URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Mai 2011, 14:20

Divă în devenire: Romana Fărcaş are propria emisiune în Cluj

Divă în devenire: Romana Fărcaş are propria emisiune în Cluj IUBITĂ DE CAMERE. Pentru a-şi promova noua emisiune, fosta prezentatoare a TVS Oradea a participat la o şedinţă foto profesională, demnă de o aspirantă la statutul de divă
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Romana Fărcaş vrea să demonstreze că, deşi şi-a urmat iubitul fotbalist la Cluj, nu va renunţa la cariera în televiziune începută în Oradea. Pentru asta, cârlionţata s-a luat în piept cu sute de alte tinere şi este acum între primele 12 finaliste ale emisiunii "Next Diva", difuzată de Euforia TV.

Concomitent, Romana s-a ambiţionat să se prezinte în faţa producătorilor televiziunii NCN din Cluj-Napoca cu proiectul unei emisiuni săptămânale de shopping, life-style şi distracţie. Farmecele orădencei nu i-au lăsat indiferenţi, iar de două săptămâni Romana este din nou pe sticlă!

Back in business

05 cuplu.jpgÎn toamna anului trecut, Romana Fărcaş, pe atunci prezentatoare a matinalului "Cappucino de dimineaţă" de la TVS Oradea, renunţa la job pentru a se muta la Cluj cu iubitul ei, fotbalistul Ioan Hora (foto). Încă de pe atunci, spera că nu va fi nevoită să renunţe la pasiunea ei şi îşi pregătea un format de emisiune pe stilul ei. Când proiectul a fost terminat, orădeanca l-a prezentat producătorilor televiziunii locale NCN.

"E un format dinamic, care să-i deconecteze pe telespectatori. Emisiunea e ca o revistă. Are de toate, de la rubrici de timp liber, cu concerte şi evenimente mondene, până la shopping, life-style, beauty şi hobby-uri", povesteşte prezentatoarea. Ideea Romanei a avut succes, iar din 13 mai orădeanca a apărut pe sticlă moderând emisiunea "Shoppy", dar şi ca realizaatoare a unor reportaje în teren.

"Am fost la concertul Direcţia 5, la terenuri de golf, am vorbit despre spectacole de teatru, iar acum mă pregătesc pentru festivalul TIFF, unde vor fi multe vedete. În Cluj nu duci lipsă de evenimente", spune cârlionţata. "Shoppy" se întinde pe durata unei ore şi este difuzată în fiecare vineri de la 20.30. Fanii orădeni ai fostei prezentatoare TVS o pot urmări online pe site-ul www.ncn.ro.

Divă de Oradea

05 Georgiana Cristea.jpgÎn paralel, Romana continuă cursa pentru a fi "Next Diva", în concursul Euforia TV. Orădeanca s-a decis să facă primul pas spre notorietate naţională primăvara trecută, când s-a prezentat la casting. După selecţii şi semifinale, Romana a rămas între primele 12 finaliste, alături de o altă orădeancă, Georgiana Cristea (foto).

"Pentru mine e o şcoală. Am vrut să văd cum se face televiziune la Bucureşti, să fiu într-un platou de filmare şi să lucrez cu producători". În timpul emisiunilor de până acum, Romana a impresionat juriul cu dicţia şi look-ul. Iar în ediţia în care prestaţia ei n-a fost cea mai bună, a fost salvată de la eliminare de cântăreţul Pepe.

Orădeanca a arătat însă că poate fi o adevărată competitoare şi, la următoarea emisiune, a fost aleasă de coregraful american Anderson Tonkins drept cea mai bună "sales girl", după ce a promovat un detergent, spunând că "scoate chiar şi petele de conştiinţă", de i-a făcut pe toţi membrii juriului să râdă. "Trebuia să improvizăm un monolog pe un film fără sonor, iar eu am făcut glume pe seama iubitelor de fotbalişti. Le-a plăcut autoironia", povesteşte Romana.

În fiecare marţi, încă o tânără este eliminată din cursa pentru "Next Diva". Romana, însă, nu se va supăra dacă nu va ieşi câştigătoare. "Eu oricum voi face televiziune. Orice experienţă mă ajută şi îmi dă încredere în mine", spune ea. Şi, chiar dacă nu prin acest concurs, tot va deveni o stea a micilor ecrane...


CU INELUL PE DEGET
Logodnică de fotbalist

După mai bine de patru ani de la începerea relaţiei, fotbalistul CFR Cluj Ioan Hora şi-a cerut iubita în căsătorie chiar de Valentine's Day. "Fusese în Antalya în cantonament şi a găsit acolo un inel frumos cu diamante. M-a scos la cină şi m-a cerut. Normal că am acceptat", povesteşte Romana. Totuşi, orădeanca vrea să rămână doar logodită încă o perioadă bună de timp. Mai are multe de realizat în carieră.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
>><<
Numa bihoreanul o promoveaza, hai ca e clar :))
Postat 25 Mai 2011, 05:09 de >><<
ne-am saturat
insipida,incolora,inodora....sunt fete mult mai frumoase si competente in tara asta...care chiar au cu ce iesi in fata...dar nu pot iesi in evidenta...ca nu au pile....cam asta e adevarul....si btw ne-am saturat de promovarea asta intensa a romanei farcas si a iubitului analfabet
Postat 24 Mai 2011, 23:52 de george
oare
Hora la cfr si la postul tv e pascany actionar cu ioan rus si cu dincu ,inseamna ca are valoare
Postat 24 Mai 2011, 19:25 de misu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON