URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Iulie 2016, 18:48

Daniel Meze, mazilit de la conducerea PMP Bihor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fostul jurnalist Daniel Meze a anunţat, miercuri, pe pagina de Facebook, că a fost înlocuit de la conducerea Partidului Mişcarea Populară Bihor, nedezvăluind însă şi numele succesorului său în fruntea filialei judeţene a partidului lui Traian Băsescu. 

"Ieri (n.r. marţi) am aflat că a fost numit al şaselea preşedinte al PMP în trei ani de zile. Drumul meu din punct de vedere profesional este la răscruce", a scris acesta.

La alegerile locale, Daniel Meze, care a deschis lista partidului pentru Consiliul Judeţean, a adunat doar 1,79% (4.635) din voturile bihorenilor, în timp ce prietenul său Horea Vuşcan a strâns şi mai puţin, adică doar 1,48% (1.096) din voturi pentru Primăria Oradea.

În anunţul de pe Facebook, Daniel Meze a spus că în 12 ianuarie 2016, când a fost numit preşedinte, a găsit în Bihor "o filială decimată cu datorii financiare şi cu membrii învrăjbiţi de patru conduceri succesive". Cât despre alegerile locale, Meze dă de înţeles că nu regretă alegerea lui Horea Vuşcan drept candidatul PMP pentru Primăria Oradea, acesta având "idei bune" şi "capacitatea financiară de a duce campania şi de a asigura stabilitatea financiară a filialei".

În ciuda mazilirii, Meze îşi doreşte totuşi să continue în politică. "Ceea ce ştiu este că vreau să fac în continuare politică, paradoxal, cu toată urâţenia pe care am văzut-o în sistem, vreau să fac politică, pentru că simt că pot din interior să schimb ceva şi să schimb în bine viaţa oamenilor. Ce va fi pe viitor? Dumnezeu ştie!", a scris Daniel Meze.

Contactat de BIHOREANUL, Meze n-a vrut să dezvăluie cine va conduce PMP Bihor de aici înainte. "Bănuiesc că persoana respectivă va anunţa în zilele următoare numirea", a spus acesta. Deocamdată, nici filiala centrală a partidului lui Băsescu nu a făcut vreun anunţ cu privire la înlocuitorul lui Meze.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Hammmm
Ce pupatura merita....fecior ,,,cred ca-ti dai seama ca de acum inainte lumea nu mai face contracte cu tine..ti-ai dat examenul...nu ca ar fi avut cineva asteptari..
Postat 09 Iulie 2016, 16:00 de Tinas
noa bineee
CENZURAT
Postat 08 Iulie 2016, 15:09 de caragiale
n-a facut, dar...
...are numarul de telefon al doamnei si al inca doua persoane care au fost martori la "scenele" de la Real, asa ca nu-ti mai bate capul ala sec cu realitatea caci ce-am zis s-a intamplat !
Postat 07 Iulie 2016, 15:20 de AgentulTermic
...
... iar AgentulTermic a asistat la toate acestea? Nu a facut si poze?
Postat 07 Iulie 2016, 13:21 de TanarSiNelinistit
acest individ abject...
...ce credeti c-a facut ? Dupa alegerile soldate cu un rezultat de kakao pentru el, s-a dus la proprietarul spatiului unde aveau sediul (pe Emilian Mircea Chitul), care este o doamna si le daduse sediu cu contract de comodat, adica pe prietenie. Prietenia-prietenie, insa le-a cerut macar atat sa semneze si sa depuna o garantie de 1.000 lei, pentru cazul in care ar fi distrus ceva in spatiul femeii. Dupa alegeri se duce femeia sa vada ce-i pe-acolo si surpriza: luasera tot, fara sa anunte, si plecasera peste noapte ! Probabil din graba luasera si lucrurile care se mai aflau prin sediu sau pe pereti :D, si jupuisera peretii cu tot cu afisele lor de campanie, asa ca biata femeie i-a sunat sa-i intrebe de ce i-au luat si lucrurile ei si cine repara peretii. A venit dezaxatul de Meze si, cind femeia i-a spus ca din garantia de o mie lei le mai inapoiaza 600 deoarece cu restul trebuie sa zugraveasca in urma lor, a inceput sa urle (la propriu !), s-o injure si sa-i spuna ca "o sa-i arate el cu cine vorbeste si cu cine s-a pus", apoi i-a aruncat banii in fatza si i-a zis ca n-are el nevoie de maruntisul ala ! Femeia speriata a inceput sa tine, Meze a plecat ca se adunau vecinii. Dupa cateva ore, Meze o suna sa-si ceara scuze, ca era suparat cu alegerile (sic !) si ca, totusi, ar lua aia 600 de lei, caci chipurile "este intr-o situatie financiara dificila" ! :)))) Stabilesc sa se intilneasca in parcare la Real, femeia fiind la cumparaturi, si dupa ce ii da banii Meze incepe, in parcare, ziua in amiaza mare, cu lume multa primprejur, s-o blesteme si s-o faca in toate felurile, pe un ton de se auzea pana in centru. Biata femeie a inceput sa planga, lumea s-a adunat si l-a admonestat "mai derbedeule" sau ceva de genul iar tembelul a plecat. Cu bani cu tot, ca de, e intr-o situatie financiara ! Stiti cum se spune cu facerea de bine... :)
Postat 06 Iulie 2016, 21:05 de AgentulTermic
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON