URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că telenovela dintre președintele Consiliului Județean Ilie Bolojan și un grup de cetățeni din Cheriu începe să capete accente tragice. Deși șeful județului le-a oferit un inel, e drept, un inel metropolitan care trecea prin terenurile lor, cei din Cheriu n-au apreciat gestul romantic și l-au târât prin tribunale, pe motiv că le tulbură posesia și buruienile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

Termoficare Oradea: O nouă avarie în zona Decebal-Dacia lasă fără căldură şi apă caldă locuitorii mai multor străzi din municipiu

Termoficare Oradea: O nouă avarie în zona Decebal-Dacia lasă fără căldură şi apă caldă locuitorii mai multor străzi din municipiu Luni, o altă avarie apărută tot la vanele de racord ale PT 218, a lăsat fără apă caldă şi căldură locuitorii mai multor străzi din Oradea
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pentru remedierea unei avarii apărute la vanele de la reţeaua termică primară, în zona intersecţiei străzilor Decebal cu Dacia, începând de azi, 12 ianuarie 2021, ora 11.00, se întrerupe furnizarea serviciilor de încălzire şi apă caldă pentru consumatorii alimentaţi din puncte termice 106, 126, 127, 136, 119, 218, 200, 611, 612, 613.

În urma acestei avarii sunt afectaţi şi consumatorii alimentaţi prin intermediul punctelor termice proprii situate în zona străzilor Decebal, Iza, Episcop Ioan Suciu, Ostaşilor, Erou Necunoscut, Magnoliei, Rozmarinului, Decebal, Doina, Progresului, Sovata, Lisabona, Aluminei, Păcii. Este posibil ca şi la celelalte puncte termice situate în Municipiul Oradea şi localitatea Sînmartin să apară probleme în asigurarea parametrilor de furnizare a agentului termic pentru încălzire şi apă caldă.

Atât avaria de ieri, cât si cea de azi au fost generate de defecţiuni ale vanelor de racord ale punctului termic 218, vane aflate în perioada de garanţie.

Estimăm că reluarea furnizării agentului termic se va realiza mâine, 13.01.2021, până la ora 23.30.    

Vă asigurăm că echipele noastre de intervenţie vor face tot posibilul pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp posibil. 

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot apela dispeceratul de urgenţă   TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate reţelele fixe şi mobile) sau pot consulta aplicaţia TermoAlert interfaţată pe pagina web www.termoficareoradea.ro.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Termoficare Oradea S.A.
12 ianuarie 2021  

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
pai
asta e articol de antologie? sau gluma de 1 aprilie? 'Estimăm că reluarea furnizării agentului termic se va realiza mâine, 13.01.2021, până la ora 23.30' azi suntem in 01.04.2021
Postat 01 Aprilie 2021, 10:10 de nihil
?!
Se stie acum, dupa 15 ani, care-s ceilalti idi*ti care au impus acest sistem ,,centralizat" de incalzire?! Zic ,,ceilalti" pt. ca pe unul il stim, nu l-am mai sti! Ce simplu era cu microcentrale, existau punctele termice unde sa fie montate. Alta varianta: cu banii aruncati pe avioane se putea introduce gazul metan in tot orasul si fiecare locatar sa primeasca o centrala termica... P.S. Oare vom afla vreodata cati bani au ajuns in buzunarele celor care-i jefuiesc pe oradeni de 12 ani?! Cu cei de la UE nu prea merge, aia vin cu corectiile.
Postat 13 Ianuarie 2021, 05:40 de pinonel
De fapt.
Sunt circa 750 milioane lei, o sumă colosală mai ales dacă deja încep să apară problemele. Nu-i o surpriză, calitatea lucrărilor magnificei administrații îi arhicunoscută pentru cine vrea să vadă, cine nu vrea să vadă mai face de un biscuite.
Postat 13 Ianuarie 2021, 03:41 de User anonimizat
CrisDumi
Te cauta Vaslui si Teleorman acolo e bine
Postat 12 Ianuarie 2021, 22:04 de Sandu2100
La cele vreo 150.000.000 Euro investiți în ultimul deceniu, în sistemul de termoficare al orașului ...
... a ținut destul !?! Iar odată ieșite din garanție, rând pe rând, toate aceste lucrări de modernizare ... o să devină o foarte grea moștenire pentru orice orădean !?!
Postat 12 Ianuarie 2021, 18:50 de CrisDumi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON