri, dar ai dreptate, kaboou e singurul cretin scapat pe net. astuia ii va plesni vena, de ciuda ! huu................
Postat 14 Iunie 2011, 20:46 de oradean
L-ATI VAZUT CUMVA PE RADU ?
L-ATI VAZUT CUMVA PE RADU ? ERA IN DRUM LA CRSMA STANI UNDE BEAU INTERLOPI BANII SI CURVELE GOLOGANII !!! TU DIN CARE ESTI ? ESTI PRIETENA LUI ANCA ?
Postat 14 Iunie 2011, 20:42 de TELESPECTATORUL
tot pt kaboou
tu postezi, uneori si cu pseudonimul "anca", spunand tot felul de prostii, pe urma vii si injuri. kaboou-le, faci spume la gura pt ca o forumista sau un forumist (sunt si unguri pe care ii cheama asa), a spus lucrurilor pe nume in ceea ce ii priveste pe udemeristi. sa faci plaja, tzeapan, intre lumanari, * jegos.
Postat 14 Iunie 2011, 20:37 de radu
pt kaboou(SCORTOSUL, TELESPECTATORUL)
tu esti singurul /pe invers/ de pe site-ul asta. esti un * frustrat ! ESTI UN * CRETIN, PLIN DE URA SI RAUTATE ! INJURI PE TOATA LUMEA CARE ARE OPINII DIFERITE DE ALE TALE. ESTI UN INDIVID, BOLNAV PSIHIC !
Postat 14 Iunie 2011, 20:30 de radu
@ANCA
Criminalu asta e pestele tau ? Esti cumva marfa lui ? Te-ai drogat azi ? Ti-ai primit portia de drog? Ai fost violata tare data ? de cine? L-ai iertat sau ati continuat sa va violati reciporc? sau reciscroafa? Nu stiu . Nu stii de astea !
Postat 14 Iunie 2011, 20:25 de TELESPECTATORUL
@ANCA- ESTI BEATA SI TU ?
NU STIU DE UNDE AI APARUT DAR DE CEVA VREME TE TOT BAGI INSEAMA CU TAMPENII SI PROSTII !!! ACU CRED CA AI SERVIT CEVA ZAIBAR STRICAT SI AI DIAREE MINTALA , LA CRANIUL PLIN CU ALCOOL !!!! CULCATE CA-I MAI SANATOS PENTRU TINE !!! AI NUME DE FATA . CE SEX AI ? NU ESTI PE INVERS CA NU DE MULTA VREME NU MAI PUTEAI DE CEI PE INVERS ? AI GRIJA CA MINTEA E DEJA PE INVERS .
Postat 14 Iunie 2011, 20:20 de SCORTOSUL
barvoooo
cate accidente rutiere nu se petrec si CAPRA VECINULUI a inebunit BREEE eu de unde mai fur lapte!!! sariti ca mor de foame, rusine nu aveti nici un drept sa va puratati asa indiferent cine se face vinovat de accident NUMAI TICO nu! va fi pedepsit dar nu mai latrati asa agresiv ce aveti la munca sau aveti banii si de reazbunare, upssssss sa vezi si sa nu crezi cum latra somerii si fug de taxe, moarta e ingropata justitia isi afce treaba deci la taxe BOILOR si nu jucati rolul de caini ca nu va plateste nimeni :))) bietul om asa e cand traiesti intre trantori vorbesc cat e ziualica si in rest coase fanul vaca si capra :)) Oradea a ajuns un oras mijerabil social multumim pe acesta cale presei locare care se face vinovata a se considera mai presus de JUSTITIA ROMANA, ziar de scandal si intrigi sunteti EBIHOREANUL
Postat 14 Iunie 2011, 19:59 de anca
NICIODATA !!!!
Nu-l vom ierta NICIODATA !!!!!! NICIODATA!!!! Orice ar face !!!!
Postat 14 Iunie 2011, 19:54 de anonim
aaaaa
Multumim ziarului Bihoreanul ca ne-a tinut la curent cu tot si cu noi articole, nu ca cei de la bihon care au dat o nenorocita de stire seaca, si pana acum tot timpul puneau poze multe si toate informatiile legate de accidente. FRICOSIIIII !!! Mare mai e teama asta ! In fine.... Nu avem nevoie de banii sau de ajutorul lui. Pe Adriana o vrem inapoi!!!!!!! iar Anca sa-si revina si sa nu aibe urmari grave, sa nu ramana cu schele !!! Dar acest lucru este imposibil :(
Postat 14 Iunie 2011, 19:52 de anonim
@NUTU
Nu inteleg nimic! Cand a pus bautura in gura atunci in mod voit soferul criminal a faptuit aceasta crima ! Cu pardonu omori omu - o veche vorba omeneasca !!! Nu este pardon pt. betivi-criminali si drogati-criminali !!! Sa fie iertat atunci cand da viata inapoi celei careia i-a luat viata !!!! Sa vii sa-ti omor fata si dupa aia sa ma ierti ca eram beat sau drogat !!!!! Pardon ca te-am omorat !!! Iartama ca te-am omorat!!! Iartama ca te-am violat stii eram baut !!! Bautura circumstanta agravanta in justitie !!!!! Nu l-am pus nici eu si nici parintii fetelor si nici politia sa beie pana intra in coma alcolica si sa se urce la volan sa omoare oameni nevinovati !!! Iartal tu cand unul ca el iti violeaza copii, nevasta , iti omoara parintii si copiii , iartal ca era baut si nu a vrut !!!!
Postat 14 Iunie 2011, 19:51 de NUNUTU
justitie
nemernicii astia si gunoiaele de unguri iredentisti trebuie pedepsiti exemplar. astia sunt cancerul societatii.
Postat 14 Iunie 2011, 19:26 de lege
ei ei, roman alcoolist, betiv si cretin, dobitoc, nemernic etc
de ce nu ii dau oare scaunul electric? dar intai sa il chinuie o viata intreaga peste tot in puscarie si in camere intunecate, sa rabde foame si sete!!! Nenorocit dobitoc, a luat viata unei fete asa tinere care nu avea nici o vina si avea toata viata inainte....cealalta saraca zice la stiri ca ar putea ramane paralizata....ce s-a ales de bietele fete? au invatat atata pana la varsta asta ca sa vina un nenorocit sa nenoroceasca viata bietei familii,vietile fetelor acelora tinere....vaisiamar....asa ceva numai la romanii prosti alcoolisti!!!! acuma sugaciu de ce s-a crezut poate oferi in zadar.....caci viata a persoaneia care a omorat-o si cealalta cien stie ce va fi cu ea, nu mai revin inapoi..... nu aveti tupeu sa actionati fraierilor!!!!!!
Postat 14 Iunie 2011, 19:21 de Denisa
stop
ma da prosti mai sunt unii ce dracu vaa int daca e omu ccu bani sau e interlop sau nu chiar asa idioti ipocriti sunteti sa nu intelegeti ca omu a gresit si daca ar putea ar da timpul inapoi chiar nu va ganditi ca poate si voua vi s-ar putea intampla asa ceva nu ca ai iau apararea ca nu ai cum dar am fost acolo si l-am vz dupa accident si credeti-ma nu alcoolul a fost de vina poate viteza excesiva da dar omu nu se clatina si nu se vedea ca era beat pur si simplu nu a vz stopul si asta se numeste neatentie si probabil va plati pt asta dar mai stati ganditi-va oricui i se poate intampla. a fost un accident nefericit nu o talharie in care a bagat cutitul intentionat nu stiu cine ar vrea sa aiba in suflet ce are omu asta acuma e constient ca a distrus o familie si va trebuii sa isi poarte crucea pe viata dar una e sa faci ceva intentionat si alta sa faci din greseala oricum familia indurerata nu e mai linistita cu nimic doar daca cealalta fata va scapa asa ca sa-i ajute d-zeu din pacate asta e ceasul rau
Postat 14 Iunie 2011, 18:52 de nutu
Sa nu uitam!
trebuie specificat si faptul ca daca nu vom starpii leprele de procurori, politisti si informatori cum e si paprikanu asta , nu o sa inceteze smardoielile astea de tarani prosti.Paprika scuipa tot la prietenii tai politisti ca poate te scot ei si de data asta!!! Sper sa te scoata prietenii tai si sa te bage Dumnezeu acolo unde ti locu!!!!
Postat 14 Iunie 2011, 18:33 de icsulescu
La frana drogangiule!!!
fraiere care este tu informator ,peste, drogangiu , sii viitoare fetita la parnaie, iti doresc sa te simti numa cum s-au simtit apropiatii celei pe care ai UCIS-O!!!NU are rost sa zic traditionala vorba,, Moara mata!!!'' ca nu ea ii de vina , ci tu!Asa barbat esti incat iti chemi injectatii cu proteine si gelatina ca sa ii sperie pe astea slabi de inger? Niciunu din voi nu aveti curaj sa va luati de cineva cu adevarat daca sunteti singuri , numa in haita sunteti tari .si va mai si numiti mafioti si interlopi , lucruri de care voi habar nu aveti cu ce se mananca.
Postat 14 Iunie 2011, 18:30 de icsulescu
betie, ucidere, puscarie pe viata
mascatii sa-i rupa ciolanele la paprika asta.
Postat 14 Iunie 2011, 18:30 de diana
DAR DESPRE COMPLICI
Da despre prietenarii criminalului care amenintau martorii direct in fata politailor si a camerelor de filmat nimic???????? Amenintarea martorilor nu are nici o incadrae in Romania ???????
Postat 14 Iunie 2011, 17:46 de TELESPECTATORUL
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON