URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 12 DECEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată. 
Zic şi eu
Adrian Cris
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.

Termoficare Oradea: Încă 21 de puncte termice rămân fără apă caldă!

Termoficare Oradea: Încă 21 de puncte termice rămân fără apă caldă! foto: Research digest
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Termoficare Oradea a anunțat luni seară că, începând cu ora 22, se  întrerupe furnizarea apei calde în municipiul Oradea şi pentru 21 de puncte termice, din cartierul Rogerius.

Pentru continuarea lucrărilor de înlocuire şi modernizare a reţelei de transport a energiei termice, în cadrul proiectului "Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice - etapa a II-a, 20,2 km reţea termică de transport", începând de  luni, 14 mai 2018, ora 22.00, se întrerupe furnizarea apei calde în municipiul Oradea şi pentru punctele termice: 105, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 120, 121, 124, 128, 130, 131, 221, 207, 208, 209,  215 (cartierul Rogerius).

Sunt afectaţi consumatorii situaţi pe străzile: Uzinelor, Podului, Italiană, Aleea Rogerius, Parcul Magnolia, C. Coposu, Lacul Roşu, Cantacuzino, Olimpiadei, Şirul Canonicilor, Săvineştilor, Republicii, Mestecănişului, Gara CFR, Ştefan cel Mare, Milcovului), E. Teodoroiu, Depoului, Izvorului şi străzile adiacente până la Spitalul TBC.

Reluarea furnizării apei calde se va realiza treptat pe măsura finalizării lucrărilor, pâna în data de 18 mai 2018, ora 23.00.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot suna la dispeceratul de urgenţă TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate reţelele fixe şi mobile).

Ne cerem scuze consumatorilor noştri pentru disconfortul creat, au transmis reprezentanții Termoficare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
@ suporter
Nu inteleg de ce ar trebui sa depindem de un sistem centralizat si ineficient? Majoritatea oraselor cu care ne place sa ne comparam nu au sau nu au avut sistem centralizat de incalzire, ci retele de gaz. Iarna care a trecut a fost cu noroc pentru cei de la termoficare pentru ca nu a fost frig.
Postat 15 Mai 2018, 21:37 de User anonimizat
moernizare
Oprirea apei calde e facuta cu un scop,cel legat de modernizare.Iarna ce a trecut chiar nu a fost problema cu apa calda. Dar pentru nemultumiti ii invit sa viziteze orasele Mangalia sau Constanta,o sa vedeti acolo ce sistem centralizat de incalzire aveti. O sa vada Tds apa calda in Mangalia la robinet cand o sa renoveze amicul Mang cladirea filarmonici,adica la pastele cailor ....
Postat 15 Mai 2018, 13:55 de suporter_oradean
Nu-i bai
Nu-i nici o problema că nu e apa calda... atâta timp cât nu o folosești că sa te speli... Pentru cei care se mai și spala, e o problema! Știu că aș putea să îmi încălzesc apa pe aragaz sau pe resou... Aș putea să am chiar și gaz in casa... dar e interzis în Oradea.. da' nu-i bai..
Postat 15 Mai 2018, 10:45 de User anonimizat
Dani-e-let
Nu vad care e problema.
Postat 15 Mai 2018, 00:34 de Sandu1201
PNL iubit
Partid iubit, tu semeni cu un SOARE/ Căldură iarna nu prea e/ Iar vara ne spălăm cu apă care/ E rece ... brrr... ce bine e!
Postat 14 Mai 2018, 22:35 de dani-e-let
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7216 RON
  • 1 EUR = 4.9709 RON
  • 1 HUF = 0.0121 RON