URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 11 DECEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată. 
Zic şi eu
Adrian Cris
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.

Termoficare Oradea: O nouă avarie în zona Decebal-Dacia lasă fără căldură şi apă caldă locuitorii mai multor străzi din municipiu

Termoficare Oradea: O nouă avarie în zona Decebal-Dacia lasă fără căldură şi apă caldă locuitorii mai multor străzi din municipiu Luni, o altă avarie apărută tot la vanele de racord ale PT 218, a lăsat fără apă caldă şi căldură locuitorii mai multor străzi din Oradea
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Pentru remedierea unei avarii apărute la vanele de la reţeaua termică primară, în zona intersecţiei străzilor Decebal cu Dacia, începând de azi, 12 ianuarie 2021, ora 11.00, se întrerupe furnizarea serviciilor de încălzire şi apă caldă pentru consumatorii alimentaţi din puncte termice 106, 126, 127, 136, 119, 218, 200, 611, 612, 613.

În urma acestei avarii sunt afectaţi şi consumatorii alimentaţi prin intermediul punctelor termice proprii situate în zona străzilor Decebal, Iza, Episcop Ioan Suciu, Ostaşilor, Erou Necunoscut, Magnoliei, Rozmarinului, Decebal, Doina, Progresului, Sovata, Lisabona, Aluminei, Păcii. Este posibil ca şi la celelalte puncte termice situate în Municipiul Oradea şi localitatea Sînmartin să apară probleme în asigurarea parametrilor de furnizare a agentului termic pentru încălzire şi apă caldă.

Atât avaria de ieri, cât si cea de azi au fost generate de defecţiuni ale vanelor de racord ale punctului termic 218, vane aflate în perioada de garanţie.

Estimăm că reluarea furnizării agentului termic se va realiza mâine, 13.01.2021, până la ora 23.30.    

Vă asigurăm că echipele noastre de intervenţie vor face tot posibilul pentru a remedia avaria în cel mai scurt timp posibil. 

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot apela dispeceratul de urgenţă   TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate reţelele fixe şi mobile) sau pot consulta aplicaţia TermoAlert interfaţată pe pagina web www.termoficareoradea.ro.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Termoficare Oradea S.A.
12 ianuarie 2021  

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
pai
asta e articol de antologie? sau gluma de 1 aprilie? 'Estimăm că reluarea furnizării agentului termic se va realiza mâine, 13.01.2021, până la ora 23.30' azi suntem in 01.04.2021
Postat 01 Aprilie 2021, 10:10 de nihil
?!
Se stie acum, dupa 15 ani, care-s ceilalti idi*ti care au impus acest sistem ,,centralizat" de incalzire?! Zic ,,ceilalti" pt. ca pe unul il stim, nu l-am mai sti! Ce simplu era cu microcentrale, existau punctele termice unde sa fie montate. Alta varianta: cu banii aruncati pe avioane se putea introduce gazul metan in tot orasul si fiecare locatar sa primeasca o centrala termica... P.S. Oare vom afla vreodata cati bani au ajuns in buzunarele celor care-i jefuiesc pe oradeni de 12 ani?! Cu cei de la UE nu prea merge, aia vin cu corectiile.
Postat 13 Ianuarie 2021, 05:40 de pinonel
De fapt.
Sunt circa 750 milioane lei, o sumă colosală mai ales dacă deja încep să apară problemele. Nu-i o surpriză, calitatea lucrărilor magnificei administrații îi arhicunoscută pentru cine vrea să vadă, cine nu vrea să vadă mai face de un biscuite.
Postat 13 Ianuarie 2021, 03:41 de User anonimizat
CrisDumi
Te cauta Vaslui si Teleorman acolo e bine
Postat 12 Ianuarie 2021, 22:04 de Sandu2100
La cele vreo 150.000.000 Euro investiți în ultimul deceniu, în sistemul de termoficare al orașului ...
... a ținut destul !?! Iar odată ieșite din garanție, rând pe rând, toate aceste lucrări de modernizare ... o să devină o foarte grea moștenire pentru orice orădean !?!
Postat 12 Ianuarie 2021, 18:50 de CrisDumi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7216 RON
  • 1 EUR = 4.9709 RON
  • 1 HUF = 0.0121 RON