URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Iunie 2013, 17:27

Dramă în familia arhitectului Mircea Lungu. Fiul său a decedat de infarct, la 32 de ani!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Dramă în familia cunoscutului arhitect Mircea Lungu. Mihai Lungu, fiul fostului arhitect şef al oraşului, a decedat, joi, în urma unui infarct.

Arhitect de meserie şi dedicat activităţii pe care o desfăşura alături de tatăl său, tânărul avea 32 de ani şi avea o fetiţă în vârstă de un an şi jumătate, împreună cu prezentatoarea TV Andrea Crişan (foto).

andrea si mihai lungu.jpgVestea s-a răspândit pe reţelele de socializare şi a fost confirmată de apropiaţi. Tânărul a dispărut fulgerător, nu era bolnav şi mai mult, era o fire sportivă.

"Nu e normal ca părinţii să-şi îngroape copiii şi alţi copii să nu-şi mai amintească cum era tata", a scris o apropiată a familiei pe Facebook.

Tatăl lui Mihai se afla la momentul producerii dramei în străinătate, cu treburi. Mircea Lungu este unul dintre cei mai cunoscuţi arhitecţi, îndeplinind la începutul anilor ‘90 şi funcţia de arhitect şef al Oradiei.

BIHOREANUL transmite condoleanţe familiei îndurerate.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
25 Comentarii
Groaznic !!!!
Tot stau si ma gandesc, de unde si pana unde atata rautate ??? Nu stiu cum poate sa aiba cineva nesimtirea, sa dea cu piatra in semenul sau. Nu este om sa nu greseasca sau sa fie perfect, care se crede ca este perfect, sufera groaznic de o mandrie, care il face sa urle de rautate si de complexat ce este, fata de cei care au plecat dintre noi. D-zeu sa-l odihneasca in pace, pe MIhai !!! Lasati-l in pace oamenii, el este mort, dar mai viu decat voi; Voi sunteti vii, dar morti de-a binelea in sufletul vostru.
Postat 27 Iunie 2013, 11:52 de Cata rautate ???
crapa r ati
un drogat mai putin in Oradea... ZERO barat
Postat 26 Iunie 2013, 16:00 de hai sictir
BIHORUL este cel mai mizerabil din punct de vedere moral dar si legal,
BIHORUL este cel mai mizerabil din punct de vedere moral dar si legal, REGIONALIZAREA va face ORDINE insclusiv in JUSTITIE, ne am saturat de atata MIZERIE SOCIALA< ppppuuuutttteeeeee de drogati si ironie nici ei nu se mai simt pe ei @@!!!!
Postat 22 Iunie 2013, 09:11 de cuib de infractori
Daaa sigur.
Da, asta e ceva normal in tara asta de 2 bani..Daca tatiku era arhitect sef, normal ca si baiatu i-a mostenit harul si este un arhitect super-hiper-mega-extra talentat.
Postat 19 Iunie 2013, 22:33 de Nunt
ORDINARILOR
Plina-i tara asta de pseudo-intelectuali cu diplome si liciente. Suntem condusi de o gloata cu diplome si liciente, toti sunt intelectuali cu scoli cumparate. De asta suntem unde suntem, din cauza pseudo-culturii voastre. XXX pe voi. Mihai era un om de milioane, un perfectionist pe orice plan si deci si un arhitect imaculat, drept dovada stau in picioare cladiri de mare clasa in toata zona de vest a tarii. Dati cu pietre in omul mort si fara sa va fi facut ceva si va ascundeti in spatele unor pseudonime de frica celor vii... Ordinarilor cu 4 clase si cu diplome de doctori!
Postat 19 Iunie 2013, 19:15 de Botiu
NU V ATI SATURAT DE SARLATANI si FURT INTELECTUAL ?!!!
mai fratilor ce se intmpla CONCRET IN ORADEA, fiecare isi fce de cap ? SA VINA REGIONALIZAREA ca m am saturat de atata INFECTIE si puroi , mai voi ce faceti , va bateti joc de noi, NU MAI VREAU IN ORADEA JUSTITIE, vrem la BUCURESTI toate cazurile, NU V ATI SATURAT DE SARLATANI si FURT INTELECTUAL ?!!! CUM PROFESA asta ?
Postat 18 Iunie 2013, 17:13 de NU V ATI SATURAT DE
vai de noi ce de PROFESIONISTI avem din tata in fiu !!
cum nu era ARHITECT ca a avut CLIENTI IN ORADEA ?? cum e posibil asa ceva , nu era licentiat si PROFESA , tu vorbesti serios ? ERA un RENUMIT spun multi cum l au platit la NEGRU ca pe muti care fac INFRACT in neamul lor :))) ca nu vor INCHISOAREA, avem N cazuri de sinucideri care daeau TEPE altora :))) vai de noi ce de PROFESIONISTI avem din tata in fiu !! NU DISCUTAM de REPUTATIA cuiva ca nici macar nu ERA LICENTIAT !!
Postat 18 Iunie 2013, 17:11 de vai de noi !!!
sincere condoleante
SINCERE CONDOLEANTE SI ODIHNEASCASE IN PACE .un om cu bun simt un om educat ,cu caracter de o inteligenta mare d zeu sa te ierte MIHAI team cunoscut an urma unui contract sa ne faci casa ,acum tu ai plecat la casa ta ......
Postat 17 Iunie 2013, 18:57 de stavarache nelu
PACAT DE EL
CENZURAT
Postat 15 Iunie 2013, 23:45 de noi
Chiar asa ????
Informati-va corect, care era problema ca Mihai era s-au nu arhitect ? Era un profesionist foarte bun, poate tu ai diploma, dar nu cunosti meserie cum stia el. Lasa-l sa se odihneasca in pace, nu mai fi ranchiunos si dupa moartea lui.
Postat 15 Iunie 2013, 23:42 de Care e problema?
informati-va corect
lungu asta micu nu era arhitect de meserie de vreme ce era abia anul trei la facultate,oricum voi astia de la bihoreanul sunteti renumiti ptr falsurile si dezinformarile cu care ne intretineti,hai mars
Postat 15 Iunie 2013, 22:26 de informati-ne corect
ADN ul
a mai avut un frate care a murit, vedeti ce inseamna ADN ul ?!!! SINCERE CONDOLEANTE familiei ! Trebuie sa i multumim lui D-zeu ca ni l a oferit ca DAR sa ne bucure si sa ne faca fericiti, nu vrem sa l plangem , sa l purtam in inimile noastre VIU , e un IDEAL ca copil , tata.
Postat 15 Iunie 2013, 10:08 de ADN ul
condoleante familiei
-sincere condoleante familiei greu incercate -a fost un baiat extraordinar ,respectUos,un vecin bun si curat la suflet DUMNEZEU SA-I DEA ODIHNA VESNICA
Postat 15 Iunie 2013, 07:53 de hotoopan corina
De ce oamenii buni ne parasesc mai repede?!?!
Dumnezeu sa-l ierte! Sincere condoleante familiilor indoliate. Nici acum nu-mi vine sa cred. :((
Postat 14 Iunie 2013, 22:20 de Catalin
Dumnezeu sa te ierte prieten drag.
Dumnezeu sa il ierte, sa aline suferinta din sufletele familiei indoliate si sa o apere si pazeasca pe micuta Sofia. Sincere condoleante. Mihai, ne vei lipsi tuturor.
Postat 14 Iunie 2013, 17:57 de calin
RIP
Am crezut ca e o gluma proasta pe FB. RIP Mihi..tine un loc si pentru mine acolo sus...
Postat 14 Iunie 2013, 13:47 de Peti
Sincere condoleante
Imi pare rau entru nefericita intamplare, Dumnezeu sa- l odihneasca iar familiei lui Dumnezeu sa le ajute sa treaca peste acesata grea incercare. Nu e usor, ne e simplu, Doamne fii cu ei!!!!
Postat 14 Iunie 2013, 11:53 de Cristi
Condoleante
Mihai o sa ramana pentru totdeuna viu si frumos in sufletul nostru,al celor care l-am cunoscut si l-am iubit.Dumnezeu sa-l odihneasca!
Postat 14 Iunie 2013, 11:11 de Delia Szabo
Sincere condoleante
Cele mai Sincere si Profunde Condoleante familiei Lungu Mircea Calin(Bebe), d-nei Rodica Negrea,Cristi F, celei care ia fost o partenera de viata, dedicata relatiei lor, care l-a Iubit, Andrea Crisan, cat si adorabilei lui fetite Sofia. Cuvintele mele sunt prea sarace, slabe si fara putere in asemenea momente, mi-a fost coleg de birou mult timp. Mihai, a fost un Om Special, un OM cu suflet mare. In aceste momente nu pot decat sa ma rog pentru toti cei care trec prin aceasta incercare, ca bunul Dumnezeu sa -i intareasca si sa le dea puteri noi sa mearga mai departe. Bunul Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mihai !!! D.M.
Postat 14 Iunie 2013, 10:39 de Dorina
RIP
RIP Mihi :(((((((((
Postat 14 Iunie 2013, 05:44 de rzn
.
condoleante familiei,nu este durere mai mare pt familie decIt sa auda fetita intrebind unde-i TATI,comentariile sint de prisos
Postat 14 Iunie 2013, 00:01 de luky
pentru dant
e simplu baiete, dar nu o sa intelegi decat atunci cand o sa-ti moara cineva foarte drag.
Postat 13 Iunie 2013, 21:41 de bu
???
Dece mai puneti posibilitatea de comentarii, daca le stergeti pe acelea care nu va convin ??
Postat 13 Iunie 2013, 21:30 de dANT
condoleante familiei !
Postat 13 Iunie 2013, 17:40 de anca
io
Condoleante familiei indurerate!
Postat 13 Iunie 2013, 17:38 de io
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON