URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Ianuarie 2011, 16:36

Gemenele Dadi şi Lali, trimise acasă dintr-o vacanţă de lux pentru că erau "mizerabile"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Potrivit tabloidului Cancan, surorile Florincuţa, lansate ca "Surorile Dinamite" în celebrul serial "Recidivistele" al revistei Ciao! care le urmăreşte pe tinerele care frecventează cluburile bucureştene în căutare de milionari, l-au dus la exasperare pe Michael Richard, care plătea bani grei pentru a le face poftele. Cunoscut pentru vacanţele de lux pe care le organizează şi în care îşi ia o gaşcă de fete cu el, Richard a plecat în acest an în Thailanda, printre fetele care îl însoţeau numărându-se şi surorile "Dinamită".

Numai că vacanţa s-a încheiat pentru Lali şi Dadi după doar patru zile, fetele fiind trimise acasă de milionar pentru că se credeau "mari doamne".

"Le-am cazat într-o vilă de lux, cu servitori, cu tot ce trebuie, însă aveau aere de mari doamne, nu-şi mai vedeau de lungul nasului. Nu făceau nimic toată ziua, ajunseseră să se poarte urât cu toată lumea, parcă ele erau prinţese şi restul sclavi. Strâmbau din nas la mâncare, lăsau scrumiere pline în toată vila, pahare murdare, făceau haos. Ajunsesem să strâng mizeria lăsată de ele, pentru că eu am bun simţ", a declarat Michael Richard.

Milionarul a mai spus că picătura care a umplut paharul a fost faptul că orădencele l-au înjurat. "Le-am spus să-şi facă bagajele şi să plece. Să se ducă unde vor, nu mai vreau să am nimic de-a face cu ele. Prietenia noastră a luat sfârşit".

Contactată de tabloid, Dadi, care se afla pe un aeroport din Thailanda unde aştepta să se îmbarce spre România, nu părea deranjată de supărarea milionarului. "Este problema lui dacă s-a supărat. Eu şi sora mea nu am greşit cu nimic. Din punctul meu de vedere, nu a fost niciun incident. Nu i-au convenit unele lucruri, nu ştiu ce, dar este problema lui. Am plecat de acolo pentru că am vrut. Dacă voiam să mai stau, nu era nicio problemă", a declarat Andrada Florincuţa.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
gretosi
ioi ce gretosi sintet toti cum putes sa faceti asia ceva? credet ca tote vietele sin usuare care nu san avoastre nu va uitat la alte viata numa la cielalti voi santet perfec atia vria voi sa santeti ca iele frumoase si destepte iel or invatat mul timp sa ajunge aici la alci tata si mama io platit tot iel ani si ani invatad .Asi vria sa va vad pe voi ce buni santeti nu le ajungeti nici la dcejetu mic de la picur sint frumoase destepte si niste domnisuare foarte elegante Santet Super Fetelor de la kasi :)
Postat 20 Aprilie 2011, 22:23 de lalalalalalalalal
ce fenomen interesant social
Nu făceau nimic toată ziua, ajunseseră să se poarte urât cu toată lumea, parcă ele erau prinţese şi restul sclavi. ... ce comportament e asta? astea sunt fete educate? astea sunt fericite ca nu pot face fericita nici macar pe mama lor, o trateaza oare cum? sau cine stie au alte slugi in romania, dati le o matura i o lopata sa si curete parful din urma.
Postat 25 Ianuarie 2011, 16:44 de ha, ha, ha
fa bine si dispari din panorama
nu cred ca aceste fete sunt usi de biserica dar ce cred este ca aceste parerii vin din faptul ca DISCRIMINATI oamneii creend paturi superioare , cine sunt aceste fete? pentru mine acelasi fete care muncesc in fabrica, sau in gradinite ca aport social, deci fetelor spor la munca sa aveti! ca in rest totii suntem EGALI. CU exceptia infractorilor care au o pedeapsa de ispasit daca se dovedeste ca se PROSTITUEAZA e treaba lor sa si platesca pedeapsa.
Postat 25 Ianuarie 2011, 16:38 de !OVIDIU
bravo!!!
Oamenii care depun atata energie sa puna pe hartie cuvinte urate de acest gen sunt demni de tot dispretul Ei nu inteleg nimic si nu vor intelege niciodata nimic din vata. Stiu doar sa faca si sa spuna rau, dar ei nu stiu ca astfel se definesc exact pe ei: mici, ieftini si lipsiti total de orice inteligenta emotionala! Oameni care tac si mocnesc in ei rautate.. si cand pot sa se ascunda intr-un comentariu din revsta in care nu-si arata fata sau numele adevarat isi dau adevarata otrava din ei. Oamenii care fac aceste comentarii oricare ar fi subiectul sunt acei oameni care nu au un cuvant de spus in viata reala, care trec neobservati s de obicei au vieti triste si lipsite de sens! Eu le cunosc foarte bine pe aceste fete, nu este prima data cand au trecut prin asta. Vreti sa stiti ceva? NU LE PASA! Sunt fericite si au o viata minunata! Voi ramaneti cu ura si scrisul!
Postat 19 Ianuarie 2011, 18:56 de OVIDIU
niste tevi...
oare parintilor nu le e scarba ca au dejectat asemenea scursori pe piata...???
Postat 15 Ianuarie 2011, 08:45 de satana
Cine-s şi astea?
Foarte interesant articol, Bihoreanul! Da' cine mai sunt şi astea...niste târfe şi-atât. De ce nu scrieţi şi despre curvele de pe centură, ar fi un subiect interesant...
Postat 15 Ianuarie 2011, 07:51 de azeroth
sssssss
Laly si Dady, nu ii bagati in seama, fiecare are dreptul sa faca tot ceea ce doreste cu viata lor, nu sunteti primele nici ultimele, dar frustrarile oamenilor sunt nenumarate, si in spatele anonimatului se pot refula.
Postat 14 Ianuarie 2011, 15:24 de NO COMMENT
penale
:))) din cazua alcoolului li se trage depresia si lenevia de tigari ce sa mai spun , dar cati nu sunt ca ele :))) bravooo
Postat 14 Ianuarie 2011, 14:45 de anca
Laly si Dady??:))))
pacat ca nu vede toata lumea ce pareri au astea :))) mama ce penale...dar nu e nici-o problema cu asta...curve sunt multe...dar problema e ca nu se simt :))) is niste nesimtite ordinare....care inca se mai mandresc acuma cu scandalul asta...si normal ca e numai vina lui "D-lui Richard milionarurului fara menajera" !!!!! ... cica:))) /mor de ras/ "Nu stiu la ce se astepta...dar se pare ca nu i-a prea iesit din moment ce a facut atata efort"...."..vulpea cand nu ajunge la struguri...bravo D-le Richards, ai demonstrat adevarata ta fata"!!!! ....problema e ca nu mai au "doamnele" cu cine sa se mai fute:))) nu-i o noutate nici asta:)) dar macar sa recunoasca odata in viata:P "si asta doar pentru frustrarile unui barbat de 40 de ani!!! ".... vacantele astea... si minuni pe gratis nimeni nu primeste !!! macar sa va futeti cu "batranul de 40 de ani....ordinarelor...ca si de la D-ul Mudura cum "ati primit" silicone...si multe multe...si @ intre picioarele alea ..... Toata lumea le vorbeste...le stie "meseria" sunt niste zdrente care le lingusesc dar lingusitori se gasesc peste tot.....va urez "dinamitelor" sa va futeti in continuare cu toti...poate mai luati si o boala cum au si "goooood girls" HIV:)))
Postat 14 Ianuarie 2011, 13:23 de OMG
jeg
zdrentele societatii, fraiere de lux....se cred ele destepte si frumoase....niste hoate profitoare proaste; sper ca odata sa li se termine cu binele la JEGOASE! nu merita niciun * !!!! hai mars de-aici tarfelor!!!
Postat 14 Ianuarie 2011, 09:39 de asco
koorweleeeee :)))))
Curwetele lu' Mudura, au ajuns javre :)))))))))))))))
Postat 14 Ianuarie 2011, 00:34 de Gigi de la scularie
aaaa
cred ca cei mai mizerabili sunteti voi redactorii acestui articol, adica toti de la acest ziar pentru felul in care trageti ca musca la *
Postat 13 Ianuarie 2011, 23:09 de aa
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON