URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
06 Noiembrie 2018, 10:22

5 luni de succes într-o singură reclamă: Pete fără secrete! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Despre Oradea şi evoluţia ei tot am vorbit, azi e timpul pentru a aprecia o afacere din oraşul nostru. Povestea ei a început în urmă cu un an, când doi tineri întreprinzători, Dan şi Gabriela, au pus bazele unui nou concept în Oradea - arta profesionalismului şi a calităţii în curăţarea hainelor.

Curăţătoria Magic Shine, situată în cartierul Ioşia pe strada Lăpuşului nr. 38, specializată în wet cleaning, adică în curăţarea cu apă şi detergenţi, dar nu de oricare, ci anume produşi pentru fiecare tip de ţesătură - lână, bumbac etc. Evident, ecologici, cu impact minim asupra mediului şi omului.

Clienţi cu renume

Dotată cu utilaje moderne de la A la Z, de la maşini de spălat, uscătoare şi chiar staţie de dedurizare a apei, până la manechine pentru călcarea cu abur a costumelor ori rochiilor şi la maşini de ambalat care împachetează hainele aşa încât să ajungă la client în stare impecabilă, "la dungă", cum s-ar zice! La aşa scule, evident, personalul e calificat pentru a oferi servicii de calitate!

Când au pornit afacerea, Gabriela şi-a fixat ca obiectiv să nu o bată nimeni la calitate! Pare să fi reuşit de vreme ce în mai puţin de jumătate de an Magic Shine a mulţumit atât persoane fizice, cât şi firme din domeniul HoReCa, precum Hotel Nevis, restaurante ca Allegria sau Ciuperca, săli de evenimente precum Ambasador sau Grand d’Or Deluxe.

Nu există pete fără secrete

Aceasta este deviza curăţătoriei care "rezolvă" de la cămăşi la rochii de seară şi de mireasă, de la feţe de masă pentru restaurante şi cearşafuri pentru hoteluri până la ii de borangic moştenite de la străbunici şi saltele murdărite de copiii la grădiniţe.

Ideea Magic Shine le-a venit când au observat că majoritatea prietenilor, şi chiar ei, sunt atât de grăbiţi încât cu greu îşi mai puteau imagina viaţa curăţându-şi sau spălându-şi singuri hainele.

Magic Shine face totul curat: cămăşi, costume, jachete, paltoane, rochii, lenjerii... "Nu facem minuni, dar petele chiar le scoatem", spun proprietarii curăţătoriei, care foloseşte soluţii profesionale pentru îndepărtarea cam a tuturor tipurilor de pete - ulei, sânge, sosuri, prăjituri, grăsimi, vin, iarbă, rugină, transpiraţie, pix, cerneală, ceară.

Vă mulţumim

"Scopul nostru este sa nu dăm motive de nemulţumire niciunui client!", spune Dan, care deja se gândeşte nu doar să-şi extindă clientela, ci şi să "acopere", pornind din Ioşia, întregul oraş,  aşa încât să nu existe cartier fără Magic Shine.

Cei doi tineri ţin să mulţumească celor ce i-au sustinut: "Fără VOI nu am fi avut "scânteia" de a merge mai departe. Celor care ne-au criticat constructiv, şi nu din plăcerea de a critica: fără VOI nu am evolua în fiecare zi. Celor care nu ne laudă, nu ne critică, dar ne vizitează mereu: fără VOI nu am fi înţeles că "tăcerea este cel mai puternic strigăt". Vă mulţumim tuturor!".

Pete fără secrete - curăţătoria Magic Shine, str Lăpuşului nr. 38, Oradea.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON