URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 02 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Cele mai multe statui le veți găsi ori în țările mari, foste imperii, ori, paradoxal, în cele mai mărunte. Din prima categorie face parte, de pildă, Marea Britanie, unde personalitățile abundă și era păcat să nu fie imortalizate. La polul opus mi s-a părut a fi Macedonia de Nord, unde, la o populație de nici trei milioane de locuitori, sunt o grămadă de lucrări de for public...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Doi necăjiți din Bihor au devenit primii români pe care justiția noastră i-a condamnat la închisoare, ce-i drept cu amânare, pentru că în 2021 și-au retras copiii de la școala din Bratca. Cazul a ajuns în instanță după ce școala a anunțat Poliția și DGASPC, iar Parchetul Aleșd i-a inculpat pentru împiedicarea dreptului la educație.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Pentru cine veți vota pentru a ocupa funcția de primar al Oradiei, la alegerile din 9 iunie?








De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 10 mai 2024, Președintele României a promulgat un proiect de lege inițiat în 2023 de doi celebri parlamentari (Ion-Marcel Ciolacu și Nicolae-Ionel Ciucă), prin care se schimbă radical regimul infracțiunii de evaziune fiscală, în sensul în care infractorul va plăti ca să nu mai meargă la închisoare - cu cât va plăti mai târziu, cu atât va plăti mai mult!
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Epuizarea profesională, denumită și burnout, este definită de Organizația Mondială a Sănătății ca un sentiment de oboseală intensă și constantă, de pierderea controlului și de incapacitatea de a obține rezultate concrete la locul de muncă.
03 August 2012, 13:58

Digi 24 Oradea începe luni emisia: Oana Mudura prezintă jurnalul în prime-time (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Luni, 6 august, orădenii vor putea vedea primele transmisiuni ale noii televiziuni Digi 24 Oradea, care va fi lansată, la ora 19, cu un o ediţie specială a jurnalului de ştiri, prezentată de Yvette Mîrza. O parte din echipa Digi 24 Oradea, post care înlocuieşte TVS Oradea, s-a adunat, vineri, la Hotelul Ramada pentru a prezenta noile emisiuni cu care vor să acapareze atenţia orădenilor.

Ştiri neutre

Cu o echipă de 50 de persoane şi transmisiuni în format full HD, Digi 24 Oradea va veni în faţa telespectatorilor cu şapte jurnale de ştiri. Cele de dimineaţă (6.30, 7.30 şi 8.30, care vor aduce în prim plan informaţiile utile ale zilei) şi cel de la ora 13 (care va prezenta evenimentele dimineţii) vor fi prezentate de Yvette Mîrza. Iniţial, acestea urmau să fie aduse în faţa publicului de Loredana Corchiş, care însă nu mai lucrează la postul TV. Astfel că ştirile după-amiezii, inclusiv cele din prime-time, vor fi prezentate de managerul Oana Mudura, o jurnalistă cu experienţă acumulată la posturi naţionale.

Oana Mudura va prezenta jurnalul de la 16.30, 18.30 (jurnalul principal) şi 21. În programul Digi 24 Oradea mai sunt cuprinse "pastile" de câte cinci minute în care vor fi prezentate evenimentele importante ale zilei, informaţii meteo, radare etc, în cadrul unui infotext. "Ne-am dorit să fim un alt fel de televiziune de ştiri, în care evenimentele să fie prezentate corect, neutru şi echidistant. Nu suntem de nicio parte, ne dorim ca telespectatorii să-şi aleagă singuri partea", a spus, vineri, Mioara Radu, PR manager la Digi 24.

Talk-show şi poveste

De asemenea, în premieră pentru nord-vestul României, Digi 24 Oradea va avea şi patru emisiuni difuzate în format full HD. De luni până vineri, de la ora 9, Bogdan Băcilă va modera emisiunea "Recrutat în Crişana", un talk show care vorbeşte despre piaţa muncii din Bihor, încercând să ofere sfaturi utile pentru cei care-şi caută un loc de muncă.

Octavian Haragoş va moderna talk-show-ul "Vocile Bihorului", de luni până vineri, de la ora 19. "Vom avea invitaţi în emisiune formatori ale căror opinii contează, specialişti care nu emit doar judecăţi de valoare ci îşi prezintă punctele de vedere în urma unor expertize în domeniile de specialitate pe care le reprezintă. Subiectele alese vor reflecta adevăratele preocupări ale bihorenilor sau preocupări ale românilor prezentate şi analizate cu ajutorul unor personalităţi locale", a afirmat realizatorul emisiunii.

Digi 24 Oradea va avea şi o emisiune sportivă, "Divizia locală", difuzată în fiecare luni, de la ora 20 şi prezentată de Nicolae Mihalcea, dar şi una care îşi propune să prezinte poveştile oraşului. Emisiunea "Turist acasă", prezentată de cântăreaţa Ana Maria Georgescu, va fi difuzată în fiecare marţi, de la ora 20. "Fiecare emisiune mă determină să mă documentez, să descopăr şi să fiu uimită neîncetat de ceea ce poate să îţi ofere istoria unui oraş. Mai mult, pot să spun unei lumi întregi cum în Oradea se cântă, se ascultă, se face artă", spune realizatoarea.

Digi 24 Oradea este cea de-a treia televiziune regională a Digi 24 (după Iaşi şi Timişoara), fiind singurul post de ştiri din nord-vestul ţării care emite în format full HD.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
Mai sunt
Mai sunt fete destpte care stiu sa citeasca prompterul.Tot pe expiratele astea o sa le aratati???
Postat 06 August 2012, 14:00 de fritzi
@Dan
Dane,nu inteleg cum ai ajuns la concluzia ca digi seamana cu latrina 3....sincer...eu ii vad echidistanti si deloc agresivi
Postat 04 August 2012, 22:50 de radu
Antena 3 Oradea ?????
Digi 24 a devenit o alta Antena 3 si am sters-o din grila de programe. Cred ca voi proceda la fel si cu Digi 24 Oradea.
Postat 04 August 2012, 14:03 de Dan
Oaiii
Oana si anamaria mancav-as ceva da dulci mai sunteti.!!!:))))
Postat 04 August 2012, 09:14 de oki
necalificati
nu-i vb de problemele lor interne, ii vb ca-s necalificati, marea majoritate dintre ei...
Postat 04 August 2012, 00:33 de stefi
bafta
Trecand peste rautatile interne, sunt convins ca noul Digi Oradea va fi ca mult peste vechiul TVS. Inerentele schimbari de emisiuni si oameni isi au rostul lor si creaza competitie. In favoarea bihorenilor care mai au nevoie si de stiri de la ei de acasa nu numai dintre cele ordonate de mitici. Urez multa bafta echipei Digi.
Postat 03 August 2012, 23:43 de cornel apostu
pacat de echipa
E ok ca se schimba fatza TVS-ului, e pacat insa ca se continua cu aceasi echipa de necalificati...
Postat 03 August 2012, 22:18 de stefi
pacat de echipa
E ok ca se schimba fatza TVS-ului, e pacat insa ca se continua cu aceasi echipa de necalificati...
Postat 03 August 2012, 22:18 de stefi
digi 24
Ne pate f.rau ca TVS se va transforma in DIGI 24 si pot sa garantez ca o sa piarda multi telespectatori cu aceasta rocada pentru ca sunt o gramada de canale de stiri si suntem satui de atatea stiri.TVS era o oaza de deconectare pentru multi dintre noi prin emisiunile pe care le oferea,cum ar fi "cappucino de dimineata, "misterele existentei", emisiunea de seara a domnului Haragos ,"de vorba cu..." si alte emisiuni prin care reusea omul sa se deconecteze. Imi pare f.rau,dar daca in noua grila nu-i vom vedea pe acei moderatori care ne ofereau aceste emisiuni eu nu voi privi la DIGI 24.
Postat 03 August 2012, 22:06 de dna Lazar
-
Loredana Corchiş nu mai lucreaza deoarece si-au batut joc de munca ei(aflati discutiile dintre producator, manager si Loredana). Intrebati reporterii viitorului Digi24 Oradea de ce a plecat Loredana si de ce au plecat reporteri, cameramani si multi baieti de la emisie. Cat o priveste pe Oana Mudura, aceasta va fi in incompatibilitate deoarece Codul Muncii nu ii da dreptul de a ocupa doua posturi in aceeasi companie, mai ales ca unul este de conducere, iar cat priveste salariul (va fi in conformitate cu cele doua posturi?). Tot reporterii vorbesc pe la colturi ca managerul ar fi faultat-o cu buna stiinta pe Loredana doar pentru a se reintoarce pe sticla. Aflati si varianta Loredanei si a celor care muncesc sau au muncit acolo pentru a vedea exact cum se pune problema la acel post.
Postat 03 August 2012, 14:41 de -
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6028 RON
  • 1 EUR = 4.9766 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON