URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că telenovela dintre președintele Consiliului Județean Ilie Bolojan și un grup de cetățeni din Cheriu începe să capete accente tragice. Deși șeful județului le-a oferit un inel, e drept, un inel metropolitan care trecea prin terenurile lor, cei din Cheriu n-au apreciat gestul romantic și l-au târât prin tribunale, pe motiv că le tulbură posesia și buruienile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Octombrie 2021, 12:17

Un orădean de doar 23 de ani a murit din cauza Covid, fără nicio boală cronică și nevaccinat. Virusul i-a distrus 90% din plămâni

Un orădean de doar 23 de ani a murit din cauza Covid, fără nicio boală cronică și nevaccinat. Virusul i-a distrus 90% din plămâni foto generic, arhivă
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un tânăr de 23 de ani din Oradea a încetat din viață în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean, unde ajunsese din cauza infectării cu SARS-CoV-2. Spre deosebire de alți pacienți cu Covid care ajung la deces, nu avea nicio altă boală.

Decesul s-a produs duminică, însă a fost raportat oficial doar miercuri, în comunicatul zilnic al autorităților centrale. „Un tânăr de 23 de ani, din județul Bihor, nevaccinat, care nu prezenta comorbidități”, a anunțat lapidar Grupul de Comunicare Strategică în ziua în care la nivel național a fost atins recordul absolut de decese de la începutul pandemiei, cu 328 persoane care au încetat din viață.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, decesul a fost raportat după mai multe zile deoarece s-a făcut o necropsie, tocmai din cauză că persoana decedată era tânără și nu suferea de nicio boală cronică. „Tânărul a ajuns pe 23 septembrie în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean, cu plămânii afectați de virus în proporție de 90%. Cauza decesului, care a survenit duminică (n.r. – 3 octombrie), a fost pneumonia virală Covid”, a declarat un medic.

Dr. Marcel Negrău, medic specialist în Anestezie – Terapie Intensivă la Spitalul Județean din Oradea, a confirmat BIHOREANULUI că tânărul „era nevaccinat și nu avea nicio boală cronică”, iar starea sa de sănătate a involuat în ciuda îngrijirilor specifice.

În prima zi a acestei săptămâni, în secția ATI a Spitalului Județean din Oradea a mai murit și o femeie de 32 de ani din Nucet, tot nevaccinată, însărcinată în 24 săptămâni, fără comorbidități, ajunsă la Terapie Intensivă pe 24 septembrie după ce se tratase 7 zile acasă cu paracetamol.

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, în cursul săptămânii trecute, 92,6% dintre decesele Covid au survenit la persoane nevaccinate, iar 94,4% dintre persoanele decedate aveau cel puțin o boală asociată.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
42 Comentarii
De ce va mai adresați medicilor????
Atunci de ce mai mergeți la medici???? De ce vă prezentați urlând la urgente, sa va salveze??? Stați acasă și muriți dracului. Lăsat selecția naturală să acționeze și contribuiți la ameliorarea speciei umane!
Postat 09 Octombrie 2021, 12:46 de sasi
8 octombrie 2021, buletin de presă:
În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 13.854 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 266 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 357 de decese COVID au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. 1.561 de pacienți sunt în stare gravă la ATI. 424 de minori sunt internați: 401 în secții și 23 la ATI. Din totalul de 385 de pacienți decedați, 352 erau nevaccinați și 33 vaccinați. Pacienții vaccinați decedați aveau vârste cuprinse între 38 și 86 de ani. 32 prezentau comorbidități și 1 nu prezenta comorbidități.
Postat 09 Octombrie 2021, 12:33 de pinonel
marius_ro - "specialistul"de serviciu
Da, asa zisi"medici" de la ATI,prin respectarea protocolului criminal impus de sist.medical criuminal pastorit de musulmanul Arafat,protocol care nu are nimic in comun cu juramantul lui Hipocrat,se transforma in tortionari,in criminali in serie.Daca mama,internata fiind la urgente ptr.un usor AVC,ar fi primit tratamentul trombolitic imediat(max doua ore de la declansare) ar fi fost inca in viata;daca rezultatul testului Covid l-am fi pimit imediat si nu a doua zi,mama ar fi fost inca in viata;mama nu a avut Covid, si nu ar fi trebuit intubata...azi omorat-o im mod deliberat,asa cum i-ati omorat pe totii pacientii internati cu diferite afectiuni,pentru interventii imediate.... afectiuni pe care insa le-ati ignorat,cu un discernamant criminal de tip Mengele,i-ati sedat,i-ati legat de pat si ati asteptat sa se sfarseasca .Dosar penal pentru omor din culpa,doctori criminali,tortionari imbracati in halate medicale... Sa ma internez in spital,sa fiu tratat in spital, pardon,sa fiu sedat,prajit sau ars de viu ??? Nu,niciodata. Toti veti plati pentru aceste crime.. Numai stiu oamenii sa mai moara si pe acasa ? Mai bine prajit,ars de viu pe paturile spitalelor,sub directa supravegherea"specialistilor" care se sterg cu juramantul lui Hipocrat pa undeva.... Prostie infinita ? Da,sa te vaccinezi si sa mori intubat, prajit sau ars in spital....Raspandacilor,sa stiti insa un lucru :romanii adevarati nu sunt prosti.Asa sa ne ajute Dumnezeu,pa fiecare,dupa fapta si rasplata!
Postat 08 Octombrie 2021, 23:12 de platona
logistica oxigenului
Plamanul este depozitul, sistemul cirulator asigura logistica. Fara oxigen esti mort. Daca ti se opreste inima, nu primesti oxigen, esti mort. Stop cardio-respirator. Fara inima si plamani nu poti trai. Deci mori. Poti trai cu creier fara neuroni, cum arata exemplele de mai jos, insa cand mori ti se opreste inima (nu creierul). Mori. Oirce moarte este cauzata de stop cardio-respirator. Numai ce a declansat difera de la caz la caz.
Postat 08 Octombrie 2021, 20:17 de sasi
spaima_trepadusilor
Stiam ca a facut infarct, am si vazut meciul
Postat 08 Octombrie 2021, 19:44 de Sandu2100
statistici
P.S Sansa sa mori de covid este de 3%, care nu pare mult intr-adevar, dar eu sincer prefer 0.00001% sanse sa fac miocardie (care cel mai probabil trece fara tratament medical), decat 3% sanse sa mor sufocat. E alegerea fiecaruia, cum am mai spus, selectia naturala isi face treaba.
Postat 08 Octombrie 2021, 17:48 de marius_ro
@spaima_trepadusilor
Daca te-ai documenta putin, sansa sa faci miocardie de la vaccin este de 12 la 1 milion. Adica 0.000012% sanse sa faci miocardie, care si aia de cele mai multe ori trece de la sine. In schimb, sansele sa faci infarct (nu are legatura cu vaccinarea) in decursul vietii sunt de 1 la 6. Adica din 6 oameni, 1 moare de infarct. In cazul cancerului, sansele se imbunatatesc putin, la 1 din 7 oameni care mor de cancer anual. Dar ce te-ntereseaza pe tine, ai auzit ca a murit cineva de infarct care a fost vaccinat, e clar ca e de la vaccin : Si eu am avut o cunostinta care a murit de infarct la 37 de ani si nu a fost vaccinat, a trecut doar prin boala. Dar asta nu ma face sa speculez ca poate COVID-ul i-a provocat infarctul, pentru ca medicii nu au spus asa ceva, si nu ma apuc sa trag concluzii doar pentru a-mi "demonstra" punctul de vedere.
Postat 08 Octombrie 2021, 17:43 de marius_ro
Christian Eriksen -jucator PROFESIONIST fara boli cronice si Vacinat a facut stop cardiorespirator
Christian Eriksen 29 ani-jucator PROFESIONIST fara boli cronice si Vacinat a facut stop cardiorespirator.Despre ce vorbim aici?Daca un jucator profesionist cu TOATE analizele la zi la scurt timp dupa vaccinare a facut STOP cardiorespirator atunci ce sa mai vorbim de oameni obisnuiti.SUEDIA ,DANEMARCA si FINLANDA au suspendat vaccinurile de la moderna din cauza ca pot afecta inima,ei sunt toti ciudati?
Postat 08 Octombrie 2021, 17:10 de spaima_trepadusilor
Mai cititi odata
Nu scrie nimic de internare, scrie doar ca a ajuns la ATI pe 23 septembrie. Nu sunt fakenewsuri cum spun alții. Daca a fost internat pe 21 septembrie cum spune verisoara poate insemna ca a stat 2 zile unde au avut loc in spital până a fost loc la ATI. Pneumonia virala sau bacteriana poate duce la stop cardio-respirator. Daca a fost sanatos n-ar fi trebuit sa moara de stop cardio-respirator. Asta se intimpla numai daca ai probleme la inima sau plamini. Si daca nu ucide covidul, nu e de-ajuns ca agraveaza comorbiditatile ca sa duca la deces?
Postat 08 Octombrie 2021, 16:23 de Dali
prostie infinita
Ce citesc aici ma lasa fara cuvinte... @platona, daca persoana respectiva a spus ca e verisoara si ca nu a murit de covid, gata, ai luat-o de buna, asa e, medicii sunt criminali si mint, si ea are dreptate, ca doar e verisoara (daca e). Nu conteaza ca cel mai probabil are 0 cunostinte medicale, daca asa a zis verioasa, sigur asa e! Eu daca iti spun ca sunt Iliescu, ma crezi pe cuvant, asa-i? Virusul intr-adevar nu te omoara, dar te omoara complicatiile cauzate de virus, cum ar fi inflamatia organelor, tromboze care profoaca atac de cord, embolii pumonare, lipsa oxigenarii samd. Cand ajungi cu 90% plamani afectati din cauza infectiei virale, e absurd si aberant sa spui ca nu a murit din cauza COVID-ului. Ca si cum te-ar lovi masina dar mori pe drum pe spital. Te-au omorat medicii, sau ai murit de pierderea acuta de sange, nu din cauza masinii. Chiar nu inteleg, de un an de zile virusul asta face ravagii pe toata planeta, dar mai exista oameni care cred ca daca sunt in minoritate sunt mai destepti decat restul. Am incetat demult sa mai incerc sa conving lumea sa se protejeze, fiecare sa faca ce vrea cu viata lui, din partea mea infectati-va si cu HIV sau poliovirus, ca doar si aia sunt virusi, iar dupa logica voastra virusii nu exista sau nu mori din cauza lor. Dar problema apare cand, dupa ce jigniti oamenii care incearca sa salveze vietile semenilor lor, ajungeti sa chemati ambulanta cand simtiti ca va sufocati, ca mai apoi sa umpleti spitalele pana la refuz, pentru ca sunteti mai destepti si nu va vaccinati. E ok, sa nu va vaccinati, sa nici nu va spalati pe maini, dar macar daca va veti infecta si nu veti putea respira, aveti decenta si nu-i chemati pe aia in halate albe care mint si vor sa va omoare (nu fiti nebuni), traiti-va ultimele clipe acasa.
Postat 08 Octombrie 2021, 15:56 de marius_ro
Fotbalistul VACINAT Christian Rriksen a facut stop cardiac.mai "teroristu-Butelie" nu mai comenta aiure ca iei BAN.
https://www.digisport.ro/special/christian-eriksen-a-fost-operat-cand-va-fi-externat-fotbalistul-care-a-suferit-un-stop-cardio-respirator-la-euro-2020-1147781.Daca esti prostutz nu mai arata la toata lumea.
Postat 08 Octombrie 2021, 15:15 de spaima_trepadusilor
Stop cardiorespirator
Nu apare din senin. Oare ce înseamnă că a murit de covid? Ce se întâmplă? Nu cumva într-un final face stop cardiorespirator????? Sunteți chiar așa de retarzi?????? Familia are numai prosti să înțelegem. Toți au ipoteze proprii, nu contează ce spune autopsia si medicul legist. Atunci de ce nu l-ați tratat într-o buda de biserica??????
Postat 08 Octombrie 2021, 13:49 de sasi
Pt Marius_ro care inca nu s-a lamurit
Am văzut că încă mai crezi în "filantropia" lui Bill Gates. Si nu erau 47.000 de copii ci 496.000 în India afectați de vaccin. Ravagii face și prin Africa și toate prin Alianța Vaccinurilor (paravanul filantropic) numită GAVI(gavi.org) fondată de el și nevastă-sa în 2000. Coincidențe toate astea? Poate pentru un om fără discernământ. https://thediplomat.com/2021/06/why-are-indians-so-angry-at-bill-gates/ - https://flux.md/stiri/externe/vaccinarea-bill-gates-lasa-paralizati-496-000-de-copii-in-india?fbclid=IwAR1bdNAp_OomVm1CoPTBRBmvGo0E2WNGjzTNGf53F8dQqiy5JSZ1nHw4C_c# - https://fort-russ.com/2020/04/bill-gates-and-the-depopulation-agenda-rfk-jr-calls-for-an-investigation/ - https://shadowproof.com/2009/10/18/bill-gates-and-the-world-banks-plan-to-eradicate-polio-in-nigeria-is-an-epic-fraud/ Iar în Australia cifra de 90% a fost lansată televizat de miniștrii din statele Victoria respectiv NSW, publică, în văzul tuturor. Ei măcar erau sinceri, sub acest aspect.
Postat 08 Octombrie 2021, 13:15 de georgemarian
Fake news
Semnatarul articolului a avut decenta de a verifica cele relatate ? Apartinatorii tanarului decedat parca au alta varianta.... dar nu se pune,acestia evident ca sunt subiectivi.Adevarul absolut il deti tortionarii imbracati in halate medicale de la ATI Oradea,DSP-urile si CNSU de pe langa Prefectura Bihor. Acestia reprezinta ORGANUL Statului, al "guvernului meu".Ordinul e ordin.Norma de fake news-uri trebuie indeplinita. Orticum,asa ca sa stiti,fiecare articol este notat,inregistrat si la timpul potrivit scos la iveala, pentru a da socoteala,legat de inducerea unor stiri false, nevertificate,pentru instaurarea unei stari de frica si panica in populatie.
Postat 08 Octombrie 2021, 10:51 de platona
@verisoara...
Era sanatos tun, nu avea nici o problema de sanatate dar a facut stop cardio la 23 de ani! E clar - sunt de vina medicii : l-au internat in 21 (nu 23 cum au "indus in eroare") si dupa 10 zile l-au lasat sa moara. L-au tinut 10 zile ca sa-l chinuie putin... De la un stop cardio sa ii fie afectati plamanii???? Mai verisoara e cam de roman ce spui tu!
Postat 08 Octombrie 2021, 09:39 de andy
Verisoara-Multumim de precizare NU a murit DE covID
citez de la Verisoara Baiatului decedat "Sunt verișoara lui, 1.NU A MURIT DE COVID!!!! 2. NU ERA SUPRAPONDERAL!!! 3. NU SUFEREA DE NICI UN FEL DE BOALĂ !!! 4. În data de 21 septembrie a fost internat nu 23!! Subteți victime ale știrilor false!! Când conspiraționiștii se simt nesiguri ei se străduiesc și mai mult să-i convingă pe ceilalți oamenii ce vor ei!!! A devenit foarte ușor, în prezent, să cădem victime ale știrilor false!!! VĂRUL MEU A MURIT DE STOP CARDIO RESPIRATOR!!!! ÎN NICIUN CAZ DE COVID!!! MINCINOȘILOR PE TOȚI CARE MOR SPUNEȚI CĂ MOR DE COVID!!! "
Postat 08 Octombrie 2021, 09:10 de spaima_trepadusilor
sa o lamurim
Sa le luam pe rand: 1. Referitor la acel Ted Talk postat de @spaima_trepadusilor, este un fapt stiut (ce-i drept nu de toata lumea), ca atunci cand scade mortalitatea infantila si creste nivelul de trai, scade natalitatea. De aia au indienii si africanii 5+ copii pe familie, pentru ca rata mortalitatii este mare si nivelul de trai (si odata cu el si de educatie) este scazut. Daca scazi rata mortalitatii infantile, lumea nu va mai simti nevoia sa faca 5 copii in speranta ca va supravietui pana la maturitate macar 1. Si ma gandesc ca nu credeti ca Gates e atat de idiot incat sa declare in fata a mii de oameni ca vrea sa omoare lumea prin vaccinare :)) 2. @georgemarian nu stiu de unde-ti iei tu zvonurile, dar prostia asta cu 90% din cei internati la ATI in Australia am mai auzit-o, dar in loc de Australia era Oradea, si erau 95% :) Probabil aveti sursa comuna cu persoana in cauza (facebook), doar ca unele informatii s-au mai schimbat intre timp. 3. Referitor la aberatia cu copiii paralizati, clar ai luat-o de pe facebook (si vezi ca ai mai pus in 0 la cifra, in fake news erau 47.000), dar ajungea sa dai un search pe google si sa-ti iei informatiile din surse de incredere. Daca dai o cautare pe google dupa "Fact Check: Conspiracy theory says Bill Gates-backed polio vaccine disabled 47,000 kids ", primul rezultat va fi la indiatoday.in, care explica de unde a inceput aceasta teorie conspirationista, si incheie prin a declara ca e falsa. Dar probabil nu te intereseaza, ai deja o idee in cap pe care oricat as incerca eu sau altcineva, nu o voi putea schimba. Eu m-as bucura daca as reusi sa te conving (pe tine si pe multi altii) sa verificati informatiile pe care le gasiti pe internet (in special pe facebook) inainte de a trage concluzii pripite si a va pune viata voastra si a celor din jurul vostru in pericol. Exista si alte canale de informare inafara de Facebook, Sosoaca si Lascu (parca asa-l cheama). Demonstrati-va ca sunteti mai inteligenti decat ei si verificati informatiile primite, de oriunde ar veni ele.
Postat 08 Octombrie 2021, 00:51 de marius_ro
@unul
Exact la asta m-am referit, doar că n-am scris-o negru pe alb: persoanele supraponderale sunt mult mai supuse riscului de deces in cazul unor afecțiuni care perturbă aparatul respirator. Greutatea corporală e o informație vitală.
Postat 07 Octombrie 2021, 23:38 de Shogun
Alo NE-VACCINATII
Vorba lu FIREA " DOAMNE AJUTA " sa muriti sa ne scapam de voi, si nu va F**A grija de vaccinati, ca si asa 3 generatii ne refacem, dupa spusele tovarasei SORIC SOSOACA
Postat 07 Octombrie 2021, 22:50 de Sandu2100
4 sau 6?
Sumarul neuronilor antivaxerilor :) Bill Gates are dreptate. Suntem prea multi. Majoritatea ocupa spațiul în mod inutil. Soluția este reducerea populației umane. Numai că nimeni nu are curajul să facă acel pas. Populația umană trebuie micșorată, insa specia ameliorata. Așa că genele proștilor ca spaima inteligentei, george-dorel ar trebui eliminate ;)
Postat 07 Octombrie 2021, 22:44 de sasi
Kass
Sunt verișoara lui, 1.NU A MURIT DE COVID!!!! 2. NU ERA SUPRAPONDERAL!!! 3. NU SUFEREA DE NICI UN FEL DE BOALĂ !!! 4. În data de 21 septembrie a fost internat nu 23!! Subteți victime ale știrilor false!! Când conspiraționiștii se simt nesiguri ei se străduiesc și mai mult să-i convingă pe ceilalți oamenii ce vor ei!!! A devenit foarte ușor, în prezent, să cădem victime ale știrilor false!!! VĂRUL MEU A MURIT DE STOP CARDIO RESPIRATOR!!!! ÎN NICIUN CAZ DE COVID!!! MINCINOȘILOR PE TOȚI CARE MOR SPUNEȚI CĂ MOR DE COVID!!!
Postat 07 Octombrie 2021, 22:24 de liarsliars21
minciuna prin omisiune
Vadca nu moare nimeni din cauza vaccinului, dar unele tari retrag vaccinuri din cauza efectelor secundare. Si vorbim de tari vacciniste nu antivacciniste.
Postat 07 Octombrie 2021, 22:19 de testtest
Pt marius_ro
Incă o dată ești pe lângă subiect. N-a scos nimeni nimic din context, videoclipul e fluid și el afirmă clar asta "pentru a reduce nivelul de CO2". Bill Gates e un psihopat dovedit de mulți psihologi prin analiza limbajului verbal, para-verbal, non-verbal și pe baza propriilor mărturii. N-are nici o urmă de geniu, alții sunt în spate și lucrează. Se știe că tatăl lui a avut legături cu guvernul american și așa s-a propulsat. Populația pământului ocupă nici măcar 1% din suprafața lui. Resurse sunt nu pentru 10 ci poate pentru 100 de miliarde stai tu liniștit, dacă cei bogați n-ar abuza. China se extinde în majoritatea țărilor, inclusiv în Africa începe să-i domine pe africani la proprietăți (mulți chinezi sunt patroni de fabrici și societăți în China și africanii lucrează pentru ei). Statul chinez are interes să ocupe tot globul ori pentru asta trebuie să se înmulțească (contrar a ce auzi tu la TV), dar astea se fac în umbră. Filantropia lui Bill Gates s-a văzut în Africa prin sterilizarea prin minciună a femeilor dar mai ales în India prin experimentele cu vaccinul de poliomielită care a lăsat în urmă 496.000 de copii invalizi în perioada 2000-2017 (informație publică pe pagina Ministerului Sănătății din India). Așa că India s-a lămurit cu Gates. Eu nu văd să moară cei nevaccinați, asta îți spune ție TV-ul, eu văd doar că cei care au trecut prin Covid și nu s-au vaccinat, nu prea au nici o treabă, din toți cunoscuții mei. Interesant este, cum în toată lumea la ATI sunt 90% vaccinați (oficial Australia și Uk, Singapore) și la noi procentul e invers. Nu ne mirăm că ai noștri tot timpul au inversat cifrele. Nu te bucura că te-ai vaccinat că ai 0 protecție de la vaccin, ceea ce te ține în viață e imunitatea naturală, dar să sperăm că vaccinul n-a bâzâit-o și pe ea. Informează-te mai mult că ești paralel cu realitatea. Lasă TV-ul și ascultă de specialiștii care judecă, raționează.
Postat 07 Octombrie 2021, 22:04 de georgemarian
La min 4 (patru) bill gates Innovating to zero! | Bill Gates
https://www.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I
Postat 07 Octombrie 2021, 21:37 de spaima_trepadusilor
@georgemarian
Bill Gates nu a spus asa ceva :)) Faptul ca au scos antivaccinistii unele declaratii din context, e cu totul altceva. El a spus ca in ritmul curent in care ne inmultim, in 10 ani (parca) vor muri foarte multi de foame deoarece o populatie de 10 miliarde de oameni trebuie si hranita :) De ce crezi ca statul Chinez limiteaza de multi ani numarul de copii la 1 pe familie? In ceea ce priveste vaccinul, a investit enorm in vaccinarea populatiei africane (in special), care mureau pe capete din cauza malariei. Si culmea, dupa cum bine observi, de covid mor cei nevaccinati, nu cei vaccinati :) Dar cum ziceam, selectia naturala nu se opreste niciodata :))
Postat 07 Octombrie 2021, 21:10 de marius_ro
Pt marius_ro
Bill Gates a spus-o cu gura lui că vrea să reducă populația lumii prin vaccin, el zicea că măcar cu 10-15%. Este înregistrare publică de 10 ani. Tu în ce realitate trăiești? N-am spus că ce se întâmplă în lume este regizat de Bill Gates. El este o rotiță într-un angrenaj mai mare.
Postat 07 Octombrie 2021, 19:26 de georgemarian
Pt Mitru
Nu fac speculații. Cunosti protocolul medicamentos pentru Covid stipulat în lege și reiterat în marte 2021 în România? Ia documentează-te ce otrăvuri conține. Nu ești deloc informat pe subiect. De ce Danemarca și Suedia au suspendat vaccinarea la tineri, că-i așa bun vaccinul? Și s-au mai suspendat vaccinuri, dor nu din cauze că sunt bune. De ce Gheorghiță și Arafat îi dau înainte la aceleași vaccinuri la tinerii români pe care alte state le suspendă? Îs mai deștepți ai noștri? Mă îndoiesc. Știi câți tineri au avut ca efecte secundare miocardita / pericardita în Europa? Când afli după aia să vorbești. Vaccinul actual nu are nici o eficiență împotriva Covid (au spus-o inclusiv cercetătorii Pfizer demascați), cel mult efecte secundare. În această bătălie cu virusul, vaccinul are 0 eficiență. Se vede în țările cele mai vaccinate (vezi Singapore cu 85% vaccinați și deja cresc alarmant cazurile la ei), vezi și la noi orașele mari vaccinate că deja sunt în carantină. Bătălia cu virusul la cei bolnavi și internați se dă în spital, unde medicația este dezastru. Tocmai că suntem sensibili la suferință și la moartea altora nu vrem să sufere suplimentar și de la vaccin. Dacă era un vaccin testat, final, de calitate era altceva, recomandam, dar acesta, niciodată.
Postat 07 Octombrie 2021, 19:23 de georgemarian
Din cei 570 fara covID cati era vacinati.Mortii vacinati ii calculeaza cineva?
Din cei 570 fara covID cati era vacinati.???
Postat 07 Octombrie 2021, 18:29 de spaima_trepadusilor
In ziua de 5.10 au murit 900 de oameni si doar 330 au avut covID
Daca se testau toti(corect) alta era situatia.
Postat 07 Octombrie 2021, 18:20 de spaima_trepadusilor
Se contrazic sondorii de la INSP cu groparii de la DSU.
Rapoartele oficiale spun clar că, de la începutul pandemiei în România până acu' o săptămână, 94,4% dintre decedații din spitalele Covid au suferit de cel puțin o comorbiditate. E oficial și bătut în cuiele acest rezultat pe coșciugul lui Arahat.
Postat 07 Octombrie 2021, 18:19 de KP
Decedatii vaccinati nu se testeaza, se testeaza doar nevaccinatii de aia e 90%
Daca s-ar testa decedatii vaccinatzi alta ar fi situatia. Exact cum e si cu cei vii, vaccinatii nu sunt tedtati or se stie ca ei se infecyeaza, transmit si pot muri de covID.
Postat 07 Octombrie 2021, 18:15 de spaima_trepadusilor
L-a ucis pr*stia, nu covidul!
Statisticile spun ca peste 90% dintre decedati erau nevaccinati. A veni si a spune ca vinovat e covidul ca X sau Y nu s-a vaccinat si nevaccinandu-se si-a sporit de noua ori sansele sa crape e aiurea!
Postat 07 Octombrie 2021, 17:33 de pinonel
Suedia si Danemarca suspenda vacinaria la persoanele tinere cu moderna
Cei care dorescsase vacineze sa mearga cat mai repede dar sa citeasca prospectul si sa cantareasca bine. https://www.agerpres.ro/mondorama/2021/10/07/coronavirus-suedia-si-danemarca-suspenda-imunizarile-cu-vaccinul-moderna-pentru-persoanele-tinere--792467
Postat 07 Octombrie 2021, 17:04 de spaima_trepadusilor
nu mai bine ne vaccinam?
Dupa atatea mii de decese, si alte multe mii de cazuri foarte grave, cand spitalele sunt pline de oameni cu covid, romanii in loc sa mearga sa se vaccineze, isi pun intrebari existentiale. "Oare sigur asa a fost?" "Sigur nu exista o conspiratie?" "Ceva nu se potriveste". Ce nu inteleg unii e ca nimeni nu-ti garanteaza ca daca ajungi in spital vei si supravietui. Si nu din cauza medicilor, nimeni nu vrea sa te omoare, din contra, depinde doar de cum reactioneaza organismul fiecaruia la tratament si la inflamatia produsa de virus. De aceea unii fac forme usoare sau asimptomatice iar altii fac forme grave. Cea mai buna solutie de a evita internarea sau chiar moartea este vaccinarea, dar cum noua romanilor ne place mai mult scandalul decat stiinta, mai bine ascultam de Sosoaca, o elita in lumea stiintei si a medicinei, decat de oricine altcineva care recomanda vaccinarea. E trist sa auzi ca tineri mor, ei chiar nu au nici o vina, dar cei peste 30 de ani care ajung cu forme foarte grave sau chiar sa moara de COVID nu au nici o scuza. Au avut oportunitatea timp de 6 luni sa se vaccineze, dar n-au facut-o, crezand in conspiratii si ascultand religios de Sosoaca. Dar selectia naturala se manifesta in multe feluri ;) Am ajuns pe ultimele locuri din lume la procentul de vaccinati, si pe primele locuri la numarul de infectari la milionul de locuitori. Pentru ca noi ne consideram desteptii lumii, noi stim mai bine decat tot restul planetei si nu vrem sa ne vaccinam, ca vrea Gates sa ne omoare si "nu stim ce contine vaccinul".
Postat 07 Octombrie 2021, 16:58 de marius_ro
@spaimaadevarului
"În ultimele 24 de ore, un tânăr de 16 ani a pierdut lupta cu boala COVID-19, conform raportărilor Grupului de Comunicare Strategică. Este vorba despre un adolescent din judeţul Dolj, vaccinat, dar cu alte probleme de sănătate. Citeste mai mult: adev.ro/r0lpqf" Da toata informatia daca exista.
Postat 07 Octombrie 2021, 16:53 de andy
tanar de 16 ani vacinat a murit de covID
Toamna se numara bobocii.Sa vedem care e numarul total de morti? https://adevarul.ro/news/societate/un-tanar-16-ani-murit-covid-19-ultimele-24-ore-1_615ec8485163ec427117d290/index.html
Postat 07 Octombrie 2021, 16:41 de spaima_trepadusilor
@georgemarian
E foarte usor sa faci speculatii, mai ales cand sistemul sanitar romanesc n-a fost niciodata as in comunicare, cu atat mai putin acum. Ai idee in ce hal trebuie sa fii sa ajungi la ATI (care ii mai zice in mod ronat, dar nu degeaba, reanimare)? Iar cand ajungi la ATI, sectie care are ca principal scop sa te tina in viata, ai idee care sunt sansele sa-ti revii? Ca sa fac si eu o speculatie ca si tine, poate baiatul asta era printre aia 10 oameni care iti urmeaza sfaturile, si te fac pe tine fericit. Mna, sa fii fericit mai georgemarian! Dumnezeu sa-l ierte pe baiatul asta, si sa se odihneasca in pace!
Postat 07 Octombrie 2021, 15:15 de mitru
Ceva nu potrivește
Ceva nu potrivește în informațiile pe care le primim: 1) Când a ajuns la spital mai funcționau doar 10% din plămâni (asta ni se spune). Cum de mai trăia când a ajuns la spital? 2) Dacă îi funcționa doar 10% din plămâni cum de a mai trăit încă 2 săptămâni, din 23 septembrie? 3) Dacă totuși a ajuns în spital în 23 septembrie, pe picioarele lui / ambulanță și a ajuns pe mâna medicilor, pe mâna medicației care a fost folosit tratamentul folosit dacă nu doar că a avut eficiență scăzută ci a dus la moartea pacientului? Desigur întrebarea asta trebuie pusă în toate ATI-urile / spitalele, deoarece moare lumea pe capete, chiar în unitățile care ar trebui să-i salveze. 4) Dacă a trăit 2 săptămâni cu 10% plămâni funcționali, fapt imposibil, înseamnă că procentul de funcționare al plămânilor era mult mai mare lucru ce ridică iarăși problema medicației și arată că se minte cu informațiile. 5) De unde se știe că pneumonia a fost exclusiv virală și nu s-a putut suprapune cu o pneumonie bacteriană, care nu a fost tratată corespunzător? 6) Boala cronică a pacientului era sistemul sanitar, asta s-a omis în comunicare.
Postat 07 Octombrie 2021, 14:53 de georgemarian
@shogheten
Poate ar fi util sa fie inregistrat si numarul la pantofi ... Sau poate IQ-ul ...
Postat 07 Octombrie 2021, 14:50 de oradea_mea_si_a_ta
@Shogun
Daca era supraponderal, inseamna ca avea comorbiditate.
Postat 07 Octombrie 2021, 14:34 de unul
Ar fi utile mai multe informații
O informație esențială lipsește: greutatea persoanei de 23 de ani decedată fără să fi avut comorbidități.
Postat 07 Octombrie 2021, 14:12 de Shogun
Statul.acasa
OK. Nu vrei să porți masca. OK. Nu vrei sa te vaccinezi. Bine. Dar când vezi că nu ești bine, macar sa-ți urmărești saturația de oxigen! Da, sunt mulți medici, asistenți care nu au ce căuta în sistem. Insa și foarte mulți, inclusiv tineri, dedicați, care vor sa salveze vieți! Cum am încredere în mecanicul auto, incercati sa aveți și voi încredere în medici.
Postat 07 Octombrie 2021, 13:33 de sasi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON