URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
27 Noiembrie 2018, 09:02

Accident pe DN 19, în Diosig: două persoane au murit, încă una este foarte grav rănită!

Accident pe DN 19, în Diosig: două persoane au murit, încă una este foarte grav rănită! foto: Facebook Grupul Info Trafic Bihor
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Accident extrem de grav, marţi dimineaţă, în Diosig, la ieşirea spre Satu Mare. Două persoane au murit şi încă una este foarte grav rănită, după ce un autoturism s-a ciocnit cu o CIFĂ. Între victime se află şi un copil.

"Accidentul rutier s-a produs pe raza localităţii Diosig, pe DN 19. Apelul prin 112 la fost făcut la ora 8.20, iar în accident sunt implicate o autoutilitară şi un autoturism. Traficul în zonă este blocat, deocamdată, poliţiştii rutieri fiind la faţa locului pentru cercetări şi pentru a dirija circulaţia. Rugăm conducătorii auto să respecte indicaţiile poliştilor rutieri de la faţa locului", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În autoturism se aflau patru persoane.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, două victime din mașina mică au rămas încarcerate. "Până la această oră (ora 8.55 nr), cele două victime au fost extrase şi predate echipajelor medicale prezente la faţa locului, în cazul femeii (din câte se pare şoferiţa autoturismului - nr) efectuându-se manevre de resursciare. Un bărbat se află în cod roşu medical. Din nefericire una dintre victime, un bărbat, a decedat", a precizat Roşca.

În cod verde medical, adică cu răni mai puțin grave, se află un copil care era în autoturism, dar și șoferul mașinii mari.

UPDATE:

După zeci de minute de resuscitare, și femeia care era în stop cardio respirator a fost declarată decedată.

La fața locului au fost mobilizate, din cadrul ISU Crișana, echipajele de pompieri militari din cadrul stației Săcueni, gărzii Sălard și Detașamentului 1 Oradea, cu autospeciala de descarcerare grea, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat, respectiv cel de terapie intensivă al SMURD Oradea.

De asemenea, la intervenție participă și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Bihor.

Circulația a fost reluată în jurul orei 10.

Citiți și articolul „IMAGINI devastatoare de la locul accidentului de la Diosig: Şoferiţa nu a adaptat viteza la condiţiile de drum umed (FOTO / VIDEO)”

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON