URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
02 Decembrie 2018, 17:48

Hoţii au spart casa consilierului prezidenţial Delia Dinu când acesta îl însoţea pe Klaus Iohannis la paradele de 1 Decembrie

Hoţii au spart casa consilierului prezidenţial Delia Dinu când acesta îl însoţea pe Klaus Iohannis la paradele de 1 Decembrie Delia Dinu alături de preşedintele Klaus Johannis la parada de Ziua Marinei. (foto: Libertatea)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Casa consilierului prezidenţial Delia Dinu, şeful departamentului de Protocol a Preşedinţiei, a fost spartă de hoţi în timp ce acesta îl însoţea pe preşedintele Klaus Iohannis la paradele de 1 Decembrie de la Bucureşti şi Alba Iulia. Poliţiştii nu exclud ca autorii furtului să fi acţionat la pont.

Spargere în plină zi

Potrivit Mediafax spargerea a fost reclamată poliţiei de proprietarul locuinţei în seara zilei de 1 Decembrie.

"Poliţistii din Ilfov au fost sesizaţi, prin plângere, cu privire la faptul că, în comuna Domneşti, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă şi ar fi sustras mai multe bunuri. În acest moment este în desfăşurare o anchetă, fiind analizate toate pistele existente", se menţionează într-un comunicat al Inspectatorului Judeţean de Poliţie Ilfov.

Ancheta se desfăşorară sub coordonarea procurorilor care nu exclud varianta unei lovituri date la pont. Cercetările sunt îngreunate de faptul că zona rurală în care este amplasata casa consilierului prezidenţial nu este dotată cu camere de luat vederi.

Omul preşedintelui

Încadrată în SPP la începutul anilor 2000 Delia Dinu a fost numită consilier prezidenţial de către Klaus Iohannis în vara anului 2016 şi se numără printre puţinii specialişti păstraţi de acesta din echipa fostului preşedinte Traian Băsescu.

Delia Dinu se îngrijeşte ca toate ieşirile publice ale preşedintelui Iohannis să decurgă impecabil fapt pentru care îl însoţeşte ca o umbră.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
..........
În tot articolul referirile la doamna Delia DINU (bine că numele l-ați scris corect, întâi prenumele! dar ce folos....) sunt la masculin. E adevărat că doamna este/pare mai băiețoasa, dar tot o ,,ea" este! Și încă ceva: atât consilier cât și șef au și formă de feminin, deci nici scuza asta nu (ar) ține!
Postat 03 Decembrie 2018, 05:28 de pinonel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON