URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 August 2011, 12:22

Legea pumnului: Cei doi judoka anchetaţi la Oradea pentru tentativă de omor sunt poliţişti!

Legea pumnului: Cei doi judoka anchetaţi la Oradea pentru tentativă de omor sunt poliţişti! DAVID ŞI GOLIAT. Arestat pentru că l-a snopit pe juristul Adrian Popa (medalion) atât de conştiincios încât victima a rămas semiparalizată, Daniel Brata (foto) riscă să stea după gratii până la 12 ani şi jumătate, pentru tentativă de omor. Asta dacă nu cumva avocaţii vor reuşi să schimbe încadrarea faptei sale cu una mai uşoară, de vătămare corporală gravă, pentru care pedeapsa e mult mai scurtă, de maxim 7 ani
Legea pumnului: Cei doi judoka anchetaţi la Oradea pentru tentativă de omor sunt poliţişti! PLEDOARIE PENTRU VIRTUTE. Cu fix o lună înainte să-şi dea victima cu capul de pământ în faţa Clubului Escape, Daniel Brata (în foto, încătuşat, ferit de ochii presei) declara într-un interviu: "Judo-ul nu te învaţă să te baţi, ci să ocoleşti disputele. E un sport disciplinat, nu al răzbunării sau al bătăilor aiurea. Eu prefer să rezolv disputele cu vorba, nu cu bătaia". Păcat că nu şi-a amintit principiile şi în noaptea de 13 iulie, când a nenorocit două destine: pe-al victimei şi pe-al său...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Minte sănătoasă în corp sănătos. Nici doi bani n-au dat pe vechiul dicton Daniel Brata şi Valentin Radu, judokanii puşi sub acuzare săptămâna trecută pentru tentativă de omor, în urma unei agresiuni săvârşite în faţa Clubului Escape la mijlocul lunii iulie. În cazul lor s-a dovedit mult mai potrivit refrenul manelist "pumnii mei minte nu are".

Multiplu medaliaţi şi consideraţi viitoare vedete ale judoului românesc, Brata şi Radu riscă să înfunde puşcăria pentru că, ameţiţi de alcool, excitaţi de posibilitatea unei aventuri cu nişte fete agăţate în club şi convinşi că au fost jigniţi în bărbăţia lor de un "nimeni" care a îndrăznit să intre în vorbă cu tinerele, şi-au bătut victima până la leşin. BIHOREANUL a aflat cum s-a petrecut scandalul şi vă prezintă variantele celor implicaţi în cel mai violent scandal izbucnit anul acesta în cluburile orădene.

"Recuperare" cu alcool

05 Adrian Popa.jpgMarţi, 12 iulie, Adrian Popa (foto), consilier juridic la o firmă din Oradea, a ieşit împreună cu doi prieteni în Clubul Escape. La una din mesele alăturate se afla un alt grup, despre care mai târziu avea să afle că erau judoka din lotul olimpic al României, aflat la Oradea în cantonament. Printre ei, şi Daniel Brata şi Valentin Radu, ieşiţi să se distreze după o zi de antrenamente, cu câte un pahar de băutură.

Daniel Brata, 27 de ani, din Baia Mare, este unul din cei mai valoroşi judoka români ai momentului, multiplu campion naţional, dublu medaliat cu bronz la Campionatele Europene şi la Cupa Mondială de anul acesta, având în palmares numeroase alte medalii obţinute la diverse competiţii internaţionale. Colegul său, Valentin Radu, din Tulcea, este la rându-i campion naţional şi membru al lotului olimpic, fiind legitimat, la fel ca Brata, la Clubul Sportiv Dinamo Braşov, unde ambii sunt încadraţi ca agenţi de Poliţie.

La un moment dat, cei doi sportivi au intrat în vorbă cu două tinere de 20-22 de ani, pe care le-au convins să se aşeze la masa lor, oferindu-le o "trataţie".

Victimă colaterală

Incidentul pe care Adrian Popa nu-l va uita tot restul vieţii s-a petrecut după câteva ore, când, spune el, unul din prietenii săi a schimbat câteva vorbe cu una din fetele care petreceau cu sportivii şi pe care o cunoştea. "În acel moment, Brata s-a enervat şi i-a vorbit urât. L-a înjurat şi se vedea că avea chef de harţă", avea să povestească Popa.

După încă o vreme, la ieşirea din club, a văzut că, dintr-o dată, sportivul l-a lovit pe amicul său, aşa că a încercat să intervină. "L-am rugat să-l lase în pace, că noi nu vrem scandal, dar n-am avut cu cine vorbi. Din senin mi-a dat şi mie câţiva pumni în faţă şi am căzut, după care m-au lovit în continuare, cu pumnii şi picioarele, până am leşinat. Când m-am trezit, eram singur pe stradă. Am reuşit să mă ridic, am luat un taxi şi m-am dus acasă", a spus Adrian Popa.

Dimineaţa, însă, tânărul a început să se simtă tot mai rău, motiv pentru care s-a dus la doctor. "Atunci am aflat că Adi are craniul fracturat în trei locuri, una din fracturi fiind înfundată, bucăţi de oase apăsându-i pe creier. Doctorii l-au internat imediat în spital şi l-au operat", arată tatăl juristului, Niculae Popa.

Complicaţii

Înainte de operaţie, medicii au asigurat familia că intervenţia avea să fie relativ uşoară. Nici nu a durat mult, cam o oră. Dar, după trezire, Adrian nu a mai putut vorbi şi nici să-şi mai mişte partea dreaptă a corpului.

"Am fost trimişi imediat la Timişoara, unde există aparatură mai performantă. Acolo am aflat că în urma loviturii Adrian s-a ales cu un hematom intracranian care i-a provocat leziuni cerebrale şi hemipareză. A fost operat din nou, pentru a i se extirpa hematomul, şi pe porţiunea unde a suferit fractura, rămasă descoperită după extragerea bucăţilor de oase sparte, i-a fost pusă o placă de titan", spune Niculae Popa.

Târg eşuat

În perioada cât a fost internat la Timişoara, Adrian a fost sunat de Brata care, spune tatăl, i-a oferit 15.000 de euro pentru a nu-l reclama la Poliţie. "N-am acceptat propunerea. De fapt, nici nu ne puteam gândi decât la sănătatea fiului meu. Eu m-am luptat pentru viaţa lui, nu am avut timp să fac reclamaţii. Abia când l-au externat am apelat la un avocat şi ne-am dus la Poliţie", spune bărbatul.

Potrivit medicilor, tânărul are nevoie de cel puţin 80 de zile de îngrijiri, fiindcă leziunile "i-au pus viaţa în primejdie" şi au dus la "instalarea unei infirmităţi permanente". Tot potrivit doctorilor, salvarea vieţii lui s-a datorat doar "tratamentului prompt şi corect instituit". Altfel spus, dacă victima nu se prezenta la urgenţă nici a doua zi după agresiune, putea chiar să-şi piardă viaţa...

Numărătoare de pumni

Luni, 8 august, după ce au înregistrat plângerea lui Adrian Popa, procurorii de la Parchetul Bihor au deschis un dosar penal pe numele lui Daniel Brata şi al lui Valentin Radu, pentru tentativă de omor calificat. O zi mai târziu Brata a fost chemat la audieri. Doar el, deoarece Radu se afla la o competiţie în China.

Sportivul a recunoscut că l-a agresat pe Adrian, dar avea să dea declaraţii contradictorii. Iniţial, în faţa procurorilor a spus că l-a lovit cu pumnul de două ori când tânărul era în picioare şi încă o dată când acesta a căzut. Ulterior, în faţa judecătorilor care trebuiau să decidă arestarea sa preventivă, a susţinut că l-a lovit o singură dată, restul loviturilor fiind date de Radu, căruia el, Brata, chiar i-ar fi atras atenţia să-l lase în pace. În plus, Brata a declarat că el l-a urcat în taxi pe Popa, pentru ca acesta să ajungă la spital, deşi victima spusese că după ce s-a trezit din leşin şi-a găsit singur o maşină cu care a ajuns acasă.

Cu ochii-n soare

BIHOREANUL a aflat şi alte amănunte, care arată că cei doi judoka s-au răzbunat pe Adrian Popa pentru că ar fi fost păcăliţi de fetele pe care le-au agăţat în club. Tinerele au stat câteva ore împreună cu sportivii, însă după un timp nu le-a mai convenit că aceştia băuseră peste măsură, aşa că la un moment dat au încercat să le tragă clapa, plecând din local fără ştirea lor. "La anchetă, fetele au spus că şi-au lăsat poşetele la masă şi s-au ridicat sub pretextul că merg la toaletă, după care au ieşit din club şi au oprit un taxi. Una din ele s-a întors după poşete, moment în care Brata şi Radu s-au luat după ea şi au încercat să urce şi ei în maşină", afirmă o sursă judiciară.

Potrivit celor relatate de tinere, prietenul lui Adrian Popa le-a cerut judokanilor să coboare din taxi, ceea ce l-a enervat pe Brata. Sportivul a ieşit din maşină şi s-a îndreptat spre tânăr cu pumnul, moment în care a intervenit Popa să aplaneze conflictul. Iar Brata şi-a motivat ieşirea prin faptul că Popa i s-a părut "că se apropie ameninţător", motiv pentru care nu a mai aşteptat că acesta să spună ceva, ci i-a "tras doi pumni, iar când a căzut l-am mai lovit o dată".

La incident au asistat încă doi judokani, care nu au intervenit în niciun fel şi nici nu au sunat la 112 pentru a chema o ambulanţă. Nici prietenii lui Popa nu au anunţat incidentul, căci au fugit. Tuturor le-a fost, probabil, frică de consecinţe...

Le-a cerut tăcerea

BIHOREANUL a aflat că a doua zi după incident, Brata a sunat-o pe una din fete, cu care schimbase numerele de telefon, şi i-a cerut să păstreze tăcerea asupra celor întâmplate. Aşa se şi face că tânăra a declarat procurorilor că nu ştie nimic despre bătaie. Versiunea i-a fost contrazisă, însă, chiar de unul dintre ceilalţi sportivi, Cristian Bobârlău, care a declarat că tinerele au plecat după ce Brata şi-a lovit victima.

Din cauza declaraţiilor contradictorii, a suspiciunilor că Brata ar fi încercat să obţină tăcerea martorilor, dar şi că fetele ar fi minţit la audieri, procurorii îi vor reaudia săptămâna aceasta pe toţi cei implicaţi. Este posibil să extindă cercetările asupra fetelor sub acuzaţia de mărturie mincinoasă, respectiv pentru instigare la mărturie mincinoasă în cazul lui Brata. Totodată, anchetatorii aşteaptă întoarcerea lui Valentin Radu din China, pentru a-l audia.

Bătălie pe Codul Penal

05 Dorin Caba.jpgCert este că Brata a fost arestat pentru 20 de zile, de Tribunalul Bihor, recursul avocaţilor săi, Gelu Luţai şi Dorin Caba, fiind respins vineri de Curtea de Apel. Apărătorii contestă acuzaţiile, considerând exagerată încadrarea faptelor ca "tentativă de omor calificat", infracţiune pentru care judokanii riscă jumătate din pedeapsa prevăzută pentru omor (şi care este între 15-25 ani). "Aici e vorba de o vătămare corporală, gravă, într-adevăr, dar nicidecum de tentativă de omor. Nu a vrut nimeni să se întâmple ce s-a întâmplat", a susţinut Caba (foto), încercând să obţină încadrarea clientului său la o infracţiune pentru care pedeapsa e mult mai mică, de la 2 la 7 ani.

Tot pentru a-şi pune clientul într-o lumină favorabilă, avocatul a susţinut că în prima fază Brata a încercat să ajungă la o înţelegere cu Popa, dar suma cerută de familia acestuia, 50.000 de euro, a fost prea mare. "Clienţii mei sunt încadraţi ca agenţi de Poliţie şi au un venit lunar de 1.300 lei. Nu are de unde să plătească", a spus avocatul.

Preţul libertăţii

Răzvan Doseanu, reprezentantul familiei Popa, afirmă însă că suma de 50.000 euro a fost avansată la o întâlnire iniţiată chiar de Brata, care astfel a încercat să evite procesul penal. "O împăcare putea fi doar o circumstanţă atenuantă pentru agresor, căci aici nu vorbim de o infracţiune care se acoperă la împăcarea părţilor, ci una care obligatoriu ajunge la judecată", susţine Doseanu.

Cât priveşte suma, avocatul o consideră justificată, având în vedere faptul că Popa va avea tot restul vieţii probleme de sănătate. "Oricum, nicio sumă nu va putea repara prejudiciul cauzat, ci eventual doar să compenseze costurile operaţiilor de până acum şi costurile tratamentelor care vor urma", spune Doseanu.

"Cheltuielile de spitalizare făcute până acum depăşesc 10.000 de euro. Adrian va avea nevoie de tratament îndelungat, de fizioterapie şi de logoped, căci abia umblă şi trebuie să înveţe din nou să vorbească. Tot viitorul i-a fost distrus", spune şi tatăl băiatului, Niculae Popa. Totul dintr-un pumn sau doi, nici nu mai contează câţi, scăpaţi la beţie de doi gealaţi unuia care nu era nici pe jumătate cât ei...


REACŢIE RAPIDĂ
Excluşi din lot, suspendaţi din sport

05 Emil Morar.jpgPrima sancţiune aplicată celor doi judoka şi oficialilor care răspundeau de ei în cantonamentul de la Oradea a fost decisă de conducerea Federaţiei Române de Judo. Chiar a doua zi după reţinerea lui Brata, Comitetul Director al FRJ a dispus excluderea sa din lotul olimpic, a lui Valentin Radu din lotul naţional de seniori, şi totodată suspendarea celor doi din activitatea sportivă, pe termen neprecizat.

La fel de drastic a fost pedepsit psihologul Nelu Pop, care a fost exclus din lotul olimpic, în timp ce antrenorul principal, orădeanul Emil Morar (foto), a primit un avertisment scris. Răspunderile celor doi erau legate de comportamentul şi conduita sportivilor pe perioada cantonamentului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
21 Comentarii
TE DAI MIEL ?
De ce te dai mielusel nevinovat mai POPA ? TU NU ESTI DE VINA CU NIMIC NU ? MAI JEGULE BINE CA AI LUAT ko.Asa sa se invete minte toti care se cred ca cine sunt ei ? Si inca ceva sportivi sau nu aia doi poate au exagerat putin dar stiti proverbu DECAT SA PLANGA MAMA mai bine plange masa la o adica si mai ales ca are o 100 kg POPA dovedeste faptul ca nu tine smecheria totdeauna.daca erai baiat bun ce cauti in club la ore indecente ?
Postat 17 Octombrie 2012, 17:43 de nasul
am kimono, deci: sunt shmeker
eu il cunosc pe adi popa e un bun prieten de-al meu, da e adevarat e un tip de vreo 120 de kile, nu e slabut deloc, adica nu era ca in stadiul actual nu e bun de nimic. Dumnezeu e mare si bun si-l va ajuta sa-si revina si va fi ca inainte, am iesit cu el de sute de ori in oras sau pe la chefuri dar pot sa spun cu mana pe inima ca nu l-am vazut niciodata sa se ia la harta cu nimeni pt nimic, asa ca ce-i care nu-l cunosc sa taca din gura si sa intre in grota de unde au iesit, apropo nu stiam ca in epoca de piatra a ajuns internetul, bai!!! astia care sunteti sportivi sau va numiti asa, credeti ca daca aveti pumnul si capul tare toata lumea tre sa stea smerita in fata voastra? Oricum justitia ca de obicei ii v-a lasa pe strada pe salbaticii aia doi, cazul se va musamaliza ca doar are vizer influenta si ei sunt "mandria tarii" si tre sa participe la concursuri internationale, sa ne reprezinte cu onoare si cinste, halal reprezentati, decat asa mai bine fara!!! Dar oare cu amaratul ala care a ramas ca un copil mic ce sa va intampla?
Postat 26 August 2011, 01:07 de cel mai tare mester
asa le trebuie celor care vor sa aiba grija de viata altora
nu aveti dreptul sa luati altuia instinctul de aparare, nu exista vinovat si nevinovat exista destin.Asa le a fost sa fie!
Postat 22 August 2011, 09:35 de ciudat de trist
.....
NICU ........MULTA SANATATE!!!!!
Postat 20 August 2011, 21:25 de VECINA
mereu ati ascuns faptele sportivilor
privind desfru , adi popa a gresit fata trebuia sa faca plangere penala pentru scechestru , nu va bagati pentru nici o femeie ea stie mai bine sa se apere daca nu sa si suporte slabiciunile, acum inteleg de ce barbatii condamna femeia egaland o cu o Cuxva , acum inteleg de ce se practica orgiile pentru un pahar cu suc sau alcool, ajungeti sa va vindeti sau sa va aparati de hartuire sexuala.
Postat 20 August 2011, 19:48 de da sigurr
Erată
Stimați contemporani, Poziția dvs. față de acest subiect este îngrijorătoare și reflectă status quo-ul societății noastre. E nevoie de asemenea incidente ? De unde se naște nevoia de a te etala prin găinării.. mai rău prin violență ? Nu vă dați seama că prin acțiunile și inacțiunile de acest gen contribuiți la inevoluția speciei ?! Bravura animalică a ajuns definitorie pentru generația aceasta. Sânt de-un leat cu voi, cunoscându-l bine pe Adi Popa și urmărind în paralel evoluția sportivilor. Nu judec în baza unui articol - atunci ce rol mai are instanța ?? De ce scrieți mizerii ? Un om suferă - Acest incident trebuia EVITAT. Sper ca cei ce iau la cunoștință acest eveniment să nu fie inspirați doar de părtinire sau răzbunare ci de compasiune și echilibru moral. Dacă credeți într-o ființă supremă rugați-vă pentru sănătatea lui Adi - mai ales cei ce tindeți a ii susține pe cei doi sportivi (campioni) naționali. Vinovăția trebuie probată pe când starea gravă a sănătății lui Adi este o certitudine. PS: Denigrarea se naște din nevoia celui inferior de a își crea o iluzie a superiorității. Să se facă dreptate !
Postat 20 August 2011, 10:34 de M. P.
Au prins gunoaiele grai ?!
Vad aici cateva postari ale unor sustinatori de-ai ,,sportivilor'', dupa vocabular si gramatica (adica dupa lipsa lor !) tot militisti ! Mai baieti, nimic nu va opreste sa va spovediti, precis ca ati batut si voi o gramada de ,,fraieri'' ! Si voi, 4/5, precis ca ati martelat vreun fraier ce a intarziat prin oras ! Gunoaielor, trebuie oamenii sa-si cumpere automate, sa se apere de ,,protectia'' voastra !
Postat 18 August 2011, 17:02 de unu
POPA E DE VINA
toata lumea stie ca popa adrian e de vina , si el a cautat scadalul , il bate Dumnezeu daca ii trimite pe astia la inchisoare, oricum nu scapi popa mare om de 100 kg ai crezut ca faci u legea. E pacat sa intre Brata pe nedrept.Brata noi te sustinem
Postat 18 August 2011, 10:09 de rad
nesimtire nu gluma
Presa...mass-media...sunteti sub orice critica de ordinari,de scrupule,si mai ales cuprinsi de o dorinta arzatoare de a vedea,a auzi si a mediatiza scandal...rusine sa va fie pentru ceea ce scrieti,si ceea ce prezentati lumii.Nu aveti nici un drept sa atribuiti asemenea caracteristici unor oameni.Elena Marinescu,pot spune cu mana pe inima ca esti cea mai mare scarba,si cea mai nesimtita scriitoare.Vei da socoteala candva,pentru modul in care mediatizezi lucrurile !
Postat 18 August 2011, 09:55 de Tudor
asa ma
o merita popa,un gunoi ordinar
Postat 18 August 2011, 09:30 de io
care va plati:))
daca stati cu taratele va manaca porcii asa va trebuie ! TOTII acre fac ce face Brata sa platesca pentru slabiciuni demen de porcii nu de sportivi.ASA FRAIER mai rar gasesty!
Postat 18 August 2011, 09:21 de da sa vad fraierul
Ce-mi placeeee !
Acum pot sa dea cu cascheta de pamant si sa joace fotbal cu ea ! Ca atat valoreaza ! Si cascheta si pulitia !
Postat 18 August 2011, 08:21 de ionel
aa
sa ma pis pe popa ala.bine a facut ca ia dat ko si cautat ei sau legat de brata numai minciuni scrie ziarul asta.acm se da popa ala impuscat dar sia meritato asa ca sa suporte consecintele
Postat 17 August 2011, 23:54 de aa
la urma urmei nici unul nu e usa de biserica
nici unul nu merita un dram de omenie sa mergeti in club sa profiati de fete demonstreaza ce caracter slab aveti ala nu i om care se gandeste sa faca rau ltui om indiferent din ce motiv, voi chiar nu aveti capacitate sa aveti o FEMEIE? chiar ati luat o razana de tot la ce foloseste acest desfrau la femeile altora te uiti ca la mama FARA GLUMA indiferent ca sunt sau nu insotite, sunteti penibili.IMPUSCATI si ucisi meritati , nu mila nu pumn in cap , o sa purtam arme la noi, sa acostati fete de 20 de ani!!! sa o ia naibi de viata atunci cate violuri au loc zilnic nedeclarate? impuscati fara mila, beregata rupta.
Postat 17 August 2011, 18:47 de du te!
haha
adevarul e ca adrian popa, este un cautator de scandaluri, nu este prima oara cand isi incoarda muschii, si nu este vre-un mielusel, are si el cam 100-105 kg. sscandalul a pornit de la adrian popa si de la prietenul lui care au incercat sa nu le lase pe fete sa plece cu judakanii, iau provicat si chiar iau injurat. normal ca dintr-un pumn a lui brata care e sportiv de performanta popa a amutit, dar ce era sa faca sa stea si sa isi ia palme de la ei.
Postat 17 August 2011, 16:41 de cri
asa se agata oitele cu o \
super daca mai sunt tinere agresate sau amenintate de \"judokani\" cu pantaloni in vine acum e momentul, ardeti daca v au ars :))) sincer in gura sa le dati la totii balosii astia au boli venerice daca ii manaca rau :))))))), o femeie sa nu accepte un act sexual fara viza medical, NU E OBLIGATA sa intretina relatii sexuale pentru ca ii plateste masa , milioane sa i bage in cont si nu e obligata , IN GURITAAA dati le.
Postat 17 August 2011, 13:46 de ha, ha, ha
asa se agata oitele cu o \
super daca mai sunt tinere agresate sau amenintate de "judokani" cu pantaloni in vine acum e momentul, ardeti daca v au ars :))) sincer in gura sa le dati la totii balosii astia au boli venirice daca ii manaca rau, o femei sa nu accepte un act sexual fara viza medica, NU E OBLIGATA sa intrtina relatii sexuale pentru ca ii plateste, milioane sa i bage in cont si nu e obligata , IN GURITAAA dati le.
Postat 17 August 2011, 13:44 de ha, ha, ha
asa se agata oitele cu o "tratatie"
neam de curvete sunt politisti , unii au impresia ca daca platesc au si prins pasarea in colivie 20-22 de anii, asta e viitorul astia sunt barbatii in ROmania neam de curvete si ironie in sectorul bugetar:)) si mai spuneti ca nu exista prostitutie:))) te duci in club sa bei si pe urma la tavalea pe rand azi cu unul maine cu altul, si urmatoarele pe rol .
Postat 17 August 2011, 13:39 de ha, ha, ha
la puscarie cu ei!
la puscarie cu amandoi judoka pentru ce au facut plus mai aveau grade de subofiteri alti fac academii de politie scoli,etc si astia doi????!
Postat 17 August 2011, 13:30 de Colonel Sarbu
?!
Incep sa cred ca principala conditie ca sa fii sportiv de lot este sa fii idiot ! Aceeasi conditie este principala cerinta si la incadrarea in politie ! Si cand cele doua se regasesc in acelasi personaj, uite ce iese : o bruta, fara minte dar cu pumnii tari ! Cat trebuie sa fii de cretin ca sa te poata ,,fenta'' doua stoarfe ?! Cat de cretin trebuie sa fii sa te razbuni apoi pe un om nevinovat ?! Si in asemenea hal ?!
Postat 17 August 2011, 13:22 de fane
Uiote ce spun sefii politistilor ! Ce sa ne mai miram....
Şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu POPA: "Dacă Poliţia era firmă privată, dădea faliment" Ministrul de interne, Traian IGAS: Peste 30% din angajările în Poliție s-au făcut „pe relații” Seful Politiei Romane, chestorul Liviu POPA: ,,Avem destui beţivi, nenorociţi, care nu au fost daţi afară, ci doar sancţionaţi pentru diverse abateri’’
Postat 17 August 2011, 12:58 de .
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON