URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 15 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nici nu bine a fost lansată ideea unui inel metropolitan de nord, care să treacă prin cartierul Podgoria, că megieșii s-au și organizat pentru proteste. Reacția este firească - nimănui nu-i convine ca drumul să treacă prin preajma casei sale, pentru că asta înseamnă deranj, zgomot și poluare. Dar să ieși cu pancarte de genul „Accesul permis doar riveranilor” denotă cel puțin o inabilitate.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 Ianuarie 2012, 20:11

300 de orădeni în stradă: Printre protestatari, Grecu fluturând tricolorul (FOTO / VIDEO)

Luni seara, Piaţa Unirii a fost scena celui mai numeros protest din aceste zile din Oradea. Aproape 300 de oameni, "înarmaţi" cu steaguri găurite şi pancarte cu mesaje împotriva lui Traian Băsescu sau chiar poze înfăţişându-l pe preşedinte "încornorat" au început să protesteze de la ora 18 fix, printre ei numărându-se revoluţionari, pensionari, dar şi tineri şi chiar părinţi cu copii.

Îndemnaţi ba de câteva persoane cu portavoce, ba de câte un strigăt din mulţime, aceştia au scandat, printre fluierături, aproape fără întrerupere, lozinci precum: "Un pitic şi cu un chior, şi-au bătut joc de popor!", "Nu vă fie frică, că Băsescu pică!", "Băsescu cu gaşca lui să se ducă dracului" (devenită în mai multe momente de înflăcărare "Băsescu cu curva lui să se ducă dracului!"), "Să vă ducă SMURD-ul!", "Jos cu dictatorul!", "Jos cu tiranul!", "Ieşi afară, javră ordinară" (care a devenit şi "Pleacă din ţară, javră ordinară!"), "Orădeni, treziţi-vă!", "Băse, nu uita, asta nu e ţara ta!", "Guvernul, la Jilava!", "Bucureşti, nu uita, Oradea-i de partea ta!" şi altele.

Printre cei mai vocali manifestanţi s-a numărat şi interlopul Mihai Gabor, zis Grecu, din Sântadrei, care flutura un steag şi striga "Vrem anticipate!" şi "Jos cu Guvernul mafiot!". Întrebat care sunt motivele care l-au scos în stradă, Grecu a răspuns: "nevoile". "Am ieşit în stradă în primul rând pentru alegeri anticipate. Ne-am săturat să fim furaţi şi tâlhăriţi", a declarat acesta, oprindu-se doar ca să strige "Jos cu dictatoru'!". "Am aflat şi noi de la televizor. Nevoile ne-au scos în stradă", a revenit el apoi asupra subiectului.

Printre oamenii adunaţi lângă statuia lui Mihai Viteazul au putut fi zăriţi şi PNL-istul Octavian Bot, fostul liberal Mircea Teaha, unul dintre iniţiatorii Partidului Ardelenilor, dar şi Alexandrina Chelu, cântăreaţă şi membră a organizaţiei de tineret a PSD Bihor.

În timpul protestului, două maşini cu tineri au făcut înconjurul centrului, fluturând steaguri la geamuri şi claxonând. După câteva "ture", una dintre maşini a fost oprită de Poliţia Rutieră, fiindcă un pasager ieşise prin trapa maşinii. Orădenii au fost doar atenţionaţi de poliţist să nu mai iasă din maşină pentru a nu-şi pune viaţa în pericol sau a altora.

Vehemenţi şi gălăgioşi, protestatarii se opreau din strigat şi huiduit doar până când găseau un nou slogan anti-Băsescu sau împotriva "tiranilor" de la putere. După aproape două ore de protest, în jurul orei 19.45, majoritatea participanţilor au părăsit centrul, fără să se fi înregistrat niciun incident.

Deşi erau cu efectivele pregătite, forţele de intervenţie au preferat să se ţină deoparte, nevăzuţi, pentru a nu-i provoca pe orădenii ieşiţi în stradă. Jandarmii au supravegheat protestul de după colţul Episcopiei Greco-Catolice. "Această manifestare nu a fost autorizată. Am fost pregătiţi să luăm măsurile legale, dar nu a fost cazul să intervenim", a declarat pentru BIHOREANUL căpitanul Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bihor.

La aproape o oră după ce majoritatea manifestanţilor plecaseră acasă, lângă statuia lui Mihai Viteazul se mai aflau în jur de 10 orădeni, care însă nu mai scandau, ci doar discutau subiectele actualităţii, supravegheaţi de la depărtare, la fel de discret, de un echipaj de jandarmi.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
38 Comentarii
pt cei care...
Mai fratilor, nu stiu ce-i cu atata tam-tam si atata reclama pt Grecu, exista probleme mult mai importante cu siguranta pt fiecare dintre voi ; iar in ce-l priveste pe el, ar trebui sa nu se tot agite si sa stea in banca lui, sa-i lase pe altii sa protesteze si sa fie constient ca daca erau altii la putere de mult ii taiau craca de sub picioare...
Postat 09 Februarie 2012, 17:02 de Oana
iete, fleoshc, cine vorbeste?!
draga smaranda, ori esti excesiv de naiva (da' atunci ce zbenga cauti in media?!) ori te faci ca ploua (da' nici asa nu e bine ca miroase a ipocrizie). pai, fata draga, tu ce crezi: vizer e om de afaceri sau interlop? ca tu de la vizer iti incasezi salariu. asa ca fa-te mica si nu mai executa, fara discernamant, ce-ti spun sefii ca vorbesti de funie in casa spanzuratului.
Postat 18 Ianuarie 2012, 14:42 de smaranda
HA HA HA
Sus ii luna-n doua coarne, Prosti suntem f...-ne doamne.
Postat 17 Ianuarie 2012, 19:00 de dan
Rusine, doctore Arafat!
Saracia va invinge frica, iar cei din strada vor face jonctiunea la urnele de vot cu cei din fata televizoarelor. Numai asa vom avea cu totii de castigat. Numai Dumnezeu merita respect! In rest, gunoaie umane care tradeaza ceea ce este mai de pret in aceasta lume, INCREDEREA. Rusine, doctore Arafat!
Postat 17 Ianuarie 2012, 17:08 de SAFE
sictir
baieti de baieti si fetite de fetite pe-acolo...
Postat 17 Ianuarie 2012, 16:54 de cip
pnl
aiurea,nu are nici o logica ce face pnl,in loc sa se fereasca de manifestari si sa demonstreze ca in oradea unde este la conducere pnl oradeni o duc un pic mai bine,vine si fac demonstrati ca e de rau si sub conducerea pnl-ista,isi fura singuri caciula,chiar daca demonstratiile sunt anti guvernamentale,altii privesc asta ca pe un lucru fara noima.
Postat 17 Ianuarie 2012, 15:05 de el ea ei noi
rusine oradea!!
Pista, du-te taie-ti venele si fa-ne tuturor un serviciu...imi pare sincer rau ca s-au spart protestele asa repede in Oradea si ca au fost asa anemice fata de alte orase...asera m-am deplasat pt a participa in jurul orei 20:30 si am ramas surprins de linistea care era si de lipsa de protestatari...cum poate lumea sa fie doar aici asa comoda..chiar asa bine ne merge???la festivalul vinului, nu ai loc in centru de boscheti ...pacat ca am ajuns sa gandim asa...
Postat 17 Ianuarie 2012, 14:39 de merger
cine
lumea iese in strada de parca ar fi alternative la conducerea tari,nu avem politicieni de calitate,aceleasi partide aceasi oameni,am pus la putere tot ce aveam,socialisti,liberali si democrati au fost si sunt inca la putere,ce alternative avem? nationalismul oare? nu cred,ar fi prea de tot,ne-am adanci si mai mult in mocirla,asadar ce putem face?sa urlam pe strada ca nu ne convine una si alta si politicieni se lupta intre ei sa ajunga la ciolan,noi ne certam intre noi ca nu-l vrem pe cutare cutare si la fiecare ii gasime probleme,vom fi vreodata multumiti?NU niciodata ,tot timpul va fi jumatate sau mai mult din populatie nemultumita de putere oricare ar fi ea.
Postat 17 Ianuarie 2012, 13:06 de el e el
ptr PISTA
Muncim noi ma-i fratele meu PISTA(daca avem unde)problema este atunci cind primesti salar de 500 lei si vine factura la caldura apa etc 400lei si curent 100lei rds 100lei(sau scuze fara curent caldura apa rds putem fi nu-i asa PISTA draga doar aceste lucruri sunt mofturi lux)sau aceste lucruri pe tine poate nu te intereseaza o-i fi avind vreo 1000 de euro salar.Cu asemenea oameni ca tine nu-i de mirare ca am ajuns unde am ajuns.Toti ce-i 10.000 de oameni de pe strazi sint scandalagii in parerea ta?sau esti vre-un politician ca nu-mai aia au zis despre oameni ca sint niste viermi
Postat 17 Ianuarie 2012, 12:31 de gheorghe
USL nu e solutia
Parerea mea ca acesti politicieni vor sa ne fure aceasta revolta :| Sa nu uitam si in bucuresti ca oamenii spuneau in fata preseii ca ne-am saturat de toti cei care ne-au furat in acesti 20 de ani ! Basescu e varfu ! USL NU E SOLUTIA ! De ce nu ati scris in articol ca au strigat si PSD = PCR ???????????????????????????????
Postat 17 Ianuarie 2012, 12:10 de Sergiu
@c.c.
Perfect de acord ! Numai ca spune-mi cine ii va vota ?! De la Lapusneanu incoace suntem aceeasi : multi da' prosti sau prosti da' multi, cum iti convine ! Orice terchea-berchea bun de gura ne promite marea-cu-sarea si pune saua pe noi !
Postat 17 Ianuarie 2012, 10:56 de aiurel
unde?
Nu prezenta lui Grecu ma intereseaza ,ci lipsa oamenilor care reprezinta elita intelectuala,a unor nume cu rezonanta si cu pozitii apreciate in societate.Dar alesii nostrii din opozitie undeeeeeeeeee sunt?Ori le merge bine ori sunt lasi.Umila mea parere este ca avem nevoie urgenta de OAMENI NOI in conducerea societatii,actuala clasa politica e praf.
Postat 17 Ianuarie 2012, 09:40 de c.c.
anul hienelor
Oportunistii stau la colt sa profite de situatia disperata a romanilor. Revolutia va veni nu sa-i dea jos pe actualii ci pe cei ce ii vor inlocui. Anul hienelor ne asteapta !!!
Postat 17 Ianuarie 2012, 09:38 de alex
comunisti care traiesc din bvanul public, SENATORUL PDL ist numeste viermi pe cei care vor SMURD :))
comunisti= hotii de banii publici :))) asa o sa va spunem si peste 30 de ani, HOTII , TALHARI care au talharit romania prin grupuri criminale organizate, COMUNISTI mai traiesc si vor trai, talharii natiuni, porcimea politica :)))
Postat 17 Ianuarie 2012, 09:36 de porcimea politica
lumea este indusa in eroare dar legea spune clar BAZA in societate este societatea CIVILA nu GUVERNU
CLUJUL nu sustine actuala GUVERNARE proteste demonstreaza ca BOC este un ..... JOS TRAIAN BASESCU, JOS actuala GUVERNARE, REMANIEREA PDL ista STARE DE URGENATA NATIONALA , viata societatii civile este mai importanta decat a hotiilor de banii publici, JOS traian basescu!
Postat 17 Ianuarie 2012, 09:33 de lumea este indusa in
@pista
De acord cu tine, cu o mica observatie : 90% stiu foarte bine de ce sunt acolo : ,,revolutionarii'' stiu, militistii+apevistii, stiu, astia carora le taie ,,ajutoarele'', stiu....repet, marea majoritate stiu, chiar foarte bine !
Postat 17 Ianuarie 2012, 09:33 de .
Istoria se repeta
In dupa-masa de 22 dec. 1989 in balconul primariei era LUNGU Sany sr. , cerea cascaval, portocale...Acum iese in prim-plan o alta generatie in frunte cu Grecu &co. Esenta a spus-o aseara un ,,nemultumit'' : ,,sa-l dam jos pe presedintele-dictator si sa primim certificat de revolutionar !'' Aici s-a ajuns....
Postat 17 Ianuarie 2012, 09:27 de aiurel
lumea este indusa in eroare dar legea spune clar BAZA in societate este societatea CIVILA nu GUVERNU
lumea este indusa in eroare dar legea spune clar BAZA in societate este societatea CIVILA nu GUVERNUL :__)) asta nu a spus o IGAS :)) DEZINFORMAREA contravine legii penale la puscarie cu ei!
Postat 17 Ianuarie 2012, 09:22 de lumea este indusa in
EXISTA LIBERTATEA DE A manifesta,
EXISTA LIBERTATEA DE A manifesta, de a exprima suprimari care duc la deteriorarea si calitatea vietii, in concluzie PROTEST: DEMISIA Traian Basescu!
Postat 17 Ianuarie 2012, 09:21 de EXISTA LIBERTATEA DE
nu conteaza ca sunt prost, dar sunt OM si vreau sa am un rost
Daca romanii isi doresc cu adevarat schimbarea in Romania, atunci trebuie sa: 1) Sustineti DEMOCRATIA DIRECTA pe teritoriul Romaniei. Prin aceasta actiune cetatenii pot participa activ la deciziile importante atat la nivel central cat si la nivel local. 2) Luptati impotriva birocratiei, indolentei si coruptiei din aparatul functionaresc al statului roman, atat la nivel central cat si local. Statul, in viziunea noastra, este reglator si supraveghetor, nu actor partinitor si corupt. 3) Sustineti confiscarea averilor nejustificate 4) Nu strigati impotriva unui singur om politic. Strigati impotriva actualei clase politice. 5) Sustineti ca avem nevoie de o constitutie care sa GARANTEZE separarea puterilor in stat. 6) Propuneti ca mandatul Presedintelui Romaniei sa fie de 4 ani. 7) Propuneti ca primarul, deputatul, senatorul ori presedintele de consiliu judetean sa poate avea MAXIM 2 MANDATE. 8) Sustineti ca functia de deputat sau de senator sa fie incompatibila cu exercitarea oricarei functii publice de autoritate(un deputat sau senator NU POATE FI SI MINISTRU). 9) Sustineti interzicere Guvernului de a emite ordonante de urgente. Acest lucru trebuie trecut in constitutie. Guvernul este executiv, nu legeslativ. 10) Sustineti Responsabilitate Fiscală: Responsabilitatea Fiscală a guvernului onorează şi respectă libertatea individului de a cheltui banii care sunt fructul muncii lui. O guvernare limitată de constituţie, concepută pentru a proteja binecuvântările libertăţii, trebuie să fie responsabilă fiscal sau trebuie să răspundă în faţa cetăţenilor săi pentru nivelele foarte înalte de impozitare care ne limitează în mod injust libertăţile pe care Constituţia noastră a fost concepută să le protejeze. Creşterea impetuoasă a cheltuielilor aşa cum vedem acum în România ne impune să acţionăm, deoarece ştim că o povară grea a datoriei externe este o ameninţare gravă privind suveranitatea noastră naţională şi libertatea personală şi economică a viitoarelor generaţii 11) Sustineti Guvernare Limitată de Constituţie: Constituţia trebuie sa fie Legea Supremă a ţării. Cum guvernarea este a oamenilor, de către oameni şi pentru oameni. Susţinem, în toate privinţele, libertatea individului, în cadrul legii.
Postat 17 Ianuarie 2012, 09:20 de hai ROMANIA!
nu conteaza ca sunt prost, dar sunt OM si vreau sa am un rost
JOS POLITICA ACTUALA, JOS hotii intr un cuvant JOS BASESCU !
Postat 17 Ianuarie 2012, 09:19 de hai ROMANIA!
la munca , nu la urlat pe strazi
Gheorghe ti-e rusine ca esti bihorean? pentru ce? pentru ca in loc sa urlam pe strazi mergem si muncim si incercam sa ne facem un rost in viata? mergeti fratilor la munca , nu la intins mana... 70% sunt scandalagii ,iar restul habar nu au pentru ce sunt acolo , probabil au prea mult timp liber.....
Postat 17 Ianuarie 2012, 06:48 de Pista
Fara speranta?
Foarte corect spus/scris - cel ce semneaza "dl.Presedinte"! In rest, cu durere constat, iar si iar, in Oradea "mafia" e prea mare, caracatita "oranj", impanata cu "radacini" de origine penticostala, si-a intins tentacolele in tot sistemul din fruntea orasului si a judetului... :( Unde ne sunt intelectualii, elitele (cele adevarate, nu cele cu "poleiala" pe...nimic), oamenii cu radacini adanci si coloana vertebrala??? Ce ne facem? :((
Postat 17 Ianuarie 2012, 02:09 de o oarecare
protest
in sfirsit s-a trezit si bihorenii pur si simplu mi-e rusine ca sunt bihorean noi nu facem niciodata nimic cu toate ca din toate orasele mari noi avem cele m-ai nenorocite salarii RUSINE
Postat 17 Ianuarie 2012, 00:25 de gheorghe
ziaristii in tara lu papura voda
subscriu la comentariul d-lui \\'\\'presedinte\\'\\' si vreau sa l citez \\'\\'vrajba, durere, dezamagire, suferinta si ura\\'\\' acestea sint cuvintele care caracterizeaza pe deplin \\'\\'domnia lui base\\' piratul.....\\'\\' dar nu pot fi de acord \\'\\'din nou\\'\\' cu modul de punere pe \\'\\'hirtie\\'\\', al acestui eveniment....dar in fine, nu poti sa ai pretentii de la un ziar portocaliu (asta o stie tot tirgu\\'), in alegerea unui titlu ...sinteti mai de joasa speta decit otv ul...bn ca nu ne ati dat si un nr de mobil sa trimitem sms cu textul \\'\\'trimite \\'da\\', grecu avea ceas pe mina si \\'\\'trimite, \\' nu\\' nu avea ceas pe mina...zau ca sinteti penibili.M as bucura daca v ar da in judecata pentru titlul pe care i l atribuiti de fiecare data, intrucit dupa informatiile mele detine o functie de consilier local care nu este compatibila cu titulatura de \\'\\'interlop\\'\\'...da ce sa i faci astea s metehnele unui ziar de....maculatura, adica de atitat focul in soba sau de vremuri cac.......e, scz portocalii, cind e criza de hirtie.Revenind la adevaratul motiv pentru care imi dau cu parerea este acela ca nu cred ca acest \\'\\'VIRUS PORTOCALIU NUMIT PDL\\'\\'sa ne indobitoceasca in asa hal incit sa nu putem deosebi raul de bine..da\\' mai e p
Postat 16 Ianuarie 2012, 23:41 de vlad tepes
Ziariști telecomandați
Auziţi, domnişoară Smaranda Chişbora, credeţi că sunteţi mai interesanta dacă catalogaţi oamenii după cum vă este placul, dumneavoastră şi ziarului pe care îl reprezentaţi? Credeţi că cititorii orădeni nu s-au saturat de atitudinea dvs. ostilă faţă de dl. Mihai Gabor? De subiectivismul şi de articolele comandate de PD-L să îl denigreze pe acest domn suntem sătui. Chiar credeţi ca mai au trecere la cititorul orădean balivernele acestea ieftine pe care le născociţi referitor la dl. Mihai Gabor? Ne cam desconsideraţi, domnişoară! Refrenul acesta pe care îl tot repetaţi cu „interlopul” nu îl mai crede nimeni. Chiar credeţi ca nu este o chestie ştiută de toata lumea că dacă un cetăţean are dosar penal sau măcar o amenda penală nu mai poate candida la o funcţie de om politic? Ruşine să vă fie! Să ştiţi că, personal, chiar cred că ar trebui să vă dea în judecată pentru denigrarea pe care încercaţi să o faceţi cu atâta virulenţă! Şi pe lângă toate astea chiar sunteţi pe lângă subiect! Halal ziar!
Postat 16 Ianuarie 2012, 23:09 de ioan ionel
iar
iar te-a drogat Radeanu Grecule ca week -endul trecut cand umblai in oras ca un sobolan otravit cu nasul prafuit?va-i de * voastra cum ati aratatHUUUOOOO-HUUUOOOO!!!!!!!!
Postat 16 Ianuarie 2012, 22:37 de 1
nu cred
....ca poporul mai poate fi mintit!!!!!!!
Postat 16 Ianuarie 2012, 22:14 de nu cred
caricaturi de ziaristi
daca nu folositi cuvinte gen interlop mafiot revolta sau alte clisee de genu' , nu puteti scrie o stire ? Tot respectu' pt. Grecu si pt. cei ce au protestat in centru !
Postat 16 Ianuarie 2012, 22:05 de alex
Unul,altul
mi se pare ipocrit din partea lui Grecu sa protestezi impreuna cu amaratii si apoi sa pleci acasa cu o masina de lux ,un ML NOU NOUT DE CATEVA ZECI DE MII DE EURO.
Postat 16 Ianuarie 2012, 22:03 de Altul
Iar ma?! =))
Bai,nesatulilor.. Cu ce va mananca pe voi ce face si cum face Grecu?! Paralizati daca nu comentaci ceva? sau care`i faza? .. atata rautate n`am vazut.. cretini! E un om de nota 1000000000 ..dar,cine nu stie..vorbeste.. va roade invidia :> Foarte bine daca ajunge primar in Sintandrei..asta doresc toti locuitorii :* Bihoreanul => nimic. :)) n-aveti audiente daca n-apare Grecu p`aici ? =))
Postat 16 Ianuarie 2012, 22:00 de Adela
Jos base
Daca Mihai Gabor era interlop nu putea sa candideze la o functie in stat, doar pdl-ul si bihoreanul il face pe "Grecu" interlop de ce? Pentru ca acesti oameni pupa pdl-ul in dos. Sper ca Basescu sa cada atunci sa vedem ce o sa mai ziceti voi ziaristilor de El. La revedere
Postat 16 Ianuarie 2012, 21:54 de unul
JOS CU BASESCUUUU
Domnule presedinte pe tine nu te intereseaza de noi tu vrei sa le privatizezi pe toate ca dupa aia uh cand ai pikat nu te intereseaza de nimeni ca uh ai privatizat totul din cauza ta daca era acuma MIHAI VITEAZU tear trage in TEAPA si bine ar face pentru ca esti un nesimtit cu toti orameni tu nu poti sa zici ca esti ROMAN dar noi putem zice ca noi muncin de dimineata pana seara dar pentru ce ca sa fii tu mai bogat si deastea nu mai merge esti un GUNOI dispari din presedentie nu meriti ca sa fii
Postat 16 Ianuarie 2012, 21:16 de BASESCU
pt Rominul...
nu-i chiar asa cum spui tu romanule cam simplu.
Postat 16 Ianuarie 2012, 21:10 de unul din Sintandrei
replica la articol
EHHHHHHH Grecu se gindeste deja sa i-a locul lui Marcus Ioan primarul PDL al comunei Sintandrei .Grecule mai trebuie ca sa bagi frica si in totii cheretiti care vi i-a bagat in Sintandrei PiDiLiul de Ioan Marcus pentru ca cei din Sintandrei cu mosi stramosi te voteaza ,dar cheretiti veniturile aceia-l voteaza pe PiDiLiul de Ioan Marcus:))=)).Grecule tu esti sintandrasean cu mosi stramosi, nascut si crescut in Sintandrei ,nu-i asa ?:))=)) Acesta este opinia lui Romanul simplu.
Postat 16 Ianuarie 2012, 20:44 de Romanul Simplu
BASESCU
Domnule presedinte esti un gunoi de om din cauza ta trebuie sa fufereasca toata tara pt ce ca esti tu un lacom ,un bulangiu dute si te spanzura mai daca nuti place in tara asta si lasa pe altcineva in locul tau avem nevoe de tara asta nu nio distruge TRAIASCA ROMANIA daca nu renunti nu ne vom pri din PROTESTATARE HUUUUUUUUUUUUUU BASESCU SATI FIE RUSINE
Postat 16 Ianuarie 2012, 20:43 de jos cu basescuu
demisia!
I NU SUNTEM huligani, NOI SUNTEM PROTESTATARI CONFORM CONSTITUTIEI VREM DREPTUL LA VIATA SI SANATATE !
Postat 16 Ianuarie 2012, 20:39 de demisia!
presedinte
Vrajbă, durere, dezamăgire, suferinţă şi ură – acestea sunt “darurile” dvs, domnule Traian Băsescu, către poporul român. De când ati fost ales Presedinte al României nu aţi făcut decât să aplicaţi dictonul “divide et impera” (dezbină şi stăpaneste), aţi semănat permanent vrajbă şi ură în mijlocul nostru, aţi ridicat o parte dintre români împotriva celorlalţi şi aţi încercat să profitaţi de fiecare dată de invrăjbirea semănată chiar de dvs. Greseala dvs capitală este că, după toate umilinţele si suferinţele de care am avut parte sub conducerea dvs, aţi crezut că românii nu mai au capacitatea de a se revolta, de a-şi apăra vieţile şi bruma de demnitate care le-a mai rămas. V-ati comportat mizerabil cu un om care a reuşit să construiască ceva durabil în România, l-aţi tratat pe doctorul Raed Arafat asa cum v-aţi obisnuit să ne trataţi pe noi toţi : cu maximă aroganţă şi lipsă crasă de bun simţ. Iar durerea, suferinţa şi ura care s-au strâns în sufletele noastre au răbufnit în momentul în care ne-aţi demonstrat că dvs credeţi că aveţi dreptul de a jigni şi a batjocori pe oricine trăieşte şi munceste în România. Dvs, care ne-ati minţit şi umilit de atâtea ori, dvs care ne trădaţi făcând presiuni extrem de puternice asupra guvernului pentru a da undă verde proiectului de la Roşia Montană, tocmai dvs vă erijaţi în decidentul absolut al României? Sunteţi Presedintele României, nu sunteti Dictatorul României! Iar calitatea dvs de Presedinte nu vă dă dreptul de a jigni si a umili românii, nu vă dă dreptul de a ne distruge vieţile şi viitorul invitându-ne cu un zambet cinic să emigrăm dacă nu ne convine în ce hal de sărăcie şi dezbinare ati adus România şi pe români! Ar fi trebuit să fiti cel care să aibă grijă de dezvoltarea sustenabilă a acestei ţări, ar fi trebuit să fiţi cel care să apere România de asasinii economici care, în foamea lor animalică dupa metalele noastre pretioase, vor să le exploateze până la epuizare şi să distrugă întreaga zonă a Munţilor Apuseni.
Postat 16 Ianuarie 2012, 20:36 de dl.Presedinte
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6109 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON