URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 12 DECEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată. 
Zic şi eu
Adrian Cris
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
21 Septembrie 2017, 09:30

Tu ştii cât de în siguraţă e afacerea ta? CG&GC a prezentat cele mai noi soluţii de securitate a informaţiei, back-up şi stocare de date (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Te-ai trezit vreodată în situaţia în care să nu îţi poţi accesa emailul cu zilele, să-ţi cadă un server de date extrem de important sau să constaţi că nu îţi mai poţi accesa date critice, pentru că au fost compromise de răuvoitori? Dacă da, atunci ştii cât de rău a fost; dacă nu, nici nu vrei să afli!

Compania orădeană CG&GC vine în sprijinul afacerii tale, oferind soluţii de stocare, back-up şi securitatea datelor! O parte dintre ele au fost prezentate, marţi, 19.septembrie, la Hotel DoubleTree By Hilton, în cadrul unui eveniment, intitulat sugestiv - Data Storage and Backup - Easier than Ever!, adresat exclusiv clienţilor companiei.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu ASBIS Romania, distribuitor IT&C, în parteneriat cu DellMC, Microsoft, StorageCraft şi Blackberry, cel din urmă brand care s-a reorientat şi spre zona de device management şi software de securitate.

"Back-up-ul şi securitatea datelor sunt nişte aspecte vitale în IT-ul de azi. De exemplu, avem clienţi care ne sună că au fost atacaţi, li s-au criptat toate datele. Bineînţeles că aceste date nu pot fi decriptate, dar se pot implementa soluţii de securitate pentru ca a doua oară să nu se mai întâmple. Să ai emailul căzut o săptămână şi jumătate e dezastruos, în condiţiile în care există soluţii de back-up şi site recovery la costuri extrem de accesibile şi funcţionale. Adică îţi cade un server, dar instant, aplicaţiile vor rula în serverul cloud, şi asta fără nici un impact asupra utilizatorilor. Vorbim de 21 de euro cost efectiv pe lună. E nesemnificativ faţă de ceea ce înseamnă o săptămână sau o zi de nefuncţionare a unui server, fie că e vorba de emailuri, de un server de producţie sau de orice alt tip", a precizat Paul Floruţa, manager CG&GC.

La evenimentul de marţi au participat aproximativ 30 de clienţi ai CG&GC din diverse domenii, atât sectorul privat, de la producţie la comerţ, cât şi din administraţia publică, şi mediul educaţional cum ar fi Universitatea din Oradea şi Universitatea Agora. Practic, în cadrul evenimentului, participanţii au putut afla informaţii cheie despre soluţii de stocare, de ce au nevoie de back-up, care este tipul de backup care li se potriveşte, dar şi cum să îşi administreze echipamentele inteligent.

"Când ai două-trei laptopuri, nu e problemă. Când ai 200, e o problemă, pentru că sunt găuri de securitate. Cu soluţia pe care o promovăm reuşim să ajutăm firmele să facă un management mai bun al device-urilor. Practic, înrolezi nişte echipamente şi poţi face un management facil al acestora. Poţi să vezi că Dragoş, de exemplu, are un telefon, o tabletă şi un laptop, iar tu, ca administrator, le dai "ordine" acelor device-uri: să-şi facă update-uri, să nu intre pe site-uri dubioase, să-şi facă actualizare de antivirus şamd", a explicat Dragoş Grecu, reprezentant ASBIS Romania.

De precizat, însă, că acestea reprezintă doar o parte din serviciile puse la dispoziţie de CG&GC, paleta de servicii din domeniul IT fiind diversificată şi adaptată nevoilor de azi. Compania orădeană oferă servicii atât în domeniul de Securitate, cât şi în zona de Printing, Personal Computing şi Software.

"Ce să-i determine pe orădeni să vină la noi? În primul rând profesionalismul nostru, competenţele noastre atestate de certificările pe care le avem, precum şi experienţa noastră de peste 12 ani în domeniu, ne recomandă în a implementa aceste soluţii, dar şi altele din portofoliul CG&GC. Şi, foarte important, timpul de răspuns şi implementare, care este variabil de la soluţie la soluţie, însă foarte scurt raportat la competiţie, fapt afirmat şi susţinut de către clienţii nostri", a mai spus Paul Floruţa.

(Advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7216 RON
  • 1 EUR = 4.9709 RON
  • 1 HUF = 0.0121 RON